Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!

Már egy ideje nem írtam, de azért olvasgattam a fórumot időközönként.

Ancsúr!
Öszinte részvétem a nagymamid miatt!

Vivi!
Nagyon sok boldogságot Nektek a picivel! Látod már nem leszel soha többé depis hangulatban! :D

dnkata
dnkata

Na most toroltem ki mindent fel robanok!!!
Cirbi szeretunk!!!!!!!!Vigyaz magadra!
Napsi BOLDOG SZULINAPOT!
Mirosz Petyaanya a kávé mar kihult!Kicsi fiam hianyol titeket! Jovoheten nem ertek ra?Voltunk lovardaban na most nem irom olyan hosszan le mint elob mert felek hogy megint ki torlom.Buszke voltam de feltetem is a fiam mert a tulaj az olebe vette a lohaton.Csabika meg csak kurjongatot mert simizhette es fogta a sorenyet, huzta mint ha az en hajam lenne.Puszi mindenkinek .
Atan mar milyen nagy ez a gyerkoc!

Kép
móncsi+3

Jiny!

Ahogy ígértem a babakocsiról egy fénykép. Nem tudom mennyi látszik majd belőle. Praktikus kétfunkciós kocsi aranyos kis mintákkal. Én teljesen beleszerelmesedtem mikor megláttam. Még az állítgatásait szoknom kell. De már párszor körbe lett tologatva a lakásban.
Csináltam pár szalvéta képet is a babaszobába. Nagyon arik lettek. Még a kereteket kell lefestenem utána arról is rakok fel fényképeket.

Kép

Ildi! Napsugaracska!

Kissé megkésve nagyon sok boldogságot kívánok nektek szülinapotok alkalmából!

Vivi!

Nagyon szép a történetetek.Olyan jó olvasni. Nagyon sok boldogságot kívánok nektek a picihez!
Minden jót!

Zsu
nagyzsu

Sziasztok! :)

Nagyon szépen köszönöm a fórumon, de az iwiw-en, myvipen, e-mailben, skype-on és msn-en kapott jókívánságokat is!!! :)
Kedveske vagytok és meg is lepődök, hogy mennyire figyelmesek is, annak ellenére, hogy mindenkinek megvannak a maga napi dolgai, megoldanivaló feladatai, gyönyörűségei...
Kép

Atan! Petinek utólag kívánok Boldog Születésnapot!!

Vikiknek és az elmúlt hetek névnaposainak pedig:
Kép

Sok puszi mindenkinek:
Napsi
Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép

KépKép
napsugaracska

Sziasztok!

Rászántam az időt és magam(ez volt a nehezebb :lol: )és az iwiwen bejelöltem azokat akiket fent vannak! :oops: Akinek esetleg van iwiw és nem jelöltem be, legyen olyan kedves és keressen meg. :lol: :lol:
tvera

Halihó! :D

Meghozta a gólya a babaágyat. Reméljük, hamarosan érkezik a következő gólyával a kis lakója is.

Már alakul a babaszoba, megvettük a rucikat is.
Később is teszünk még fel képeket.

Kép Kép Kép Kép Kép

Timi&Imi
latimi

Napsi, köszi. Norisz már olyan nagyfiú, hogy szalad az idő. Még mindig nagyon fotogén. :lol:

Kép

Kép

Latimi, nagyon tetszik a kiságy, remélem hamarosan megérkezik a lakója is, szorítok nektek. Várjuk a többi képet is. :lol: :lol:

Nagyzsu, csinos a babakocsi. :lol:

Tvera, én visszaigazoltam a jelölésed. :lol:

Kép
Kép
atan

Napsi!
Boldog szülinapot kívánok, kicsit levagyok maradva! :P
Kép

Lányok majd jövök, de most nincs sok időm! :D

Kép
vivi1

Latimi!

Nagyon szép a babaágy. Látom mát ti is nagyon várjátok a gólyát. Nálunk is már minden megvan. Csak a kis babuci hiányzik a szobából, meg az életünkből. De az nagyon-nagyon.

Atan!

Köszi szépen.

Minden jót!

Zsu
nagyzsu

Sziasztok!

Mindenkinek köszönök mindent.

Latimi: Egy az ízlésünk, először én is ezt a takarót néztem ki a kicsimnek. :lol: Nagyon szép!

Nagyzsu: Nagyon jó a babakocsi. :lol: Hát igen, valahogy mind így vagyunk ezzel, már csak ő hiányzik nekünk, hisz ezek a dolgok, ha nagyon akarjuk egy nap alatt beszerezhetőek, de a mi kis drágaságunk napról-napra egyre jobban hiányzik nekünk. Az elmúlt napokban, annyira sokat gondoltam rá, hogy vajon ugrándozik-e valakinek a pocijában, és vajon sejti-e, hogy mi leszünk neki. Apa újév első mondata az volt, mikor kinyitotta a szemét "Az idén már hármasban leszünk. " annyira jó volt már ezt is hallani, tervezni, és a várakozás, mikor ünneplőbe öltöztetjük a szívünk, olyan csodálatos, fájón csodálatos.

Napsi: Nagyon szép volt a fátok, és tündéri még mindig ez a kis tökös. :lol:

Puszika mindenkinek! Hamarosan jelentkezem. :wink:

KépKép
ancsúr

Ancsúr!

Köszi szépen. Örülök, hogy újra itt vagy köztünk. Megérkezett már a kis bababútorotok?
Mi is mindig azt mondogattuk párommal ünnepek alatt, hogy jövőre már hárman ünneplünk. El se tudja az ember képzelni. Csak nagyon nehéz így a vége felé az utolsó időszak. Dehát mindenki így van ezzel.

Zsu
nagyzsu

Atan! Nagyzsu! Ancsúr!

Örülök, hogy nektek is tetszik a babakuckó.

Én már alig tudom kivárni azt a bizonyos telcsicsörgést. Jó lenne, ha már ott szuszogna a picurkánk az ágyikóban. Remélem, hamarosan eljön az az idő.

Mindenkinek szép hétvégét.

Timi
latimi

Halihó!

Mi eddig ezt az egy képet tettük fel.

Kép

Timi
latimi

Sziasztok!

Mostanában csak olvasó üzemmódban vagyok,de figyelemmel kísérem az eseményeket.
A friss babásoknak nagyon sok boldogságot kívánok!!!

Nekem most olyan nehéz a várakozás,néha úgy érzem sosem jön el a nagy nap. Kicsit irigykedem rátok,akik vásárlással, rendezkedéssel töltik a várakozás napjait, az én férjecském hallani sem akar erről, azt mondja "majd akkor". Azt hiszem ő is mély ponton van babaügyben, reménytelennek érezzük a helyzetet.

Kíváncsi vagyok, ki az közülünk,aki már a célegyenesben van, kinek kell mostanában drukkolni. Mindig reményt ad,ha valaki közülünk "babásodik" :)

Jó nézni a képeket,gyönyörűek a babák, meg a készülő babaszobák is! :)

Szép hétvégét mindenkinek!
csöpke

sziasztok

Napsi

Nagyon szégyellem magam :(:(:(:( de tényleg nekem még nagyon összefolynakk a napok. csak a szerdákat tudom meg minden hónap 6.át :):):)
Szóval bocsesz és nagyon boldog szülinapot. :):) majd csörgök :)

magunkról annyit ma betöltöttük az első hónapot, és növünk szépen. Kitartás lányok én sem hittem anno hogy az utvégén baba lesz de lett :):) és naggggggggyon jó :):):)

Puszi mindenkinek és drukkolok hogy a 2007 es év karácsonya már olyan boldog legyen mint nekünk :)

Naninga
naninga

Sziasztok Lányok,

mindenkinek nagyon boldog új esztendőt kivánok szeretettel és kicsit ismeretlenül (leszámitva néhányótokat, akiket már ismerek) abban a reményben, hogy 2007-ben módom lesz sokatokkal személyesen is találkozni.

Kép
Kép
koko

Ahol a anyosomek,sogornomek,sok rokon es baratok laknak foldrenges volt.Jan. elso napjan sogornom apukaja szivinfartust kapott,mar jobban van.De most meg az aposom kerult ugyan ilyen tunetekel a korhazba.Remelem nektek job az UJ EV!

Kép
móncsi+3

Latimi: Nagyon jó! Te csináltad? Én is készítgettem már képeket, száradnak a radiátorokon. :lol: De még nincs kész teljesen, mert akarok még szerezni rá dolgokat, amivel a kereteket díszítem. Szalvéta képeket csináltam. :lol:

Nagyzsu: :lol: Bizony nehéz. Még nem érkezett meg a bútor, majd február elején. :roll: vagyis közepén. Akkor fogjuk a képeket is feltenni, mert addig nem tudom hogy legyen. :lol: Most festegetek és kreatívkodok, na meg olvasok és tanulok. Hogyan kell maszírozni a kis csöppséget. :lol:

Csöpke: Ez az év már a mi évünk lesz az tuti. :lol: :P :lol:

Naniga: Semmi gáz! Tudjuk, hogy most van dolgod ezerrel. :lol: :P És hogy ennek nagyon is örülsz! :lol:

Moncsi: Remélem apósod felépül gyorsan.

KépKép
ancsúr

Ancsúr!

Ezt a képet sajna nem én csináltam. Én nem vagyok ilyen ügyi. Bevallom, vettük. Van egy kép, amit én festettem. Ficánka van rajta. De még nem biztos, hogy felrakjuk.

Timi
latimi

Először is : azt hiszem kissé le vagyok maradva - minden szüli- és névnaposnak sok boldogságot kívánok!!!!

Írtam nem régen, hogy belefogtunk a gyerekszoba rendbetételébe. Hát képzeljétek úgy néz ki, hogy előbb megjön hozzánk a kis lakó, minthogy minden dekoráció a helyére kerülne!!!!! :D :D :D :D :D
Úgyhogy most én kérném, hogy péntekig szorítsatok értünk, ha minden igaz, akkor hozhatjuk haza a kisasszonyt.
Bocs Ancsúr, úgy néz ki nem jött be a jóslatom (pedig tutkó voltam benne, hogy ti lesztek a következők), arra álmomban nem gondoltam volna, hogy mi kerülünk sorra. :roll: :roll: :roll:
steiff

Sziasztok! :D

Megtalálható az iwiw-en a Gólyahír Egyesület, aki ismeri bejelölheti ;)

KépKép
napsugaracska

Steiff, nagyon örülök a jó hírnek, nagyon szorítok nektek.

Kép
Ancsúr, Petinek szülinapja volt, a névnapot mi is júniusban ünnepeljük. Kép

Kép
Kép
atan

Atan: Bocsika, akor félrejárt az agyam. :lol: Hát akkor boldog börzdéjjjtt neki.
:lol:

Steiff: Hát ez nagyszerű hír! Persze drukkolunk nektek! :P Ja hogy a jóslat? Nem baj, tudod a babák keresnek meg bennünket, és a vonalzóm sem tart még ott. :lol: :P Azért kicsit irigykedem, de csak úgy jó szívvel, nagyon jó lesz nektek, de tudom ránk is ragyog majd a nap. :lol: :P Szóval megy a drukk.

Latimi: Nem baj, akkor is aranyos! És tedd fel a ficánkát, biztos tuti. :lol:

KépKép
ancsúr

Steiff!

Ez szuper hír! :D :D

Ancsúr!

Csak a legvégén rakjuk fel a képet, amikor megérkezik a szekrény,és beállítottuk a helyére . nehogy kiderüljön, nem jól mutat ott, ahová raktuk, mert akkor lesz pár felesleges lyuk a falon.

Ne aggódj, hamarosan megérkezik hozzátok is a picurka. Mi már 1 éve és majdnem egy hónapja (19-én) várunk a mi babócánkra. Úgy elszállt ez az 1 év, hogy csak na. Olyan, mintha "tegnap jelentkeztünk volna be". Persze várakozni nagyon nehéz, mert az ember lánya sokszor kerül lelkileg a padlóra.

Timi
latimi

Steiff! Szorítok nagyon! :P

Bocsi lányok nincs sok időm írogatni mostanában, meg naaaagyon élvezem a babázást. Szabolcska szépen fejlődik, majdnem 40 gr.-ot hízott 1 hét alatt. Már tudja mi az a hiszti, szereti ha rázzuk a fenekét. Imádja ha énekelünk neki, ezt szereti a legjobban. Mindenki ismeri :D ezt a dalt.

KISFIAM

Itt vagy velem, mint egy új remény,
Az éjszakát felváltja a fény.
Csak egy perce élsz, nézlek boldogan,
Úgy vártam Rád, édes kisfiam.

A régi vágy újra szárnyra kél,
Még dalt susog kint az esti szél.
Minden bánatom eltűnt nyomtalan,
Mosolyogj rám, édes kisfiam.

Egy rózsakert hinti árnyait,
Nincs fontosabb mint az álmaid.
Még egy szót sem tudsz mégis annyian,
Hisznek Neked, édes kisfiam.

Tudom, mindenütt így van ez a nagyvilágon,
Ha egy kisgyerek megszületik.
Mert a kisgyerek egyszer felnő,
S talán sikerül, hogy a könnyeket nevetéssé,
A gyűlöletet szeretetté,
És az ellenségeket barátokká változtassa.

Ezt érzem én, ahogy nézek Rád,
Más lesz a föld és más lesz a világ.
Sírni sosem kell, élsz majd gondtalan,
Boldog leszel, ÉDES KISFIAM!!!!

Kép
vivi1

Steiff!

Nagyon drukkolunk neked!

Vivi1!

Nem csodálom, ha a kisfiad ezt a dalt szereti a legjobban. Nagyon szép. Én is nagyon szeretem.

Ancsúr!

Tetszenek a vonalzó témák nagyon. Főleg a te optimista vonalzód. Leírod nekem hogyan kell csinálni. Valahogy nem akar összejönni.
Előre is köszi.

Latimi!
Mi is már régóta várunk.2005.márciusi a határozatunk, 2005.májusban adtuk be a Gólyahírhez. Az első év tényleg gyorsan eltelt, de ez az utolsó időszak. Ez már nagyon lassan akar.De minden nappal egyre közelebb a cél. Ezzel vigasztalom magam. Jó lenne már a tavaszi Gólyahíres találkozón a másik ajtón bemenni. De ez még a jövő titka. Ti fiút szeretnék, vagy kislányt? A baba neve megvan már, hogy mi lenne?Bocsi, ha sokat kérdezek.

Zsu
nagyzsu

Csöpke, szerintem ti már közel vagytok a célegyeneshez.
Szurkolok nektek. :lol:
Szerintem többen is vannak akik a finisben vannak, remélem hamarosan megtalál mindenkit a babócája.
Mi a tesóra várunk, de lassan telnek a napok, pedig nekünk már itt van a kisfiunk, és mégis. Már ő is nagyon várja, egyre sűrűbben kérdezi, hogy mikor jön már a hugi.
Aztán majd meglátom, hogy mennyire örül neki amikor elveszi a játékát. :lol:

Kép
Kép
atan

Csöpke, azért irok neked, hogy legyen arra is példád, amikor nem kész szobabútorral várják a babócát.
Valamiért mi is a férjemmel úgy gondoltuk, hogy előre nem veszünk semmit, majd ha már biztos lesz a dolog. Rengeteget dolgoztunk, alig volt egy perc szabad időnk. S akkor egy nap megcsörrent Gabika telefonja, akinek kb. a 2. kérdése az volt: felkészültek-e egy kisbaba fogadására? Persze mondtam, s ez igaz is volt biz. értelemben, mert már nagyon vágytunk rá. Előtte évekig mindenféle gyönyörűséges babaholmit összevásároltam, s anyukám egyre nagyobb aggodalommal figyelte. Aztán csöndesen annyit mondott: nem akarok-e egy pszichológussal beszélni erről a problémáról. Akkor fogtam, s az egész halom ruhát elajándékoztam, Amit persze már aznap jól meg is bántam. Rá másfél évre érkezett Dorkánk...
Félre ne érts, ez most nem olyan helyzet, hiszen itt biztosan kaptok kisbabát, s ráadásul nem is években mérhető. Az üzenetem lényege, hogy pontosan 3 napunk volt arra, hogy előkészitsük a pici helyét, a legszükségesebbeket megvegyük neki, felirassuk a doktor nénivel az összes szükséges kencét, meg tápit neki, s mondhatom igy is tökéletesen felkészülten vártuk őt haza a kórházból.
Persze, biztosan jó érzés előre rakosgatni a ruhácskákat, meg szagolgatni a babaillatot, de ha lélekben készülsz rá, az sem utolsó. Meg attól, hogy nem veszed meg, még tájékozódhatsz, mit hol lehet kapni, listát irsz, hogy ha itt lesz majd az idő, csak körbeszaladsz, s összeszeded, amire szükség van. Akkor majd kapkodja a fejét a férjed, figyeld csak meg! :lol:
Szeretettel irtam e sorokat, senkit sem akartam megbántani :wink:

Kép
Kép
koko

Koko, szerintem nem bántottál meg semmit. Várakozhatunk így is, úgy is...mindannyian mások vagyunk és ez így van rendjén. :lol: :lol:

Porcicák és hálóing-kérdés hogy áll? Remélem ma kicsit könnyebb napod van. :wink:
Nagyon édesek a lányok, szerintem hagyd a csudába a házimunkát és élvezd a gyerekeket. Ezek a napok már nem jönnek vissza...
Ja, és iktass be egy "anya napot"( vagy fél napot), amikor téged szolgálnak ki .Nincs mese, néha fel kell töltődni!

Sokat gondolok Rátok ismeretlenül is mostanában...és mindig előjönnek az első zűrzavaros kétgyerekes idők nálunk, és ha hiszed, ha nem, csak a szépre emlékezem!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ggabszi

Sziasztok!
A szomszédból jöttem, de Titeket is mindig olvaslak.
Csöpke: Nekünk 1 éjszakánk és 1 napunk volt arra, hogy bevásároljunk. Én nem bírtam volna lelkileg, ha az üres babaszobát kell nap, mint nap nézni. És irigykedve olvasom, azokat, akiknek ehhez volt bátorságunk. A titok nyitja a következő volt: a barátnőim írtak egy listát arról, hogy mi kell, azt is mellé írták, hogy hol kapható, és célirányosan 1 éjszaka és 1 nap alatt tényleg beszereztük a legszükségesebbeket. Meg tudod, ilyenkor annyi zsák kisruhát adnak össza a barátok, családtagok, hogy a felét rá sem tudod majd adni.
Ha szeretnéd a listát, szívesen elküldöm!
Kívánom, hogy mielőbb vásárolni kelljen menneteket!
Hildus
Vendég

Nagyzsu!

Nyugodtan kérdezz! Mi azt írtuk be, hogy mindegy. Egyformán örülünk a kisfiúnak, kislánynak. Ha kislány lesz Jázmin nevet szeretnénk neki adni, vagy pedig a Zille nevet. Ha fiú, akkor benedek lesz. nekünk ezek a nevek tetszenek. Próbáltunk úgy nevet választani, hogy passzoljon a vezetéknévhez.

Ha szabad ilyet kérdezni, ti már benne vagytok az első 50-ben?

Timi
latimi

Sziasztok!

Lányok! Nagyon szeretlek benneteket, jó volt a megnyugtató sorokat olvasni és igazatok van mindenben. Köszönöm! :D

Atan: Aranyos vagy, köszi a biztatást,de még messze a cél sajnos.Bár szépen haladunk a sorban.
Ti mindenképp hugit szeretnétek Petinek?

Remélem minél előbb babásodnak a többiek is.

Koko: Jó ezt hallani, köszönöm ,hogy leírtad nekem.Amúgy is bizonytalan voltam, hogyha meg is vennénk mindent most, néhány napig biztosan csodás érzés, de aztán mégis csak ott állna üresen a szoba.

Latimi, Nagyzsu és Ancsúr: mostanában értetek izgulunk,ugye? Ti már a célegyenesben vagytok, jól gondolom?

Hildus: Ha elküldenéd a listát, nagyon örülnék neki!

Végülis a babaszobát megcsináltuk nyáron, csak még üres, néhány babaruhán kívül semmit nem vettünk még. Azt hiszem akkor sem lenne sokkal könnyebb,ha berendezve várná a kis lakóját.
Köszi a jókívánságot! :lol:

Puszi mindenkinek
csöpke

Csöpke!

Mi még nem vagyunk bent az első 50-ben. Sajna. Közeledünk felé. A sorszámunk 91. Szerintem szépen haladunk előre.

Timi
latimi

Timi!

Azért ez a 91. szépen hangzik szerintem! :lol: :lol: :lol:
Hamarabb eljön az idő,mint hinnéd!Drukkolok nagyon!
csöpke

Csöpke!
Köszi! :D
Ez a fránya net megviccelt, az előbbi irományom eltűnt az éterben.

Szóval:

Ha nem titok, ti hol tartotok számügyileg?

Timi
latimi

Még nagyon messze a céltól :( úgy 170 körül, ha jól számolom
De szépen halad a sor :D
A Tegyesznél már 15 hónapja várunk, ott reménytelinek is tűnt,de szerintem van valami "gubanc" náluk,mint ahogy a többi Tegyesznél is,ahogy hallom itt a lányoktól. :(

Betti
csöpke

Csöpke, akkor ti a gólyahírnél nem a határozat után jelentkeztetek? A Tegyesznél lehet tudni, hogy hol tartotok? Csak újszülöttet szeretnétek?
Mi hugit szeretnénk Petinek, 0-1 éves korig. Remélem hamarosan lesznek jó híreim, de még nem tudok semmi biztosat. :lol:

Kép
Kép
atan

Atan: Várjuk azokat a jó híreket,reméljük minél hamarabb megérkeznek! :lol:

Sajnos csak idén májusban jelentkeztünk a Gólyahírnél. :( Na de most már legalább úton vagyunk. A késői jelentkezésnek egyébként az egyik oka éppen a Tegyesz volt, mert nagyon biztattak, idén tavasszal 15.ek voltunk és erősen bíztam benne,hogy hamar sorra kerülünk, de csak teltek a hónapok és decemberben csak kíváncsiságból felhívtam az ügyintézőt és azt mondta,hogy azóta nem volt egyetlen baba sem! Ez persze nem igaz, ő is tudja, meg mi is. Meg azt is mondta,hogy "ez egy ilyen év volt sajnos, ezután csak jobb jöhet"
És tavasszal,amikor bent voltam nála, volt előttem egy házaspár egy babával és mikor elmentek, azt mondta az ügyintéző,hogy ők protekciósok! és már a második babát várják.Na mindegy :(
Igen,újszülöttet szeretnénk.
Bocs,hogy ilyen hosszú voltam.

Nagyon izgulok értetek,hogy hamar legyen hugi! :lol:
Van már nevetek? :D
csöpke

Latimi: :roll: Mi előttetek járunk, és már elmúlt egy év, és két hónap amióta a Gólyhírnél várakozunk. Persze mi se fúrjuk fel a bútor előtt a képeket. :lol:

Csöpke: :lol: Eddig mi se vásároltunk, most indultunk be, de igazán februárban lesz a kivitel. :lol: Mert akkor érkezik a bútor. :lol: Hát, apa se nagyon akart még vásárolni, meg előbb még én sem, de tudom, hogy az utsó pillanatban annyi fele kell szaladni, hogy vásárolni mindent nagyon nehéz lenne. Így nyugodtabb leszek. :wink: Viszont régebben írtam én is, hogy anyu nem igen akart előre vásárolni, babonából. De már félretette, meggyőztem, hogy lesz benne baba. :P Na kis ruhák nem igen vannak, mert azt jobban akkor veszünk, ha már tényleg jön a telefon, akkor legalább tudjuk mekkorát vegyünk.

Koko: Persze hogy nem bántottál meg senkit. Éppen azt írtam én is hogy ezeket ha nagyon akarjuk beszerezhetjük egy nap alatt is, lehet hogy nem ezt a kiságyat vennénk, sőt biztos, amit most, de a lényeg úgyis a szeretet, és a gyermekünk, a bútorok, csak kellékek, és pillanat alatt beszerezhetők. :wink:

Nagyzsu: Nem 2006-ba adtátok be a jelentkezést? :roll: Kattints rá az én vonalzómra, így az az oldal jön be ami nekem, és ott beállíthatod, hogy mikor érkezik a gólya és aztán itt a profilodnál, bemásolod a kapott kódot az aláíráshoz, és már mehet is. :wink: Igencsak optimista a vonalzóm. most nézem 2 hónap 6 nap múlva jön a törpe hozzánk.

:lol: :lol: :lol:

KépKép
ancsúr

Nagyzsu: De gyagya vagyok, hisz mi is 2005-be adtuk be! :roll: Ó ezek az évszámok teljesen megkavartak. :roll: :wink: Bocsi.

KépKép
ancsúr

Ancsúr!

Nekünk vannak 62--es és 68-as bodynk és rugink. Van 4 db 56-os bodynk is. Sok egyéb babaruci (kising, trikó, ...) Mi mindent begyűjtünk előre, hogy bármelyik pillanatban fogadhassuk a picurkánkat.

Timi
latimi

Úgy akartam írni, hogy van.... Kissé helytelenül írtam az előbb

Timi
latimi

Ancsúr: ezen az optimista vonalzón milyen dátum van beállítva? Úgy értem, hogyhogy visszafele megy az idő?
Lehet,hogy nagyon buta vagyok :oops: bocs
Ti ezek szerint hamarosan befutók vagytok? :lol: :lol: :lol:
csöpke

Latimi!

Szép neveket választottatok.Sok múlik a vezetéknéven is, hogy mi az ami illik hozzá, hogy ne nyelvtörő legyen a végén. Nekünk is mindegy a neme a picinek. Ha fiú, ha kislány szívesen fogadjuk. Persze mi is megvettünk mindent előre,akárcsak ti. Valahogy jó érzéssel tölt el egy-egy ruhadarab meg egyéb vásárlása. Esetleg pakolása. Az tény, hogy nem jó az üres babaszobát nézegetni. De ez a készülődés valahogy pótolja a terhességet. Hamár abból kimaradunk, akkor legalább a várakozást éljük át. Persze nem ugyanaz, de jó érzés.
Kérdezted a sorszámunkat. Nem titok. Egy hete kérdeztük akkor 52-es volt. Lassan benne leszünk az 50-ben. Mi még 2004.májusban indítottuk az eljárást a Tegyesznél, de nagyon sokára jutottunk be a tanfolyamra így sokat csúszott az egész határozat. Meg a Tegyeszes ügyintéző a nyílt örökbefogadásról le akart beszélni. De szerencsére volt aki elmagyarázta, hogy mi ez pontosan.Így adtuk be a Gólyahírhez. A Tegyesznél nagyon esély sincs. Lassan lejár a határozatunk. Most kezdjük majd hosszabbítani.

Ancsúr!

Köszi szépen. Most még nem tettem fel vonalzót, de megpróbálom legközelebb.Valamit összehozok. Látod milyen gyorsan telik az idő. Már nem is tudod követni. Én is néha összekavarodok. :-)

Atan!
Ezek szerint közel a cél a hugihoz. Drukkolunk nektek!

Csöpke!
Köszi. Hát ez már majdnem célegyenes. Legalábbis szeretném hinni.

Zsu
nagyzsu

Csöpke!
Mi is május végén jelentkeztünk a Gólyahírnél, akkor volt fél éves a határozatunk. December elején a 178.-dik helyen voltunk, amikor Szabolcskánk megszületett. Ő roma gyanús baba volt, mert az életet adónk anyúkájának, tehát a biológiai nagyinak a neve elég romás. Szabolcskán viszont semmilyen roma vonás és az életet adóján sem volt. Szép fehér a bőre, nem széles az orra és a heréje is kivilágosodott. Megérte vállalni a különleges babát, mert egy csodaszép fiúnk lett így. Aki mer az nyer! :P

Mi november 22.-én készültünk el a babaszobával, nagy segítség volt, hogy azzal már nem kellett foglalkozni. Dec. 14.-én délben tudtam meg, hogy az életet adónk szeretné ha mi lennénk Szabolcska szülei és 15.-én reggel aláírja a papírt. 14.-én délután kezdtem el rohangálni mindenért, mert nem volt egy darab ruhánk sem. Nem volt semmink amire a babának szüksége lett volna. Én nem is tudtam gondolkodni, még jó, hogy a barátnőmnek 2 éves a kislánya és ő vásárolt helyettem. Ő rakta a kosárba, én meg csak fizettem. Csak a babára tudtam gondolni, semmi másra. Szóval ha nincs egy ilyen barátnőd mint nekem, jobb ha előre vásárolsz. :lol:

Kép
vivi1

Ggabszi: mindig örömmel olvasom mások sorait amiből az derül ki, h. nem vagyok egyedül a problémámmal. Azzal szoktam ostorozni magam rosszabb napjaimon, hogy nemhiába találták ki a babázást a fiataloknak, s én már túl öreg vagyok hozzá, meg kevésbé rugalmas stb.stb. :cry:
A munkámban valóban mindig maximalista voltam, belebetegedtem a tudatba, ha vmi nem úgy alakult, ahogyan az szerintem ideálisan kellett volna. Úgy tűnik a precizitás az agyamra ment. No ne gondoljátok, hogy nálunk elvágólag vannak a szekrényben a ruhák. Annyira azért nem, de az élet minden területén, s a család minden egyes tagjának szerettem megfelelni. Na most ez nem megy. :cry:
Előfordul, h. Dorka egész este "báli ruhában" ,fátyollal a fején táncol, (persze felékszerezve, kopogós cipő, nyaklánc, diadém a fején stb) s angyali arccal rám néz, miközben kiosztja a szerepeket, h. ő Belle, én pedig a Szörny, s kérjem fel táncolni - a fáradságtól csak nevetek, mert a pici a másik szobából követeli a megérdemelt tejecskét, 1-2 telefont el kéne intéznem,(ugyebár az embernek az előző életéből vannak barátai is ) s ott a mosogatás, meg a mosás. Aztán jó esetben késő este befut apa, s megkérdezi, milyen napunk volt... Tudom, hogy ezek az idők sohasem jönnek vissza, hisz csak most hoztuk haza Dorkát a kórházból, s tessék...

Más! Az októberi talin sokatokról készitettem fényképet, mert amikor belecsöppentem ebbe a szép nagy családba, fogalmam sem volt, kihez melyik csemete tartozik (még most is vannak homályos foltok) s Ggabszi, rólad és Zsófiról is van képem. Esküdj, hogy annak köszönheted az alakodat, hogy halálra éhezteted magad!! Idén ugyan nem kaptam karácsonyra mérleget anyósomtól, viszont sikerült még 2 kilót hiznom az ünnepek alatt, úgyhogy ma indult az idei fogyókúrám. :lol: Megyek is aludni, hátha akkor ma már nem eszem :lol:

Kép
Kép
koko

Szia, Koko!
De jó, hogy írtál. :lol: Ebből is látszik, legalább ennyi időt szántál a saját mulatságodra!Nagggyon, nagggyon helyes! :wink:

Maximalizmus...hát, igen. Nem győzöm hangsúlyozni, ez nem korfüggő "megőrülök állapot", ez helyzetfüggő.

Mindenkinek megfelelni...hát, igen. Ez nálam is nagy probléma volt. Azt gondoltam, ha már itthon vagyok és a gyereknevelés és a háztartás a munkám, hát az legyen teljesen rendben. Csak van egy kis bökkenő. Csak egy van belőlem! :lol: ( A férjem szerint néha ez az egy kis sok kicsit! :lol: :lol: )
Megfelelni teljesen a gyerekeknek szeretnék egyenlőre, így Balázs és Zsófi az első, hogy velük minden rendben legyen.
Az elején Balázs háttérbe szorult kissé, mert bizony Zsófi éhes volt, kakis volt, aludt...ez egy új helyzet, mindenkinek szokni kell. Balázsnak kifejezetten jót tett, hogy lemondásokra kényszerült a testvére miatt. ( Nem mintha nekem jót tett volna, hogy Balázs lemondásokra kényszerült a testvére miatt. :lol: )
De az egyensúly majd helyreáll, sőt, hol erre, hol arra billen a mérleg nyelve, éppen melyik gyerek igényli jobban a törödést. De megszokják majd, hogy a másiknak is jut szeretet és figyelem...és ettől nekik nem jut kevesebb, csak koncentrálódott...vagy hogy is fogalmazzam. :roll:
Nálunk apa volt, akinek önállósódnia kellett. Megcsinálja a vacsorát magának, és kialakult közöttünk egy jó kis munkamegosztás...vacsorát ő is tud adni a gyerekeknek...stb.
Nálunk ugyanaz ahelyzet, mint nálatok. Sokat dolgozik, későn jár haza...sokszor piszkosul hiányzik!( Főleg, ha külföldön van!)
De, amikor itthon van, be kell segítenie! ( Jó, ha látom, hogy zöld a fáradságtól, akkor kényeztetetem! :P )
Azt szoktam kérdezgetni, amikor egymás után ugráltattak ( megjegyzem olyan dolgokért, amit a családban Zsófi kivételével mindenki könnyűszerrel elvégezhetett volna ), láttok kis bóbitát a fejemen?-és kis köténykét a fekete ruhámon?
Na, ha nem, akkor mindenki mehet a dolga után!!!
A sarkunkra kell állni, a családban mindenkinek kell lennie feladatának, nincs mese!!!

Mennem kell ébreszteni, puszi:
Gabi

Kép
Kép
ggabszi

Sziasztok!
Csöpke: ha nem bánod január végén küldöm a listát, mert be kell gépelnem és jelenleg szigorlatokra készülök. De akkor nagyon szívesen! És mondanám, ha egy helyen laknánk, hogy még bevásárolni is segítenék, ha eljön a nagy nap.
Csatlakozva az előttem szólókhoz, nálunk nagyon sokat segít a férjem (főleg, ha itthon van. Kb. olyan üzemmódban él, mint Gabszi férje) és anyukámék. Különben nem menne. És van egy kedves hölgy, aki ha nagyon nagyon gáz van, vigyáz Pancsira. Szerencsére nemcsak megőrzi, hanem foglalkozik is vele. És mindezt úgy, hogy itthon vagyok én is, csak ők az emeleten, én meg a földszinten vagyok és tanulok.
Nagyzsu: Mi 2004 júniusában adtuk be ugyanoda, és a kedves ügyintéző, (gondolom ugyanaz, mint Nektek), szintén lebeszélt bennünket a nyílt öf-ról). És közölte, hogy tanfolyam már nem lesz 2004-ben!!!!!!!!!!!!!Ekkor úgy döntöttünk, hogy Ágacska és júliusban volt is tanfolyamuk. Majd a kedves ügyintéző közölte, hogy nem fogadja el a papírt. Kérdeztem, hogy ugyan miért, hiszen akreditált, mire mondta, hogy nem adott engedélyt arra, hogy máshol tanfolyamozzunk!!!!!!!!!!!!!!!! Na erre megkértem, hogy ugyan mondja már meg, hogy ez hol van leírva. Ekkor mondta, hogy na jó, végül is...Ezután fogalmazódott meg bennünk, hogy nyílt öf. lesz. Hamarosan mi is ismét fogunk vele találkozni, mert szeretnénk majd tesót. És a procedúrát előlről kell kezdeni.
Becsületére legyen mondja az illető úrnak, hogy amikor Pancsi megérkezett és tájékoztattuk őt levélben, küldött egy gratuláló levelet.
Zsu, ha legközelebb Jinyvel taliztok én is szeretnék csatlakozni!!
Hildus
Vendég

Sziasztok!

Hildus: Hát persze,hogy jó lesz január végén, nekünk még bőven van időnk :( :D

Vivi: Tisztellek benneteket ezért, és tök jó,hogy ilyen hamar sikerült "babásodnotok"! :D
Minden jót nektek, sok örömet a picúrhoz!
csöpke

Ja,és Hildus: Nagyon aranyos vagy az együtt vásárlással :lol:
Sajnos felénk nem lakik senki a lányok közül. :( De így is nagy segítség nekem. Köszönöm!
csöpke

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?