Sziasztok!
Tontica
Örülök,hogy odaért a knyv rendben,majd küldöm a címem is a pontos összeggel
...de jól nyitsd ki a pénztárcádat
:D:D!
Örülök,hogy tetszik is a könyv,egyéként írja,hogy kb 5-8- éveskorig nem lehet egyértelműen eldönteni,melyik a gyerek elsődleges szeretetnyelve.Én azt figyeltem meg,hogy ilyen kis korban a testi érintés még mindegyiknek nagyon fontos,aztán ez majd alakulhat még
.Az biztos,hogy ha úgy látod,ez fontos neki,akkor nagyon figyelni kell
.
De kíváncsi vagyok majd,ha elolvastad,akkor mit fogsz megállapítani
!
Athiz
JObbulást nektek,hát sajna ezek elég strapás időszakok
.
Nem próbáltad köhögéscsillapításra a lándzsás útifüvet?Nekünk bejön és az inkább serkenti a bélműködést,mert jó cukros
.De az biztos,hogy ilyen mellékhatásai nincsenek
.
Én sem irigyellek a rókáért,bár ennyi idős terhesen én még simán hánytam mindkettővel
.... Reméljük,ha elműlik az idegességed,akkor jobban leszel
.
Kriszti
Gratula,örülök,hogy jól vizsgáztam
!Megy ez a biológia simán
:D:D!
Gondolom,amit Zsókának írtál,ott a végén GYES-t akartál írni
....
Azt tudom,hogy nekünk nem törölték el a kedvezményt,de az utánunk jövőknek?A másik topikon is azt írta egy lány,akinek TO-s a tesója,hogy bizony utánunk a vízözön...
Én meg azt olvastam,hogy csak azoknak jár,akik 2006.dec 1 előtt igényelték,vagy vmi ilyesmi...
Nekem is van MÁV-os kedvezményem,de úgy tudom,ezt is el fogják törölni,csak idő kérdése...
Villő,köszi,már kutyabaja,nem tudom,mi volt ez,de gyanítom,hogy vmi pocak-vírus,mert sokat böfizett és pukizott ,amíg lázas volt....
Gratula a 30-hoz,én már túl vagyok rajta
....
Bali
Kölcsön adjam egy kicsit?Addig,amíg nem lesz
!Néha úgyis az agyamon táncol,olyan kis akaratos-hisztis,igazi nőőőőő
:D:D:D.Asszem kezdődik a dackorszak első része,mert eszméletlen,milyen ramazurit rendez,ha valami nem úgy van,ahogy ő gondolja...
Máskor meg olyan,mint egy kiscica,bújik,szeretget,puszil...
.
Én emg bevállalom a fiaidat
!
Ada és a magassarkú
:D:D...Képet,ha van
.
Ildi
Hol írtad,hogy mennyi az AFP-d????Én maradtam le róla?
Aki emlékszik még Tildire :)
Megígértettem vele,hogy ír ide,így most már ,muszáj neki jelentkezni :):)!Ugya,Ildi?
Puszi