Sziasztok!
Én ma már nagyon tevékeny voltam: mostam, teregettem, vasaltam (mert nekünk bőven van mit, sajna)! Most már csak el kell mosogatnom, aztán jöhet egy kis babaruha rendezgetés!
Már szépen külön vannak választva a méretek (50, 56, 62, 68 és az ennél nagyobbak), szóval csak be kell raknom a megfelelő helyre a tegnap vásároltakat! Persze megint vicces, hogy melyiket hova tegyem, mert vettem két 56-os hálózsákot (az egyik frottír, a másik pamut), de szerintem legalább két számmal nagyobb az egyik, mint a másik! Pedig ugyanaz a bolt, ugyanaz a polc!
Most megnéztem, a pamut egy tenyérnyivel hosszabb alul, és az ujja is 3 ujjnyival hosszabb! Na, ennyit a méretezésről!
Vettem még egy vastag(!) újszülött sapit (végre kaptam!), két pár újszülött kesztyűt (karmolás ellen), digitális hőmérőt, a hálózsákokat, meg eldobható bébialátétet (ez van a címkén). Ezt egy kismami javasolta, hogy jól jön ha dokihoz, védőnőhöz, bárhova kell vinni a babát. Nedvszívó az egyik fele, a másik műa., hogy ne ázzon át. 10 db. van egy csomagban, gondoltam jól fog jönni.
Ezen kívül már csak egy plüss rugit, és két pulcsit vettem, de már tényleg le kéne állnom a ruha vásárlással!
Babzsák! A Mária bababolt a Visegrádi és Balzac utca sarkán van (Visegrádi u. 25.), a Nyugati pu.-tól be lehet sétálni. Jó nagy, én örültem, mert találtam olyan dolgokat, amik még hiányoztak, és máshol nem találtam (meleg sapi, hálózsákok). Ami viszont meglepi volt, hogy kártyával nem lehet fizetni, így nekem még külön ki kellett vándorolnom a West Endbe pénzt felvenni, mert eszembe sem jutott, hogy csak készpénzt fogadnak el.
A Soroksári úti boltban is voltam már, nem tudom, mit akartok venni, babakocsiból, hordozóból jó sok van, de van ruha is, ágyak, ágyneműk, gyakorlatilag minden. Amikor én ott voltam, babakocsik voltak leárazva, de elég rendesen!
Na eldugulok, megyek mosogatni, majd utána még jövök!