Új privát üzeneted érkezett!

Mágnes!

Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon szép ez kislány,nem győzök betelni vele! :D
:D :D
m. reni

mágnes! milyen pirinyóka a babuka, nagyon édes:o)
gratulálok én is nagyon-nagyon neked!!

katata javítanál nálam a tábliban? köszi!
sajna dec 10.-én 35 éves lettem....vén tyúk...
és az endó után most 2 hónap spontán együttlét lesz (legalábbis remélem csak ennyi aztán inszemecske:o))
kicsiboris

húúú lányok kezdek parázni, hogy nem fogom bírni a folyamatos ágybabújást :twisted: ....kéne valami ajzószer...hihihi
kicsiboris

...most megint fura dolog történik, szerintetek normális az, hogy a clostitól majdnem elmúlt a menzim? pedig nekem 9-10 napos szokott lenni...
kicsiboris

Kicsiboris, 9-10 nap?? Szerintem az ami nem normális. Hogy bírod annyi napig? Nekem 2-3 nap szokott lenni. Egyébként a gyógyszer tuti befolyásolja, szabályozza kicsit. Szóval örülj, hogy vége és reméljük 9 hónapig minimum vége! :wink:
katata

Reni!

Drukkolok az UH-hoz es a következö inszemhez!

Tamara!

Nagyon szepen köszönöm a könyvajanlot, pont holnap indulunk haza, megprobalom beszerezni a könyvet!

Boriska!

Köszönöm, nagyon aranyos vagy! En valtanek a helyedben! Egy meddösegi központban sokkal felkeszültebbek az orvosok. Kivanom, hogy jol alakuljanak mar verge a Te dolgaid is!

Kata!

Teljesen erthetö a felelmed, megertem. Ha van valami bibi azt egy meddösegi központban tutina meg tudjak allapitani! Ne felj, hogy valami nem derül ki! Nem fordulhat elö, hogy atsiklanak valami felett! Plussz itt is rengeteg infot begyüjtünk, hogy milyen problemak fordulhatnak elö, igy sokkal tisztabban latunk es ra tudunk kerdezni.Ha pedig minden rendben es ismeretlen eredetü akkor a lombik az tenyleg segitseg lenne!

Mi holnap reggel indulunk haza, hetfön delutan lesz a konzultacio. Aztan majd jövök es meselek. Tegnap este akartam Neked küldeni egy-ket dolgot amit innen-onnan szedtem össze a lombikrol, de privatban nem sikerült elküldenem. Ha megadod privatban a mail-cimedet megprobalom elküldeni meg ma este.

A Varva Vart Babak is nagyon jo könyv, en is olvastam. Le sem tudtam tenni annyira erdekelt.

Igen, a Jucmus az en vagyok.:) Köszike. Akkor csak annyi lenne a valtoztatni valo, hogy a HSG mar nem aktualis, majd a jövöheten meg tudom mondani mikor kezjük a lombikot. Es a Kaaliba jarunk. Köszi.

Agnes!

Gratulalok! Nagyon szep kislany Anna Sara!

Kép
Kép
jucmuc

Ágimami! Gyönyörű a manóci! Apának is gratula!

Kata!
Cocáék február végén lombikoznak. Nincs több inszem. Belevágunk.

Kép
zölddisznó

Coca!

Szoritok Neked is nagyon! Az biztos, hogy lombikkal sokkal nagyobb eselyünk van teherbe esni!

Kép
Kép
jucmuc

Juci! Köszi. Sikerülni fog!!!

Kép
zölddisznó

coca, sok sok sikert!!!
kicsiboris

Magnes!!!

Óriási gratula a lánykához!! Gyönyörűűűűű!!!
B.
babszi

Boris! Neked is köszi.

Főztökmostoktakarítotok? Vagy alszanak még a topiklakók?

Kép
zölddisznó

coci
hát igen, a szombat de-ök mindig ilyenek...a konyhát takarítottam, most fejeztem be és megyünk az én kedvesemmel
rostonsült husit enni a praktikerhez úúújjjé :lol: :lol: :lol:
de du.jövök megint, bekukkantok:o)

katata
nehezen bírtam a hosszú mesiket..nem voltam oda gondolhatod...
kicsiboris

Boriska! Jó husizást! Imádom, a Praktikereket. Csak nem a Mester utcai?

Kép
zölddisznó

coci, pécsi vagyok, jó messze...az itteni praktikernél eszegettünk:o) szép vasárnap estét!!

mindenki nagyon elfoglalt? senki nem is ír :evil:
kicsiboris

Sziasztok!
Ismét vagyok, a hétvégén jöttünk haza. Változás nálunk nincs, várom, hogy megjöjjön és kezdjük, helyesebben folytassuk az inszemeket.

Mágnes!
Gratulálok! Jó erőt, egészséget kívánok nektek!Remélem már otthon vagytok, és minden ok!Ja!

Odry!
Merre vagy? Igaz mostanában én sem jártam erre, de téged régen látalak!Mizújs?

Szép hetet kívánok mindenkinek!
sapé

Coca!

Hogy van ez a fogigátló? Mikor, meddig és miért kell szedni lombiknál?
katata

Sziasztok! Ágnes Gratulálok Anna babához!! És a multkor tényleg igazad volt az Annák nagyon szép babák. Na persze a többi is.
Gyöngyi
bgyöngyi

Sziasztok!

Először is megkésve bár, de nagyon boldog, babás új évet kívánok mindenkinek!

Egy kicsit lemaradtam a történésekről, mert ünnepek között szabin voltam, múlt héten pedig síelni. Nekem szerencsésebb munkahelyem van, mint Zel-nek volt...... De ne add fel, érdemes elmenni a bíróságig, mert azok nem a munkáltatót szokták védeni.

Mágnes!
Hatalmas gratula Neked és természetesen a gyönyörű babádnak is! Sok-sok örömöt kívánok az egész családnak!

Tamara!
Remélem időközben már sikerült kicsit megbarátkoznod a szurikkal. Én is azt gondoltam korábban amikor drogosokkal foglalkoztam, hogy én sosem lennék képes megszúrni magam, erre most már nem is egy, hanem két szurit adok magamnak naponta szinte rutinszerűen.

Kata!
Én is félek a lombiktól, de az első inszem előtt attól is féltem.
Én már rendesen benne vagyok a lombik előkészítésbe és nem is alakulnak rosszul a petesejtecskéim, úgyhogy 12-én vagy 15-én lesz a leszívás. Utána szívesen beszámolok arról, hogy milyen volt - persze csak ha életben maradok, de elég sokan túlélték már, talán nekem is sikerül.

Olvastam, hogy többen is szedtek E vitamint. Azt én is hallottam, hogy nagyon hasznos. Mekkora adagban szeditek naponta? Hány mg-osat vegyek?

Előre is köszönöm a segítséget!

További szép napot mindenkinek!!!

Üdv, Tücsök
tücsökbogár

Sziasztok!

Talán letelt a pörgös ídőszak az életükben , egy darabig. Nagyon sok volt a melóm decemberben és a házat is megcsináltuk a lábazatig, ami dec. 8.-án lett kész.
Remélem nem nehezteltek rám, de szóltam, hogy mi miatt nem jövök, de most itt vagyok! Köszönöm, hogy hiányoltatok. Én olvastalak, de ritkán és nem is tudtam követni titeket, 1000 bocs, de bepotolom.

Mágnesnek Gratulálok!!!! Nagyon szép kis hajas babátok van!

Sapé!

Túl vagy a vizsgákon? Mész dokihoz? Mikor?

Kisboris!
Mikor kezted el szedni a clostyt , hanyadik napon és hogyan szeded? Lesz szuri, vagy csak a gyógyszert szeded?
Szorítok!!!

Az újjakat üdvözlöm és mindenkinek kívánom, hogy ez az új év a MI évünk legyen!!!

Így a végére tartogatok egy kis meglepetést NEKTEK!
A mi álmunk teljesült és babát várok!
Kép

Számomra is hihetetlenül alakult, de az a lényeg, hogy itt van és mi nagyon boldogok vagyunk, most már csak az a lényeg, hogy minden renben menjen.
A sors tényleg kifürkészhetetlen és bár engem sem nyugtatott, amikor azzal nyugtatgattak, hogy majd jönni fog és ne legyél görcsös bla-bla. Nállunk nagyon bejött.... Amikor írtam nektek, hogy most pihi és házépítés, na meg 1000el meló,azt úgy is gondoltuk és cselekedtünk. Még a dokihoz is elmentem rákszürésre és elköszönni, hogy majd találkozunk akkor, ha az ácsok dolgoznak a házon. Rá pár napra, pedig megtörtént a csoda és elmondhatom, hogy végre élveztük a férjemel az 'életet", nem számoltunk , feküdtünk órákat az ágyban utánna. Amikor vártam a menszeszemet és eltelt 1-2 nap még akkor sem hittem, sőt azzal nyugtattam magamat, hogy majd holnap. Feleszméltem pár nap útán, hogy nállam nem szokott ilyen sokat késni, így eltervesztem, hogy Luca napján veszek egy tesztet, ha addig nem jönne meg. Hát nem jött, így teszteltem és pozitív lett. Napokig nem tértem észhez és ne is fogtam fel. A páromnak sem mondtam meg, mert úgy voltam vele, ha a doki mondja, hogy igen na akkor szólok neki. Aztán szerettem volna karácsonyig tartogatni a titkomat, hogy majd akkor mondom neki, de nem bírtam. Ő is alig akarta elhinni, így 27 én voltunk uh.-on,ahol láttuk a pici szívverését. Csoda történt!
Hányszor bíztattuk egymást, hogy Csodák pedig vannak és tényleg!

Odry
odry

Odry!

Rettenetesen örülök! Kép

Puszi NEKTEK!

Kép
zölddisznó

Gratulálok Odry!

Végre valakinek ismét sikerült! Azt hiszem az ilyen csodálatos hírek mindannyiunknak újra és újra erőt adnak a folytatáshoz!

Sok boldogságot kívánok a babaváráshoz!

Tücsök
tücsökbogár

mágnes, nagyon szép a kislány!

odry, hát ez igazán nagyon jó hír, örülök és vigyázz magadra (titkon én is ilyesmiben reménykedem).

katata, barátainknál nem volt semmi probléma, mégis kellett a 6 inszem az első sikeres lombikhoz, amiből két kisfiú és egy kislány született. Azóta már van spontán még két tesójuk!
Biztosan nem olyan egyszerű dolog ez, de vigyázzatok magatokra, ha Makk Marcsi és Makk Marci vagytok biztosan jól jöttök ki belőle. Szorítok!

kicsiboris, libidó problémáim nekem is vannak, de valahogy mégis működik, bele kell vinni egy kis játékot, és nem szabad ellkeseredni, ha nem minden alkalom olyan mint a filmekben!

jucmuc, te már szeded a fogamzásgátlót, hol tartotok?
Örökbefogadás, hú hát nem egy egyszerű dolog az sem, a hölgy szerint 2-3 év is lehet. Pedig mi nem ragaszkodunk csecsemőhöz, tesókat is magunkhoz vennénk 6 éves korig, az sem kell hogy makk egészséges legyen (ha van még egyáltalán ilyen ember a Földön), stb. Majd meglátjuk mit hoz az élet, én már tervezem át a házunkat, hová is raknák egyszerre 2 gyerkőcöt? Az embernek agyalni kell mindig valamin!

Még át kell olvassam egy párszor az előző leveliteket, biztosan nem írtam meg mindekinek amit szeretnék, de igen húzzunk bele irány odry után!

Szép napot lányok!
bbilona

odry, drága odrym :lol:
nagyon örülök, hogy most velünk leszel végre megint a topikunkban, nagy szükség van a jó tanácsaidra és a tapasztalataidra :lol: :lol: :lol:
tudod, hogy mennyire kalssz, és mennyire nagyon boldog vagyok a piciri babukátoknak? iszonyatosan, te megtörted a nagy-nagy csendet és végre végre ilyen egyszerűen és természetesen sikerült a babuci:o) legyél nagyon óvatos és sok puszika!!!!
kicsiboris

csajok, felmondott a párom...most aztán jól indult az új év...
kicsiboris

Sziasztok!

Csajok, annyira aranyosak vagytok, hogy meg is könyeztem, mert olyan szívből örültök nekem ( így érzem ) :) Nagyon jól esik!
Én is mikor megtudtam, hogy valakinek sikerült és babát vár, olyan sok erőt adott, reméltem nektek is ilyen érzést nyújtok a hírrel.

Mint már írtam nem tudtam nagyon követni a dolgokat, így bocsi ha nem vagyok képben :roll:

Coca!
Emlékei nem csalnak, akkor ti lombikra készültök!? Mikor számíthatsz a beültetésre? Mennyi vizsgálaton vagytok túl?

Bbilona!
Jól olvasom, hogy ti örökbefogadni szeretnétek !? Az nagyon nehéz lehet, mert azt hallodtam, hogy csomó idő és rengeteg felkészítéssel jár. Nekem az eggyik vendégemék vettek magukhoz egy kislányt és annyira hálás az a gyerek. Nektek még csak inszem volt és még mész!?

Kisboris!
Akkor most bevetés? Hanyadik napon vagy? Már kérdezte, hogy a gyógyszerszedés...??

Babszi!
Hogy vagy? Gondolom megint megy a meló 1000el! A diákok ilyenek a téli szünet útán?
Nagyon szorítok Neked!

Odry
odry

Kisboris!

Gondolom volt rá oka, ha ilyen hirtelen! Az én barátnőméknél akkor jött a baba, amikor neki is fekmondott a párja és az totál lehiggadt, mert olyen stresszes volt a melója. Írtam már, tudod akiknek a 4. lobik után spontán jött a baba!
Szóval: Nállatok is hasonló jókat!!!
odry

Sziasztok!

Odry!
Ez a világ legjobb híre! :lol: :lol: Tényleg jó évkezdésnek! :lol:
Gratulálok nektek!Jó erőt, egészséget, és nagyon vigyázz magatokra!Remélem azért még fogsz jönni, és itt leszel velünk!
A vizsgáim megvannak, nekünk december 3.-ig volt vizsgaidőszak.A dokihoz akkor kell mennem ha megjön, a mensi 3. napján vérvételre. Nem is tudom mi fog várni, mert változások biztosan lesznek! A környezetemben szinte minden ismerős babát vár, most már én következem, remélem!
Még egyszer gratulálok, és nagyon örülök nektek!
sapé

kicsiboris, jó kis meglepi, de sokszor jót tesz az ember önbecsülésének, ha nem nyel, hanem lép. Mondd meg neki, mostmár csak a lottón kell nyerjetek, hogy fizetni tudjátok a lombikot, vagy inszemet, így aztán munkát sem kell keresnie :D Csak viccelek, lehet nem is lesz szükség egyikre sem, és már egy hónap múlva te leszel a hányinger világbajnoka (inkább mégse, ne legyen hányingered) :wink:
Az én páromnak sincs már lassan 1 éve munkája, nem sírok, mert mindenünk megvan, de neki nagyon nehéz.

odry, nekünk most lesz a 3. inszem, de mi azért elindítottuk (tücsökbogár segített egy kicsit lendíteni a dolgon :P ), nekem a hölgy elmondása alapján nem tűnik nagy procedúrának, inkább az lehet a nehéz, amikor már sorra kerülsz ott van egy kisgyerek akit ajánlanak, és esetleg nem vagyunk egymásnak szimpatikusak ehhez hasonló dolgok foglalkoztatnak engem igazán, de mindent megold az idő, nincs is mit aggódni rajta.

Pussz!
bbilona

Odry,
megkönnyeztem ezt a fantaztikus hírt! Nagyon örülök és erőt ad mindannyiunknak! Gratulálok! Gyorsan be is teszem a zebrát a mi kis táblázatunkba. Így szebb lesz sokkal!!!! :wink:

Jucmuc!
Mi volt a dokinál, mesélj!

Lombik ügyben gondolkodunk, ez a hónap pihi lesz. Szükségem is van rá. Muszáj egy kis lazítás, kicsit sok volt a dokiból, vizsgálatokból, vérvételekből, szurikból. Bárhogy is döntünk, kell lazítani, mert már lóversenyen éreztem magam. :roll: :oops:

Mindenkinek nagyon szorítok!!! Babásak leszünk idén és kész!

Ki megy mostanában inszemre? Kinek is kell szorítani? Tamara te mostanában mész majd lombikra, szóval veled várjuk izgatottan.
katata

Szaporodnak a kis zebrácskák! :wink: :lol:

Kép
katata

Sziasztok! Odry itt is nagyon Gratulálok nektek!! Nagyon vigyázz magatokra. Majd irok mailt.
Puszi
bgyöngyi

odry, ma vagyok a 9. napon, most múlt el a menzim, úgyhogy lassanként belefogunk:o))) clostit szedtem a 3. naptól 5 napig 1-et, most spontán megy a buli..de most nagyon lazák leszünk azt megígérhetem, annyi problémánk van, hogy nincs időnk 'vacakolni:o))) hogy vagy? az első uh képet majd elküldöd/felrakod? úgy várom:o))))))

katata, valahogy én is ugyan így gondolom, mint te, a francnak van kedve megint 'matatóhoz' járni, hátha anélkül is bejön, nem? és akkor lombik sem kellene :lol:

hát ilona, nem eygszerű nektek sem, de légy nagyon errős!!! és most, hogy másban (örökbef.) gondolkodtok, lehet, hogy ez eltereli a figyelmeteket egy kicsit a rossz gondolatokról. mi most nem idegeskedünk a munkahelyen 8bár pénzünk nincs..) de amit írtál az is bíztató,...köszi!!

sapé üdv itt újra:o)) tuti jó, akkor van remény, minden összejöhet nálad talán együtt babásodunk majd... :lol:

hú lányok ma néztem 'babás könyveket, hogy milyen iszonyat drágák :evil: tudtam volna kapásból 4-5-öt venni...de 3000-nél kezdődnek...van egy tök jó a terhességet hétről-hétre követő, UH-képekkel teli könyv, ami nagyon tetszik, tudom még korai.....de azért egy magyar utónévkönyvecskét vettem gyorsan-gyorsan :lol: :lol: :lol:

szép du-ánt nektek!!! már kedd van, úúújjjé
kicsiboris

Sziasztok!

Katata!
Köszi, a táblázatot, tényleg jó látni, hogy szaporodnak a zebrák.
Rátok is fér a pihenés. Én is a 3. sikertelenség útán gondoltam úgy, hogy akkor pihi és rá a 2 ciklusnál pedig jött is az én pöttömkém. Ti is járjatok!

Gyöngyi!
Várom, nagyon! Puszi :!:

Kisboris!
A dokid mondta, hogy így szedd?

Csajok! Mindenkinek!
Nekem a hsgnél a doki azt mondta, hogy nagyon vékonyak a petevezetőim, emlékeztek? Engem is is lombikra akart küldeni, de én nem akartam.... az biztos, hogy nekem szerintem nagyon jót tett a hsg, mert úgye semmi bajunk nem volt és elötte volt 2 sikertelen inszem, majd közvetlen hsg után meg a 3. Akkor mondta a párom, hogy haggyuk a dokikat majd jönni fog magától....
Ezt csak azért írtam, mert lehet benne valami. Inszemnél akkora tüszöim voltak, hogy lehet át sem fértek szegénykéim és ahogy abba hagytam a gyógyszert a picike tüszömmel arattunk sikert. Érdekes.

Sapé!
Köszike és én is nagyon örülnék már neked, de majd el jön mindenkinek az ideje. Ágota élveszte az ünnepeket? Mikorra várható az inszemed? A következő ciklusban? Jövök, de lehet, hogy nem minden nap, mert még dolgozom és ivel álló munkát végzek, nagyon elfáradok és bujok is az ágyba pihenni. Most még nagyon vigyázzok magunkra, persze később is!

Odry
Kép
odry

Odry!
Nekem már minden vizsgálatom megvan, 3. sikertelen inszem után február végén lombik.

Jók legyetek!

Kép
zölddisznó

Sziasztrok!

Mágnes! Nagyon szép babád van! Mondd meg neki kérlek, hogy puszikálom!

Odry! Alig hittem el! Annyira örülök! Gratulálok!

Kicsibé! Úgy látszik ez az év cifrán kezdődik néhányunknak munkaügyileg. Mi beszéltünk egy ügyvéddel és azt mondta, eddig nem sok ilyen eset történt, mint az enyém.
A dokim viszont "majdnem örült", mert így biztosan itthon leszek és pihengetek inszem után. De ami eddig tök röhej, amióta nem dolgozom, alig volt egy fél szabad napom. Mindig mennem kellett valahova.
Várom a mensimet, egy-két nap kérdése és megjön. Remélem. A gyógyszerek és az injekciók már a hűtőben sorakoznak. Utálom böködni magam. Aztán végre jöhet az inszem. Hátha most készül el a mi kislányunk is!

Jó éjt lányok!
zel

SZiasztok!

Régen írtam én is ide, de majd ha meglesz az utolsó vizsgám, és végleg otthon maradok akkor majd sűrűbben tudok jönni!

Mágnes!
Nem emlékszem,hogy gratuláltam volna, így inkább kétszer mint egyszer se: Gratulálok a kislányodhoz!

Odry!
Nagyon-nagyon örülök nektek! Olyan jó volt olvasni a soraidat! Gratulálok! EMlékszem amikor "beszélgettünk" az építkezésről, gyorsan megkeresem mit írtam neked:
"Odry!
Mi is ahsonló cipőben járunk Mi is építkezni szeretnénk. Annyi kp-nk van, hogy az aapozást meg tudjuk csináltatni, de atöbbihez a lakás eladása kell. Én is úgy voltam, hogy először baba, majd párhuzamosan baba-építkezés, és amikor gondolatban már csak az építkezés járt a fejemben, akkor jött a pocaklakó! Szurkolok, hogy veletek is ahsonló tröténjen! "

De jó, de jó, de jó!
Mi most ezerrel belehúztunk, mert mire megszületik a pocaklakónk addigra már bennt szeretnénk lakni. AZt mondta a kivitelező, ha ilyen időjárás lesz még febr. közepéig, akkor addig tető alá lehet hozni, és úgy ápr. végén költözhetünk is. AMi azért lenne jó, mert addig maradhatunk a sajátunkban. ELég sok bonyodalom van, lesz, mivel a szocpol-t is igénybe szeretnénk venni, így a lakhatásival meg kell várnunk a babó érkezését, meg a vevőnk is tart vissza pénzt biztosítékként, mert a mostani hitelünket szeretnénk továbbvinni, és csak hazsnálatbavételi után jegyzik át a jelzálogot, így a kivitelezőnek nyáron tudunk csak fizetni 3M-t, de ugye ápr.-ban már be szeretnénk költözni. Meg sajna nagyon áron alul ment el a lakásunk, több mint 1M-t kénytelenek voltunk engedni, és most az hiányzik.Már egy kicsit sikerült lefaragni,mert mi szerezzük be az építőanyag nagy részét, de még mindig van mit faragni...
Milyen házatok lesz? Tudsz küldeni róla képet? Ha érdekel,én is el tudom küldeni a miénket.

Jövő héten megyek 18 hetes UH-ra, már nagyon várom, és remélem megmutatja magát a pocaklakónk. Igaz hogy mind1, hogy fiú vagy lány, de szeretném tudni!

Coca!
Drukk a lombikhoz!

Meg mindenkinekezer drukk az ép aktuális dolgokhoz!

moni

Zel!
Undorító a munkáltatód!!! :twisted: Nem irigyellek! Mondjuk én nem multinál dolgozom, de ettől függetlenül nem kötöttem senki orrára semmit, biztos ami biztos alapon. SZerencsére az inszemek mindig úgy voltak, hogy nem dolgoztam, de hivatalosan ugye van kórházi ig., és azon nem szerepel, hogy miért kell benn lenni.

moni

kicsiboris, hát ez aranyos, és találtatok már jó neveket? Ugye nagyon nehéz választani? Ha tetszik akkor rossz a jelentése, vagy közel esik a karácsonyhoz, vagy egybeesik a szülinapjával (ezt is nemsokára megtudhatjuk).

zel, kitartást ebben a hülye helyzetben, neked nem könnyíti meg az élet, így aztán igazi a kihívás! A kislányhoz meg sok sikert, ha megkukacosodik és véletlen fiú lesz belőle, szívesen átvesszük :wink:

Jut eszembe, ti mit csináltok az elhasznált tűkkel? Egyenlőre gyüjtögetem, a kukába dobni nem merem, gondolkoztam el kellene égetni ez volt eddig a legjobb ötletem.

katata, ez az akkora hasunk lesz mint senki másnak, és nekünk lesznek a legszebb, legokosabb, legbátrabb gyerekeink :D

Szép napot mindenkinek!
bbilona

Sziasztok!

Na most aztán tele van rendesen a gatyám. :? :? :?
Pénteken lesz a leszívás. Légyszíves szorítsatok nekem!!!!
Van sok-sok szép nagy petesejtecském, remélem köztük van a leendő babócánk is.

Szép napot mindenkinek!
tücsökbogár

Sziasztok!

Moni!
Sokszor az eszembe voltál Tizával együtt, mert ők is építenek. Arra viszont emlékeztem, hogy veletek keztük, pár hét eltéréssel. Mi is szeretnénk az új házba vinni a babát, de nekünk még el kell adnunk a lakást, mert tovább nem haladunk, csí lové.... decemberben le is álltunk, hogy biztos jön a fagy, meg hát nem ez volt az első. Viszont, hogy jó az idő, most mi a csatornázást elintézzük, mert az pár százas tétel, aztán vége, míg a lakást el nem adjuk.
Gyere és írj, de persze most készükj a vizsgákra! Nagyon megterhelő az építkezés, vagy te jól viseled? Nállunk az a baj, hogy a párom Pesten dolgozik és indent én szoktam intézni. Kicsit parázok....
Ti meg már mindjárt félidősök vagytok! lehet tudni, hogy kislány--kisfiú? Várom a soraidat!

Zel!
Nagyon drukkolok neked! A munkáltatoddal, akkor ezek szerint ,ég nem jutottál dülőre. lehet, hogy pont azért vagy otthon, mert kell majd a pihenés.... érted!?

Tücsökbogár!
Ez lesz az első? Nem fáj a hasad ? Mennyi az a sok -sok tüsző? Nekem az inszemeknél max: 3 volt , de attól is szét szakadt a hasam. Mikor kapod őket vissza és ennyit? Aztán tessék pihizni. Nyugi, mi veled vagyunk!

Coca!
Azt tudtam, hogy túl vagy a 3 inszeen és készültök a lombikra, csak itt vesztette el a fonalat. Akkor most kapod a hormonokat? Írtad, hogy van rajtad pár kiló, jól emlékszem? Azért kérdem, mert én az inszemnél szedtem fel rendesen és mondta a dokim is, hogy ha lombikra megyek azzal kezdik, hogy foggyak le. Nállad volt ilyen?

Odry
Mindenkinek szép napot!
odry

tücsökbogár, szorítok ezerrel, biztos lehetsz benne, hogy gondolni fogunk rád (csak nehogy elkezdj csuklani :wink: ). Addig is vigyázzatok magatokra, csak semmi megfázás (most olyan sokan betegek), de jóóóóóó, hamarosan anyuka, apuka lesztek :D
bbilona

Tücsökborár!
Szorítok ezerrel! Nagyon kíváncsi vagyok mik lesznek a tapasztalataid és hány petesejtet sikerül nyerni. Mennyit fognak visszarakni?
katata

tücsi, én is nagyon szorítok neked, altatásban végzik ugye?
nagy nap lesz a péntek:o)

ilonkám, hát igen, nevet találni...remélem nehezebb lesz mint a babót 'összekalapálni hihi, na teljesen meggárgyultam... :twisted:
most éppen ezek tetszenek: Manga, Száva, Borka, Ella, Lujza, Róza
fiúnevet nem tudok mondani...a régi magyar nevk tetszenek...tudtok jókat?

moni, lécccci rakj majd föl szépséges uh képeket:o)))
kicsiboris

Sziasztok!

Odry!
Igen, ha most megjön, a mensi 3. napján mennem kell vérvételre, és ha minden rendben kezdhetjük az inszemeket!
ÁGota élvezte az ünnepeket, legnagyobb ajándék neki a karácsonyfa volt.Értelmileg szerintem most nőtt fel igazán. A játékok másodlagosak voltak!Percekig csak a fát nézte tátot szájjal, édi volt! Vigyázz magadra!

Tücsökbogár!
Szorítok 100000000000000000000000000-el!Vigyázz magadra!

Kicsiboris!
Látod itt van a mi évünk, végre eljött!Az tényleg jó lenne ha egyszerre sikerülne!Nekem várhatóan 20-a körül kellene megjönnie, és utána mehetek vérvételre!

További szép napot mindenkinek!
sapé

Sziaszok!

Annyira aranyosak vagytok! Imádlak benneteket!!!! :P :P :P

Annyi tüszőm van, hogy már én is megijedtem amikor a doki csak sorolta, de azt mondták, hogy ez még nem minősül túlstimulációnak. Oldalanként 7-8 db van, a méretük pedig 13-20,8 között van. Az az érdekes, hogy inszemnél négy vagy max öt volt összesen és mégis nagyon feszítették a petefészkemet, most meg a világon semmit nem érzek.
Három sejtecskét kérünk majd vissza, a többi megy a fagyiba - remélem sikeres lesz a találkozásuk a csészében.
Elméletileg a jövő hét elején kapom vissza őket.

Pussz mindenkinek!!!
tücsökbogár

kicsiboris, az én férjem megvan rontva a következő nevekért: Zolta, Ábel, Áron. A lánynevek amiket találtatok igen különlegesek, már vártam a ma divatos neveket, de látom nem azok jönnek be nektek :wink:
Mindenkinek nagyon szép napot!

UI: tücsökbogár, ne felejts el majd körülnézni holnap, de vigyázz ne ijedj meg a szellemeinktől, mind jót akarunk!
bbilona

Sziasztok!
Sapé
Sok boldog névnapot kívánok a lánykádnak!!!
bgyöngyi

ilona, mik a divatosak most? tényleg nem is tudom :shock: írsz nekem párat? és lánynevet nem írtál ami tetszik nektek, pedig kíváncsi vagyok :wink:

tücsi, holnap szorítok, ma próbálj meg pihizni kicsit előtte:o))

odry, mi is építkeztünk 3 éve és tudom mi az!!! nálunk is én vittem a prímet munka mellett, iszonyatosan szar volt, megértelek, hogy te is izgulsz... de tarts ki, mert utána a költözés az nagyon buli!!!
mi meg pont most szeretnénk eladni, mert sok a hitel és sok a benzinköltség, meg talán a hitel felét vissza tudnánk fizetni...

tényleg tud közöttetek valaki olyan netes portált ahová ingyenesen felrakható ingatlanhirdetés és sokan nézik? olyan kellene amit könnyű 'elérni, nem egy eldugott oldal..köszi előre is a segítségeteket :!: :!: :!:
kicsiboris

kicsiboris, az express.hu nem csak ingatlanos, de sokan nézik, és ingyenes. Talán ott is meglehetne próbálni.

Divatos nevek: Anna, Panna, Luca, Sára, Zsófi, Kata ilyenek, ezekkel egyébként semmi baj sincs nagyon szép nevek.
Nekünk nagyon tetszett az Anna, de ez a név a leggyakoribb, így a név jelentése alapján én a Nórát (Isten ajándéka) választottam. Remélem a te könyvedben is ez van :wink:
Nem akartam senkit ezzel esetleg megbántani, akinek hasonló nevű gyermeke van, vagy elképzelése, nem vagyunk egyformák, engem zavar a köreinkben a sok Bálintka is, jóllehet ez a név is olyan kedves.

Bár megvan a Nóra, de az az érzésem fiunk lesz, úgyhogy lehet talomban marad, ha meg örökbefogadunk akkor meg aztán édesmindegy mit is tetszik.
Megjött a főnököm, dolgozni kell nincs mese.

Sok sikert az eladáshoz!
bbilona

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?