Szisztok,
Katus,
az evés nálunk is nagyon változó,
de sokat számít, hogy együtt eszünk és, ha az appja is velünk van, akkor még azt is megeszi, amit velem egyáltalán nem, de , ha látja, hogy Tamás eszi ő is kér
Reggel van kb. 100 ml tápi fél 7 és 8 között, fél 9-9 körül reggeli, ilyenkor nagyon változó mennyit eszik, virslit max. heti 1x adok, mert szerintem tiszta műanyag, de akkor abból ált. 2 db + nagyon kicsi kenyér, esetleg sajt.
szívesen eszi a kukoricapelyhet joghurtal naykonöntve, lényyeg, hogy felázzon, ebből kb fél pohár joghurt és 1, 1,5 evőkanál kukoricapehely , a kellog's-ot szereti.
és nagyon kedveli a lekváros kenyeret, a Pcificnek van csipkebogyó sok gyümölccsel, meg szilva.
és létezik egy olyan, hogy cottege chees, ezt is nagyon szereti agában, vagy kiflivéggel.
ja, és a sült tojást is nagyon szereti. ha mi tükörtojást eszünk, akkor ő teljesen megsütve és ált. egy egészet megeszik, csak a sárgájából hagy valamit.
11 felé megint éhes, ekkor ált kölesbogyót eszegethet, 3/4 1 körül ebédelni kell, na az megint nagyon változó, leves nálunk is megy, de hús alig, rizst rizzsel enne mindig
esetleg főtt tésztát...
uzsonna 4-5 k. ált. vagy süti, ha sütöttem, pl. almás-diós, vagy egy túrórudi, vagy sós pogácsa, vagy lekváros kenyér
vacsi 3/4 7 körül: egy joghurt vagy kefír és esetleg valami hozzá pl. rizs, de van, amikor alig eszik valamit, de akkor elalvás előtt tutira megiszik 2 dl. tápot.
Hát ennyi, de néha tudom, hogy éhes és mégsem eszi meg azt, amitmáskor nagyon szeretett, vagy fordítva, legutóbb a spenóttal volt így, kicsinek szerette, de már hónapok óta nem ette meg, a múltkor csináltam, nem nagyon adtam neki úgysem eszi, erre kétpofára ette...
Szóval én egy kicsit fárasztónak találom, de majd kinövi...
Bocsánat, kicsit hosszú lettem