Új privát üzeneted érkezett!

Nyúlné
:) :) igazán nincs mit. :) :) jó olvasni. :) :)
Dani nem taknyos, most nem kell szívni az orrát, de reggel azért simán jól összepuszilgatom duplán, csak úgy! Már most lenne kedvem hozzá. :)
Egyébként olyan édes, ha Beni odabújik hozzám, akkor rögtön jön ő is a másik oldalra az ölelésért. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Róki
szerintem nem gyerekkínzás a toroksimogatásos módszer,sőt,nagyon hatásos,mertnyelésre ingerli a gyereket!nekünk bevált!nyilván ne, egy brutál jelenetet kéne elképzelnünk,ahogy szájrepedésig feszítjük a gyerek torkát,mi inkább,ha nagyon tiltakozik egy kézzel összenyomjuk a száját és hátradöntve a fejét(ezt ált,magától csinálja)adjuk be neki a kanálban feloldott gyogyikat!de inkább azt vetjük még be,hogy úgy megyek oda a gyógyszerrel,mintha nem is akarnék neki adni,inkább az apját,vagy Fülest kínálgatom és ilyenkor ő sem akar kimaradni a buliból!igaz,ő nem is hányt még eddig gyógyszerektől!nincs rossz emléke!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Megann,
Hol vagy? Elaludt Léna?

benianyu

Jajj Istenem látom, hogy nagyon nehéz Nektek most Rokica és KUha! És még Lili is!
Nagyon átérzem és töröm a fejemet,hogy hogyan lehetne jobb.
Annyit tudok csak Nektek bíztatásként mondani,hogy amikor én elkaptam most karácsonykor ezt a vírust akkor pár napig iszonyat hányingerem volt, egy falat talán lecsúszott a torkomon. És utána szerencsére megjavult az étvágyam. Legyen így Zsuzsánál és Gergőnél is. De gondolkozom.

Rokica
Most lehet,hogy kihagy az agyam, de nálatok a HA-s tápszer nem "játszik"?
És nálatok Kuha?

Benianyu
Nem Beni a neve. De most hogy mondod :lol: :lol: Marci amúgy nagyon örül Neki. És egyébként okosabb kutyát nem is kívánhatnék, ha kívántam volna kutyust. De muszáj volt megmenteni, meghalt volna.

Ayse
JObbulást Lilinek is!

Megann
Ayse véleményét osztom. Emlékszel mit írtam. A cumi egy "anyapótló". Most, hogy nincs cumi, anya KELL! Szerintem.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Benianyu,
nagyon cukrok lehetnek,csoda,hogy el nem olvadsz,már úgy igaziból! :P

jaj,ezt még el kell mesélnem!!!!!! :P :P :P
kicsi és nagy nyuszi álltak korán reggel a kamra elött,kicsinek lógott a szájából a cunci és úgy magyarázott(ó-óó-ó-óóóóóóóó)valamit az apjának,közben mutatott a polcokra!erre a nagy rászólt,hogy:Kisnyuszi,egy szót nem értek abból amit mondasz,vedd ki a cumit a szádból és úgy mond el értehtően!erre ő gondolkodott,majd kikapta szájából a cincit és úgy magyarázta,hogy ó-óó-ó-óóóóóóó!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

és a fürdőben is nagyon rosszak a nyulak,mert mikor már kiszállnak a kádból,a kicsit fölültetem a pelenkázóra és akkor a nagy elkezdi úgy szórakoztatni,hogy feszít és behúzza a hasát,izmozik és ilyenek!És az én csibészem elkezdte utánozni és tényleg teljes erejéből izmozik!itó viccesek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: és nagyon kemény csávok 8)
mi lesz itt nyáron a strandon! :roll:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Benianyu
Nagyon édesek a Fiúk! :lol:

Nyúlné
Kisnyulad milyen kis naív! Marci már nem dől be az ilyesminek. :lol: (Füles és Apa gyógyszerezése)

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Nyúlné
Ez nagyon vicces! Mindkettő!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Benianyu!

Igen Léna elaludt...

Hát..akkor most gonosz mostoha vagyok :( :( :( :(
Higyjétek el nem szivesen "kinzom"Lénát...

Mondjuk ha választani kell akkor inkább én állok egy ideig őrt mellette...minthogy cumica legyen megint... :?
Csak hát ugye valahogy ugyanolyan szokássá válik ez is neki..hogy kellek az elalváshoz...

Vagy ki kell fullasztanom estére... :roll: :roll: :roll:

Ayse, Juci..nektek is köszi a véleményeket...

Barbi!

:oops: :oops: Remélem nem érzed úgy hogy megbojkottáltam a talit :oops: :oops: :oops: hidd el ha nem most szombaton mennénk hanem mondjuk a jövő héten..akkor én lennék az első nálatok :oops: :oops: :oops:

Juci!
Örülök a kaja-kaki hireknek :)
Jesszus és mit szólt mindehhez(azaz vizslakutyihoz) a "nagyon barátságos és vendégszerető cicátok"????????? :wink: :wink: :wink:

Róki!
Hmmmmm :roll: :roll:
Azért jobb lett volna ha sipp-supp meggyógyul Zsuzsa :roll:

M.

Kép

Kép
megann

Nyúlné!

:P :P :P
Jó kis sztorik....

Ezek szerint nálatok Kisnyúl korlátozás nélkül hozzájuthat a cuncihoz???

Ayse!
Sajnálom :(
Ti sem úsztátok meg... :(

M.

Kép

Kép
megann

én nekem is pont ez jutott eszembe,hogy nekem is hányingerem volt a mostani betegségektől,volt hogy a hasam is görcsölt,étvágyam meg pont ezért semmi!
és nyuszi is étvágytalan volt,csak a tápi!nagyon mák,hogy így szereti,lehet ezért nem gyengül teljesen el!valahogy lehet bármilyen szarul,azt mindig megeszi,ha beteg teával higítom!

cumi:
én is korainak érzem,hoyg elvegyem nyuszitól,bár a nagy rágja a fülem miatta,de én még inkább csak arra ügyelnék,hogy alvás után ne legyen szem elött neki!valahogy a tápit is azért imádhatja így,mert mindig az ölemben etetem és olyan lehet neki,mint a szopizás,mást nem is eszik meg cumis üvegből!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné,
Azért te is olvadozol az izmos Nyuszijaidtól, valld be! :) :)
Kisnyuszi nagyon édes a cumis és cumi nélküli dumálásával. :)

Dani is elkezdett dumálni, de nagyon. :) Olyan édes. :) Kicsit franciásan adja elő. Pl: a papucs az nála pápü, a repülő epuj, a cica szisza.
De minden nap mond valami újat mostanában. Azt is mondja, hogy szia! :) Megzabálom. :)

benianyu

Kuha!

1 db győri :shock: :shock:
Hát én már tuti idegbajt kaptam volna :( :( :(

Benianyu!
Az internetes meló a te ötleted volt??vagy férjjé??
Vagy az anyagiak vittek rá???

M.

Kép

Kép
megann

Megann,
Nem gondollak gonosz mostohának! :wink: Csak kérted a véleményünket. Egyébként, lehet, hogy most hozzászoktatod Lénát, hogy csak úgy aludjon el, hogy ott vagy mellette. :oops:

A netes munka az én ötletem, Apát még be sem avattam, majd ha jönnek a milliók. :) :) Igazából nem ártana egy kis plusz pénz sem, bár nem panaszkodom, Apa sokat dolgozik és egész jól is megy a "bót". Koppkoppkopp. :wink:

benianyu

Benianyu!

Tudod mit, szerintem ha eddig nem tetted már ne is avasd be apát... :wink: :wink: :wink: hadd dagadjon a malacpersely :wink: :wink:
(persze ez csak félig komoly..)

De én pl szeretem ha van egy kis dugipénzem....néha jól jön ha pl jön férj szülinapja vagy ilyesmi.... :wink: :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Megann,
Én is így gondoltam! :) :) :)
Ha már olyan sok lesz, hogy nem fogom tudni eltitkolni, akkor megtudja. :) Bár ehhez inkább a lottózó felé kéne tendálnom, ami itt van a szomszéd házban. :) Igaz, nálunk csak az Anyu lottózik, én nem. :wink:

benianyu

Na jó, megint lelépek szunyálni...

Ja és megint esett ma némi hó oda ahova megyünk :P :P :P :P

Hogy fog majd a kiscsajom bámulni, hogy mi ez a nagy fehérség.... :P :P :P :P :P

Jucc!
Egyébként ma sasoltam ám a sétálóban..de nem láttalak...már értem miért..
Pedig ma is nagyon szép meleg napos idő volt a kisvonatnál :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Benianyu
Meglepő módon egyfelé jár az agyunk. Pont ezt akartam írni Megannak :wink:
Megann
Cumi ide vagy oda, de nagyon drukkolok, hogy ismét simán alukáljon Léna.

Tényleg, And
Javulás van nálatok?

Benianyu
Már csörögnek a milliók? :lol: Francia Dániel iszonyat édes!
Marci már tök tisztán mondja, hogy Apu. Tisztában, mint azt, hogy Anyu :? :lol:

Nyúlné
Tényleg nagy szerencse, hogy pici izomos Nyulacskád ennyire csípi a tápit. Én is nagyon jó mencsvárnak tartom. Csak már nem merem alkalmazni.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci,
Dupla :), sőt tripla :)

benianyu

Megann

Dani (a cica :lol: ) nem hitt a szemének amikor meglátta. Aztán alaposan megsértődött. Anno amikor egy pici kutyát pár éve szerettem volna befogadni megitta a vizét és megette a kajáját a kutyulinak :shock: Most azért ezt nem meri. A vizsla nem egy picike darab :lol: De nem találkoznak. A kutyuli kint tanyázik az előszobában, Dani meg beköltözött.
Éljen a síelős hó! Mikor indultok?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci,
Azért bátrak vagytok ezzel a kutyussal. :) Egy kutya mégis nagyobb elfoglaltság, mint egy cica. Gondolom a sétáltatás többnyire a te dolgod lesz, feltételezem összekötve a napi sétával. Apa is majd biztosan besegít esténként. Bár a kutya le tud menni simán egyedül a lábán a másodikról, ugye? (látszik, hogy sosem volt kutyám :oops: :oops: )

benianyu

Kuha :) Köszi a köszöntést :D
Tavasz: én is kihagynám szívesen a telet, de úgy látom, több bajt okoz ez az idő, mint a kemény tél. Mármint a bacikra, betegségekre gondolok :(
Biztos Gergőnek is jobb lesz az étvágya, ha jobban lesz, én nem aggódnék emiatt, betegen nincs étvágya, és kész. Csak igyon eleget. Engem mondjuk megnyugtatott, hogy Gergőm szopizott a betegsége alatt, de ő hányt és hasmenése volt, és aggódtam a kiszáradás miatt. Ő ma evett először normálisan, tehát több, mint egy hétig szinte csak szopizott!!!

Rokica :) Azért ezek már jobb hírek :) A gyógyszerezés szerintem minden gyereknél elég nehéz dolog, nyilván vannak azért különbségek. Balázs pl. annyira édesszájú, hogy a Panadol szirupból meg a lándzsás útifű szirupból kérne mindig ráadást is :lol: Gergő nehezebb eset, ő is öklendezik, és harcolni kell vele. Én csak emiatt vettem Nurofent, mert írtátok, hogy van ez az adagoló fecsi hozzá. A Smectát kénytelen voltam én is lenyomni a torkán, és bizony emlékeztem rá, hogy kellett a macskámnak beadni a gyógyszert, és nála is így csináltam / szájkifeszítés, nyelvtőre ledugás, toroksimi. Brrr, remélem, egy darabig most nem kell ezzel kínlódni/. Bízom benne, hogy ezzel, hogy visszatér szépen az étvágya Zsuzsának, könnyebb lesz.

Megann :) Én is ugyanezt írtam volna, mint Benianyu, Ayse és Juci.
Érezhető, hogy szüksége van még a cumira, és szerintem az ő korában még egyáltalán nem gáz, hogy alváshoz ez kell neki, én engedékenyebb lennék a helyedben... És azt szoktam mondani ilyenkor, hogy ha már rászoktattuk, milyen jogon fosztjuk meg tőle? Csak addig jár neki, amíg nekünk ez könnyebbséget jelent? Aztán amikor úgy gondoljuk, fogjuk magunkat, és elvesszük tőle?
Ez nem kritizálás, csak gondold át mégegyszer! Én is adtam mindkét kölöknek cumit, anélkül, hogy tudtam volna, hogy fognak majd leszokni, nekem szerencsém volt / nyilván kielégítette a szopási igényüket a cici :) /, egy éves koruk előtt maguktól leszoktak róla.
Én háromévesen cumizva mentem oviba, a kapuban elvették tőlem. Tisztán emlékszem erre! De otthon megkaphattam, és arra is emlékszem, hogy kicsit később anyukámmal megbeszélve kidobtuk a kukába, és így lett vége a cumizásnak. De ilyen csöpp, mint Léna, ebben még nem lehetne partner. Bízom benne, hogy lesz jó megoldás, és abban is, hogy ez lesz a legnagyobb probléma az életetekben :wink:

Benianyu :) Tényleg nagyon édesek a fogmosók :D

Nyúlné :) Ez a két sztori a Nyulaidról annyira, de annyira édes!!!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok.

Kuha, szerintem adhatsz neki mézet nyugodtan, csak próbálj olyan mézet ami egyféle virágból van. Szóval ne legyen pl. virágméz, mert az jobban allergizál.

Megann, igazából én nem tudok mit mondani a cumizásról mert szerencsére (vagy szerencsétlenségemre) nem kellett Rolinak. De én ellenben a többi anyuka véleményével nem adnám már vissza. Igaz, hogy el se vettem volna tőle még valószínűleg, de ha már elvetted akkor szerintem rosszabb ha visszaadod. Inkább próbáld rászoktatni, hogy valamit ölelgethessen, nyálazhasson, bujjhasson hozzá. pl. párna, takaró, macika, mittudomén :)
Én úgy gondolom, hogy a visszaadása ugyanolyan lehet mint pl. egy alvástanítás félbehagyása. Szóval csak még rosszabb lesz a második próbánál. (Ezért én meg se próbálom az alvástanítást )
De ha úgy látod, hogy tényleg ennyire igényli akkor ne kínlasszad. :) Na szóval az a végeredménye, hogy azt tedd amit jónak látsz-

Juj, remélem nem veszik le a fejemet :) :) :)

Ja még valami eszembe jutott: Nincs még 2007 öszi babák topikja

Na mentem aludni: Kriszti

(Köszi Roli baba dicséreteket.)

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok!

Tegnap este hőemelkedése volt Zsuzsának, ma reggelre szerintem már láza van, mert nagyon forró. Még nem ébredt fel. Nyolcra megyünk megint a fülészetre, mert most rendel az az orvos aki hétfőn látta. De van egy olyan érzésem, nem ússzuk meg a kórházat. :(

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Róki!

Jaj, istenem, nagyon remélem én is, hogy nem kell kórházba vonulnotok!!!!
Drukk-drukk-drukk!!!

Én már nem tudom, mi van Gergővel, már elkiabálni sem akarok semmit.
Tegnap a max. láza 37,8 volt, kb. este 5-kor. Nem adtam neki semmit, gondoltam, majd ha feljebb megy, lefekvés előtt.
Viszont lefekvés előtt semmi nem volt, mégcsak hőemelkedése sem...
És azóta se semmi..

Most akkor mi a franc ez???

Megann!

Én cumi ügyben nem nagyon vagyok otthon, ugyanis Gergő nem cumizik. Eleinte mi próbálkoztunk neki odaadni, és alváshoz el is fogadta, de keresni soha sem kereste.
Aztán meg jött a kispárna és takaró csücske, úgyhogy innentől végképp elfelejtődött a cumi.

Bár ellentétben Danival, Gergőnek egész nap a szájában lóg. Viszont addíg, amíg Benianyu okosan csinálta, és napközben nem engedi neki, addig én már szerintem nem tudnám elvenni tőle, hiszen az a mindene. Gyanítom, hogy mi jártunk rosszabbul, legalábbis, ha bele gondolok, hogy lassan bölcsibe megyünk.
Majd oda is fogjuk hurcolászni???
Na mindegy, nekem nincs szívem elvenni tőle. Igaz, ezzel is alszik el. Ráadásul úgy nem is hajlandó kiszállni a kiságyból, hogy a kispárnát és a takarót nem öleli magához, és hozza magával.

Abban nem látok semmi kivetni valót, hogy szeretnéd Lénát leszoktatni a cumiról. Úgyhogy azon a véleményen vagyok, mint Csikken, hogy ha még mindig ez a szándékod, akkor szerintem se add vissza már neki.

Kép
kuha

+
Szép napo mindenkinek!

Mégegyszer BÚÉK!

Jól eltüntem hónapokra.
Így nem is igazán tudom a történéseket.

Majolának gratulálok Annához! Legyetek nagyon boldogok!

Látom Róki és Davallia is közeledik a bűvös 40. héthez. Kitartást és a legjobbakat.

Mi élvezzük a falu varázsát, nagyon jó itt!

Ivett nagyon kamaszodik, sok jót ezzel kapcsolatban nem tudok mondani. A tanulásnál minden fontosabb. Most el van tiltva mindentől, ló stb. Rengeteget idegeskedek miatta.

Anyukám is kórházba került trombózissal és kiderült mindkét veséjében kő van. Szóval nem nyugalmas az életem, jó sok feszültség van benne. Az is probléma, hogy Ő Nyháza mellett lakik, így nem tudok folyamatosan ott lenni sem. ElköltöznI
meg nem akar.

A kis tündérkénk egyre aranyosabb, értelmesebb!
Tegnap végre puszit is adott, mert eddig csak a babáját és kisbnőjét tüntette ki ilyen keggyel.
Imád kint lenni az udvaron, jelzi, hogy menni akar, hozza és veszi a sapkát sálat,cipőt.
Aranyosan a pelust is és mindent visz a szemétbe. Próbál minket utánozni mindenben. Egyre inkább próbál önállóan mindent.

Képet majd csak akkor tudok rakni, ha a férjem gépéről át lesz küldve, mert valami van a kábellel.

Millió puszi mindenkinek!

Kriszta,Kincső

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Sziasztok!

[color=darkred]Rokica![/color]

Nagyon drukkolok, hogy ne keljen kórházba mennetek!
És hogy Zsuzsa végre meggyógyuljon!!!

Megann!

Nekem is sír mostanában Lívi elalvás előtt, főleg délután.
De én próbáltam újból adni ilyenkor neki a cumit de ő ellölki(szerencsére) nem kell neki egyáltalán már.

Próbáld ki, hogy elfogadja e Léna a cumit, ha igen lehet tényleg az hiányzik neki.

Ja és szerintem most ez ilyen korszak náluk, hogy nem akarnak már alukálni, inkább játszanának stb.

Sajnos Lívinél 1 megoldás van, hogy hagyom őt sírni és akor elalszik 5 perc után.
De könnyek nélkül, tehát ez ilyen fáradt sírás, nincs semmi baja.
Kb. 2 x megyek ilyenkor be hozzá, megsimizem puszi stb de következetesen kijövök, mégha elkezd olyankor sírni is.
Úgy hogy nálunk ez bevált.

Próbáld ki!

Megyünk Marosra a szomszéd csajszihoz meg a kis fiához :wink: :)
Ebben az enyhe tavaszias időben minden nap megyünk :)

Szép napot Nektek!!!

Mea
mea

Sziasztok lányok!

kicsit el voltam szontyolodva az elmúlt napokban...nem nagyon akar jönni a második baba :( de mindegy majd jön...

Tüncsi rendben van, már csak elvétve köhint egyet...

Barbi, úgy tűnik mi is megyünk...de lehet hogy korán eljövünk, mert nem tudom a dokinéni mikor jön a szurival...:(

Róki, annyira sajnálom! Ne okold magad, az adott helyzetben, biztos, hogy a legjobb döntést hoztad! Valami nagyon szemét dolgot fogtatok ki...

Kép

Kép
prüntyi

Megann, nem vagy gonosz, csak szerintem is kicsit hamar akarod leszoktatni...ha már korábban rászokott, és azzal elaludt, akkor is egyedül aludt el...most az pótol neki téged! szerintem ráérsz még amikor meg tudod vele beszélni a dolgot...kb 1/2-1 év múlva

Kép

Kép
prüntyi

Andrisban is dolgozik vlami :(.
Megduzzadt a baloldalon az egyik tarón levő nyirokmirigye és kiütéses a felsőteste és a homloka! Ez még lehet csalánkiütés is persze, de nem tom mitől, mert semmi újat nem kapott. Délután jön a doktornéni, mit ne mondjak, nagyon várom!
Lilinek folyamatosan 39 körüli a láza, lázcsillapításra lemegy. Most épp jól van.

ayse

Prüntyi!
Azért kell várnotok, hogy az a baba kopogtathasson be hozzátok, akire érdemes olyan sokat várni! :wink:

ayse

Rokica!
Ha már infúzióban kell kapnotok az antibioszt, nem lehet, hogy miután lecsepegett, szépen hazamentek? Vagy ha többször is kell egy nap, legalább éjszakára?

ayse

Ayse, hát igen...de azért reméltem, hogy a gyes-ből nem kell majd részesülnöm...de mindegy

Kép

Kép
prüntyi

Ayse!
nem lehet hogy a 15hós oltás utótüneteti?elvileg olyan 14 nap után pont ilyenek fordulhatnak elő! :roll:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok,

Prüntyi, mióta próbálkoztok?
Egyenlőre nálunk se jön, de voltam most uh-n és nézik a peteérésemet, hogy jól tudjuk időzíteni. Holnap megint megyek kukkolásra.
Mi 4 hónapja.
Én is szerettem volna kikerülni a Gyest- de már nem fogom. :( Na mindegy.
Kriszti

KépKép
Kép
csikken

Róki, juj de szürnyű szegény Zsuzsával ami történik. :(
Remélem nem kell bent maradnotok.

Kuha, :) Örülök, hogy egyezik a véleményünk. Így nem vagyok egyedülálló vele... :) :)

KépKép
Kép
csikken

Nyúlné!
Mi még nem kaptuk meg az oltást, mert a doktornénink most jött haza szabiról, ma van először. A lánya Maastrichtban él, és tegnap este, amikor hívtam onnan autóztak hazafelé. Szerintem én voltam az első páciens, aki hívta....

ayse

Megann!!! :)

Ha jösz még sielés előtt. Láttam a 2007 nyáriaknál egy csajt akinek rossz lett a toxoplazmája. Nagyon izgul mert van aki azt mondja neki, hogy vetesse el. Neked is ilyen kálváriád volt. Bekukkantanál hozzá? Szegény eléggé meg van ijedve.

Kriszti

KépKép
Kép
csikken

áháááá
akkor ez nem jött be!pedig jó indok lehetett volna! :?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Roki!
Szegény pici Zsuzsa! :cry: Nagyon szoritok, hogy ne kellejen ott maradno, de főképpen ahhoz, hogy múljon már el ez a nyavalya. :?

Barbi!
Mi is jövünk holnap, majd hivlak később, hogy pontositsunk, most rohannom kell. :roll: :D

Duda!
Hú, látom magadra vetted amit irtam, pedig nem neked szántam. :oops: Ne haragudj, hogy úgy tűnt, eszem ágában sem volt bárkit is birálni a döntése miatt, csak Barbit akartam megerősiteni a hitében, hogy azért valaki jön hozzá, mert úgy éreztem a szavaiból, hogy kicsit csalódott. Persze, miután beszéltem vele kiderült, hogy nem is, valszeg magamból indultam ki, én egy kicsit az lettem volna. :oops: :D Kár, hogy nem jöttök, már régen találkoztunk. :)

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Csikken!

Csak szombaton megyünk.....itt vagyok, de
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Jajjjjjjjjjj szegénykém.....
Majd átnézek...de sajnos ha valóban az van amit irtál...hát kapaszkodj meg de nekem is ezt mondta a dokim :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Na de majd átnézek....

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Cleo!
Semmi baj! :) tényleg kicsit rosszul esett, de aztán gondolkoztam és rájöttem, hogy túl érzékenyen reagáltam! :oops:
Tényleg annyira szerettem volna veletek találkozni és annyit tipródtam, mit csináljak. Natinak még el is kezdtem gyorsan adni egy homeos immunerősítőt...

Rokica!
Én is drukkolok, hogy ne kelljen bent maradnotok a kórházban!!!

Ayse!
Jobbulást nektek!!!! :?

Benianyu!
Nagyon édik a fiúk fogmosi közben! :)

Davallia!
De édes Panda haja! :D Úgy szerettem volna, hogy Natinak is ilyen legyen. :?

Andi&Nati

KépKép
duda

Cumi:

Köszönöm a hozzászólásaitokat cumi ügyben..
Bevallom tegnap futólag átfutott a fejemen, hogy talán feladom és visszakapja cumicát..de természetesen csak futólag ...mert nem egy következetes dolog...

Csikken..
Van Lénának 2 alvókutyusa és egy kutyafejes párnája a fenti ágyban és a lenti járókában alvómaci..
És ölelgeti is őket nagyon :) :)

Ja irtam priviben a 2007 topikos lánynak...

Csikken, Prüntyi..

Hmmmm hát ez az....mi is mondogatjuk férjjel hogy 3 év korkülömbég-3 év korkülömbség..de ugye azt is bele kell számolni hogy az égiek úgy döntenek hogy nem 3 hanem 3,5-4 év...vagy több..
Legyetek türelmesek....hiszen a kis bizonyiték(hogy lehet babátok) már ott ficánkol körülöttetek.. :) :)
Azért én szoritok.. :wink: :wink: :wink:

Rókica!
:( :( :( :( :( Jaj ne :( :( :( :( :(

Kuha!
:)
és enni eszik már a Gergőce???

Zöldégmizéria....

úgy látom megvan a megoldás..méghozzá az amit Cleonak irtam...
Tegnap legrilleztem Lénának megint cukkinit, brokkolit, paradicsomot..és villával levadászta az összeset a tányérjáról..férj segedelmével..úgyhogy még kevés is volt...(bár lehet hogy a villázás jött be neki).. :D :D :D :D :D
Szóval a nagyobb zöldségekkel igy nem lesz gond..de az aprókat még igy se tudom hogy hogy tudom majd megetetni vele...ha a főzelék ennyire nem kell..... :? :? :? :?

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok,

sajna Bazsi is lebetegedett , azért nem is tudtam írni.Így megint kis családi összefogásra volt szükség, hogy ki, mikor tud jönni vagy otthon maradni Bazsival.De ugye közben Bencét hozni vinni kell az oviba, de megoldottuk.Hétfőn szerencsére tudott jönni a bébiszitter, kedden én voltam velle otthon , orvoshoz rohantunk.Megint valami vírust nyelt be:((Kaptunk cataflan cseppet, meg Fenistil cseppet.Immunerősítőnek meg a hómeós echinachia golyókat.Remélem használ.Ma szintén a szitterünk van vele.Csütörtök meg pénteken pedig a párom.Hát nem egyszerű.4 nap bölcsi, min. 1 hét itthon.

Benianyu mi is láttuk Bencével a Táncoló Talpakat, Bencének is nagyon tetszett.És Bazsi addig szintén a nagyszülőknél volt:)

Minden beteg Babának és Anyának jobbulást kívánok.

Bölcsi ügyében nyugodtan kérdezzetek:)

Üdv.:

Kati
királykat

Megann!

Hááát, nem is tudom, nem az igazi egyáltalán ... :? :? :? :?

Reggeli tápi után kapott egy ilyen szendvics-kocka kenyeret, májkrémmel megkentem. Na, annak a felét megette.
Aztán megevett 1 db Albert kekeszet, és ebédre sütöttem neki pipi mellett, amit felkockázva elé tettem. Na, abból nagy kegyesen megevett 3 kockát.
Ennyi.

Idáig. Gondolom, este a kölesgolyó azért majd még játszik.

Most ne nevessetek ki, de már ilyen gondolataim is támadtak, épp mondtam a Robinak: hogy az én nagy zabás Gergőmön abszolút nem veszem észre, hogy lázba hozná őt bármilyen kaja.
Most direkte itt eszünk előtte, mert korábban ahogy kaját látott, rögtön jött, és vadászott a tányérunkban, meg kunyerbált.
Most meg semmi.
És ez nekem nem tetszik. Meg attól félek, hogy összeszűkül a pici gyomra, és már nem is fogja kívánni annyira a kaját, mint korábban.
Meg, hogy bőven elég lesz neki ennyi csipegetés, amit pl. ma is rendezett. MErt ettől pont nem hal éhen.
Szóval nem csinálta ő azt, hogy 3 falat után bólogat, hogy nem kell több, meg tolja el a tányért.

Ne nevessetek ki, de mit csináljak szerintetetek??? Visszatér még valaha az étvágya????

Ayse!

Lilinek és Andrisnak jobbulást, sajnálom, hogy ők is elkaptak valamit!

Kép
kuha

Kati!

Szép kilátások bölcsi ügyben, mondhatom!
Gergő is megy 2 évesen, szeptemberben!

Már előre félek, ha ilyen sűrűn lesz beteg, mit fogok csinálni.
Itt ugye nálunk nincs bölcsi (ez egy porfészek... :roll: :roll: ), ráadásul mi is Pesten dolgozunk, gőzöm sincs, hogy mit fogok csinálni Gergővel, ha ő is soxor lesz beteg. Anyumék sem itt laknak, igaz, ha közel laknánk egymáshoz, sem tudám megoldani, hiszen nem nyugdíjasok, dolgoznak mind a ketten.

Hová jár bölcsibe Bazsi?

Kép
kuha

Kuha!

Tapasztalatom szerint nyugi, igen vissza fog térni az étvágya...
Legalábbis Lénáé még mindig visszatért... :)
Szerintem igenis ha már úgy érzed, szerintem vidd el nagy sétára...kutyulikat nézegetni...menjen minél többet a saját lábán(ha már elég erős lesz hozzá) és a jó levegőn szerintem biztos jobban meg fog éhezni..
De még épp hogy jobban van..ne várj csodát..csak szép fokozatosan...
Azért a mai adag már jobb mint az egy szem győrikeksz :wink: :wink: :wink:

Manka!
Jack hogy van???

M.

Kép

Kép
megann

Megann!

Köszi, akkor egy kicsit megnyugodtam!

Hát igen, a tegnapi az nagyon gáz volt!!! Ma még nem nagyon mennék, de holnapra tervezünk Apával egy kis csavit, az jót fog tenni Gergőnek is.

Nem is mondtam, ma volt Robi a gyomortükrözésen... :? :?

Szegényt nagyon sajnáltam, meg már előre paráztam helyette is, fostam én is vele együtt.
Csak nem akartam mondani neki, meg egyébként is, nem nagyon akartam felhozni a témát, mert nem akartam, hogy egyfolytában, jó előre ezen járjon az agya.
Tegnap este kérdeztem, azt mondta, hogy már drassol rendesen.
Ma reggel 7-re kellett mennie, a lelkére kötöttem, hogy amint végez, hívjon.
Tudtam, hogy nem egy hosszadalmas dolog, de már a körmöm lerágtam, mikor negyed 9-kor még mindig nem hívott.
Aztán hívott, hogy túl van rajta, és hogy nagyon-nagyon szar volt.

Szegény, tökre sajnáltam, és most nagyon fáj neki a torka, persze semmi érzéstelenítés, semmi nem volt.
Hát, így elmondás alapján senkinek sem kívánom...

Kép
kuha

Szisztok!!!!

Rokica: CSAK JÓT, CSAK JÓT. Már nagyon megérdemelnétek Zsuzsával, hogy ne legyen több gond, fájdalom. Szurkolok.

Csikken, Prüntyi: gyes???? Miért? Ha 2éves koráig terhesek lesztek nem lehet ugyanugy táppénzre visszamenni mint az első babánál??? Akkor csak gyes és semmi más?? Ez nekem furcsa.

Cumi: nekünk ez az egyetlen "kabalánk" és mivel én szoktattam rá, hogy könnyen aludjon majd ha nagyobb lesz és megérti abbahagyjuk, remélem majd könnyen menni fog.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke

Kuha!

Pl ezt a tevékenységet amit épp most művel Léna is..nagyon ajánlanám Gergőnek ha már láztalan lesz: :wink: :wink: :wink:
Kép

Aztán ha felébred..kénytelen vagyok vele bemenni az Árkiba :?

Gyomortükrözés :(

M.

Kép

Kép
megann

Kuha!

"Bölcsi=betegség=hogy fogod megoldani" félelmed sajnos nem alaptalan... :? :(

M.

Kép

Kép
megann

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint