Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

jaj én is irigykedem Gaboval együtt!
tök jok a képek,és látszik hogy mennyire jol éreztétek magatokat.olyan jo lehetett!
micsoda aranyosak a gyerköcök !és mekkroát nőttek :shock:

KépKép
KépKép
beus22

sziasztok!

jaj én is ugy irigykedem Gaboval együtt.
nagyon szuperak a képek!
és micsoda szépek vagytok!!meg a gyerkök is!!!
látszik hogy nagyon jol éreztéek magatokat!!
tök jo lehetett!

KépKép
KépKép
beus22

na meghülyült a rendszer.vagy én? :shock:

KépKép
KépKép
beus22

Viol!Erőbajnok lesz Dorkából!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Viol!Erőbajnok lesz Dorkából!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gabo, Viol, Beus!

Rendezünk äm meg ilyen bulit, legközelebb 2-3 het mulva! :D Elfertünk :lol: Mondtam sok jo ember kishelyen is elfer!:)

Beus!

Olyan fura nekem most a szallagodat neznem en 36 hetesen 2 naposan szültem, olyan jo, hogy jol vagy, en tiszta lelkibeteg voltam, ugy szerettem volna, ha toväbb birom. :cry:

Esztermami, Rik, Gabo!

Ti mit adtok reggelire, hänyszor esznek egy nap, Mäte olyan finnyäs, Kanälbol jönn az nem kell, de ha összevägom katonäkra az sem, felvägott, virsli, sajt nem kell neki, csak az üres kenyer, szeletben, ha van rajta valami, mär nem eszi meg, mert ragad!Szoval kinlodäs minden eves!
Täp mennyire täplälo nekik? 8kor ivott 100ml täpot, az meddig eleg, mert most 9 30 probälok neki adni, enni, de nem eszik!!!

katus78

Itt maradt Viräg babäja!

katus78

katus,
oks, megyünk!!! :P
dorka is csak annyit eszik, mint egy kismadár... :?
fél, vagy háromnegyed üveg főzelék, kicsi tea, kétszer kicsi tejpép, max egy frutapura vagy turmixolt gyümiből kicsike, esti és hajnali szopi... vagy ez elég?
már én is azt várom, hogy csipegessen velünk reggelente. de látom máténál ez nem egyszerű... :(
másoknál is?? :shock:

gabó,
jaja, erő izom - tejet iszom! :lol: (csak nem eleget! :P)

KépKép
viol81

Sziasztok!Katus!Mi is nagyon jól éreztük magunkat!Köszönjük!Igen már haza fele észrevettem,hogy ott hagytuk a babát.Virágnak fel se tűnt,nem is kereste.Majd meglesz. :)

KépKép
kola2

Katus!Levi nem jó evő,de annál jobb ivó!
Reggelire ált. egy fél virsli ennél többet nem akar enni.Ebédet rendesen eszik tegnap is 3-tányér levest evett uzsonnát úgyszintén nem akar enni vacsira pedig megint alig valamit.
Napközben szoktam neki rudit,tejszeletet adni,hogy legalább legyen benne valami!Kiflit-zsemlét néha megeszi!
Vendég

Katus!Levi nem jó evő,de annál jobb ivó!
Reggelire ált. egy fél virsli ennél többet nem akar enni.Ebédet rendesen eszik tegnap is 3-tányér levest evett uzsonnát úgyszintén nem akar enni vacsira pedig megint alig valamit.
Napközben szoktam neki rudit,tejszeletet adni,hogy legalább legyen benne valami!Kiflit-zsemlét néha megeszi!
Vendég

A húst viszont nagyon szereti,májat is ebédre!
Ma pl.rizst csinálok sülthusival!!
Vendég

Ja és most telcsizett apa,hogy hétfőn mehet a kocsiért!Juhéjjjjjjjjjjj!!
Vendég

Gabo!

Kicsit megnyugodtam!
Hät ez a eves nem egyszerü! Mäte nem eszi meg a rudit sem, tejszeletet meg nem probältam. De inkäbb a sos dolgokat szereti.
Leves nälunk is menö dolog, föleg a hus leves azt enne reggel delben, este :lol:
Tök jo, hogy meglesz a tütü!:)

Viol!

[quote]j írta:aja, erő izom - tejet iszom! :lol: (csak nem eleget! :P )

:lol: :lol: :lol:

katus78

gabó,
na, ez jó hír! mármint a kocsi! :) és mennyi mani lesz? vagy hogy van most a biztosító fizet, ugye?? ugye???

katus,
az jó, hogy legalább leveses! a husilevesben sok minden jó van, bár persze nem ehet mindig azt... :roll:

KépKép
viol81

Katus!Levi is imádja a sósat szoktunk neki venni oldalast és azt szokta rágicsálni no meg a ropi és hasonló sós dolgok persze csakis mértékkel!!!Egy időben nagyon jó evő volt,de hát most már ideje sincs enni!

Viol!Nem kell fizetnünk semmit!!!!Ja hát már marha jó lenne a kocsi legalább betudnánk vinni a szennyest az anyóshoz,mert még egy darabig nem lesz mosógépem!!Ma megint mosok kézzel egy adagot.FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJ!!
Vendég

tényleg és a mosógéppel mi lesz, őt is javítják, vagy vesztek?

KépKép
viol81

Sziasztok.

Gabó,a mosógéppel mi van?Nem lehet megjavítani?Vagy alkatrész kell?De a kettőből egy meg van.Már ez is valami.
Papádról van valami hír?

A Bencének reggelire én szoktam adni danettet,egy nagyot megeszik.Vagy karácsony óta sütünk gofrit,abból egyet,toastból 2 háromszöget.Tejszeletet,rudit én is szoktam adni uzsira.Ebédre azt amit mi(ma pl. rizses hús).Főzelékből kb. 2 merőkanál husival.Virsliből volt,hogy megevett 3-at :shock: ,parizerből 4-5 szelet egy evés + kb.fél zsemle.
Azt hiszem nem panaszkodhatom :D elég jó evő :D

Kép

Kép
hajnus

hajnus,
ez igen!! :) tényleg jó evő a bence fiú! :) toastból is 2 db-ot? :shock: a kis éhes! :lol:

KépKép
viol81

gabó,
te rendelsz üdülési csekket? lehet? nem csak nagycsaládosoknak és egyéb? hogy megy ez? kerestem az oldalon, de onnan azt vettem ki, hogy akárki nem rendelhet...

KépKép
viol81

A mosigépben ami alkatrész tönkre ment elég nehéz beszerezni pedig még csak 6-éves!Újat még nem kívánok venni bár amennyiért ezt anno vettük azért ma már majdhogynem beszélőt lehet venni!
Ki érti ezt!!Szar ügy a kezeim,derekam már teljesen oda na a kézi mosástól,de muszáj,hogy legalább a fehérneműket és az ilyen cuccokat kimossam!

Hajnus!Hát tényleg nem panaszkodhatsz nagyon jól eszik Bence!Levi imádja az édességeket,de a fogacskái miatt nem merek neki annyit adni!A főzeléket Husi is imádja!!Leves,hús,főzelék ez a menő!!
Papáról semmi hír nem beszéltem egyenlőre nem akarom ezzel zargani dolgozza fel nyugottan!!
Vendég

Viol!Egyenlőre asszem csak cégeknek lehet.De ha lehet mi megkérjük megint ha csak nem vették el ezt is!
Dorkának van adószáma?Mert az kelleni fog hozzá!!
Vendég

Sziasztok!

Csajok!

Jaj, de jo volt nektek! Ugye csinalunk talit nyaron is , hogy ha Agiekkel otthon leszünk. Olyan jo lenne mar mindenkivel szemelyesen megismerkedni.

Nercsi!

Nem semmi ferjed van, hogy ejjel elment a Tescoba cumiet. :) De igy meg mindig jobb, minthogy Aliz egesz ejjel sirjon.
Szülinapra a csalad lesz itt. (keresztmama es keresztpapa a csaladjaval, nagyi meg mi) Es nalatok?

Vero!

Milyen reg nem jelentkeztel mar, jo hogy vagy ujra! :)
Algopyrint ha jol tudom nem ajanlott szedni szoptataskor, amit en szedek az PARACETAMOL-RATOPHARM 500. Gondolom otthon is van.

Most mennem kell, mert Dieter mindjart jön haza, kedd ota nem volt itthon es meg föznöm kell.

Puszi MINDENKINEK es elvezzetek a jo idöt.
Nalunk tegnap 16 fok volt es ragyogo napsütes.
RENI

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!

Jaj én is úgy irigykedem!!! Olyan szépek vagytok, nagyon jók a képek!!

Dorka egy kis izompacsirta!! :shock: :lol:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

gabó,
van adószáma. de mi nem vagyunk rászorultak meg nagycsaládosok. akkor is lehet??

KépKép
viol81

Tavaly lehetett!!!!!Mi is megkértük csak nem már volt rá keret,mert későn adtuk le!!
Vendég

Sziasztok!

Reni!

Paracetamolt, en meg nem terhesen sem szednem be, mäjkärosito hatäsu, föleg gyerekeknel.
Ez az en velemenyem, remelem nem bäntalak meg vele, algopyrint lehet csak a terheseknek, szoptatos anyäknal szedni.

Egyepkent mindenkinek ajänlom algopyrint helyett a panalgorint, ugyan az a hatoanyag, csak mäs a gyärtoceg, mäs neve van, es receptnelkül is lehet kapni ezutän is, es olcsobb is mint az algopyrin :wink:

katus78

Sőt!!A barinőm anyósa-apósa rokkantnyugdíjasok ők tavaly igényelték és meg is kaptá!!

Reni!Naná,hogy lesz buli nyáron!!!
Vendég

Ó Katus ez tök jó köszi!!
Vendég

Csajok, szuper volt a tali!!!! Katus, köszi!! :)
Olyan édes volt ez a sok gyermek együtt!!!

Rik, Zsani, örülök hogy személyesen is találkoztunk!!

A képek nagyon jók!!

Gabó, nekem egyszer úgy romlott el a mosógépem, hogy nem centrifugált. Én már attól is frászt kaptam, hogy csavargatni kellett a ruhákat, gondolom te mennyire utálod!! :cry:
Az autó viszont: :lol: :lol:

Reni, nálunk is a nagyszülők jönnek majd el. Csak így szolidan duhajkodunk! :)

Eszter, én is mondani akartam, óriásit nőtt a pocakod!! Szép kismama vagy!!

Viol, Dorkára el lehet mondani: kicsi a bors de erős..... :lol: :lol:

Azt találtam ki, hogy hétvégén letolatom Alíz haját. Olyan össze-vissza nő neki, így talán összenő, és mindenhol egyforma lesz.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!

Csodásak a képek, szuper lehetett a hangulat. Mindenképpen megyünk, ha lesz új tali!

Eszter-sokkal fiatalabbnak látszol,mint a kisképen és nagyon csini kismama vagy!

Viol-micsoda kis vasgyúró Dorka! Csak úgy eltolt téged! Engem Kincső a nagyágyról rúgott le minap, úgy meglepett, mikor föléhajoltam és mellkason rúgott, hogy elveszítettem az egyensúlyom.

Gabó-az üdülési csekk engem is érdekelne, mert én is csak cégeknek szóló ajánlatot láttam, mint Viol.

Amica- mindig megcsodálom Ágnest a képen, olyan vidám baba és élőben is tündéri!

Megyek, rendeltünk ujjbábokat Nyuszinak, megjött a csomag,kibontom. Imádja a bábokat, már van maci és elefánt, most Micimackó és társai jöttek meg, ha minden igaz!
És túlparáztam magam az oltás miatt, Nyuszifül este 8 után csak 4-kor kelt fel! Végre kialudtam magam! Semmi láz, csak hatalmas vigyorok anyának reggel!

Anikó

Kép[/url]
quito

Katus:nem is tudtam hogy ilyenkor szülted Mátét márminthogy 36hetesen.igen még kicsit jo lenne huzni de már tul is lennék rajta.és neked megindult a szülés vagy hogy volt?két három hét mulva lesz tali megint?majd gondolok rátok és irigykedek megint :lol:

Gabo:?de jo hogy mehettek a kocsiert.és hogy enm kell fizetni az meg mégjobb!hát a mosogépet meg csak megtudják csinálni.a mienknek is van már minden baja pedig csak 3éves! :shock:

Hajnus.:de jo evökéje van Bencének!Vivi is ilyen volt.örültem hogy nem kell beletömni a kját most meg olyan válogatos mint a rosseb.

Reni:jeszusom Lara mindjárt egy éves lesz! :shock: nagy buli lesz?olyan szép helyen laktok!biztos szuper lehet.nyugodtság,jo levegö meg minden! :P

Esztermami:szép nagy pocid van!tök formás!

micsoda jo idö van.nem is hiszem el!olyan mintha tavasz lenne!délután megyünk is csavizni.ameddig még lehet.lesz egyáltalán tél?

KépKép
KépKép
beus22

Beus
látod irtam hogy Te is jössz majd legközelebb,aztán meg dehogy :lol: SZülni mész,a saját babáddal találkozni!!! :lol:

Reni
nagyon szép helyen laktok!!!Idilli,csendes hely.Vannak ott fiatalok akikkel tudsz kicsit kimozdulni???
Vendég

Nercsi!Rémálmaim lesznek lassan a kézi mosástól! :x :x :x :x
Fodrász tólja le Alízt vagy ti?

Aniko!Tavaly már Januárban le lehetett tölteni a kérvényt nem tudom most tökölnek vele annyit!

beus!Ezek a mosógépek szart sem érnek nemúgy mint az őskoriak azok még 20-évet is kibírtak!!
Mi is megyünk csavarogni ha Husi felébredt viszem be csajozni! :) :) :)
Vendég

Beus!

Nekem a 24 hettöl feküdnöm kellett,kemenyedett, görcsölt. Igen megindult a szüles, de meg igy is csoda(azt mondta a doki)hogy eddig kihuztam.

Gabo!

En is nekiälltam mostni,es belegondolzam, hogy kezzel kene ezt a sok cuccot, tuti hülyet kapnek.
Mikor ide költöztük Sopronba az alberletbe nem volt mosogep, nem is tudom häny honapig, igaz hetente hazajärtunk akkor anyukäm mosott, de volt amikor nem mentünk es kellett mosnom kezzel, hu de utältam.......................
A barinö nem a hegyen lakik? Mennyi idöbe tellik, meg odaertek?

katus78

A barinő a városba lakik épp most beszéltem vele,hogy megyünk a játszira.Busszal 10-perc gyalog másfél óra!
Vendég

Szisztok,

Katus,
az evés nálunk is nagyon változó,
de sokat számít, hogy együtt eszünk és, ha az appja is velünk van, akkor még azt is megeszi, amit velem egyáltalán nem, de , ha látja, hogy Tamás eszi ő is kér :shock:

Reggel van kb. 100 ml tápi fél 7 és 8 között, fél 9-9 körül reggeli, ilyenkor nagyon változó mennyit eszik, virslit max. heti 1x adok, mert szerintem tiszta műanyag, de akkor abból ált. 2 db + nagyon kicsi kenyér, esetleg sajt.
szívesen eszi a kukoricapelyhet joghurtal naykonöntve, lényyeg, hogy felázzon, ebből kb fél pohár joghurt és 1, 1,5 evőkanál kukoricapehely , a kellog's-ot szereti.
és nagyon kedveli a lekváros kenyeret, a Pcificnek van csipkebogyó sok gyümölccsel, meg szilva.
és létezik egy olyan, hogy cottege chees, ezt is nagyon szereti agában, vagy kiflivéggel.
ja, és a sült tojást is nagyon szereti. ha mi tükörtojást eszünk, akkor ő teljesen megsütve és ált. egy egészet megeszik, csak a sárgájából hagy valamit.

11 felé megint éhes, ekkor ált kölesbogyót eszegethet, 3/4 1 körül ebédelni kell, na az megint nagyon változó, leves nálunk is megy, de hús alig, rizst rizzsel enne mindig
:cry:
esetleg főtt tésztát...

uzsonna 4-5 k. ált. vagy süti, ha sütöttem, pl. almás-diós, vagy egy túrórudi, vagy sós pogácsa, vagy lekváros kenyér

vacsi 3/4 7 körül: egy joghurt vagy kefír és esetleg valami hozzá pl. rizs, de van, amikor alig eszik valamit, de akkor elalvás előtt tutira megiszik 2 dl. tápot.

Hát ennyi, de néha tudom, hogy éhes és mégsem eszi meg azt, amitmáskor nagyon szeretett, vagy fordítva, legutóbb a spenóttal volt így, kicsinek szerette, de már hónapok óta nem ette meg, a múltkor csináltam, nem nagyon adtam neki úgysem eszi, erre kétpofára ette... :shock:

Szóval én egy kicsit fárasztónak találom, de majd kinövi...

Bocsánat, kicsit hosszú lettem :oops:

KépKép
KépKép
esztermami

Hú. Beus, tényleg, Te mindjárt babázol!!!
Megértem, hogy már túl lennél rajta.

megyek, mert nem alszik, csak balhézik egyfolytában :roll:

KépKép
KépKép
esztermami

Köszi mindenkinek a hozzäszoläst, hät nem semmi Bence milyen jo etvägyu! :lol:

Esztermami!

[quote] írta:s létezik egy olyan, hogy cottege chees, ezt is nagyon szereti

Ezt meg nem hallottam, hol lehet kapni?
Köles, az a puffasztott dolog, vagy?
Ma egesz jol evett Mäte, ugy lätszik csak kicsit panaszkodnom kell :wink: :lol: :lol: :lol:

katus78

Nitta!

Lättam multkor milyen ügyi vagy, nekem is kicsinyitenel kepet az avatorba?

katus78

Megfigyeltem, mennyit iszik pontosan Mäte, 1000ml teät. egy nap, meg kb 200-250 ml täpot.
Ö kamilla teät iszik.

katus78

Sehol senki????????????????????????

katus78

Esztermami!

Megkaptad az e-mailt?

katus78

Sziasztok,

de jó volt nektek!
Tök jók a képek.

Kép

Kép
ábibaba

Katus!Máténak nincs hasmenése a kamilla teától?

KépKép
kola2

Katus!Máténak nincs hasmenése a kamilla teától?

KépKép
kola2

Viri is azt iszik.Néha abba kell hagynom neki mert hasmenése van tőle.Ha meg nem issza akkor szorulása van.

KépKép
kola2

SziasztoK!

Katus!

Dehogy sertettel meg, de nekem doki mondta, hogy ez az egyetlen amit szedhetek szoptatas alatt. Söt talan nem csak egy dokitol hallottam. Na fasza, most azert kicsit berezeltem. Nekem meg pont az algopryrinre mondtak, hogy nem jo. :shock:

Rik!

Persze, itt lakik a szomszedba a soginöm ö 23 eves es a soginö jelöltem ö meg 29 eves. Szoval azert nem vagyok egyedül. :)
Es tenyleg olyan jo nyugis, Larat majd teljes nyugalommal kiengedhetem jatszani.

Lanyok!

Lassan kezdödik a farsangi szezon, mar alig varom Lara is mar tagja a helyi boszorkanyoknak es neki is lesz jelmeze. :)
Jövö heten szombaton megyünk bulizni, mar alig varom. Csak addig valami jelmezt kell keresnem.
Meg van meg a karacsonyfatok? En ma mar leszedtem, de most meg ugy hianyzik. :)

Kép
Kép
reni76

mi már hétvégén lekaptuk a fát. most több a hely. :) persze jó, hogy volt, de így sem rossz. jövőre már nem "mi szedjük le", hanem az angyalkák viszik el! :wink:

katus,
te jó ég, egy littyó teát bevág máté? :shock: de jó! dorka talán ha egy decit... :?

reni,
és milyen jelmeze lesz laranak?

beus,
én meg először arra gondoltam, hogy majd bejössz velünk ha lesz tali, aztán rájöttem, hogy akkor neked már nem a beutazás lesz a bonyolult... :roll: :P
majd elmegyünk ám dorkával, meglátogatunk! :) vivit is megcsodáltam anno... :) jajj, de pici volt, ott fogtad az öledben. most meg ha eszembe jut, hogy múltkor találkoztunk a védőben, ott állt a pelenkázón kis pucérkám, milyen nagy már! :P

KépKép
viol81

na szasztok cajok, nemsokára megfürdetjük ezt a kislányt. képzeljétek, múltkor volt kicsi lábszaga! :lol: meg is mostam szappannal. :lol: a fürdető már nem vitte volna le :lol:

KépKép
viol81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?