odry, ma vagyok a 9. napon, most múlt el a menzim, úgyhogy lassanként belefogunk:o))) clostit szedtem a 3. naptól 5 napig 1-et, most spontán megy a buli..de most nagyon lazák leszünk azt megígérhetem, annyi problémánk van, hogy nincs időnk 'vacakolni:o))) hogy vagy? az első uh képet majd elküldöd/felrakod? úgy várom:o))))))
katata, valahogy én is ugyan így gondolom, mint te, a francnak van kedve megint 'matatóhoz' járni, hátha anélkül is bejön, nem? és akkor lombik sem kellene
hát ilona, nem eygszerű nektek sem, de légy nagyon errős!!! és most, hogy másban (örökbef.) gondolkodtok, lehet, hogy ez eltereli a figyelmeteket egy kicsit a rossz gondolatokról. mi most nem idegeskedünk a munkahelyen 8bár pénzünk nincs..) de amit írtál az is bíztató,...köszi!!
sapé üdv itt újra:o)) tuti jó, akkor van remény, minden összejöhet nálad talán együtt babásodunk majd...
hú lányok ma néztem 'babás könyveket, hogy milyen iszonyat drágák
tudtam volna kapásból 4-5-öt venni...de 3000-nél kezdődnek...van egy tök jó a terhességet hétről-hétre követő, UH-képekkel teli könyv, ami nagyon tetszik, tudom még korai.....de azért egy magyar utónévkönyvecskét vettem gyorsan-gyorsan
szép du-ánt nektek!!! már kedd van, úúújjjé