Új privát üzeneted érkezett!

Pann!
Még nekem is hiányzik egy csomó minden a kórházi cuccok közül! :) Ma is be akartam menni a gyógyszertárba, de olyan sor állt, hogy az ajtón kívül volt a vége! Persze, nem álltam be a sorba, nem is bírnám! :shock:
Az anyakönyvi kivonatot én sem kértem még ki, de állítólag helyben kiadják, nem kell várni és fizetni sem.

Timi
Kép Kép
timocska

Nem tudom még,lehet a jövő héten!
Vendég

Csak azért kérdeztem, mert a héten leltároznak, mondta a nő, hogy nem lesznek nyitva! De jövő hét már okés! :) Ja, meg azért is, mert ha erre jársz, ugorj be hozzánk! :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Ok,megbeszéljük!!! :P
Vendég

Most elköszönök, mert mennem kell tanulni (államvizsga!), de legkésőbb holnap biztos megint itt leszek!

Addig is pihizzetek sokat! :)
Vendég

Én meg megerőszakolom magam, hős leszek és tornázok RR-ra! :D :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Én RR-ra csak úgy tudtam tornázni mikor még tettem ilyet, mielőtt méhlepényileg eltiltottak, h totál levettem a hangját és rádiót hallgattam. Hihetetlen badarságokat hord össze az a nő, és féltem, h ha Boldi tényleg hall mindent bentről, milyen véleménye lesz a női nemről?! :roll:

Kép
Kép
agiboldi

Szoasztok. Folkeltem. jot alukaltam. Most forditanom kell, de csak par oldal es elap, nem egy nagy pukk, de jobb lenne, ha ez a kotelezettseg se lenne, mert azoktol mar elszoktam :( Vagy inkabb oruljek, hogy penzt kereshetek? Na jo, orulok. Csak igy felalomban meg nem az igazi a gondolat...

Agiboldi, anno en is mindig levettem Reka hangjat. Rajottem: a Reka-Norbi paros az, akik nem tudnak egy ertelmes mondatot hibatlanul elmondani. Bar Reka a heten jol szerepel a TV-ben... de Norbi igazabol nem a beszed embere. Szoval nem biztos, hogy eroltetnie kellene... na, mindegy. Vegulis a sok Megasztar meg mittudomemmi mellett ok is elfernek a mediaban :)

Na, most nekilatok forditani... jajj...
kami

Kami, nyugtasson az a tudat, h én már reggel 9 óta fordítok, bár elismerem, h otthon nehezebben veszi rá magát az ember...

Kép
Kép
agiboldi

mar csak 1,5 oldal van hatra...
kami

Na, itt vagyok én is, csak néztem egy dvd-t, meg közben szundítottam is kicsit. Megnéztem az Apja lánya c. filmet, aminek az elején J.Lo meghal a szülésben és utána az apa neveli tovább a kislányt! Mondanom se kell jól kibőgtem magam... :( Olyan hülye vagyok, hogy ilyeneket nézek! :evil: :evil:

Timi
Kép Kép
timocska

Timi!
Ne nézz ilyen filmeket. Eén is néztem a múltkor tök véletlen egy olyat amiben az anyuka meghal a szülésnél és az apa a gyereket sem akarja hazavinni és itt sírtam a páromnak hogy ha velem valami történne úgye szeretné és nevelné a gyerkeket.

Kami!
Megtaláltad az újságban a zsebiket?

Irigykedve olvasom hogy milyen szuper védőnótök van az enyém semmit nem mond semmit nem segít. :(

Bea!
Igen már minden megvan a babáknak. Még a polcok lesznek holnap felfurva és felrakva rá a dolgok és ennyi. Persze még az ágyat ne húzom fel mert hát ugye már kimostam kivasaltam és nem akarom hogy porosodjon.

Hasszorítós bugyi.
Én is sokáig kerestem mígnem egy kedves topiktársam ajánlott egy boltot aholnagyon baráti áron lkehet venni 1290 és 1190 kétfajta van beteszem a linket. Én vettem is, de hogy milyen azt majd csak szülés után tudom megmondani. :lol:

http://www.christinamoda.hu./kismama_2006osz_b.php

Ágiboldi!
Ilyen a pocakom a 32. héten

Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebo!
Háát, most én is eléggé magam alatt vagyok a film miatt, ráadásul a párom nincs is itthon, mert céges vacsin van és egész nap nem is jelentkezett... most kombinálok, hogy vajon ő is hazavinné-e.. :shock: :shock: ilyenkor utálom magam! :evil: :evil:

Jó nagy pocid van, de teljesen érthető, hisz két kis manócska van benne!
:D

Köszi a linket, már meg is néztem a bugyeszt! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Timi!
Tessék enni valami fini édességet és tegyél be valami filmet ami tuti vidám. Vagy hamarosan kezdődik a barátok közt és végre Miklós megint szorult helyzetbe lesz előkerül valahonnan egy gyerek. :)

Küldök neked virtuálisan egy kis fini édességet:

Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Köszi, most jól esne igaziból is! :)
Nagy kujon ez a Miklós, egyszerre 2 gyereke is lesz hirtelen! :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!
Én Avent kézi mellszívót használtam. Egyetlen baja volt: nyikorgott (nem csak nálam, de attól még lehet, hogy csak kifogtuk a nyikorgósakat). Egyébként jó volt.
Én eléggé ellentmondó infokat kaptam a használat mennyiségével kapcs-ban. Volt, aki azt mondta mindig használjam, más szerint teljesen felesleges.
Úgyhogy tapasztaljátok majd ki, hogy nálatok hogy működik. (Én a második babámnál nem fogom használni.)
Még a Medela-ról hallottam egy barátnőmtől. Az elektromosat használta és szerette.

Móni
Kép
Kép
monisa

Jó reggelt!

Látom még sehol senki, gondolom most etetitek a babákat (is)! :lol:

Zseboroszlán! Nem semmi ez a méret! Hogy bírod? És még nincs is vége, még csak most fognak igazán nagyot nőni! Vagy az iker babák nem nőnek olyan nagyot a végén?

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én állandóan azt lesem, van-e már csíkom - a hasamon. A combomon pl. már van, de az már régi, úh. csak kenek és figyelek. Mostanában egy kicsit nehezebb megállapítani, mert az erek egyre jobban látszanak (nektek is?) így néha riasztom a páromat, és azonnali kivizsgálást követelek! :lol:
Szerencsére ma sem jöttek még elő, de azt olvastam, hogy így a vége felé már érdemes naponta kétszer kenni! :roll:
Vendég

Pann!
Jó reggelt neked is. :) Az én babáim már reggeliztek is. :lol:
Hát alapjáraton elvagyok bár sok feladat már nagyon nagyon nehéz de nekem anyukám iszonyú sokat segít és a párom is amikor a munka engedi. Nőnek az ikerbabák a végén is csak talán egy picit lassabban mint az egykék. De az enyémek eddig telejsen hozzák az egyes babókák méreteit. :) Meglátjuk meddig bírják én azt mondom még két hetet min. és akkor már nagy baj nem lehet.

A csíkokat én is nézem főleg azóta mióta a dokim mondta hogy akkora már a pocakom mint egy 40. hetes egyes kismaminak. Szóval ha nem ikrek megúsztam volna a repedést remélem bírja még a böröm és nem fog repedni. Meglátjuk. Sajnos nagyon börfüggő is.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok! :)

Én is megetettem már Buksit! :D :D

A csíkokat én is figyelem, egyenlőre semmi... (kopp-kopp). De valszeg még most fog egy jó nagyot nőni a pocak, remélem kibírja a bőröm. De ha nem, az sem vezet katasztrófához, ez van. És sajna tényleg bőrfüggő, nem a krémek számítanak. (persze, kenem én is bőszen) :)

Timi
Kép Kép
timocska

Jo reggelt.

Fu, ejszaka olyan szel volt, aszittem leviszi a tetot!!! De nem vitte le :)

Meghalos filmek - en mindketto szoban forgot lattam (a masodik egy Kllinika-resz volt szerintem) es en is mindig bogok rajtuk. Az ember meg rohog, mert szerinte vicces, hogy en ilyeneken bogok :D

Csikok: nekem van a csipomon meg a combomon, de a hasamon erdekes modon egy szal sincs. Es szerintem nem is lesz, mert valahogy ugy erzem, sokkal nagyobbra mar nem no a hasam. neha en is megnezetem a parommal, meg a tukorben is lehet latni (nekem legalabbis) es nics egy db se halistennek. Pedig az ember azt gondolna, ott tagul legrendellenesebben a bor, mert hat a sejhajom meg a csipom eleve is nagy volt, a hasam viszont sose... de hat ki erti ezt!!!
kami

Tegnap este, mikor hazajött a párom, neki újra elpityeregtem, hogy ugye ha meghalnék, akkor is szeretné Buksit és hazavinné a kórházból! :( :? Na, remélem mára kiheverem ezt a dolgot! :D :D

A lányom már megint csuklik! :) Kami, most már a köldököm mellett rángatózik a pocakom, nem ott lenn alul... vajon hogy fekszik?

Timi
Kép Kép
timocska

Csuklás: tegnap este a párom újra előjött azzal, hogy lehet, hogy ez nem is csuklás, hanem rángatózás és nincs-e vmi baja, hogy ezt csinálja?!? :lol:

Szóba hoztam a baba otthagyást is, de azt mondta, hogy ezt nem is érti, hogy ez hogy juthat vkinek az eszébe! Legalább ezzel kapcsolatban megnyugtatott. :D Remélem azért nem hagynak elpatkolni! :?

Éééés: Jövő hétvégén megyünk megvenni a hiányzó nagy dolgokat (kiságy és egész felszerelése!) :D :D :D

Ja: RR. már ma is azzal nyitott, hogy a babáknak lehet mézet adni, és az milyen jó! Én úgy tudom, hogy vmilyen betegséget kaphatnak a méztől a babák és egy éves kor alatt nem szabad használni. Nem? Én így terhesen is elgondolkozom azon, hogy nem rossz-e, ha mézzel iszom a teát, de gondolom az én immunrendszerem kiszűri, ami káros lenne a babának. :roll:
Vendég

Pann!
Én is úgy tudom, hogy nem szerencsés mézet adni a babának, mert allergizáló hatása van. Bár, kis mértékben szerintem semmi sem árthat.

Timi
Kép Kép
timocska

Szasztok.
En is nezem RR-t - nem is annyira a meztol akadtam ki, hanem inkabb attol, ahogy meselte, hogy az ujszulott babaval leguggolt a kutya ele... en imadom a kutyakat, meg minden allatot, aki ismer, megmondhatja - de a kutya ALLAT, osztonos, nem tudatos,es barmikor odakaphat a babahoz, meg a legintelligensebb retriever is!!! A mezrol eddig en is azt hallttam, hogy x kor alatt nem adhato a babanak - meg anyaink idejeben legalabbis ez volt a modi. En szivesen haladok mondjuk a korral, raadasul allergias se voltam soha semmire (ezt mondtak is a musorban, hogy a viragporerzekeny csaladban inkabb keruljek a mezet)... De nekem is rogton eszembe jutott, hogy ennek meg utana kellene jarni...
kami

Pann!
Teganp pont babaetetési könyvet olvasgattam este és abban is az volt hogy egy éves kor alatt ne adjunk mézet. Ha már mindenképp édesíteni akarunk akkor cukorral.

Kami!
Szerintem ez a repedés azért lehet az ember lányának a csípőjén és popiján mert szerintem ott nem nyúlik talán annyira a bőr. Remélem nem leszünk csíkosak. Ha igen hát ez van.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Ezt a méz dolgot a Stahl Judit hangsúlyozta rendszeresen főzés közben, én még nem néztem utána.

Kutya: ebben egyetértünk, soha nem lehet tudni, hogy az adott szituációt hogy értelmezi az állat és hogy fog reagálni. A páromék kutyája elég nagy és kiszámíthatatlan, így inkább lemondok a kert használatáról, minthogy valami baj legyen.
Vendég

Nálunk anyósomnak van egy hiperaktív izgő-mozgó kiskutyája, én kicsit tartok tőle, hogy hogy fog viselkedni a babával. Én legszívesebben egy darabig nem engedném a közelébe, de anyósom már most készül, hogy majd adjunk egy babaruhát neki, hgoy a kutya is érezze az illatát stb. Persze, arról nem beszél, hoyg a kutya folyton felugrál az ember ölébe, mikor találkozunk, akkor is nagyon féltem a pocakom, mert a kutya nem tudja és simán ráugrik! Ebből következtetve a babára is ráugorhat játékból.

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok Kedves Kismamik!

RR-no comment!Én szegénykét nem bírom,na és az elképzelései azok aztán totál kiakasztanak!

Zsebo!
Azta mekkora poci!!!Tök jó,hogy ilyen nagyok a picik és még mekkorára fognak nőni.... :shock: !!!

Kutya:Anyukámnak kettő is van.Egy okos,értelmes németjuhász és egy maki foxi.Jól neveltek,meg már túl vannak egy unokán,de én azért akkoris tartok tőlük!
Anyóséknak meg egy teljesen elmebeteg,rohangálós,ugrálós,állandóan ugató kutyájuk van.Attól még magamat is távoltartom nem majd Petit!

Harmadik napja mosok és vasalok,igaz szépen beosztom!És ez mind a Peti cucca.Mondjuk már csak egy adag van,a takarók!
Vendég

Nalunk a parom anyukajanak van egy nagyon szep (es nagyon okos) onemet juhaszkutyaja Jaszberenyben. Ott most o a gyerek, lehet neki mindent. En megsem feltem Aront tole, valahol en is hiszek abban, hogy a gyerek meg a kutya megerzik egymast, megis az anyos mondta, hogy inkabb bezarja a kutyat (most szabadon van az elokertben), minthogy emiatt ne menjunk, es ez tetszik. Es orulok, hogy van a csaladban egy ilyen kutya, mert nagy es furge, es ha Aron megszokja es nem fel tole, az meghatarozza majd az allatokhoz valo viszonyat. Nalunk van egy halacska (epp most tisztitom az akvariumot, meg nem-terhesen is nehez, nemhogy igy... de csak a vizet szedem le, a halacskat kiteszem fazekba pihenni, a kavicsot atmosom, a vizet majd Gedeiapu kiviszi este a WC-be es a friss vizben is fog majd segiteni... szegeny Johnny Depp mar megerdemel eggy kis friss vizet! Johnny Depp a neve, mert olyan szeeeep!), azzal is jatszhat majd (ha akkor meg el a hal), az egy masfajta allat, lesz egy "kutyaja" is... remelem termeszetszereto kiskolok lesz...

Kép
kami

Jó reggelt!

Mi is túl vagyunk a reggelin. Behagymáztam egy picit, de semmi ellenvetést nem mutatott a leánykám.....:):) Valószínűleg ő is nagy hagymás lesz....... :lol:

kovácsné, pann, timocska, köszi az üzleteket és elérhetőségeiket. Nekünk ezt majd jó előre meg kell tervezni, hová, mikor, milyen útvonalon, úgyhogy még1x köszi.

Egyébként nem tervezi valaki, hogy a tavaszi bababörzére kijön? Vagy az már nektek későn van? Úgy hallottam, hogy márc. 11-én lesz. Még én is hezitálok, mert akkor töltöm a 8. hónapot. Akkora meg már jó lenne összekészülni. Ha még bírom magam, azért felmegyek.

kami, én angolos vagyok és a munkahelyemen napi szintem használtam a nyelvet. Persze lehetne még tovább fejleszteni magam, sőt, de azt már csak anyanyelvi környezetben, vagy külföldi kollégák társasáságában. No meg persze, ha annyi anyanyelvi újságot, vagy könyvet olvasnék. De egyelőre pihentetem ezt a témát, talán mielőtt visszamennék dolgozni, előveszem akkor újra.
Addig is úgy gondoltam, tanulok egy 2. nyelvet. Próbálkoztam már a némettel, de egyszerűen borsózik a hátam a némettől. (elnézést minden németestől, nem tehetek róla.....:((() Így meg hiába jártam, utáltam németül megszólalni. Szóval ami nem megy, nem kell erőltetni alapon feladtam a harcot.
Oroszul már tanultam áltiban 4 évet és mindig is célom volt, hogy egyszer azért még előveszem és akkor majd 2. nyelvnek milyen jó lesz. Most itt tartok. A tanárnőm szerint nyárra elérjük az alapszintet, aztán haladunk, ahogy a baba engedi. Én nagyon élvezem. Sokkal közelebb áll hozzám az orosz, mint a német. Minden óra után úgy fel vagyok villanyozva, hihetetlen. Mondjuk a szüleim is inkább szláv nyelvterületről valók és beszélnek is szlovákul. Nem tudom van-e ennek köze hozzá....???

Oops, bocsánat akit ez nem érdekelt és úntattalak ezzel benneteket...... :oops:

Bea

KépKép
babzsak27

Na, ez meg anyósom kutyája, látszik rajta, hgoy olyan, mint Sági a te anyósodék kutyája! :shock: :shock:

Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Mi társasházban lakunk és a szomszédunknak van egy tényleg értelmes kis spánielje. De valahányszor ki megyünk a kertbe, vagy a garázsba, mindig jönne, játszana és ugrik ránk. 1x már a hasamra is ráugrott, akkor nagyon kiakadtam, de hál'Isten semmi gond nem lett belőle.
Már előre félünk, mi lesz ha meg lesz a kicsi. Ugyanis a szomszéd bácsinak a kutyája az élete, de hát nekünk meg ugye a babánk. Majd arra szeretnénk megkérni, hogy vigye a saját kertjébe és ne a közös behajtón tartsa.

Bea

KépKép
babzsak27

Természetre biztosan,de sajna az anyósék kutyája,talán 3x akkora,sajna.Egy nagy,bolond kutya.Nagyon szeretem az állatokat,de szegényt nem nagyon bírom.Mondjuk nem tehet róla,hogy nem kap normális nevelést!
Vendég

Hát, előre látom, hogy ebből nálunk is konfliktusok lesznek. Anyósomnak a kutyája a "gyereke", mert elváltak és neki csak a kutya van (persze Balin kívül). Úgyhogy az asztalról eteti, puszilgatja stb... :shock: :shock:

Timi
Kép Kép
timocska

Szia Babzsak!
En kolokkoromban imadtam az oroszt. Olyan csoportba jartam alt-suliban, ilyen kiserleti csoportba, ahol 8. ev vegen mindenki megcsinalta az alapfokut. Rengeteg sikerelmenyem volt, benne voltunk a debreceni ujsagban is... Azota ugyan nem hasznalom, de amit akkor tanultam, szinte mindenre emlekszem. Nekem is talonban volt (es meg van), hogy majd egyszer eloveszem es felturbozom a tudasomat. De kozben jott az olasz es hat inkabb azt tanulgatom / gyakorolgatom. Van is kivel, az olasz kollegakkal mar a vegen szinte csak olaszul nyomtuk, es most is irogatunk egymasnak. Meg amikor tesomekhoz kimentem, mindig jol tudtam hasznalni - legfeljebb ha elakadtam, kozbelepett a tesom... En a nemetemet is megerositenem majd, azt is 4 evig tanultam es bar randa es borsozik is tole a hatam, megsem volt vele gondom, meg tudtam tanulni. Ami nem megy, az a francia. Utalom magat a nepet, rossz emlekeim vannak veluk kapcsolatban, a nyelv se tetszik, es raadasul marha nehez is, osszefuggestelen, nem logikus. Szinte semennyire. Kinloidjon vele, aki tud - en kb 1 ev utan foladtam es elkonyveltem egyetlen nyelvi kudarcnak :D
kami

Jaaaj, ez egy yorkshire, Timo? :D Ez nem fog artani a babanak, csak a hangja nagy :D es dilis, mivel terrier :D Sulyos kart nem tud okozni fizikailag, mivel konnyu es kicsi es ket kezzel szet lehet torni az allkapcsat, annyira nem eros - viszont mivel hangos es izgaga, inkabb azzal ijesztheti meg a bebit :(
kami

Ja-ja, az... :( Meg azért ha a kis 3 kilójával ráugrik az én 3 kilós babám pocakjára, azért az sem semmi... :( Biztos félteni fogom Buksit eleinte, aztán majd meglátjuk.

Timi
Kép Kép
timocska

Zsebo, jó nagy a pocakod!! :P Érdekes összehasonlítás, merthogy pont olyan idős mint én, de azért mégse 2x akkora (jól is néznél ki...), de azért nagyobb. Fura, a babáid biztos jobban összehúzzák magukat :) Este megkérem a barátomat, h csináljon egy képet rólam.
Ikrekről mindig olyan megható történeteket hallok, pl. az egyik beteg volt, a másik egészséges, és nem tudtak mit kitalálni, h hogy gyógyítsák, erre betették egy éjszakára az inkubátorba az ikertestvérét és reggelre rendbe jött :) na az ilyeneken is zokogok. Megint visszajött ez a meghatódós sírós korszak ami az elején volt.

Pann, a csuklásnál én is mindig elgondolkozok, mert tényleg inkább olyan rángatózásféle.

Boldi új tréfája, az egyik tappancsát kinyomja a bordáim között, vagyis úgy érzem. Egész kidudorodik. Így se levegőt nem tudok venni, mert nem tudom visszaereszteni a rekeszizmomat, se lépni nem tudok... Csak akkor húzza vissza, ha csiklandozom a talpát. Tegnap a télikabát alá nyúlva úgy mentem haza, h végig a talpát simogattam, mert ha abbahagytam, akkor azonnal ismét beékelte a bordáim közé...

Még nekem sincsenek csíkok, csak viszket a hasam.
Mézet én is azt olvastam, h tuti, h nem lehet adni, nem az allergia, hanem bizonyos méreganyagok miatt, amiket a felnőtt szervezete kiszűr (ezért terhesen lehet enni).

Kép
Kép
agiboldi

Babzsák! Ó,ó! Én ki akartam menni a tavaszi bababörzére, de 17-re jósolták a babát, szóval teljesen bizonytalan. Azt sem tudom, hogy milyen állapotban van az ember szülés előtt néhány nappal....lehet, hogy nem pont a tömegben való gyűrődésre vágyik! :(

Nyelv: irigyelek mindenkit, aki beszél vmi értelmes nyelvet! Az én életemnek állandó programja a nyelvtanfolyam (angol), de úgy érzem soha nem lesz vége.... :( Persze az első dipihez már kellett nyelvvizsga, hát lett is : eszperantó. :oops: Sajna nekünk a gimiben a latint nyomatták iszonyú erősen, az angol órákat meg elhülyéskedtük, aminek most iszom a levét. :(
Vendég

Kami!
Nem tudod mi van Barbival?Vagy lemaradtam valamiről és elutaztak?
Vendég

Én is akartam Barbit is kérdezni, meg Móni23 is rég volt!

Timi
Kép Kép
timocska

Nemtom mi van Barbival, de szerintem semmi, csak sok a tennivaloja. Mindjart dobok neki egy SMS-t, hogy jelentkezzen!!!!

Na, en ezt a bordanyomogatast sose fogom megtudni, milyen erzes :( Ma reggel abszolut keresztben ereztem Zsebibabat, ez a rendetlen kolok az istennek se akar befordulni. Nem baj, csak maradjon ilyen kis rendetlen :D Rosszcsont fiucskat szeretnek, aki majd a hokipalyan mindenkit kicselez es golkiraly lesz (persze csak ha o is igy akarja) :D

Csuklas: nalam is rangatozo erzes. Ha mar mindenki ezt irja, megnyugodhatunk: vagy mindegyik baba debilke lesz, vagy ez igy normalis :D Az enyem egyebkent azzal kezdi a napot, hogy csuklik egy sorozatot. Es utana napkozben meg minimum 2 sorozatot produkal, az egyiket este. Reggelizik, ebedel, vacsizik - es utana csuklik :D
kami

Kami!

Peti is naponta 3x-4x csuklik vagy 5 percig.A reggeli és az esti az állandó,a napközbeni az változó,hogy mikor kezd hozzá!Én annyira sajnálom szegényt,de azt mondják,hogy őket egyáltalán nem zavarja! :P

Nekem rendszerint éjjel rúgdossa Peti a bordámat.Mondhatom Kami nem veszítessz semmit mert nekem kifejezettem kellemetlen.Hirtelen 1-2-3 nyilalás a oldalt a bordádnál és néha elég erősre sikeredik.Erős gyerek ez a Peti! :P
Vendég

OK, oldalfekvesben (tehat este gyakorlatolag barmikor) en is erzem a mozgolodasokat odafont, de azok nem fajnak. Azok lennenek a bordarugasok??? De lehet, hogy nekem nem is a laba van font, hanem... nemtom mije, nem is az izgat, hogy nem erzek fajdalmat, hanem inkabb az, hogy a csaszi egyre valosabb "fenyegeteset" jelent... Ma leptem a 35. hetbe es meg mindig nincs fejjel befordulva Aron...
kami

Kami!
Akkor csináld azokat a gyakorlatokat, amiket te is írtál, hogy segítenek a befordulásban! Bár az is lehet, hogy mikor jövő héten mész a dokihoz már "normál" fekvésben lesz! Tényleg, mikor mész? :P

Timi
Kép Kép
timocska

Kami!

Te is írtad és tudod is,hogy az utolsó pillanatig "irányba" állhat!!!
Semmi garancia nincs arra sem,hogy Peti nem gondol egyet és megfordul!
Szerintem ezen még "korai" izgulnunk!!!
Vendég

AMúgy nekem fogalmam sincs, hogy fekszik Buksi! Legutóbb a dokinál faros volt, de hogy azóta mit akrobatikázik odabenn, nem tudom! :) Lehet valahonnan tudni?

Timi
Kép Kép
timocska

Kami, nekem a 28. héten még kerestzbe volt, fejjel felfele, a 32. héten meg már fejjel lefele, de én ebből semmit nem vettem észre, úgyhogy nem biztos, h meg tudod állapítani, rúgnak ezek mindenfele, kézzel, könyékkel, lábbal, fogalmam sincs most hogy fekszik, remélem lent maradt a feje. (Tudom, h szerinted se gáz ha csaszi, én is úgy vagyok vele, h az a lényeg, h a baba egészségesen kijöjjön, mindegy. Inkább csak azért tartanék tőle, mert még soha semmimet nem műtötték és maga a vágás ténye aggaszt)

Elmo, köszi a tippet, elküldte nekem is a másik topicban Anett a szülés sztorit, ugyanaz az orvos és szülésznő. Hááááát, elég rémísztően hangzik... és tényleg fura, h ő mégis nagyon elégedett, és szereti a kórházat, a dokit meg Marikát is. Én meg úgy vagyok vele, h még soha nem szültem, gondolom ez mindenképpen fájni fog, szóval kipróbálom őket. Mondjuk a kézzel tágítós rész rosszul hangzik. De fene tudja, mások is dícsérték, és pont ezt a részt, bármennyire fáj is..
Van már szülésznőd?

Kép
Kép
agiboldi

Hat, en mosma egyre tobbet gondolok a szulesre (mivel igazabol mar csak az van hatra) es hat ebbol adodoan arra, hogy hogy fekszik Zsebi-Aron. Jovo szerdan negyed 5-re megyek Tiba dokihoz, o majd megmondja a frankot, hogy fekszik ez a kolok. Ha addig meg nem fordult be, csinalni fogom a fejenallos gyakorlatot... bar igazabol telleg tokmindegy, hogy szulok, mi tobb, meg szimpibb is a csaszi, mert igy biztos nem akadalyozza semmiben a gyerkocot az esetleg ratekeredett koldokzsinor (ugyanis lehet, hogy epp amiatt nem tud mar befordulni, emlekeztek, mennyit mozgott mindig... lehet, hogy rendetlen modon magara tekerte a koldokzsinort es most ott pattog guzsba kotve szegenyke :D) Szoval csinalom akkor a gyakorlatot az UH-ig (megprobalok egyet mielobbre kirinyalni), ahol is meglatjuk, hol a zsinor, mekkora a kolok es akkor megbeszeljuk - gondolom - a szules menetet...

Engem a csaszinal meg csak nem is a vagas izgat, hanem az a 6 ora, amit Timo is irt: jo lenne, ha be tudna Gabor tolni a babat, hogy ne a csecsemoszobaban legyen, hanem velunk. Igy meg ki is birnam - de ha nem hozhatja be hozzank a babat, akkor vegigizgulom a 6 orat, hogy vajon hol van es mit csinalnak vele...
kami

Nálunk úgy szakad az eső és fúj a szél (szinte süvölt), hogy attól félek, leviszi a tetőt! :) De mivel a panelen nincs tető, felesleges az aggodalmam! :P :P Nem szeretem az ilyen időt... :(

Kami, Sági!
Hány fizetős szoba van az Uzsiban? Vagy csak az egyágyas fizetős? Van kétágyas? Mert a neten azt olvastam, hgoy vagy egyágys vagy négyágyas szoba van. Én egyiket se szeretném..

Timi
Kép Kép
timocska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?