Sziasztok!
Nekünk is nagyon jól telt a karácsony,sőt még mindig ünnepi lázban égünk...még mindig nagy a forgalom errefelé,de még bírjuk a kiképzést.
Réka baba továbbra is egy tündér,szépen fejlődik,alszik,eszik,és elnézelődik,igaz ma megvolt az első hasfájásunk,de egy kis kanál édeskömény teától helyre is állt a rend. Tegnap kint volt a doki bácsi,már 3kg és 38 dkg.Kis husos!
Dáviddal sincs gond,csak foglalkozni kell vele,ha nem foglalod le,akkor elkezd rosszalkodni,de a hugicával(így hívja) nagyon aranyosan bánik,puszilgatja,nagyon édes,és csak engem "tűr "meg a közelében.Ez elég zavaró,mert elkezd hisztizni,ha valaki meg akarja fogni például,vagy be akar menni hozzá a szobába,akkor is hisztizik,hogy ne menj be hugicához!
Visszafejlődést egyelőre nem látok nála,talán kicsit hisztisebb lett,de nem akar cumizni (mondjuk nem is tudja,hogy mi az
)de cicizni se,meg nem akar kisbaba se lenni...
Próbálok a lehető legtöbbet foglalkozni vele is,szerencsére elég jól működik egyelőre.Igaz az is közrejátszik,hogy apa is itthon van,nem tudom mi lesz majd nélküle....
Mostanában egész jól lekötik a mesefilmek,a Minimaxon szoktunk nézni egy párat,a Hunor Major a kedvencünk,egyik nap kitalálta,hogy ő Nándi, az egyik főszereplő és én vagyok Rafi,mostanában egyre többször "szerepjátékozunk"
Rengeteg ajándékot kapott ,talán már túl sokat is,azt hiszem elfogom őket rakosgatni,és apránként elővenni,mert már sokszor nem is tudja mivel játszon...
Judit,Dia!
Nagyon jók a képek! Nálatok is jó sok ajándékot hozott a Jézuska!(Most ebbe nem mennék bele részletesen,de olvastam az ezzel kapcsolatos "vitát"
)
Dia!
Tényleg nagyon jól nézel ki,csak úgy ragyogsz,és a hajad valami fantasztikus.
Gáborkának én is jobbulást kívánok,remélem már túl vagytok a nehezén.
Nagyon szép a fátok!
Judit!
Annyira jó az a képeslap hármotokról!
És ez a kis malackás kép a kedvencem.
Néztem a képeket az oldalatokon,nagyon klasszak.Ott is volt ajándék bőven!
A fátok is gyönyörű!
Csilla!
Sajnálom,hogy már megint nem jó a netetek...ezt nem értem,most mi a baja?
és olyan rossz hallani,hogy inekciózni kell a Gábort,gyógyuljatok meg gyorsan!
Móni!
Nekünk a fityma félig huzható le,minden pelenkázásnál huzogatom neki (amikor nem felejtem el
) azt mondta a kétéves kontrollon a doki bácsi,hogy januárban visszatérünk rá,szóval ez most jó.
Remélem mi nem járunk úgy,mint a nagy többség,de még olyat nem hallottam,akinek normális lett volna,és ne kellett volna krémezni,vagy műteni vagy mit tudom én.
Jucu!
Remélem sokat pihentél az ünnepek alatt!!!
Évi!
Mi újság?
Most mennem kell,de majd jövök még ígérem,bocs,ha valamire nem reagáltam
Itt vannak a képeink,igaz nem mind karácsonyi,de Réka nekünk a karácsony maga!
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=11403
Ildikó