Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok.

Csak beugrottam egy pillanatra.

Katus,mi megyünk,nem tudom mikor,talán fél 4 körül,jó?

Kép

Kép
hajnus

Remélem nem fog esni!

Kép

Kép
hajnus

Viol!

Lara sima vizet kap es szereti nagyon. Mas valasztasa nem volt :D , mert teat talan a legelejen kapott egy - ketszer es ügy döntöttem egeszsegesebb a VIZ! :) A mezzel vigyazz en ugy tudom, hogy egy ev elött nem lehet adni. De most nem tudom megmondani miert. Ha erdekel majd utanna nezek. Lara valtozo, hogy mennyit iszik. Ma mar kb. 130 ml-et megivott.

Nekem is lenne par kerdesem, hogy kb. mennyi idös babaknal lehet elkezdeni a "darabosabb" kajat adni? Lara meg mindig pepes kajat kap, mert neha fuldoklik a "normalis" koszttol.
Es mennyi ideig ajanlott szoptatni?
Normails , hogy egy 1 eves gyerek meg szopizik ejjel?

Kép
Kép
reni76

Hali itt vagyok csak kint voltunk Levussal most meg alszik!

Én facsart gyümilét adtam neki v. teát,de a vízet nagyon imádja ennek igazán örülök!A víznél nincs jobb!!Szerintem!

Reni!Levinek 9-hósan kezdtem el darabos kaját adni.Vagyis félig darabos félig pépes,hogy szokja a rágást!
Szertintem normális ha még éjjel szopik a barátnőm kislánya 19-hós és éjjel szopik!
Vendég

Katus!Majd írjátok meg mikor lesz a tali azt teleportálom magam!
De jó,hogy Máté ilyen szépen elalszik!! :lol: :lol: :lol:
Levi 2 napja alig alszik éjjel velem együtt forgolódik,nyüszög nem találja a helyét reggel meg fél tízkor kel!
És pár napja minden alvás után bolod.Csapkod,rugdalózik mint aki nem normális!!Nemtom mi lehet vele!!

rik!Mi már tuti,hogy leállunk a bébiről,mert vissza megyek melózni kicsit és utánna nekiállunk megint arra talán sikrül elköltöznünk innen,mert ugye a hely sem lenne elég négyünknek! :( :(
Vendég

Viol,
6880g és 66cm. Egy kis golyó :lol: :lol: :lol: :lol:
Janka is hosszabb volt és 1kg-val több :lol: , de Márton 2-vel :lol:
A méz allergizálhat kicsi korban, nálunk is víz volt a menő :shock:

Reni, teljesen normális, hogy Lara éjjel is szopik.
Janka 2évesen is szopott még éjjel, na az már kicsit fárasztóbb volt.
Nagyon helyes vidám kislány :D

Katus,
fogdokihoz megyek délelőtt, ha minden jól alakul mehetnénk, de ha kicsit is nyügi lesz valaki akkor nem merek menni. Azért mi magunk is nagyon sokan vagyunk :oops:

Kép
Kép
Kép
amica

katus,
oks, addig kibírom valahogy. :) mármint 2 hétig :) de ha van mindenkinek kedve ideje, járműve, ide is le lehet ám zarándokolni csoportosan!! :wink:
dorkát sem kell már szerencsére napközben ringatni :) és ezt nektek köszönhetem! úgy próbáltuk, ahogy mondtátok, hogy még korábban teszem le napközben az ágyába, mint eddig. ha nem kezd el azonnal sírni - ahogy korábban - akkor már nem is fog. álmosságtól függően negyed órát, fél órát hömbölög. kettőnél több játék nincs az ágyában, csak egy plüss napocska és egy világító fejű kukac. ezekkel ill. a párnájával és takarójával elvan csendesen, aztán elalszik. ilyenkor vagy megigazítom, vagy nem. attól függ mennyire csabarta be magát. tegnap pl úgy nézett ki, mint egy gesztenyés kifli. csak egy csomag volt ott, a feje lógott ki csak. :P szóval így megy nappal. este azért van némi nyüszi, de már az sem vészes. csak tényleg korán le kell tenni. el dolgozgat egy darabig, aztán amikor kezd dühös lenni, van egy-két panaszos nyüsszögés, szopi, amiben vagy totál elalszik, vagy annyira elpunnyad, hogy csak pár percet kell ringatni. nem is kell alvásig, csak totál punnyadásig. olyankor lerakom, látom, hogy még nyitva a szeme, de nem mozdul. úgy marad, ahogy leteszem.
bocsánat, ha kisregényt írtam, de hát így van! :)
ja, nem gáz, ha ő még 3-szor alszik egy nap? ma is pl már 7-kor fent volt, emiatt 9-kor már viszatettem, mert ásítozott. elaludt, 10-kor fent volt, de negyed 1-kor már megint aludt. és még ma is lesz neki egy rövidke délutáni bólogatása. ezzel együtt nyugodt este.

reni,
én pont ma adtam dorkának olyan kaját, ami 8 hós kortól van, és ezek ugye már darabosak. vadas marhahús volt rizzsel. az első falatra kicsit fuldoklott, de utána már nyitotta a száját. forgatja bent már másodpercig, aztán lenyeli. sztem már lara is nyugodtan ehet ilyesmit. a szopi meg sztem teljesen normális, szerencsés, hogy még szoptatsz. az esti szopi fog utoljára elmaradni, szal ha az még 2 éves vagy idősebb gyereknél megvan az teljesen normális. én is sokáig szeretnék. ha ez csak este marad, mint most, akkor este marad. nálunk általában úgy megy, hogy este elalvás előtt, és reggel korán, kb 6 körül. plusz ha éjjel vmiért felébred, akkor is cicit kap, ami használ is. vannak persze kivételek, amikor annyira tutl vmiért, hogy még az én ölemben sem jó neki. ez a foga. vagy egy szemét kis puki.

andi,
szép méretei vannak a kis golyódnak! :lol: már most elhagyta dorkát súlyban! :oops: :P dorka dec 20-án volt 6750 g és 67,5 cm.
megpróbálom én is a vizet.

KépKép
viol81

Tanti:hát most megsértődtem!! :( :( :(
Minket kifelejtettél????

Na nembaj,majd jó nagyra nyitom az ablakot.Hánykor nyissam?

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Sziasztok!

Katus-mi nem biztos, hogy megyünk, az oltás miatt. Egyébként nálam volt gép tegnap, csak elfelejtettem elővenni....Itthon ki is kaptam a feledékenységem miatt.

Beus-sokszor én se tudtam a Berkesen kiigazodni, szerintem kicsit szórakozott néha. Nekem utólag mondta, hogy császárra számított nálam, a 9 hónap alatt egyszer se említette.... lényeg, hogy szüléskor iszonyú sokat segített nekem. Ha nem vezényel végig, nem is tudom, hogy csináltam volna végig....

Rik-nekünk a netünk UPC, az jó. A telefon Matávos Felező,rengeteget beszélek rajta, de 4500-nál még sose fizettem többet (akkor mobilt is hívok, na az drága vele!), általában a 3200 Ft a számla. Ebben nincs csúcsidő, mindig 8 Ft/perc.

Én már úúúúgggyyyy adnék Nyusznak más kaját. Már várom a 6. hónap végét. Ma mikor a D vitamint adtam neki, kivette a kezemből a knalat és komolyan nézegette, forgatta, olyan édes volt! Ma nevetett először gurgulázva! Meg kell zabálni!!!

Zoknikat válogattunk:
Kép

Anikó

Kép[/url]
quito

Viol,
olyan képem is van hogy repül az Ágnes :lol: :lol: :lol:
olyan combis nincs, rettenetesen hurka :lol: :lol: :lol:
A borostyán láncban hiszek, ezért használ :oops: :D
Kép

Kép
Kép
Kép
amica

amica!Nagyon jól áll Ágnesnek a nyaklánc! :lol: :lol: :lol:

Viol!Nahát ez nagyon jó dolog,hogy Dorka szépen elalszik és egyáltalán nem baj,hogy még 3*!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Reni!
Darabosabb kajat akkor lehet adni amikor elfogadja. A Balintnal ez iszonyu lassan ment, mar tobb mint 1 eves volt, volt nehany foga is, es megsem ette meg meg a kicsit darabosat sem. (Ami meg szinte pure volt, csak nem tok sima, homogen, azt is kikopkodte, meg oklendezett tole.) Ezzel szemben a Bence mar 7-8 honaposan tudott enni durvabbra daralt dolgokat. Szoval gyereke valogatja. Az ejszakai szopi meg tok normalis, az enyemek is 1 1/2 evig szopiztak.

Viol!
En vizet adtam a tej melle mind a kettonek amikor elmultak 6 honaposak. Nem akartam edeset adni, mert aztan mar nem fogad el esetleg mast, es a Bence pl. azota is vizet ker, ha szomjas.
En is ugy tudom ahogy Andi irta, hogy a mez 1 eves kor alatt nem ajanlott, mert allergizal. Ja, en anno a Bencevel probaltam az edeskomeny teat, de csak ugy magaban, nem edesitettem, hat nagyon nem jott be neki. A viz viszont igen.

Kép
Kép
agi

Szép estét!!

Köszi lányok a válaszokat!!!

Ma voltunk Dokinál Zoéval az 1 hónapos kontrollon. Kicsattan az egészségtől!! :lol: :lol: Már 53 cm és 4 kg kereken. :shock: :lol: :lol: Nagyon megdícsérték, hogy milyen szép arányos baba és milyen gyönyörű a bőre. Olyan büszke voltam(vagyok mindig). Nem sírt semmit, még öltözéskor se pedig azért nincs oda. Kedvesen figyelgetett mindenkit és mosolygott a dokira. A zöldes bogyókra a kakiban azt mondták, hogy nem kell vele foglalkozni, amíg nem egymás utáni kakilásokkor jelentkezik többszőr nagy mennyiségben. Okozhatta a Konakion, amit én mindig pénteken adok be neki. Azért annyi malőr volt ma is, hogy összepisilte a mérleget. :oops: :lol: :lol: Bocs hosszú lettem megint.

Képzeljétek tegnap először fürdettük nagy kádban, persze jól kifertőtlenítettem előtte, meg agyonfújtam sterilizálóval. Meg is mutatnám ha nem baj.
:D
Kép Kép
Kép

És még mutatok pár képet ha nem untok még.

Kép Kép
Bealudtam büfiztetés közben :oops: :oops: :oops:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Sziasztok!

Nitta,
tök jó az alvós képetek :D

Viol,
én is mindig forralt lehűtött vízet adtam Ábinak, és úgy gondolom jól tettem, mert nem szokott rá az édes italokra, és azóta is a vízet issza meg a legszívesebben.

Gabó, Csilla,
remélem nem lettetek betgek.

Rik,
tegnap megmondtam az igazgatónak, és tök rendes volt, azt mondta várnak vissza.

Pocakfájásra van egy homeos kenőcs Windsalbe (szélkenőcs)
Én azzal kenegettem Ábi pocakját, mert nem akartam neki semmit szájon át adni. Segít pukizni :lol:

Andi,
szerintem Ágnes Mártonra hasonlít.

Beus,
kitartás, én már izgulok érted.

Kép

Kép
ábibaba

Jó estét cajok!

Reni!
Az út mellett van de nincs zaj.

Katus!
Én mennék aztán Anditól kérek 1 gyereket,hogy az én nevem mellé is írhass nevet. :D

KépKép
eszti76

Sziasztok,

Andi,
szerintem gyönyörű Ágnes!!!

Nitta,
jaj, annyira édes, ahogy még "kapaszkodnak" a vízben! Nagyon várom már én is, hogy babázzak megint!

Reni,
a darabosabb kajáról én is úgy tudom, hogy akkortól, amikortól elfogadja, de az elején szerintem minden baba kicsit öklendezik. Vince egy idő után a teljesen pépeset nem fogadta el, pedig a közelmúltig összesen 6 foga volt elől.

Lehet, hogy vaskalapos vagyok, de Vincét én 7 hós kora körül leszoktattam az éjszakai szopiról. Egy idő után forralt vizet adtam neki éjszaka cici helyett és kb 1 hét múlva már nem kellet felkelni hozzá. Nekem nagyon sokat jelentett, hogy végre alhattam legalább 7 órát egyben. Jó, néha megébredt, ahogyma is, de az messze nem jelent annyit, mint, hogy ki kell venni az ágyból, szopi...

A méz meg nyers étel, ezért allergizálhat, bár egyes mézes szakemberek szerint ez nem igaz, de általában azt tartják, hogy allergizálhat.

Katus,
szerintem mi is kb 4 körül érkezünk.

Anikó,
Kincső irtó helyes!! Én megértem, hogy szeretnél már neki mást is adni, nagyon vártam már én is.

Viol,
tök jó, hogy Dorka ilyen szépen elalszik!! Ügyes vagy!!

KépKép
KépKép
esztermami

Eszti,
kettőt is adok :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Nitta!A kis nunis milyen kis hurkás!! :lol: :lol: :lol:
Hú látom apa fürdette meg bizos nagyon élvezte!!!! :) :) :)
Mindíg nagy kádba fog fürdeni v. csak kipróbáltátok?

ábibaba!Szóltál már a suliban,hogy terhes vagy?
Nekem annyi,hogy kurvára fáj a torkom!! :? :? :?

Na én holnap délelőttre kaptmam kimenőt(mondtam ma apának amíg még itthon van muszáj elmennem kicsit Levi nélkül a városba szellőztetni meg a dolgomat intézni).Biztos furi lesz nélküle csatangolni,de egyben jó is ez már kelleni fog nekem!
Azt nem sokára kezdődik a cápás filmem igazi ez már gagyi,de azért mindíg megnézem ha megy!

Eszti!Veroékkal mizujs van?Olyan régen volt már!!
Vendég

Jaj,de jó lesz nektek holnap!! :( :( :( :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!!!
Zsani
hát igen,apa szabin van,ezért nem jövök tul gyakran...Nem igen enged ide.Ált,reggel irok emiaat,mert hétalvo én meg korán fent vagyok,igy az az idő az enyém.Ilyenkor meg fürcsizik,meg tv-t néz(jo esetben,és akkor jövök!!!!
Volt az UPC-s srác,jo lesz szerintem.És képzeljétek,még jo hogy nagy dumás vagyok( :lol: ),mert elmondtam hol dolgozom,meg közalaklmazott vagyok.Erre ő ajánlott egy olyat hogy" dolgozó net".Aki közalkalmazott,az az államtol kap támogatást,és igy a chello classic 12000ft helyett csak 7100ft.Na rácuppantunk gyorsan,mert a standard majdnem ennyi volt 200 ft hiján...

Viol
ment a privi!!!
Még annyi hogy gyerekeit hogy hivják a nőnek,mert szerintem én ugy ismerem...(ird privibe!)Köszi!!
És azért is köszi hogy vetted a fáradtságot és leirtad!!!Puszi érte!!!
Az emlitett teákat pl.a Rossmanban is megveheted,de a Teakert a mi kis szar boltunkban is van.Ha esetleg gondolod megvehetem,aztán holnap ha valaki olyan jön aki mostanában megy hozzád elküldeném vele.

Cajok
KI TALÁLKOZIK MOSTANÁBAN A VIOLLAL?????

Ábizsani
ez nagyon jó hír!!!Igy is kell viselkednie egy dirinek!!!
És mikor mennél vissza????Osztályod is van???A nebulok mit szolnak???Nő már a pocid???Mit szeretnétek,kislányt,vagy kisfiut????Te is jössz holnap a Katushoz??Jo lenne megismerni!!!

Katus
nagyon vároma holnapi napot.Amondo vagyok hogy megprobálok negyed négyre odaérni,majd a Petrust megprobálom előb altatni!!!A negyed 5 olyan késő nem???
JA és a legfontosabb,mert itt a cajok nem is kérdik,lehet tudják már,de én nem:HÁNYAS SZÁM ALATT LAKSZ????

GAbó
hát nem örülök a tervnek,vagyis adöntésnek,olyan izgi volt minden honapban hogy irod-e végre a jó hirt???
Persze az anyagiak az elsők!!!Ez igy van,sajna.
Mi nem állunk le,de szerintem ugyse lesz semmi,megyek dolizni áprilisban,"oszt jónapot"(O.V. -tol idéztem)
Még a bölcsit kell felhivnom,hogy akkor mehetnénk-e később egy honappal???remélem igen,mert már igy tervezem,ja és 6 orás leszek.
Neked is akkor bölcsit kell keresned,mert előjegyzés van ám!! :!:

Amica
Ágnes egy tünemény!!!Imádnivalo csajszi!!!
Vendég

Nitta
a Te csajszid is meseszép!!!De hát ugyis tudod :wink: És a nagykádas pancsi se semmi.Én 1 évesen mertem először,de akkor is ugy hogy apával együtt fürcsiztek.Én nem merek még most sem vele,mert félek.Én is nő vagyok,nehogy megfertőzzem valamivel vagy ilyesmi..mégiscsak nunis :wink:Bár nincs panaszom,de hát ....na.Egy fiuval persze más a helyzet,annál nincs mitől parázni!!

Van valamelyikteknek olyan sütinyomoja amivel figurákat lehet csinálni???Szal beletöltöm a formába,és megnyomom a kart és formázza a sütit a tepsibe.
Azért kérdem,mert kapatm karira,de nincs hozzá használhato receptem.Ma már 2.-szorra probáltam,és nem tom kinyomni ...(a sütit).Igy kinyujtottam,aztán ugy formáztam.Fincsi lett,de nem olyan amilyet akartam. :cry:
Vendég

Katus
azt elfelejtettem irni,hogy a Réka is jönni akar.(hátha elrabolják az anyját,vagy kimarad a jóbol..)szal én is viszema családot!!Bocsi!!A Petra majd az ölembe ül :wink:
Vendég

rik!Sajna ez van,de ahogy írtad első az anyagi feltétel!
Márciusba megyek beiratni és úgy akarom,hogy már vinni is szoktatásra,hogy mire mennék melózni(4 v. 6-órába)ne akkor keljen!
Szar ügy már most hiányzik ez a kis fostoska,de muszáj!!
Vendég

Viol!Aztat akartam kérdezni,hogy az tesód ribije?
Vendég

Én is márciusban kezdetem vele.
Én is fosok tőle,mert ha belegondolok,hogy nélküle egy ora...sirhatnékom van,aztán nem is egyet lesz ott,hanem minimum 6-ot!!!Jaj-jaj!!

Beus,Zsani
jol látom a képeken,hogy 21-22 orakor fényképeztétek őket????Buli volt,vagy mi????Mikor értek haza akkor a Zsaniék,éjfélkor???És ilyen vidámak még akkor?????
Vendég

És neked már kell vinni az igazolást,hogy melózni fogsz?
Vendég

Most hivom majd fel.aztán amikor szoktatásra viszem akkor kell vinni,meg orvosi igazolást,hogy egészséges.
Vendég

Aha így már oké!

Na én lépek hunyni apa mellé!!

Szép estét!!
Vendég

Csáo mindenkinek aki még fennt van!!!
Tali holnap!!!
Vendég

Én fejeztem be tegnap,én kezdem ma!!!

Anikó
rádtaláltam az iwiw-en!!!!Képzeld el a sopron chat oldalon megnéztem a neveket.Ugyebár a nevedet nem tudtam,de ahogy megláttalak benneteket egyből tudtam:TI VAGYTOK!
ezen felbuzdulva megkerestlek az iwiw-en is!!!!
:wink:
Vendég

Na cajok,látom alszotok!!!
Akkor elkezdek főzni!!!(Petra már nagyban keveri a rántást :D )
Vendég

Jo reggelt!

Rik!

Jo fözest, mi lesz az ebed? Jöhetsz szerintem te is negyed öt körül, mert mindenki szinte akkor jön, persze jöhetsz elöbb is :wink:

Irok privit!

Aniko!

En is megtalältalak az iwiw-en.:)

katus78

hali

gabó,
az tesóm nője, igen. tekerj valamit a nyakadra, ha mész csavizni!!

rik,
megírom majd, hogy hívják őket.

jól láttad beus képein, a kis éjjeli baglyok sokáig fent voltak! :wink:

nemtom jön-e ide valaki mostanában... :oops: jöjjön!! :) vagyis még ne... gyerekkel ne. ha nagyon pontos akarok lenni, akkor 15-én telik le a lappangási időnk...

nitta,
hűű, már nagykádban vagytok? szuper! :) tényleg milyen kis hurkás zoé baba! :) el is hiszem, hogy megdícsértek titeket a védőben. ugye milyen jó hallgatni, mikor a kicsinyedet dícsérik? :oops: :P

anikó,
és azok kinek a zoknijai? :wink: aranyos a kis nyitott szájjal kacagó kincső!! :)

cajok!
azért remélem minimum egy valakinek lesz annyi sütnivalója, hogy visz magával ma olyan szerkezetet, amivel fotókat lehet készíteni!! :lol: :twisted:

köszönöm a mézes tanácsokat! akkor lehet, hogy hanyagolom. megpróbálom én is a vizet. igaz, mézet sem sokat adtam ám, egy kiskanállal, és még így is olyan förtelíze volt annak a teának, hogy csodálkoztam is, hogyan bírja dorka meginni... :shock: :lol:
vagy még azt is megpróbálom - ha már megvettem - hogy hígabbra csinálom a narancsos hippet.

ó, és erika, köszönöm, itt fertődön majd megnézem azt a teát, talán kapok. ha mégsem, akkor majd igénybe veszem a segítségedet! :wink: de majd szólok, ha kell.
láttam, jelöltél vagy meghívót küldtél - nemtom melyiket :oops: - a sopronchaten. én már rég voltam ott, nem is nagyon akarok menni, szal nem bizti, hogy visszajelöllek. ha nem baj. bocsi. de attól még szeretlek ám! :lol: csak nem akarok több oldalon is ott lenni, elég az iwiw.

KépKép
viol81

Jó reggelt!

Ábibaba,
Nemsokára mész UH-ra igaz?? Biztos nagyon várod én úgy szerettem menni.

Esztermami,
Nem is kell sokat várni, és megint babázol! :lol: :lol: Még nem hallottam, hogy valaki forralt vízzel szoktat le éjszakai szopiról. Nem semmi, hogy sikerült.

Gabó,
Szedsz valamit a torkodra?? Most már tényleg gyógyulgass!!!
Meg tudom érteni, hogy jól fog esni egy kis csatangolás egyedül,Levi már nagyfiú.

Mondjuk nálunk éppen tegnap volt ebből téma. Elmesélném ha nem baj: Anyósom bejelentette, hogy még mielőtt nyugdíjba ment megígérte a munkatársnőinek, hogyha egyszer nagymama lesz betolja a ruhagyárba az unokáját megmutatni. És mindezt úgy, hogy Zoénak meséli, hogy beviszlek tavasszal. Meg se kérdezett. Én meg mondtam neki, hogy akkor már most beszéljük meg, hogy addig amíg én azt nem mondom, hogy elviheti, vagy vigyázhat rá, addig Zoé sehova, senkivel nem megy nélkülem!!!! :evil: :evil: Ráadásul annyi ember közé, ráadásul tavasszal mégcsak 3-4 hónapos lesz. Mire párom közölte az anyjával, hogy MINIMUM 1 éves koráig felejtse el, hogy nélkülünk vele lesz, és majd utána is meglátjuk. Megmutathatja a munkatársainak ha neki ez ennyire fontos, de mi is ott leszünk. Hát nézett rám furán, de mondtam páromnak is, inkább haragudjon 2 hétig, de időben letisztázom vele az ilyeneket.

A nagykádban fürdést csak kipróbáltuk, a sajátjában fogjuk fürdetni, minden nap mégsem sterilizálhatok 1000-el, már így is tönkre vannak a kezeim, mert mindent fertőtlenítek és sterilizálóval kezelek. Csak olyan kiváncsi voltam mit szól hozzá. :oops: :lol:
Hát tényleg hurkás Zoé :shock: :) , azért remélem nem lesz kövér kislány.

Rik,
segítenek a csajok főzni?? :lol: :lol: és mi lesz belőle a végére?? :lol: Már most ahogy olvaslak titeket rossz belegondolni, hogy egyszer eljön az idő, hogy visszamegyek dolgozni és nem lehetek vele álandóan. :cry: :cry: Pedig nekem még messze van!! Szóval át tudom érezni ami rátok vár!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

nekem ma csak palacsintát kell sütnöm!! :lol:

andi,
:oops: te az előbb lemaradtál, illetve a gyönyörű kislányod! :) nagyon jó a repülős kép ágnesről! :) és megint vigyorog! :) kééész! :)

KépKép
viol81

dorkának megint sikerült elaludnia. :) mindjárt mutizom :)

KépKép
viol81

Viol,
Hát büszkén kihúztam magam a váróban is amikor az összes anyuka az én Zoémat sasolta és dícsérgette. Zoé meg kedvesen lesegetett körbe és néha dobott egy mosolyt. :lol: Tényleg mikor érezted úgy először, hogy Dorka mosolya már nem reflexmosoly, hanem neked szól, neked reagál??????

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Kép

ezt pedig tegnap művelte... (itt már épp hagyja el a tett helyszínét... :D)
Kép

KépKép
viol81

Viol
vároma privit!!!
Nem Erika,vagy Gabi a neve???

Hát nagy kaja nem lesz...Bableves,meg huspogácsa rizzsel.Csak megfőzök már hogy le tudjunk menni a kópémmal a játszira.(ma is korán kelt,már nyugtalan)
Vendég

hűű, nitta, most megfogtál... :oops: nemtom mikor volt, amikor először igaziból ránk mosolygott... csak arra emlékszem, hogy lefényképezni volt marha nehéz. kattogattam vadul, közben gábor próbálta "megnevettetni" :)
de várj, csak, azoknál a képeknél van dátum, mindjárt megnézem, kb mikor lehetett. pontosan nemtom, de hogy nagyon örültünk neki, az tuti! :)
én még pl azt is nagyon vártam, hogy tudatosan rámnézzen a kislányom... az elején ugye még nem igazán látnak, csak néznek néznek, hunyorognak. és én azt vártam, hogy majd szemtől szembe nézzünk egymásra... :P

KépKép
viol81

nitta,
ez június 6-án készült, dorka április 26-án született. volt ennél előbb is mosoly, csak azt nem sikerült megörökíteni. :oops: :P
Kép

KépKép
viol81

Katus
megkaptam a privit!!!!(tudom hova kell mennem,és akkor negyed5)

Viol
nem semmi ez a kiscsaj.Hála az égnek már abbahagyta a Petra.HA pakolna,mondja:Petru,nem!

Nálunk ma történt egy nagy dolog.Észrevette ,hogyha befogja a szemét,akkor ő "eltünt".Hát nagy nevetéseket csinál amikor "előjön"és örülök neki. :lol:
Vendég

A mi kis Csöppünk! :P

Kép

KépKép
viol81

Nagy dolog=ugy értem ezt hogy a fejlődésének egy állomása ez. :wink:
Vendég

erika,
a kis bújócskázós petra! :wink:

KépKép
viol81

anikó,
te a D vitamint kanállal adod? vagy K vitamint akartál írni? én a D vitamint csak úgy simán az üvegből cseppentem a szájába. tök jó, mert nyitja neki. hátán fekszik, közelítek az üveggel a szájához, ő meg már messziről nyitja. volt már olyan is, hogy vártam pár másodpercet, mit csinál. szegényem csak tartotta nyitva a száját, várta, hogy akkor most mi lesz? :lol: jajj, de gonosz voltam... csak hát olyan kis megmosolyogni való volt! :D

KépKép
viol81

no, pakolok kicsit... :?

KépKép
viol81

Nagyon jok a kepek Viol!:) Szuper edes Dorka!

Mäte is tanult ujjat a heten, tud forogni, körbe körbe, es nagyokat esni :? Täncol, es pörög.:)

Mäte meg mindig a kiskädban fürdik, es az a mäniäja, hogy telepakolja mindennel, anelkül nem jo a fürdes, es ha kiveszel valamit,(föleg a labdäka nem lehet) mert a gyerek mär nem fer el, reklamäl, nem tudom mit csinälna a nagy kädban :roll:

Kép

katus78

katus!!

ez kééééééész!! :P :P :P hogy ül ott a labdák között!! :lol: :lol: és vigyorog, mint a tejbetök!! :D :D és ti nem akarjátok nagykádba tenni, vagy ő nem akarja? hogy van?
meg kell zabálni!!!

KépKép
viol81

ja, és zenére nyomja máté a táncot? :P

KépKép
viol81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?