Új privát üzeneted érkezett!

Ági
ez felhívás keringőre!!!!!!!! :lol:
Nem lehet mégis rábeszélnie téged a Bencének???Na és az apa mit szol????Neki is elég a kettő????

Amica
az előbb elfelejtettem irni,hogy eszméletlen helyesek a gyerkőcök!!!!!Látod olyan mások,olyan máshogy helyesek,szépek.Ezért is jo 3 gyereket nevelni!!!!Mindegyik a maga nemében csoda!!! :!:
Vendég

Viol
láttam az Iwiw-en az ismerőseid közt a Nagy Alexandrát.Honnan ismered??Nekem osztálytársam volt ált.ban.Nagyon rég láttam,pedig nagyon jo barátnők voltunk!!!Mi van vele??
Vendég

rik!Igen jól érted,hogy anyagilag nem járunk jól ha táppénzről megyünk GYED-re,mert szart sem kapnánk!Mi átbeszéltük ezt apával és lehet,hogy vissza megyek melózni 4v.6-órába,hogy egy kicsit feltornásszam a fizumat Levit beadjuk bölibe és majd utánna jöhet a babó,mert ugye anyaglag is meggondolandó az ember,hogy jön ki!Majd meglátjuk!

Aniko!Mekkora teli vigyora van Nyuszifülnek!!!Haláli!!! :lol: :lol:

És igen!Csináltatok képeket?
Vendég

amica!Nem tudom a mire akart kijukadni,de én a fizetősön nem kérdezek ezt akartam csak tudni amit megkérdeztem!
Vendég

Teszek fel pár képet a tegnapi naprol :lol: Kép Kép Kép
aztan most már eldugulok igérem! :lol:

KépKép
KépKép
beus22

Ó micsoda jól elvoltak a lányok!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!Beus!Jók a képek :wink: Rendes vagy,hogy rólam nem tettél fel :P Viri itt örvendezik,hogy ott a Vivi meg Ő :P

KépKép
kola2

Sziasztok!

Beus,
szerintem nagyon lassz a pocakod! Nehogy azt hidd, hogy olyan nagy, szerdán, ha minden jól megy látni fogjátok, mlg 2 hónapom van, de szerintem már akkora, mint, amikor Vincével a szülsé előtt volt. :shock:

Zsani, Beus,
nagyon helyesek a lányok!!!

Andi,
a Te lányaid is gyönyörűek és látom, egyforma láncuk lett. Nem úgy volt, hogy csak egyet vettél?
Az jutott eszembe, hogy milyen sorsszerű lenne, ha Ágnes lenne a leginkább apja lánya. :wink:

Katus,
mi is akartunk menni reggel, de Vince hajnalban randalírozott, csak úgy volt hajlandó elaludni, hogy kivettem az ágyából és mellé feküdtem a matracon a szobájábna, persze így nem tudtam rendesen aludni, de ő annyira jól elaludt, hogy fél 10-kor kelt. :lol:
Csak én voltam egész nap a délutáni alvásunkig holdkóros.

KépKép
KépKép
esztermami

Anikó,
eszméletlen Kincső mosolya. Remélem, szerdán előben is találkozunk.
AMúgy én is lekezdtem a dm-es ökopelust használni és nekünk bevált.

KépKép
KépKép
esztermami

Lányok,
én ezt a kórházasdi szülésesdi fizetés dolgot nem értem.
Nem arról volt szó, hogy ezt csak 2007 második felétől vezetik be?

Beus, Nálad hogyan lesz? Éppen bent lesz breki? vagy hogy?

Nagyon sok pénzről van szó, csak azért kérdem, és egy kicsit megijesztett.

KépKép
KépKép
esztermami

Rik!
Hiaba van felhivas keringore, nekunk mar tobb nem lesz, mert a nyaron volt egy mehen kivuli terhessegem, minek soran kivettek az egyik petevezetekemet, es igy sokkal nagyobb az esely egy ujabb mehen kivulire, ezert ezt elkerulendo, a Jason elkottette magat. Szoval nalunk mar biztos nem lesz megegy.

Kép
Kép
agi

Látom, egyedül vagyok, hát jó éjt!!

KépKép
KépKép
esztermami

Jó éjszakátként egy kép, amit nagyon szeretek. Kép Vince megszületése után kb. 1 órával.

KépKép
KépKép
esztermami

Esztermami
maga az idill aza kép!!!!
Kiváncsi leszek a pockodra,szerdán talizunk!!!!

Beus,Zsani
hát tényleg jol elvolt ez a két csajszi
jot tudtatok trécselni legalább! :wink:

Gabó
engem is elgondolkodtat a dolog.Lehet ténylega legjobb megoldás ha dolizom,aztán majd közbe kopogtat a gólya! :?

Ági
huuu.bocsi én erről nem tudtam.Lemaradtam erről még én.Nagyon sajnálom.Nagy elhatározás,és bátorság kellett a Jasonnak hogy ezt megtegye.Erős jellem lehet,és én igy ismeretlenül is felnézek rá!!!Ezt kevés férfi csináltatná meg!!! Ebből is látni,hogy Nagyon szeret Téged!!!
Vendég

Jo reggelt!

Nagyon jo volt tegnap Andieknäl, köszönjük.
Märton, Janka, nagyon aranyosak , Ägnes, meg meseszep, es oriäsit nöt nyär ota, nem lättam meg Andi ferjet, de biztos rä hasonlit, mert Andira szerintem sem.:)

Kincsö, nagyon - nyagyon aranyos, vigyorgott, igy ahogy a kepen.:):):)

Zsani, Beus!

Nagyon helyesek együtt a länyok, lätszik milyen jol eljätszottak együtt.:)

Esztermami!

Vince, nagyon gyönyörü.:)

Rik!

Jo lesz, ha ugy jöttök.:)

Agi!

Örülök, hogy tetszik a lemez, de tenyleg nem szeretnenk mäst a hütömägnesen kivül, köszi.

Mennem kell, majd meg folytatom..............

katus78

Cajok!
Van valamekyikteknek UPC-s telefonja a T-com helyett???
10-kor jön egy ürge erről beszélni,mert lehet tényleg jobban járnánk vele,olcsobb.(állitolag)Van valakinek otthon????

A Petrus az előbb felkelés után azt mondta nekem:Anyu,Petru Szeretlek!!!
Hát cajok ennél többet nem kivánok az élettől!!!!
Vendég

Hello Rik!

Unokatesonak , Pecsett, 1 eve van, UPC telefonja, ö nincs vele megelegedve, mert sokszor otthon van, hivjuk, es sosem veszi fel, megcsörgetem e mobilon, mondja otthon ül, es nem csörög az UPC vonal. :roll:
Na ez mondjuk szerintem a hälozattol is függ, azert is irtam, hogy nem soproni, meg ö nem tudom milyen csomagban van, de hälozaton kivül nem nagyon eri meg telefonälnia, hälozatban, meg meg nincs sok ismeröse, most värja, hogy lejärjon a 2 eves szerzödese.
Lehet mär vannak jo csomagok, mi biszti nem vältunk, mert mindenkinknek (Uncsi tesomon kivül) Matäv vonala van, nekünk meg Favorit plussz csomagunk 6000 valamennyi, es matäv vonalon bellül egesz nap ingyen hivok mindenkit.:)

katus78

Katus
most nekünk is az van.De mi mobilt is sokat hivunk rajta,és számlánk az egekben van! :cry: A furcsa az egészben,hogy mindig a számlán van olyan megjegyzés,hogy felnem használt kedvezmény:.......
Szal nem értem.És tényleg soka számla...
Ja és az upc-smár van itt sokmindenkinek,(pl.anyumnak)és ő szereti.Azt szereti legfőképp,hogy nem tudja senki a számát(798-kezdődik)és nem hivjaák mindenféle ajánlattal.
Az upc-s faszi azt mondta van nekik egy olyan,hogy fizetek 1200ft.ot havonta és akkor 38 ft a mobil hivás.
Ezért kérdeztem, a mobilhivás miatt.(mert anyum nem hiv azt)

Képzeljétek,Petra felkelt reggel 7-kor a Rékával(suli miatt).Leültem ide ő játzszott.Erre csend van.Háta lányom befeküdt az apja mellé,és együtt hunynak. :lol: Aranyosak!!!
De persze mindjárt keltem őket,mert jön a faszi!!!!!
Vendég

sziasztok!!

zsani, beus
áá, először azt akartam írni, hogy ejnye-bejnye, itt vagytok hegykőn és nekem nem szóltok, de aztán rájöttem, hogy bizti azért mert dorkának még nem tudjuk, hogy megkapta-e a bárányhimlőt vagy sem. ugye nem azért nem szóltatok, mert nem szerettek?? :lol: :lol: :lol:
nagyon jók a képek, látni, hogy a csajok nagyon jól érezték magukat! na persze, ők azok, akik jó sokáig fent szoktak lenni, igez? :wink: :lol:

beus,
hűű, azért jobb lenne, ha berkes kicsit biztosabb lenne magában!! :) gondolom örülsz neki, hogy nem bizti, hogy be kell feküdnöd! én fosós vagyok, szóval icipicivel előbb befeküdnék. persze amikor be kellett, akkor durrogtam, hogy minek!! :lol:

anikó,
hát a zseblámpás fogbámulás úgy volt, hogy dorkát épp tisztába tettem, ott ült a pelenkázón, hallottuk, hogy roszogtat, hoztuk a kanalat és a kislámpát és letérdeltünk a földre, mert ugye felső fogakról van szó... :lol: szóval ott gubbasztottunk és világítottunk, dorka meg csak forgatta a fejét, nlha be akarta kapni a lámpát... :lol:
nagyon helyes az a kép kincsőről, el is hiszem, hogy fel akartad tenni!! :) ezután is gondold így sokszor! :wink:
nálunk is volt, hogy dorka 2-3 napig nem kakilt. ennek ellenére nem látszott rajt, hogy esetleg emiatt nyűgösebb lenne, csodálkoztam is. amikor aztán kipakolt!! :oops: :lol: ment a zuhany alá. popsitörlővel képtelenség lett volna felmarkolni alóla... :P

andi,
jaaaaajjjjjjj, olyan rég láttam ágnest - képen - nagyon széép, milyen kis vigyori ő is!! :P meg lehetne őket zabálni! látom ott virít a hippi lánc is :wink: bevált? mióta van fent a nyakán? nem birizgálja sokat?

nitta,
látod, zöld kaki szinte mindenkinél volt már, nálunk is. én is paráztam, hogy vajpn miért, mert hallottam olyat is, hogy a zöld kaki alultápláltságot is jelenthet meg azt is, hogy túlette magát. na akor aztán bajban voltam, hogy akkor most vajon mi van. és itt mondták a cajok, hogy minden, ami egy anytejes bab pelenkájában van, az természetes dolog, szal no para. persze azért a normális határokon belül természetes.
volt dorkánál is sírás kaki közben, azok elég híg kakik voltak és napjában sokszor. és azt is észrevettem, hogy kicsit véres. akkor volt az is, hogy nem hízott, bementünk a gyerekdokihoz, elküldték a kaksit laborba, de nem volt benne semmi baj. a vér meg attól lehetett a doki szerint, hogy a sok erőlködéstől berepedhetett neki vmi belül. szal volt itt is para. de elmúlt. :P

erika,
szandrával és családjával egy házban laktunk a jerevánon tizen X évig. viszont, ha neked általánosban volt osztálytársad, akkor bátyámmal is egy osztályba kellet járnod. mert szandra és tesóm osztálytársak voltak :shock: :lol: tesóm kiss norbert.
szandrával nemtom mi van, nem tartjuk a kapcsolatot, csak bejelöltem, mert végülis ismerem. amikor ott laktunk persze jóban voltunk, de én inkább húgával beszéltem többet, ő korban közelebb volt hozzám. de úgy tom van egy kislánya és talán balfon laknak.

ááááá, én is úúúúúúgy mennék holnap!!!!!!!!! :( :(

KépKép
viol81

[quote="viol"]o írta:viollyan rég láttam ágnest - képen - nagyon széép, milyen kis vigyori ő is!!

ezt persze nem úgy értettem, hogy csak képen szép :oops: :lol: , hanem, hogy képet rég láttam róla. :P
no, mondjuk élőben nem is! :(

KépKép
viol81

[quote]m írta:inden, ami egy anytejes bab pelenkájában van, az természetes

:lol: bab=baba

KépKép
viol81

erika,
a kép bal felső sarkában van bátyám.

Kép

KépKép
viol81

hopp, felkelt a babám (vagy babom? :lol:)

KépKép
viol81

óóó, figyuka cajok!!

nektek mit iszik a gyerkőcötök? vagyis akié már nagy, mit ivott ebben a korban? most teára gondolok. mert dorka napközben nem szopizik, így teát adok neki. eddig "babamosolyt" kapott, az édesköményes. kis mézzel és citromlével megitta. aztán elfogyott, de a gyógyiban nem volt más, csak "mecsek baby" és naracsos milupa instant. nem akartam mecseket venni, mert arra az volt írva, hogy haspuffadás, bélgörcsök ellen. igaz a babamosolyra is ez volt, de a mecsekre az is, hogy gyógyinak nem minősülő gyógyhatású készítmény, és 2-3 hétnél tovább ne alkalmazzuk folyamatosan. így vettem narancsos milupát, de az meg nem kell neki. szal az lett, hogy vettem mecseket. adjam ezt neki? milyen gyerektea létezik még?

KépKép
viol81

Hoha ho!!!!
Milyen kicsi a világ Viol!!!!
Igen a Norbi is osztálytársam volt!!!!!
Te mega tesoja vagy?????Ejha!!!
Mi vana Norbival??Kerestem őt is az iwiw-en,de nincs fent!!!!És a Szandra hugával mi van?Asszem Zsuzsi,vagy mi a neve???
Vendég

Viol
vannak a Teakertes teák.Én azokat adtam,mert abban nincs tein!Ez filteres,tehát nagy adagot főzök neki(most is)és szereti!!!!!
Meg a Teaház is van(de az drágább)
Vendég

Viol
De Te nem jöttél le hozzánk bandázni!!!!Ott voltunk mindig a házatok előtt,meg a 47 előtt a Kovács Szilviéknél.Ő volt a barim(még mindig)Őt is ismered???
Vendég

Beus
nagyon jo hir!!!!Figyi,Ő mindig azt az állapotot nézi ami akkor van épp.Ha ugy látta hogy Te olyan jol vagy,bizti ugy is gongolta,és azért nem mondta a császárt,meg a befekvést!!Ennek csak örülni lehet!!!
Eszed a zöldalmát??? :?:
Vendég

Sziasztok!Rik!Nekünk upc-s telefonunk van.

KépKép
kola2

Sziasztok!

Micsoda ifjúkori kapcsolatok derülnek ki!! klassz!! :lol: :lol:

Ági,
csak Rikhez tudok csatlakozni, nagyon rendes férjed van!!!!
Sajnálom, ami nyáron történt. Anyósomnak is volt és utána született is kicsit fogyatékos babójuk. Szóval, azt hiszem, megértem.

Rik,
nekünk is UPC van itt Sopronban, de mi az internet miatt rendeltük és nem hívunk rajta mobilt, de férjem munkájához kellett a korlátlan internet. Nem olcsó, de a Matáv akkor drágább lett volna. Mi meg vagyunk vele elégedve. Esténként várkit ingyen hívok az országban. (6után)

KépKép
KépKép
esztermami

Viol!Báttyádnak ő a felesége akit ölelget?Mert én meg őt ismerem.Este majdnem 7óra fele mentünk Beusékhoz.Kérdeztem,hogy ti hol laktok.De így is olyan sötét volt,és Beusékhoz én oda se találnák.Ha még egyszer arra járunk akkor szólunk Neked is jó?Mi még ugyse találkoztunk személyessen :P

KépKép
kola2

Viol,
sajnos, az ivásban nem nagyon tudok segíteni, mert Vince nagyon rossz ivó és teljesen változó, hogy mit iszik meg. AMi biztos csupán a reggel esti tápaszer és napközben víz. A teákkal teljesen rapszódikus. Hol megissza hol nem, de a vizet mindig megissza. Ki érti ezt?
Mondjuk én is szinte mindig vizet iszom.
de a teákat is nagyon szeretem.
Megyxek, merrt nem hagy Vince.

KépKép
KépKép
esztermami

Beus,
szerintem is jó hír, csak nagyon figyeld magad!!
Szurkolok!!

KépKép
KépKép
esztermami

Rik!Én is megvagyok vele elégedve.Tényleg olcsobb a mobil hívás mint a matávnál.Este 6 után meg minden vezetékes szám ingyen van.Anyut szoktuk este felhívni és jó sokat szoktunk beszélni. :P
A két kislány hamar megtalálta a közös hangot,tényleg jól elvoltak.Beus!!!Remélem még találkozunk!!

KépKép
kola2

zsani,
honnan ismered? különben ő az.

rik,
és ezeket a teákat hol lehet kapni? drogériában?
a kovács szilvi neve nem ismerős... persze hogy nem entem le bandázni, hisz én még akkor kicsi voltam! :lol: nem tesómmal játszottam meg az ő ismijeivel, hanem a többi kislánnyal. különben mi a IV. lászló 57-ben laktunk.

eszter,
dorka nagyon keveset iszik napközben... :?

KépKép
viol81

Viol!Pontossan nemtudom,honnan ismerem de köszönni is szoktunk egymásnak.Na ezt jól megmondtam :?

KépKép
kola2

Rik!Néha mondjuk tök süket a telefon . :evil: Persze pont akkor amikor telefonálni szeretnénk.Apa szabin van,hogy Petra még mellébújt az ágyba?Viri mindennap keresi Apát mikor felkel.Hétvégén meg mindig összbújna az ágyba reggelenként.

KépKép
kola2

Aniko!

Legyszi, ird le a csokis süti receptjet, isteni volt! Köszi

katus78

Eszter!
Én már sokszor mosolyogtam ezen, hogy mennyit fűztem Zolit a harmadik babáért és megkaptam kicsiben :lol: :lol: :lol: :lol:
Janka is kapott láncot, mert Ágnestől tuti elirigyelte volna :oops:
Tudom nem egyszerű, de lehet, hogy Vincét kellene a saját ágyikójáben hagynod míg nem kap ágyat. mártonnak a lelkébe gázoltam anno, hogy a régi takaróját megkapta Janka. Most visszakapta és párnának használja :lol: :lol: :lol:
Izgi lesz ám a két gyerek :lol: :oops: :shock: :evil: :roll:

Viol :lol:
Ágnes is épp csak aprókat hízik mint Dorka, ma voltam védőben.
Hamarosan 6. védőnőnk lesz :roll:

Kép
Kép
Kép
amica

Katus,
maradt még egy szelet, nyiss ablakot, megy Máténak :wink:

Márton azt mondta, nem baj mégse ha lány a tesó, igaz ő Jankát nem akarta csak Ágnest, és ha Janka fiú lenne vele játék közben mindent megbeszélne :lol: :lol: :lol: :twisted: :roll: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Nyitottam az ablakot! :lol: :lol: :lol:

[quote="Andi"]M írta:Andiárton azt mondta, nem baj mégse ha lány a tesó, igaz ő Jankát nem akarta csak Ágnest, és ha Janka fiú lenne vele játék közben mindent megbeszélne :lol: :lol: :lol: :twisted: :roll: :wink: :wink: :wink:

Ez tetszett :lol: :lol: :lol:

Ugy jöttök holnap????

katus78

Mätet most raktam le aludni, erre alattunk elkezdtek, furni, kalapälni, zeng a häzzzzzzzzzzzzz :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

katus78

csokitortaaaaaaa!!!!!! ennem kell vmi édességet!!!!!! :lol:

andi,
jó fej márton, a kis dumás! :lol:
ágnesnek viszont olyan kis gömbölyű az arca! dorka meg olyan kis sima.
miért lesz új védőnő? az új környék miatt? új körzet?
hány g most ágnes?

katus,
:evil: elhiszem, hogy mérges vagy...

zsani,
tudod, azt a nőt sokan ismerik sopronban... ő különben bátyám 2. felesége.

rik,
ment privi, megkaptad?

KépKép
viol81

Csokitorta:

Gőz felett összeolvasztok 200gr étcsokit és 200 gr vajat. 5 tojássárgáját jól kikeverek 12 dkg porcukorral, 1 evőkanál liszttel és egy evőkanál alkohollal (brandy, én tegnap Garronét tettem bele).Majd belekeverem a langyosra hűlt olvasztott csokis-vajat. Végül felverem az 5 tojás fehérjét és óvatosan belekeverem a masszába. Az egészet beleöntom sütőpapírral bélelt kapcsos tortaformába, előmelegített sütőben 180fokon 35 percig sütöm. Picit macerás kivenni a formából, mert melegen szakad, hidegen törik, olyan langyosan szoktam bűvészkedni vele, hogy torta maradjon. Ja, egy csipet só is kell bele!

Megyek, viszem ezt a leányzót sétálni, mert már nagyon követeli. Ez a napirend hátránya, tartani kell, de legalább kiszámítható a nap: 13 óra után sétálni kell,nincs mese! Különben hiszti van.

Nitta-homeós bogyót én az Állomás melletti patikában vettem.

Anikó

Kép[/url]
quito

És köszi a dicséreteket, Nyuszifüllel bezsebeltük őket!

Anikó

Kép[/url]
quito

Aniko!

Köszi a receptet, leirtam! :wink:

Boldog Hofordulot Nyuszinak!

Viol!

Szerencsere Mäte elaludt, es nem ebredt fel a nagy zajra, meg mindig durmol!
Kb mäsfel honapja nem kell ringatni, elalszik az agyäban, napközben beteszem, kijövök, es alltaläban mär durmol, este meg többször be kell hozzä menni, vagy oda ülni, nagyon ügyes, ma 11 orät aludt hang nelkül!:) Ez mostanäban egyre többször fordul elö!!!!!:)

Dorkät kell ringatni?

katus78

Gabo!

Hogy vagytok????????

katus78

Szoval akkor ma is megkerdezem, mert Rikken kivül meg nem irtätok meg pontosan:

KI JÖN HONAP; HÄNYKOR????

Eszter, Vince?
Zsanet, Viräg?
Erika, Aliz?
Eszti?
Andi, Märton, Janka, Ägnes?
Aniko, Kincsö?
Hajnus, Bence?

Sajnälom, hogy Viol, nem tudtok jönni, igerem bepotoljuk! Ket het mulva!!!!

katus78

Többiek nem akartok jönni??? Vero, Beus, Niki, Kriszti(remelem nem hagytam ki senkit)??????
Nem tudom, hogy ferünk el, de nem gond, majd ülünk egymäs ölebe :wink: :lol: :lol: :lol:

katus78

Andi,
erre az ágyas verzióra mi is gondoltunk.
Lehet, hogy ez lesz a vége.

Katus,
szerinted mehetünk holnap, ha én még egy kicsit fújom az orrom? Már nem köhögök, nem hapcizok, csak még egy kicsit folyik az orrom.
Jaj, úgy mennénk, de nem szeretném, ha bárki utána beteg lenne.

Anikó,
ugye ezt a receptet leírtad már egyszer?
Tamás szülinapjára megcsináltam. Nagyon fini lett!!

KépKép
KépKép
esztermami

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?