jesszusom, mennyit írtatok
lányok, mi a baj a kilótokkal?
snufi: 164 cm-hez csak az 58 kg lehet tökéletes, szóval holnap tesztelsz?
Mondjuk én nagyon aránytalan vagyok, 163 cm, 59 kg. A lábam, kezem vékony, hasra, combra, fenékre raktározok. Bevallom őszintén, lusta vagyok mozogni (néha fallabda)
szirom: micsoda vagány kisfiad van
judis: a Dávid, Dániel név nekem is nagyon tetszik + a Balázs (férjemet is így hívják). Remélem, hogy Eszter már jobban van.
katica: sajnálom, de azért egy vérvizsgálatra elküldhetett volna
ancsa: el sem tudom mondani, hogy mennyi nagyon sajnálom
monyoka: sajnálom, de legalább kiderült, hogy mi a helyzet és remélem, hogy minél hamarabb rendbe jössz
lili: lehet, hogy még korai volt a 12. DPO-n tesztelni, próbáld meg később, a hőd alapján én csak + at képzelnék el
babaimádó: szóval febr. 7.? Jól döntöttél. Biztos nagyon izgulsz már.
bettike: szóval miki
de micsoda terveid vannak, örülök, hogy ilyen hamar túltetted magad a dolgon, sokszor megfogadtam már én is, hogy nem fogok szomorkodni...
snufi: csak gratulálni tudok az új munkádhoz, ügyi vagy
zsebibaba: én is mérem még januárban a hőmet és azzal együtt 11 hónap próbálkozás után elmegyünk a dokihoz, el fog küldeni (remélem, vagyis ezt beszéltük meg) vizsgálatokra
Próbáltam mindenkinek írni, de lehet, hogy van akinek nem sikerült, azoktól elnézést kérek.
Lehet, hogy már olvastátok :
http://www.praktika.hu/cikk.php?id=74&cid=24752
Ma este elkezdtem a termékenység teáját, csak az a gond, hogy nem tudtam beszerezni a réti lóhere-virágot. Azt mondta az eladó, hogy ilyet nem is csomagolnak Magyarországon. Tudtok erről valamit?