Kuha
Köszi a köszöntést
Tavasz: én is kihagynám szívesen a telet, de úgy látom, több bajt okoz ez az idő, mint a kemény tél. Mármint a bacikra, betegségekre gondolok
Biztos Gergőnek is jobb lesz az étvágya, ha jobban lesz, én nem aggódnék emiatt, betegen nincs étvágya, és kész. Csak igyon eleget. Engem mondjuk megnyugtatott, hogy Gergőm szopizott a betegsége alatt, de ő hányt és hasmenése volt, és aggódtam a kiszáradás miatt. Ő ma evett először normálisan, tehát több, mint egy hétig szinte csak szopizott!!!
Rokica
Azért ezek már jobb hírek
A gyógyszerezés szerintem minden gyereknél elég nehéz dolog, nyilván vannak azért különbségek. Balázs pl. annyira édesszájú, hogy a Panadol szirupból meg a lándzsás útifű szirupból kérne mindig ráadást is
Gergő nehezebb eset, ő is öklendezik, és harcolni kell vele. Én csak emiatt vettem Nurofent, mert írtátok, hogy van ez az adagoló fecsi hozzá. A Smectát kénytelen voltam én is lenyomni a torkán, és bizony emlékeztem rá, hogy kellett a macskámnak beadni a gyógyszert, és nála is így csináltam / szájkifeszítés, nyelvtőre ledugás, toroksimi. Brrr, remélem, egy darabig most nem kell ezzel kínlódni/. Bízom benne, hogy ezzel, hogy visszatér szépen az étvágya Zsuzsának, könnyebb lesz.
Megann
Én is ugyanezt írtam volna, mint Benianyu, Ayse és Juci.
Érezhető, hogy szüksége van még a cumira, és szerintem az ő korában még egyáltalán nem gáz, hogy alváshoz ez kell neki, én engedékenyebb lennék a helyedben... És azt szoktam mondani ilyenkor, hogy ha már rászoktattuk, milyen jogon fosztjuk meg tőle? Csak addig jár neki, amíg nekünk ez könnyebbséget jelent? Aztán amikor úgy gondoljuk, fogjuk magunkat, és elvesszük tőle?
Ez nem kritizálás, csak gondold át mégegyszer! Én is adtam mindkét kölöknek cumit, anélkül, hogy tudtam volna, hogy fognak majd leszokni, nekem szerencsém volt / nyilván kielégítette a szopási igényüket a cici
/, egy éves koruk előtt maguktól leszoktak róla.
Én háromévesen cumizva mentem oviba, a kapuban elvették tőlem. Tisztán emlékszem erre! De otthon megkaphattam, és arra is emlékszem, hogy kicsit később anyukámmal megbeszélve kidobtuk a kukába, és így lett vége a cumizásnak. De ilyen csöpp, mint Léna, ebben még nem lehetne partner. Bízom benne, hogy lesz jó megoldás, és abban is, hogy ez lesz a legnagyobb probléma az életetekben
Benianyu
Tényleg nagyon édesek a fogmosók
Nyúlné
Ez a két sztori a Nyulaidról annyira, de annyira édes!!!
Judit