sziasztok!!
zsani, beus
áá, először azt akartam írni, hogy ejnye-bejnye, itt vagytok hegykőn és nekem nem szóltok, de aztán rájöttem, hogy bizti azért mert dorkának még nem tudjuk, hogy megkapta-e a bárányhimlőt vagy sem. ugye nem azért nem szóltatok, mert nem szerettek??
nagyon jók a képek, látni, hogy a csajok nagyon jól érezték magukat! na persze, ők azok, akik jó sokáig fent szoktak lenni, igez?
beus,
hűű, azért jobb lenne, ha berkes kicsit biztosabb lenne magában!!
gondolom örülsz neki, hogy nem bizti, hogy be kell feküdnöd! én fosós vagyok, szóval icipicivel előbb befeküdnék. persze amikor be kellett, akkor durrogtam, hogy minek!!
anikó,
hát a zseblámpás fogbámulás úgy volt, hogy dorkát épp tisztába tettem, ott ült a pelenkázón, hallottuk, hogy roszogtat, hoztuk a kanalat és a kislámpát és letérdeltünk a földre, mert ugye felső fogakról van szó...
szóval ott gubbasztottunk és világítottunk, dorka meg csak forgatta a fejét, nlha be akarta kapni a lámpát...
nagyon helyes az a kép kincsőről, el is hiszem, hogy fel akartad tenni!!
ezután is gondold így sokszor!
nálunk is volt, hogy dorka 2-3 napig nem kakilt. ennek ellenére nem látszott rajt, hogy esetleg emiatt nyűgösebb lenne, csodálkoztam is. amikor aztán kipakolt!!
ment a zuhany alá. popsitörlővel képtelenség lett volna felmarkolni alóla...
andi,
jaaaaajjjjjjj, olyan rég láttam ágnest - képen - nagyon széép, milyen kis vigyori ő is!!
meg lehetne őket zabálni! látom ott virít a hippi lánc is
bevált? mióta van fent a nyakán? nem birizgálja sokat?
nitta,
látod, zöld kaki szinte mindenkinél volt már, nálunk is. én is paráztam, hogy vajpn miért, mert hallottam olyat is, hogy a zöld kaki alultápláltságot is jelenthet meg azt is, hogy túlette magát. na akor aztán bajban voltam, hogy akkor most vajon mi van. és itt mondták a cajok, hogy minden, ami egy anytejes bab pelenkájában van, az természetes dolog, szal no para. persze azért a normális határokon belül természetes.
volt dorkánál is sírás kaki közben, azok elég híg kakik voltak és napjában sokszor. és azt is észrevettem, hogy kicsit véres. akkor volt az is, hogy nem hízott, bementünk a gyerekdokihoz, elküldték a kaksit laborba, de nem volt benne semmi baj. a vér meg attól lehetett a doki szerint, hogy a sok erőlködéstől berepedhetett neki vmi belül. szal volt itt is para. de elmúlt.
erika,
szandrával és családjával egy házban laktunk a jerevánon tizen X évig. viszont, ha neked általánosban volt osztálytársad, akkor bátyámmal is egy osztályba kellet járnod. mert szandra és tesóm osztálytársak voltak
tesóm kiss norbert.
szandrával nemtom mi van, nem tartjuk a kapcsolatot, csak bejelöltem, mert végülis ismerem. amikor ott laktunk persze jóban voltunk, de én inkább húgával beszéltem többet, ő korban közelebb volt hozzám. de úgy tom van egy kislánya és talán balfon laknak.
ááááá, én is úúúúúúgy mennék holnap!!!!!!!!!