Halihó!
Mindenkinek BUJJÉK (....ki ügyesen a babija az idén!!)
(Sorry, ilyen viccei a páromnak szoktak lenni....)
Sági,
azzal a fánkkal teljesen megihlettél!! Holnap muszáj lesz nekem is készítenem... (pedig ritka, hogy így ráinduljak valamire, az eddigi egyedüli a KIKÁS csirke volt-abból a kis grillbódéból, biztos ismered).
Kami,
klassz, hogy közreadtad a listádat, azt is használtam checklist-ként, bár alapvetően a szülésfelkészítőn kapott lista alapján pakoltam össze (már én is). (Bár a dokim szerint végig bennmarad a babi, sőt! Lehet, hogy megvárja a márc. 1-i szülinapom (ennek jobban örülnék, mintha az anyósomét választaná (febr.24
)
Ja, 18 bugyit viszel???!?! Moshatóak ezek az eldobhatók is, nem?
Zseboroszlán,
üdv idefenn! Nagyon gratu, hogy végre siker koronázta próbálkozásaitokat, hát még, hogy elértétek a 32-33. hetet!! Mit javasolt az orvos, kivárjátok, míg maguktól elindulnak kifelé, vagy van B terv?
B.lin,
tök jó, hogy van mentős a családodban!! (Kecskeméten talán nem szoktak lenni dugók, de itt Pesten inkább nem taxival mennék be sürgős esetben). Első babánál gondolom, nem is lesz sürgős eset.
Nem úgy, mint a nagyobbik hugom második babájánál, amikoris 10 perc gyalogútra lett volna a kórház, de mentővel ment
Pann, Ágiboldi,
asszem ti írtátok, hogy a baba elkezd kaparni (ásni vagy én sem tudom, mit csinálni), ha a jobb oldalatokon fekszetek. Na abból lesznek 1-2 héten belül a bordaközi rúgások
Ja, ma voltam szülőszoba látogatáson! Felőlem akármilyen csilli-villi is lehetett volna a szoba (csak az egyik volt az
), nem bírtam volna lelkesedni. Mindenképpen kellemesen csalódtam (mert ugye amúgysem vakációzásra készülök) és jó volt odaképzelni magam.
Na, most ennyi (én is ritkán, de akkor már sokat írok, mint Május
tényleg
Május, milyen tehesvitamint próbáltál gyomorégésre? Én mindmáig naponta szedem az elevitet és ettől-e vagy nem, de csak nagyon ritkán (szinte csak esténként, késői vacsik után van gyomorégésem)
Na, tényleg lelépek, mindenkinek jó éjt!
Kata