Új privát üzeneted érkezett!

Szezso! Te még nem is jártál itt, hogy mi van veled és a görbéddel!
Úgy látom már megint jelenléti ívet kell tennem, vagy névsort kell olvasnom! :twisted:

Kép
bettike
Eger

És tábla???

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Kata, lehet, hogy vaksi vagyok, de tettél görbét? Dobsz egyet tanulmányozásra?

Kép
melcsi6

Táblát csak akkor akarok tenni, ha már kijavítom benne Judist, azaz holnap reggel szerintem! Meg nem tudom, hogy Zöldinek 1 cn, vagy 2 cn legyen a mai nap! Meg ma reggel láttam, hogy Szilcsit is javítani kell most már biztosan! :cry:

Kép
bettike
Eger

Melcsi, nem tettem görbét, mert még annyira nem érdekes! 2-3 nap múlva lesz pé! Csak hó vége felé lehetnék babás! De otthonról azért majd dobok egyet! Örülök, hogy minden rendben van veled!

Kép
kata05

Kata! Akkor a héten hajrá! :wink:

Hű! Most nézegettem, hogy egyik legizgalmasabb hét lesz ez nekünk babaneteseknek!

Holnap szorítsunk Ancsának a laparhoz!+++++
Holnapután Purc megy dokihoz!+++++
Csütörtökön Athiz megy szintén dokihoz!+++++
Pénteken akkor Snufi megy dokihoz!+++++
Vasárnap meg Zöldi szülinap! :lol:
A lehetséges tesztelésekről meg ne is beszéljünk!

És ez az amiről tudunk! Pedig lehet, hogy még lesznek vizsgázóink, vagy nem? Gaby?

Kép
bettike
Eger

Ja persze! Holnapra még itt van Judisunk is egy pót tesztelésre! :lol: +++

Kép
bettike
Eger

Hajrá mindenkinek! Betti neked is a pozitív tesztért! :)

Kép
elizabeth25

Bettike,
pénteken 3 tárgyból vizsgázom, ebből 2 szóbeli.
Vendég

Eddig bírtam ticker nélkül :lol:

Ezt a hónapot a pecsételős naptól számoltam, nem onnan, hogy úgy rendesen megjött, mert a doki papírján az van, hogy ha pecsételéssel is, de megjön, az az első nap!
Átlagnak vettem a 30 napot, mert össze meg vissza jött meg, így kész talány, hogy hol is tartok :) és mikor jön meg :)

Bettike leírása szerint valóban sűrű hétnek nézünk elébe!
Mindenkinek drukkolok és hajrá, hajrá!!!!
sonjus

Sziasztok

Voltam ma a barátnőméknél....neki apuja orvos....nőgyógyász....dumcsiztunk meg minden, meg láthattam Domcsit megint uh-on. :)
Nagyon sokat nőtt, valami hihetetlen kg-ra és cm-re is! Egy hét alatt! El sem hiszem. Apuja azt mondta, hogy tuti 4 kg felett lesz, kb. 4200 grammra számíthatokés val.szinű nem 51-52 cm-el fog születni, hanem többel! Jó mi? :)

Kép
elizabeth25

Eliza! Csupa jó hír! De jó Nektek!!!!! :D

snufi

Sonjus! Így legalább sikerül betartanod, hogy nem koncentrálsz rá a témára annyira, hisz azt sem tudod, hogy volt-e péd, lesz-e? DE kellett is ez a kis lazaság! :wink:

Eliza! És barátnődékhez tudsz menni gyakran is, csak ha úgy kedved adódik megnézni UH-n Domcsit?

Áfi! Akkor még neked is mennek pénteken a +++++!

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!
Új vagyok itt Nálatok, ezért először szeretnék mindenkit köszönteni!
Már lassan 2 hónapja olvasgatlak Benneteket, és bevallom sokat okosodtam. Sajnos - mint legtöbbünknek - nekem is van egy-két női problémám, melyben a segítségeteket; és persze a társaságotokat kérném.
Magamról és problémámról:
27 éves leszek, több mint egy éve vagyok férjnél. Fogamzásgátlót soha nem szedtem. Mint mindenki mi is szeretnénk kisbabát, melyen 3 hónapja próbálkozunk. Sajnos most közbejött egy jó kis fertőzés, gomba és baktérium. Az orvos felírt Dalacin hüvelykrémet és Gyno-Pevaryl kúpot. A menstruációm soha nem volt hajszál pontos, de 30+/- 2 napra megjött. Az utóbbi 3-4 hónapban valami történt, mert egyszer pontos volt, máskor 1 hetet késett. Eddig betudtam annak, hogy - sajnos - augusztusban történt egy haláleset a családban és ebből kifolyólag kialakult stressz okozza, erre még jött egy kis munkahelyi probléma is. Mára viszont elbizonytalanodtam. A hőmérsékletemet 3 hónapja mérem. Az első hónap tökéletesnek mondható, szép leesés, majd 37 fölé ugrás, 30 napos ciklus. Viszont az utóbbi kettőnél, semmi. Mell érzékenység stb. semmi. Valószínüleg nem volt peteérésem.
Bár ha jól belegondolok, így utólag nem is minden hónapban éreztem azt a bizonyos mellfeszülést a menstruáció előtt héten. Lehet, hogy már régen nincs minden hónapban peteérésem?
Vagy a mostani "bohóckodást" betudhatom a fertőzésnek is?
Kb. egy hónap múlva kell visszamennem a dokihoz, hogy eltüntek-e a gombák és bacik, akkor Tőle is megérdeklődöm ezeket a dolgokat.
Ha tudtok, kérlek segítsetek egy-egy tanáccsal, vagy tapasztalattal!
Most pedig visszaolvaslak Benneteket!
Puszi!
mfpan

Bettike, Gyöngyösön laknak, apukája már nem praktizál, de még a régi rendelője megvan! :) Mehetnék, éppenséggel ha akarnék uh-ra minden héten....de az nem jó lenne a babónak! :) Barátnőmmel már egy jó ideje nem taliztunk és most összekötöttük a kellemeset a még kellemesebbel! :)

Kép
elizabeth25

Bettike
csütörtök péntek vizsga :(
tényleg sűrű a program :)

Liza
én 4,20kg voltam, 2 nyomásra kirepültem, és a szülésznő kapott el a végén, szegény anyuci tovább repedt :? hiába volt gátmetszés, és megelőzött aznap egy 5 kilós baba, szóval még nem is én voltam a legnagyobb bébi.

Kép
gaby25

Tényleg mozgalmas lesz ez a hét, drukk mindenkinek!!!!!!!!

Eliza, gratula a szép nagy babóhoz. :) Az én dokim azt mondta, hogy ő nem szeret súlyt saccolni.

Nálunk mindenki nagy súlyal született én azért örülnék egy 3 kg-os babyvel, vagy inkább mindegy csak egészséges legyen.

Mfpan, üdv közöttünk, nincs véletlenül most hőgörbéd?

Kata, ok :wink: , akkor tényleg nem pihenni az este :wink:

Kép
melcsi6

Szia melcsi6!
Őszinte leszek, az első görbe - ami múlt havi - után ebben a ciklusban kicsit lazán vezettem, a ferty-be be sem tettem. Holnap elhozom magammal - mert ugye munkahelyen babanetezek, otthon sajna nincs net - és beteszem, majd felteszem ide.
Sok az e! Olyan lett a szövegem, mint valami gyerekvers!
:roll:
mfpan

Hú, azért a 4,00 kg feletti babócák nem semmik!
Főleg amikor az anyuka nem magasabb 160cm-nél, és normál állapotban 50 kg-nál.
Mégis a 4,2 kg-os babák is olyan picinek tűnnek!
Gaby, te voltál az első baba anyukádnál? Jó ügyes volt, nem akart Neked fájdalmat, inkább hipp-hopp kinyomott, csak szegényke magának okozott sérülést. Bár a nagy örömben, szerintem ezzel nem is foglalkozott. Ki is foglalkozna!!!
Vizsgákhoz drukkolok!
Eliza nagyon szerencsés vagy! Barátnőddel a leges legszebb "mozit" nézhetitek!!!!!
mfpan

sziasztok
visszaolvasom, miket írtatok.

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimado! Lesz mit! :lol:

Üdv! Mfpan! Hát görbe nélkül nekem nehéz valamit is mondani, de akkor majd holnap, ha felteszed!

Kép
bettike
Eger

Bettike..Nem sokat kellett visszaolvasnom, emrt kb. 1/2 óránként fent vagyok köztetek, csak senki hozzám sem szól:-) Van, hogy írok, van, hogy nem :D

babaimádó
Kép
babaimado

bettike,
Ígérem, hogy megpróbálom!
Mert ugye mint új, tuti balfékeskedek a görbe felrakással.
Azért hagytam a görbét, mert amikor már a 22-25 cn. sem történt semmi, beidegesedtem. A mostaninál meg lecsökkent a hőm, majd felugrott, majd ismét le és föl. Ez is betette a kaput.
Kitartóbbnak és nyugodtabbnak kellene lennem.
De ügyesen észben tartod a többieket, nagyon naprakész vagy. Mindenkiről tudsz mindent!!
Én csak kapkodom a fejem. Belejöhetek ebbe én is?
mfpan

mfpan
második baba voltam, tesőm 3,8-al született :)

Kép
gaby25

Mfpan! Én októberben kerültem ide a babanetre! Azaz kb. 2,5 hónapja! Ennyi idő alatt szerintem mindenki belejön! Az elején nehéz volt és nagyon kellett figyelnem, hogy ki-ki, meg kivel mitörténik, hogy ne keverjem össze! És még most is van ilyen! Mióta Sonjus megőrzésre (rövid időre) átadta a táblát :lol:, hogy vezessem, azóta megy ez nekem ennyire jól! De ezek nélkül a segédanyagok nélkül csak félig-meddig vagyok képben! Na meg persze akkor, amikor minden főnököm haza ment én meg csak úgy vagyok itt munkahelyen! :lol:

Babaimado és Mfpan! Az az igazság, hogy nem mindig válaszolunk mindenkinek, azaz egymásnak, meg mindenki mindenkinek! Remélem érthető, ahogy fogalmaztam! Főleg úgy nehéz észben tartani hogy tickeretek sincs, hogy lássuk ki hol tart, se semmi!
Például ha tudtuk volna, hogy Babaimado mész a vérvételre, akkor biztos már kérdezték volna, hogy na mi volt, meg drukkoltunk volna! Ha írtad, hogy mész, akkor bocsi, mert marhára figyelmetlen voltam! :oops:

Nem rosszándékból nem írunk, csak figyelmetlenség, vagy ilyesmi!

Kép
bettike
Eger

Tesókád sem volt pici!
Így talán már Anyukád gyúrt Rád. De akkor sem semmi!
mfpan

Mfan, ha nem megy, segítünk :!: :wink:

snufi

Bettike...meg sem fordult a fejemben, hogy direkt nem írtok. :)
Ha visszaolvasod a múlt szerda óta mik történtek velem, akkor minden kiderül:-)

Snufi! A bátyám 2,75 volt (nem tudom, hány cm)..most 180 cm és 105-115 kg.
Én 3,05 Kg voltam, most kb.62 (sajnos az utóbbi hónapok alatt iszonyúan meghíztam..előtte 55 kg voltam, de voltam 50 is, de az nagyon sovány volt nekem) és 162 cm vagyok.
Tehát bőven behozta a tesóm a lemaradást:-)

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok lányok!

judis: halk gratula+++

snufi: jobb oldali szurkálás?...hm...nem tudom, hogy beágyazódáskor van-e szurkálódás - mondjuk ez egyéntől függ - reméljük, hogy az, a DPO napjaid szerint nagy a valószínűsége, de ha még sem az, akkor egy utólagos ovulációhoz mit szólnál? :lol: :lol: :lol:

zölddisznó: Szép kis esésed volt, már ami a hődet illeti. Te is szoktál barnázgatni mensi előtt és után? Az ábrádból ezt vettem ki.

szirom: Talán ma van a p.é-ed, hajrá. Ahogy melcsi is írta, tv. este nuku, semmi Mónika show vagy Balázs show :lol:

szilcsi: Szombaton én is nagyon elkeseredtem (megint megjött). Szegény párom próbált vígasztalni, meg próbálta megmagyarázni, hogy mindig nagyon görcsös vagyok, ne éljem bele magam mert akkor még csak rosszabb lesz. Valamilyen szinten igaza van, de nekem mindig ez jár a fejemben.
Próbálom elterelni a babáról a gondolatomat, írom közben a diplomamunkámat, de nem igazán kerül. Már csak abban reménykedek, hogy nem írtam bele semmi hülyeséget a dolgozatomba pl. teszttel, terhességgel, babával kapcsolatban :oops: :lol:

bettike: türelem, már csak 7 nap a tesztig. Ki fogod bírni addig tesztelés nélkül? Egyébként, hogy lehet a táblázatba bekerülni?

mfpan: üdv közöttünk

gaby: Egy kalappal a csüt-i, pénteki vizsgáidhoz. Meddig fogsz még tanulni? Fősuli?

egy kicsit sok voltam :lol:
szilvaqueen

Elegem van!!!! Egy barátnőmmel beszéltem, és ő mondta, hogy egy ismerősünk terhes. Képzeljem el, hogy a pasija nem is nagyon akarta, pár hónapig rágta a fülét, mire a csávó rábólintott, és az 1. hónapban össze is jött nekik a baba! Komolyan mondom, mindenki terhes körülöttem!!!! Mindenki most! Aki most próbálkozik elöször, az, meg akinek nem jött össze hosszú ideje már, az is. Csak én nem! Nagyon kiborultam, bocs!!!! :cry: :cry: :cry:

snufi

snufi: nyugodj meg! Az én környezetemben is van egy pár barát, akik babát várnak. Van egy barátnőm. Ők nem is álltak még rá a babatémára, és tessék elsőre összejött nekik, véletlenül. Egyik részem örült, a másik teljesen összeomlott :cry: Mondjuk szegénynek 6 hetesen elment a baba, de 1,5 hónap múlva megint összejött nekik.
szilvaqueen

A férjemen kívül ők tudnak csak igazán vígasztalni. A két drága unakaöcsém. Novemberben voltak 1 évesek, imádom őket.
Kép
szilvaqueen

Snufi!
Ezen én is átestem pénteken. Marhára kiborultam, aztán mikor nem jött meg rendesen, megint reménykedtem, aztán szombat reggel bőgve rontottam rá apára a fürdőszobában. Szegény alig bírt megvigasztalni.
Elhiszem, hogy el vagy keseredve, néha ki is kell jönnie az emberből ezeknek a dolgoknak. Aztán ha kijött, mint a méreg, helyet ad megint a reménykedésnek és bizakodásnak. Aztán ha megint nem sikerül, megint jön egy rosszabb, megint jön a csalódás és a szomorúság, amit megint egy jobb időszak követ. Ez ilyen, szerintem mindannyiunk mindennapjai ezzel telnek, és épp azért jó, hogy így együtt vagyunk itt, hogy aki épp fent van, egy virtuális öleléssel, egy pár jó szóval megvigasztalja azt, aki épp kiborult. :wink:
Nem hiszitek el, szombaton moziban voltunk, megnéztük a The holliday-t, hát majdnem végig bőgtem rajta, de legalább kibőgtem magam jó alaposan. Még jó, hogy hátul ültünk és a szélén, így senki nem látta. :wink:

Kép
szilcsi

Kép
szilcsi

Igen Szilcsi tudom. :( Ez van.
Holnap megyek egy barátnőmmel pont a Holidayre!!!

snufi

Na akkor tankolj fel papírzsepiből, nagyon jóóóóóóóóó film, tuti bőgés! De olyan jóóóóóóóóóóóó! Nekem nagyon tetszett. Az kell most neked!!! Hajrá! :lol:
És egyél csokikát, sokat!!! Van benne sok fincsi boldogsághormon. :lol:
Elhúztam, vége az igának, megyek Enikőhöz, aztán haza tanulni, 18-án szigorlatozom. :shock:
Pá!
Snufi, csokira fel!!! :wink: :lol:

Kép
szilcsi

Szilcsi! Diétázom!!!!! De köszi!!!

snufi

...nem is olvasok, csak bejelentkezem, és ha már bent a sütőben a vacsi, jövök azonnal. Apa dolgozott egész hétvégén, most jól meg akarom lepni fincsi, de kímélő menüvel.
Pussz!

Kép
zölddisznó

Zöldi! Akkor nem is kell mondani, hogy képet!!!!!!!!!

Szilva! Megírod nekem priviben az adatokat és ennyi! Máris a táblában találod magad! Egyébként csak esetleg pénteken veszek tesztet és így kibírom addig! Ha lenne itthon teszt, akkor már lehet, hogy fel is használtam volna! :lol: :oops:

Snufi! Látom elkapott a kismama hangulatingadozás! :wink:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!
Zöldike! Jó főzést!Én is épp azt teszem..

Snufi drága!!Fel a fejjel. Én is minden nap kiborulok attól, hogy körülöttem mindenki terhes, mindenkinek sikerül, csak nekem nem. Ráadásul nekem még itt vannak ezek a csúnya ciszták is...
De fel a fejjel!! Tudod: Egyszer lent, máskor fent!!!!! :)

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Bettike: köszi a hiánylást! :lol:

Snufi, Bettike: ezek olyan hűha görbék :lol:

Babaimádó: akkor progit néztek a vérvételen? Én is a 24. napon voltam (de az szombat volt, így 23.-on mentem)...Eredmény mikor lesz?

Kata: Te is csinálod ezt a diétát?

Gaby, Áfi (meg aki még vizsgázik): drukkhegyek!!! :lol:

"Mindenkinek összejön, csak nekem nem"c. témához: én már 1 éve is nagyon rá voltam kattanva a babatémára, és mentem az SZTK-ba fogorvoshoz, délelőtt volt. A terhes nők meg ott rajzottak a terhesgondozásra, meg ki. Estére kikészültem... :lol:

Görbém:
Kép

Remélem rekordot döntünk pozitív teszt ügyileg :lol: Szeptember-októberben nagyon sok gyerek szokott születni...

SzezsoKép
KépKép
szezso

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso: 9-féle dolgot néznek. Nem tudomfelsorolni, mert a vizsgálatkérő lapot nem másoltam le és nem emlékszem, csak annyira, hogy hormonokat néznek+pajzsmirigyet. 2 hét múlva lezs eredmény.
A "mindenkinek...csak nekem nem.."-témához:
amikor csüt.ön a ciszták miatt bent voltam a MÁV-ban a liftben fel és le együtt jöttem hatalmas pocis kismamákkal és a babájukat toló anyukákkal is. Én meg amúgy is depis voltam és 2 napja csak sírtam..hát..nem mondom, hogy kellemes érzés volt, de mosolyogtam,mint egy hős :(

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimádó: ezennel Rádruházom a "hős" nevet :lol:
Majd pötyögd be az eredményeidet, aztán hasonlítgajtuk :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso
Ezentúl így fogok bemutatkozni: Hős babaimaádó:-)

babaimádó
Kép
babaimado

SZiasztok,

Szilcsi :cry: . Azért apa is tuti izgul ám, csak ők másképp mutatják ki. Legalábbis nálunk így van, de szerintem ez férfi dolog :D

Bettike, én múlthéten voltam dokinál, az UH-s képet fel is tettem, majd csak jan 31. a köv időpont, úgyhogy velem ezen a héten nem fog igazán semmi történni, legalábbis remélem, mert ha történik, akkor lehet, hogy rossz. De köszi, hogy gondoltál rám :lol:

Reméljük a január tényleg meghozza gyümölcsét, és sok sok plusz teszt lesz. Csajok Mindent bele!!!!

mennek a drukkok+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bocsi a többiketől, nincs túl jó napom. Pihennem kéne, de jön a délutáni műszak :?

Purc

Kép

Kép
purc

Hahó!

Ha minden igaz, én holnap eljutok a doktoromig. Kíváncsi leszek, mit mond. Bár ugyanez volt a helyzet, amikor Miksáért küzdöttünk: január, kéne menni a dokihoz, áá, nem megyek, várjunk még egy hónapot és akkor sikeredett a kölyök. De akkor volt alibim: fél méteres hó volt. De asszem most elmegyek inkább :wink:

Jó sokat írtatok, de nekem most nem telik többre. Bár az uram elaludt a kanapén a tévé előtt... :wink: Most várhatom, hogy felébredjen :lol: :roll:

Pussz mindenkinek!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Bettike!

Nekem meg ma van szülinapom. Úgyhogy majd lécci a táblázatot javítsátok 28-ra a koromnál. Köszi :lol:

Kép
babancs

...na hát mi vacsi után még elmentünk apának anyagokért. Most értem haza. Belétek olvasok, de asszem a mai nap kimarad, csak felületesen.
Én holnap doki - gyógyellátmány feliratás, megvevés.
A múgy 1. cn. Jippiájjééé! Az idén ez az utsó előtti mensim! :wink:

Van még itt valaki?

Kép
zölddisznó

Babancs! És ezt csak így mondod? :lol: :lol:

Nagyon-nagyon boldog szülinapot!

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vissza: Fogamzás