Új privát üzeneted érkezett!

Monyóka! Basszus, sajnálom a PCO-t:( Viszont örülök, hogy ennyi energiával állsz hozzá a dolgokhoz, és tényleg jó hír, hogy időben mentél a doki szerint. Akkor reméljük, mielőbb rendbe jössz és babázhatsz :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

elet az anyamehben,allatvilag.most van a N.geographic-on.

Kép
monyoka

Monyóka, sajnálom én is. :(

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Monyóka,
sajnálom! :( Én is PCOs vagyok. Neked is szívesen felajánlom a segítségem ha kérdésed volna...
Amúgy ma a rossz hírek napja van?!
Vendég

Óóóóóó! A fefébe Ancsa, Monyóka!
Jól bírjátok, gratula!

Csak bekukk, mennem kell!

Pusz!

Kép
zölddisznó

Monyoka! :cry: :cry:
Viszont mostantól célegyenesben vagy!

Zöldi! Úgy néz ki, hogy te fogod nekem küldeni a babaruhát! :wink:

Valaki most már jöhetne jó hírrel!

Kép
bettike
Eger

Remélem én, holnap! :oops:

snufi

Bettike! Oké, jelenleg kb 10 zsák babaruhánk van 3 unokahúgtól. Mi lesz, ha fiad lesz?

Snufi! Úgy izgulok!!! Hát még Te? Már megvetted?

Kép
zölddisznó

Dolgoztam, Bettike, de most már végeztem. Amilyen nyomorult hangulatom van ma, nem is volt mit írnom. De szegény Ancsának meg Monyókának van oka inkább panaszra, nem nekem.

Csak hát nem nagyon tudom kiverni a fejemből, hogy nálam is valami gáz lehet. És hogy elpazaroltunk egy egész évet...

Snufi! Úgy legyen :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szia csajok!

Ancsa, Monyoka, sajnálom. :cry:
De fel a fejjel! Hiszen nem mondták, hogy nem lehet babátok! Próbáljátok mindketten a jobbik oldalát nézni a történteknek!
Ancsa, neked még ott van a lombik, mint lehetőség!!! :wink:
Monyoka, te pedig tök könnyen teherbe tudsz esni, már csak annyi kell, hogy beszedd a gyogyókat és hipphopp lesz babád!!!

Kép
szilcsi

Ancsa, Monyoka, sajnálom! :(

Mfpan, tényleg elég girbe-gurba-görbe .... :(

Mi úgy döntöttünk, ebben a hónapban még mérem a hőmet, így 7 hónap próbálkozás és 3 görbe lesz, aztán mi is elmegyünk dokihoz.
zsebi_baba

Monyóka , Ancsa én is sajnálom :cry: :cry:

De látjátok, a dokik húzzák az időt feszt, pedig ha hamarabb léptek volna.... Nem tudom mennyiből áll egy vérvétel, meg egy vizsgálat, de most komolyan.

Még jó Monyó, hogy nálad időben kiderült.

Purc

Kép

Kép
purc

sziasztok!
végre hazaértem a melóból.
Monyóka, Ancsa nagyon sajnálom, de legalább kiderült, hogy mi a probléma. :(
snufi: grat az új munkához.
Akikkel eddig nem találkoztam, mert csak néhány napja írogatok, azokat is üdvözlöm.
Tegnap nagyon jól esett, hogy bár új vagyok köztetek, de hasznos tanácsokkal láttatok el, és így estére már jobb kedvem is lett. apának már szinte nem is kellett vigasztalnia.
katica
katica30

lanyok koszi az egyutterzest.
az igazsag az hogy megnyugodtam kicsit.tudom mi a baj,es hogy igy vagy ugy de lehet rajta segiteni.mondjuk jobb lett volna ha nem vagyok pco-s de ez van ell kell fogadnom.
tegnap kicsit sokkolt a dolog de meg sirni sem tudtam,megfogadtam hogy nem is fogok.
bizakodo vagyok nagyon,lehetne rosszabb is.ancsat sajnalom nagyon,az en bajom bakfity az ove mellet.

afi.te szedsz metformint?

Kép
monyoka

Monyó,
én nem tudom szedni azt a szert, de láttam megtaláltad a PCOs topikot, ott majd ellátnak erre vonatkozóan tanáccsal.
Vendég

Sziasztok! Reggel óta nem tudtam feljönni, olyan gázos volt a mhelyen a mai nap.Gyorsan olvaslak Titeket.

babaimádó
Kép
babaimado

Hát akkor a várakozásoknak megfelelően, bár kissé hamarabb:

1cn!

És mondjam azt, hogy nem volt rendes miki? Hazaértem, mondom el megyek már pisilni, pisilek, pisilek és akkor éreztem, hogy na most jött meg!
Erre lementem a boltba és vettem zserbót bosszúból! Jól kitoltam Mikivel mi?

Zöldi! Az első időben úgy sem válogat a gyermek, hogy milyen színű ruhát is szeretne felvenni! A fehér úgy is jó mind két nemnek! :wink:

Kép
bettike
Eger

Kép
bettike
Eger

Acsa és Monyóka! Naggggyyyooonnn sajnálom!! :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

babaimádó
Kép
babaimado

betti beirhatod a tablaba mellem,pco.kezeles alatt.metformin.

Kép
monyoka

Snufi!! Ez az új munka nagyon király!!!Gratulálok!! :)

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok LÁnyok!

Csak gyorsan benézek, mert mennem kell.

Ancsa: fáj érted a szívem! DE! Akkor is lesz babád!!!

Monyóka: sajnálom a PCOS-t, de nagyon jó, hogy még korán elkaptátok, és így nagyon jók az esélyeid! Ennek viszont örülök!

Snufi: akkor holnap tesztelsz? Mert akkor gondolok Rád!

Bettike: hajrá zserbó!!! :wink:

Csajok, a mumpsz hol fáj? Mert képzeljétek, a jobb fülcimpám mögött találtam egy kis csomót, ami nagyon fáj, de tegnap még nem volt ott, vagy nem fájt :shock: Az gáz, ha mumpszom van, mert a Zuramnak még nem volt!!! Nagyon régen volt már nekem, de az csak félig meddig jött ki...

Bocs, hogy nem írtam mindenkinek, de mennem kell...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Snufi: bocs, valami rémlik valami dokiról?! akkor nem teszt, hanem doki holnap?! :lol: Szét vagyok esve :shock:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Bettike! ...pedig Kép
Én is csak bekukk, vacsiösszedobás, és mennem kell dolgozni még egyet.
Ma már nem nagyon leszek, csak amikor apucika fürdik. Olyan keveset tud itthon lenni, de ez a hét eddig olyan, mintha együtt élnénk. Szokatlan is nagyon!!! (((De kurva jó)))

Kép
zölddisznó

Snufi! Gratrula az új munkához! Neked biztos klassz, de azon kicsit csodálkozom, ha valaki napi 10 órára babysitterre bízza a 18 hónapos gyerekét. Én ezt kicsit soknak tartom....
zsebi_baba

Snufi! Mikit most lefoglalom! Úgyhogy nem ér oda hozzád! :wink:
Utána pedig a hőmérővel együtt dobom a pics.ba! :lol: :lol:
4. emeletről már szépet lehet esni! :lol:

Nekem meg most ment el a tanítványom, apa meg csak 7-8 körül jön! Ő még nem is tudja itt van nálunk Miki! :? Remélem nem lesz a szemében szomorúság, mert mutatni úgy sem fogja, meg majd engem lelkesít, de a szeme....!
bettike
Eger

Na, léptem dógozni!

Kép
zölddisznó

Zöldi! Értem már, hogy miért aludtál annyit a téli szünetben!
bettike
Eger

Bettike..úgy sajnálom. Holnap én engedem be a Mikit
Snuliékhoz nem engedem!!! :)

babaimádó
Kép
babaimado

Monyóka, Ancsa nagyon sajnálom! :cry: :cry:

Snufi!
Nagyon jó a görbéd. szerintem baba lesz a vége! :lol:

Én már nem bírtam tovább és teszteltem egy negát sajna! :( még csak egy kis halvány csík sem jelentkezett. Lehet hogy átvág a hőm. :evil:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Sziasztok!

Szezso, holnap doki.

Köszi Csajok, ha elűzitek Mikit!!!!

És holnap dolgozom utoljára!!!!! Lesz 1.5 hónap szünetem!!!! Ezalatt szeretném, ha minden vizsgálatot, amit lehet, megcsinálna a doki. Meg jókat alszok majd, meg főzicskélek, csavargok,... Jó lesz nagyon!!!

Az nekem is fura, hogy egy anya napi 10 órára babysitternek adja a gyerekét. Én többet leszek vele, mint ő. Ezért írtam, hogy az "anyukája" leszek! :D Muszáj visszamennie dolgozni. :?

snufi

Lili, hányadik dpo? :idea:

snufi

Snufi
12 dpo-nál járok ma

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili, akkor lehet korai volt. Mert nagyon szép a hőd! :lol: Mondjuk az nekem is szép szokott lenni, de csaknem kerültem még áldott állapotba! :(

snufi

szia mindenkinek! elszánt netes böngésző vagyok, onnan szerzek hasznos információkat, melyeket olvashattok a "ma megint megjött -hasznos linkek" topikban. remélem hasznát veszitek! ha valakinek van valami kérdése, az szóljon és utánanézek! megtaláltok a "ma megint megjött" topikban, általában ott lógok!
Vendég

jesszusom, mennyit írtatok :o

lányok, mi a baj a kilótokkal?
snufi: 164 cm-hez csak az 58 kg lehet tökéletes, szóval holnap tesztelsz?
Mondjuk én nagyon aránytalan vagyok, 163 cm, 59 kg. A lábam, kezem vékony, hasra, combra, fenékre raktározok. Bevallom őszintén, lusta vagyok mozogni (néha fallabda) :lol:

szirom: micsoda vagány kisfiad van :wink:

judis: a Dávid, Dániel név nekem is nagyon tetszik + a Balázs (férjemet is így hívják). Remélem, hogy Eszter már jobban van.

katica: sajnálom, de azért egy vérvizsgálatra elküldhetett volna :cry:

ancsa: el sem tudom mondani, hogy mennyi nagyon sajnálom :cry:

monyoka: sajnálom, de legalább kiderült, hogy mi a helyzet és remélem, hogy minél hamarabb rendbe jössz

lili: lehet, hogy még korai volt a 12. DPO-n tesztelni, próbáld meg később, a hőd alapján én csak + at képzelnék el :wink:

babaimádó: szóval febr. 7.? Jól döntöttél. Biztos nagyon izgulsz már.

bettike: szóval miki :cry: de micsoda terveid vannak, örülök, hogy ilyen hamar túltetted magad a dolgon, sokszor megfogadtam már én is, hogy nem fogok szomorkodni...

snufi: csak gratulálni tudok az új munkádhoz, ügyi vagy :D

zsebibaba: én is mérem még januárban a hőmet és azzal együtt 11 hónap próbálkozás után elmegyünk a dokihoz, el fog küldeni (remélem, vagyis ezt beszéltük meg) vizsgálatokra

Próbáltam mindenkinek írni, de lehet, hogy van akinek nem sikerült, azoktól elnézést kérek.

Lehet, hogy már olvastátok :

http://www.praktika.hu/cikk.php?id=74&cid=24752

Ma este elkezdtem a termékenység teáját, csak az a gond, hogy nem tudtam beszerezni a réti lóhere-virágot. Azt mondta az eladó, hogy ilyet nem is csomagolnak Magyarországon. Tudtok erről valamit?

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

(eleg volt a fekvesbol...)

Nagyon szepen koszonom MINDENKINEK a vigasztalo szavakat!!!!!Nem is tudjatok mennyire jol esik nekem!!!! :D

Afi!
Neked kulon millio sok koszonet!!!!! :D

Bettike!
Sajnalom hogy megjott!! :( :( :(

Monyoka!
PCO :( :( !
Most mar rendezodnek a dolgok meglatod!!!!!! :wink: Jon az a babuci hamarosan!! :D

Sonjus!
Nem kell elasnod magad!!!!!!!!! :D SOT!!!Koszi a viccet,legalabb nevettem egy jot!!! :D

Snufi!
Remelem sikerul majd a tervetek az ovival!!!!
A kislannyal meg belerazodsz kicsit a dolgokba :wink:

Zoldi!
Mar akartam is kerdezni hogy nem eltek egyutt?Megkerdezhetem hogy miert??? :oops:

A zebrahoz ORIASI NAGY GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!Jo pocakosodast kivanok!!!!!
Remelem sokan csatlakoznak :wink:

Szirmi!
Ez....... :roll: :?:
Kép

Magamrol:
Ugy kezdodott hogy a megbeszelt ket napbol egybol 3lett! :x Hetfon befekudtem,kedden volt a mutet!Masodik lettem volna,de bejott elem egy surgos eset ugy hogy fel 12-kor vittek le a mutobe!Arra nem emlekszem hogy hogy aludhattam el!Az elso ebredesnel szidkozodtam (remelem hogy csak magamban :oops: )hogy minek keltettek fel!Utana mar a szobamban keltettek amikor atemeltek az agyba,onnantol kezdve mar nem aludtam vissza!Egybol kertem anyukamat hogy nezze meg hany sebem van!3!Mar akkor ereztem hogy nagyon faj a jobb oldalam!Kaptam fajdalom csillapitott de nem hasznalt semmit!Ugy voltam vele hogy akkor biztos sikerult megcsinalni es azert fajok!Teltek az orak es ugyan ugy ereztem! :( Beszaladt a doki,annyit mondott hogy ha minden renben holnap hazamehetek, a reszleteket majd holnap!Mar fordult is ki a szobabol ugy szoltam utana hogy meg is csak annyit mondjon hogy jo lett vagy nem!?JO!Akkor felvidultan kerdeztem hogy akkor lehet spontan baba?Nem,csak lombik mert mindket oldal teljesen zart! :shock: :shock: :shock: Na akkor jott a mely pont! :cry: :cry: Ket ora kellett ahhoz hogy egyaltalan feltudjam hivni apat!De azt hiszem sikerult eleg jol feldolgoznom!
Tegnap anyukam hivta be az orvost hogy akkor mi is van?
A meh tukrozes alkalmaval nem latott semmi kulonoset,kiveve azt a polypusos jellegu elvaltozast amit kurettel tavolitott el!(soha nem gondoltam volna hogy valaha is lesz ilyenem :cry: :( )
A laparral eloszor bementek a koldokomnel!Lattak hogy a bal oldalam teljesen fedett igy ott nem is probaltak bemenni!A jobb oldalon is a hasfalomhoz vannak nolve belbolyhok( :?: )Azokat nagyjabol levalasztottak ahhoz hogy egyaltalan hozza ferjenek a tobbi reszemhez!Kulsoleg minden renben,viszont mindket oldalam teljesen zart!
Ez koszonheto a jelentos tulsulyomnak!Amikor Marcit vartam o is szet nyomott mindent bent!
Ha esetleg lenne megegy csaszar szulesem,akkor mivel az nyitott hasi mutet akkor valasztanak le a tobbi osszenott reszt! :(
Viszont a doki szerint nagyon jo eselyem van a lombikra!Aminek persze nagyon orulok,csak meg annyira uj ez az egesz helyzet hogy fogalmam sincs mit hoz a jovo!
Meg mindig faj a jobb oldalam,alig birok mozogni,ezert nem johettem haza tegnap!
Kicsit meg szetszortnak erzem magam az altatas ota,ezert is irok ossze-vissza! :oops:
Tul hosszu lettem es reszletes!Bocsanat erte!!! :oops:

Kép
Kép
ancsa81

Hát Ancsa,... nem is tudom mit mondjak. Rossz hírek, az orvosnak nem így kellett volna közölni,... Az jó, hogy nagy az esély a lombikra! Erős vagy, és a kisfiad erőt tud adni majd az elkövetkező, várakozásteli időszakra!

Szilva, nem tesztelek holnap!!!

Zöldi, nem izgulok. Teszt van itthon 3 :!: db, eddig egyszer sem használtam! (régebben, 5-6 éve egyszer) .

Nem leszek letörve, ha megjön, mert tudom, hogy most kivizsgálnak és kiderül, miért nem tud megfoganni KisSnufi. (szerintem megjön, nagyon kipattogtam (pattanás) :roll:

snufi

Ancsa! Örülök, hogy tudtál írni, meg hogy ilyen részletesen! Köszi az együttérzést, de hát szerintem az, hogy nekem megjött, az semmi!
Akkor most már teljes gőzerővel a lombikért! :wink:

Pestiek!!! HELP ME!
Képzeljétek apa felvisz megnézni az Operettszínházba a Rómeó és Júliát! Most mondjátok, hogy nem csináltam hasznot Mikiből! :wink: :lol:
Aki ismerősebb ott, vagy volt! Hova érdemes jegyet venni? Az emelet első soraiba jó? Vagy lentre meddig érdemes még, úgy, hogy lássuk azért ha lehet az egészet? Előre is köszi!
bettike
Eger

Bakker :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Most néztem a neten, hogy elvileg minden jegy eladva! :evil:
bettike
Eger

Sziasztok Lányok,

Úgy látszik ez a nap már csak ilyen :( .

Ancsa, nagyon sajnálom, sokat gondoltam de szerintem mondhatom mindenki nevében, hogy gondoltunk rád az elmúlt két napban. Sajnálom, hogy ilyen híreket kaptál. :cry:
Nem akarok semmi közhelyet írni, szorítok neked, hogy jól alakuljon minden.

Monyóka, neked is megy az ölelés, senki nem jött ma jó hírrel. Sajnalom a PCO-t. :( .

A fentiek után nem is tudok mit írni, majd inkább holnap, mindenkinek puszi.

Melcsi

Kép
melcsi6

Szép lmokat Mindenkinek! :o

snufi

Sziasztok!

Rengeteget irtatok nem tudtam mindent visszaolvasni...

Ancsa,
Nagyon sajnálom :cry:

Monyoka,
Sajnálom remélem hogy elfog múlni a Pco-d! Nekem is volt de szerencsére eltünt. Gyors javulást kívánok neked :wink:

Mindenkinek Jó éjszakát!

Kép
Vendég

Szilva! Nekem nem írtál :twisted: Jóóóól meg is sértődtem!!! :wink:

Ancsa! Pihenj sokat, és épülgess, aztán hajrá lombik!!!
Apás dolgot majd iwiwen, mert itt már meséltem, és bizti únják a csajok.

...és ez lett a vacsi:
Kép

Kép
zölddisznó

Mar regen nem irtam ide, olvasni es kovetni sem nagyon tudom az esemenyeket. :oops:

Ancsa:
Nagyon szomoru vagyok, hogy ennyire rossz hireket kaptal! Remelem a fajdalom hamar elmulik es a lombik is elsore sikerul majd. :( Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy talan az a jo ha tudja az ember, hogy mi a helyzet, megha el is tart egy ideig elfogadni. :?
A dokid kicsit erzeketlen, maskeppen is kozolhette volna a dolgot, arrol nem is beszelve, hogy magatol is illett volna elmondania. :evil:

baratodildi

Jó reggelt!
újabb hajnali felkelés...
katica
katica30

Katica! Egyre izgalmasabb ez a hajnali felkelés - így a 24. nap táján!
...sosem fogom megtudni, hogy milyen suliban tanitasz! :cry:

Nekem meg jól lefelé áll a rudam! Ha holnap marad a hőm, aztán meg visszamelegedek egy tizedet, akkor pont göncölszekér leszek :wink:
Kép

Ezt csak úgy, mert tetszik:
Kép

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

Monyóka!
Sajnálom :(
Akkor előre a gyógyulás útján! Drukkolok!

Ancsa drága!
Köszi, hogy nem haragszol, és örülök, hogy a rosszul időzített vicc mégiscsak kicsit jókor jött!
Emlékszem, mikor nekem volt lapar, az első kétségbeesés akkor jött, mikor az altatóorvos csajszi bejött a szobába és mindenkihez szólt egy szót, csak hozzám nem. Akkor meg voltam arról győződve, hogy valami baj volt a műtét alatt. Aztán kérdeztem a dokit, de azt mondta minden ok. Aztán csak később nyögte ki, hogy "valamiért" az átjárhatósági nem járt sikerrel, egyik oldalon sem jelent meg a kontrasztanyag, na akkor tényleg kétségbe estem és várnom kellett 2 hónapot mire megcsinálta a HSG-t, ott már jó volt minden.
Ha minden egyéb dolgotok, eredményetek stimmel, akkor a lombik majd meghozza a várva várt sikert!
Lehet egyszerre többet is :wink: !
Pihengess, gyógyulgass!
sonjus

Sziasztok!

Ancsa, Mónyóka sajnálom, ami veletek történik! :cry:

Görbe:

Kép

Kép
kata05

Hú, nálam elég rendesen elindult valami barnázás :?

Már épp ideje, hogy újra hormonvizsgálatot csináljanak!
Gondolom ez ilyen probléma! Vagy nem?
sonjus

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?