Sziasztok lányok!
judis: halk gratula+++
snufi: jobb oldali szurkálás?...hm...nem tudom, hogy beágyazódáskor van-e szurkálódás - mondjuk ez egyéntől függ - reméljük, hogy az, a DPO napjaid szerint nagy a valószínűsége, de ha még sem az, akkor egy utólagos ovulációhoz mit szólnál?
zölddisznó: Szép kis esésed volt, már ami a hődet illeti. Te is szoktál barnázgatni mensi előtt és után? Az ábrádból ezt vettem ki.
szirom: Talán ma van a p.é-ed, hajrá. Ahogy melcsi is írta, tv. este nuku, semmi Mónika show vagy Balázs show
szilcsi: Szombaton én is nagyon elkeseredtem (megint megjött). Szegény párom próbált vígasztalni, meg próbálta megmagyarázni, hogy mindig nagyon görcsös vagyok, ne éljem bele magam mert akkor még csak rosszabb lesz. Valamilyen szinten igaza van, de nekem mindig ez jár a fejemben.
Próbálom elterelni a babáról a gondolatomat, írom közben a diplomamunkámat, de nem igazán kerül. Már csak abban reménykedek, hogy nem írtam bele semmi hülyeséget a dolgozatomba pl. teszttel, terhességgel, babával kapcsolatban
bettike: türelem, már csak 7 nap a tesztig. Ki fogod bírni addig tesztelés nélkül? Egyébként, hogy lehet a táblázatba bekerülni?
mfpan: üdv közöttünk
gaby: Egy kalappal a csüt-i, pénteki vizsgáidhoz. Meddig fogsz még tanulni? Fősuli?
egy kicsit sok voltam