Új privát üzeneted érkezett!

Hello!

Csilla írt sms-t, hogy megint rossz a gépe.
Gábor pedig beteg nagyon, 3 napig szurit kap szegény, nincs jól. Ennyit írt, majd még írok, ha többet tudok róluk.
Puszi

Kép
dianab

Sziasztok!

Nekünk is nagyon jól telt a karácsony,sőt még mindig ünnepi lázban égünk...még mindig nagy a forgalom errefelé,de még bírjuk a kiképzést. :D
Réka baba továbbra is egy tündér,szépen fejlődik,alszik,eszik,és elnézelődik,igaz ma megvolt az első hasfájásunk,de egy kis kanál édeskömény teától helyre is állt a rend. Tegnap kint volt a doki bácsi,már 3kg és 38 dkg.Kis husos!

Dáviddal sincs gond,csak foglalkozni kell vele,ha nem foglalod le,akkor elkezd rosszalkodni,de a hugicával(így hívja) nagyon aranyosan bánik,puszilgatja,nagyon édes,és csak engem "tűr "meg a közelében.Ez elég zavaró,mert elkezd hisztizni,ha valaki meg akarja fogni például,vagy be akar menni hozzá a szobába,akkor is hisztizik,hogy ne menj be hugicához!

Visszafejlődést egyelőre nem látok nála,talán kicsit hisztisebb lett,de nem akar cumizni (mondjuk nem is tudja,hogy mi az :? )de cicizni se,meg nem akar kisbaba se lenni...

Próbálok a lehető legtöbbet foglalkozni vele is,szerencsére elég jól működik egyelőre.Igaz az is közrejátszik,hogy apa is itthon van,nem tudom mi lesz majd nélküle....
Mostanában egész jól lekötik a mesefilmek,a Minimaxon szoktunk nézni egy párat,a Hunor Major a kedvencünk,egyik nap kitalálta,hogy ő Nándi, az egyik főszereplő és én vagyok Rafi,mostanában egyre többször "szerepjátékozunk"

Rengeteg ajándékot kapott ,talán már túl sokat is,azt hiszem elfogom őket rakosgatni,és apránként elővenni,mert már sokszor nem is tudja mivel játszon...

Judit,Dia!
Nagyon jók a képek! Nálatok is jó sok ajándékot hozott a Jézuska!(Most ebbe nem mennék bele részletesen,de olvastam az ezzel kapcsolatos "vitát" :wink: )

Dia!
Tényleg nagyon jól nézel ki,csak úgy ragyogsz,és a hajad valami fantasztikus.
Gáborkának én is jobbulást kívánok,remélem már túl vagytok a nehezén.
Nagyon szép a fátok!

Judit!
Annyira jó az a képeslap hármotokról!

És ez a kis malackás kép a kedvencem.

Néztem a képeket az oldalatokon,nagyon klasszak.Ott is volt ajándék bőven!
A fátok is gyönyörű!

Csilla!
Sajnálom,hogy már megint nem jó a netetek...ezt nem értem,most mi a baja? :oops:
és olyan rossz hallani,hogy inekciózni kell a Gábort,gyógyuljatok meg gyorsan!

Móni!
Nekünk a fityma félig huzható le,minden pelenkázásnál huzogatom neki (amikor nem felejtem el :oops: ) azt mondta a kétéves kontrollon a doki bácsi,hogy januárban visszatérünk rá,szóval ez most jó.
Remélem mi nem járunk úgy,mint a nagy többség,de még olyat nem hallottam,akinek normális lett volna,és ne kellett volna krémezni,vagy műteni vagy mit tudom én.

Jucu!
Remélem sokat pihentél az ünnepek alatt!!!

Évi!
Mi újság?

Most mennem kell,de majd jövök még ígérem,bocs,ha valamire nem reagáltam :oops:

Kép

Itt vannak a képeink,igaz nem mind karácsonyi,de Réka nekünk a karácsony maga! :D
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=11403

Ildikó
ilgya1

sziasztok!

köszi mkinek h gondoltok ránk, remélem rendbe jövünk, csak félek h itt lesz egy :twisted: i kör..gábor tovább adja boninak, nekem aztán kezdhetjük elöröl..

végre van netem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

most idö hiányában meg gáborka betegsége miatt is csak bekukkantok, mert szegénykémmel nagoyn nehéz!

Dia!

köszi h megosztottad a többiekkel az infot!

Jobbulást nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!

megértelek, abszolut át tudom élni a helyzeted, nálam ugy néz ki egy nap (most h beteg gábor) h le sem tudom rakni az ölemböl. állandoan sirdogál, nyügös, hol van láza, hol nincs, most kapta aszurikat, anniyra sirt közbe h alig tudtam megnyugtatni, ráadásul a gyerekdokink nagyon durva, szo szerint kinozza a gyerekeket. de nem hergelem magam. sokat köhög föleg éjjel, és hiába aporszivozom az orrát neki, még igy is sok marad ott. e miatt nem nagony tud szopizni pedig nagyon szeretne látom rajta. most gyakorlatilag ugy alszik el h ringatom, sétálok vele vagy majdnem teljesen felültetve ciciztetem, mert igy kevésbé dugul e l az orra. szoval igy vagyunk mi...

remélem hamarosan jo hirekkel szolgálsz, és meggyogyultok ti is.

Ildi!

örülök h irtál és minden rendben van nálatok! A gépem benyalt megint egy rakás virust, és most egy másik winchet kellett vennem a gépbe..de egyenlöre van msnem, meg netem is,..

Memo!

kukacgondom nekem is van..de nem tudo mit tudnék tenni. én is huzogatom fürdés közbe neki, de sehogyse akar megmoccani. egy ismeösöm akinek a kisfiának két évesen kellett segiteni h felcsuszanjon a bör, ö mesélte h ahhoz h elöször is megmozduljon meg feljebb lehessen huzni kell min. 1-2 honap. most ebben reménykedem mert még csak egy honapja kezdtem el neki. de félek nehogy késö legyen. nekem is ajánlották azt a kenöcsöt, állitolag nagyon jo. Bizom benne h nektek is bevállik!

Judit!

nekem szolt az avatar kérdés??mert küldök át képet ha ráérsz és meg tudnád nekem cisnálni.
köszi elöre is

most mennem kell már annak is örülök h ennyit tudtam irni.

puszi mkinek

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Kép anyával

Kép bébitaxival

Kép boni

Kép bonita festette

pár kép rolunk..

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Kép iszom

Kép ezt festettem

Kép meg ezt

Kép nappali

Kép konyha

Kép gépezem

Kép bonival

Kép pancsi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hali!

Nekünk a kukin 2 részletbe jöt fel a bőr elöször kb az 1/3-án most meg a maradékon,de kb 1 év telt el a kettő között.A Bencének nem kellett piszkálnom,mert neki műteni kellett.

Tegnap buliztunk,a Brigi szülinapja volt,sütöttünk tortát :D :D :D

Jucu gratulálok az ikrekhez,úgy örülök neki,meg egy kicsit irigykedek is,én is úgy szeretnék kettöt.Dius gondolom nagyon örül,hogy két kistesója lesz.

Megyek,mert az én gyerekeim már nagyon érzik az évvégét. :D :D :D

Kép

Puszi:Móni

Kép
memó

Sziasztok!

Szilveszter éjjelén válassz egy csillagot,
Ha bármi bánt neki elmondhatod.
Meggyógyítja szívedet lelkedet,
Kívánom tegye szebbé 2007-es évedet!!!

Kép

B.Ú.É.K.
ilgya1

Boldog uj évet kivánok én is mindenkinek!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok! Kép

Kép
Köszönjük a jókívánságokat!!!!!!!!!!! :D

Mi is nagyon boldog új esztendőt kívánunk mindenkinek!!!!! Kép

Kép Puszi

A dátum persze 2007.... :oops: :wink: :lol: 8)

Kép
dianab

Csilla,
jó hogy tudsz jönni! :D Nagyon klassz lett a kis házrészetek, szépen idővel minden helyre fog állni nálatok!!!! :wink:
És nagyon jókat festettél, csak így tovább bátran!!!! :wink:
Boninak a rövid haj is jól áll, nagyon helyes kis pofija van. :D
Gábor pedig rengeteget nőtt. :D Helyes család vagytok! :wink:

Kép
dianab

Sziasztok!!!

BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK CSAJOK!!!!

Kép

Kép
jucu

Hali!

Én is mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok.

Kép
memó

Móni!

Utólag is nagyon sok boldogságot kívánok Briginek 7. szülinapja alkalmából és Dávidkádnak pedig sok boldog névnapot!!!

Kép

Kép

Ildikó
ilgya1

sziasztok!

Ildi!

de jo h jöttél..bevallom én i elfelejtettem ne haragudj(ato)

Boldog névnapot utolag is minden Dávidkának!

Memo!

boldog szülinapot Briginek utolag is!

mégegyszer bocsi, de most azt se tudom hol áll a fejem..

Csilla

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hali!

Köszönöm szépen a sok jókívánságot.

Kép Kép

Ildi Dávidnak nagyon boldog névnapot kívánok.

Kép

Kép
memó

Sziasztok!!

Mindenkinek Boldog új évet kívánok!!

Briginek:
Boldog születésnapot!!

Dávid babáknak:
Boldog névnapot!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Először is köszi a köszöntést Mindenkinek Dávid nevében!

Ne haragudjatok,hogy ritkábban tudok jönni,de muszály Dáviddal sokat foglakoznom,még az eddigiektől is többet,sajnos sokkal rosszabb a helyzet,mint ahogy elképzeltem...
most jön ki rajta a féltékenység,és sajna vagy szerencse nem tudom,de felénk irányul. Szokatlanul rossz az utóbbi napokban,de még az utolsó hónapban is volt egy rosszabb időszak,mintha érezte volna,vagy nem tudom...Jucus neked mondtam is Msn-n,emlékszel?
A kistesót egyelőre szeretgeti,de sokszor direkt rosszalkodik,szétrombolja a dolgait,nem szedi össze,ha kérem,nem akar aludni délben,verekszik csak hogy a tipikusakat említsem.
Tudom,hogy dackorszakban is van,és most még a kistesó is,de akkor is úgy érzem,hogy tehetetlenek vagyunk...tudjátok mennyit foglalkozok vele,szóval nem keveset,és az se elég neki,mindent megkap,kitesszük érte a lelkünket,és mégis...
Pedig annyira reménykedtem,na mindegyj valahonnan varázsolok még türelmet,aztán csak túljutunk a nehezén,holnap már megy apa dolgozni...kicsit félek...
Anyukám is mondta,hogy eljön érte és elviszi,de ez nem megoldás,nekem kell megoldanom.
Szóljatok,ha tudtok valami jó módszert...

És akkor a folyt. Judit hsz-től...

Judit!
Tök jó az avatarod,lehet,hogy én is küldök majd,mert nincs időm kicsinyitgetni :?

Szerepjátszós Benci :D mi is hasonlóan csináljuk :wink:
Hú,neki is itt van a szülinapja nemsoká,te jó ég,hogy megy az idő!

Tök jó az evős sorozat a kis világomban :wink:

És köszi a kedves szavakat!

Csilla!
Jók a képek!
Gabika olyan kis vidám fiú,nagyon aranyosan mosolyog.
És Boninak tényleg jól áll a rövid haj!
Az a nagy virág a sarokban nagyon tetszik,gyerekoromban nekünk is volt egy olyanunk :D

Szépeket alkottatok!Bevallom én is próbálkoztam a ünnepek alattt a Dávid is kapott üvegfestéket,de nem volt türelmem hozzá,és nem is olyan könnyű szépen megcsinálni... :oops:

Dia,Móni,Évi,Jucu!
Titeket is várunk a képekkel és köszi a sok jó kívánságot!

Puszi:Ildikó

Itt egy friss kép a majdnem háromhetes Rékababáról:
Kép
és még egy ráadás:
Kép
És ma voltunk ki először 10 percet levegőzni:
Kép

Írjatok és várok mindenkit a képekkel!

Ildikó
ilgya1

Hali!

Képzeljétek az autónk teljessen megadta magát,de tegnap vettünk egy másikat.Igaz nem új,de százszor jobb mint ami volt.És ma vezettem,igaz csak a boltig meg vissza,de tök jó volt.A Golfot nem szoktam vezetni,mindig pánikrohamom lett tőle,de ennél meg semmi.

Úgy döntöttünk kicsit hosszabb lesz a gyerköcöknek a szünet,a héten még itthon maradnak,majd csak hétfőn visszük őket.Mondjuk én nem értem,hogy ezt a 3-rom napot már miért nem kapták meg.

Jucu ezt neked küldöm.
Kép

Ildi,Réka baba olyan szép,igazi kislány.

Csilla,jó volt multkor dumcsizni msn-en

Remélem mindenki jól van.

Nálunk most nagyon hideg van,és nagyon csúnya felhők vannak,ebből még a végén hó lesz.

Kép

Kép
memó

Sziasztok!

Sorry ,hogy így eltűntem ,de benyeltem vmi náthás kórságot.Két napig teljesen kivoltam de már javulgatok. :oops:
Január 3-án kellett volna dokihoz mennem ,de nem bírtam és már 2-án kedden elmentem.Mindkét babának volt szívhangja ,csak egyik petezsák kisebb mint másik.Remélem behozza a lemaradást és nem lesz bibike. :wink: Éppen ezért 2 hét múlva a 12 hetes Uh előtt meg akarja nézni újra a doki.
Remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek. :lol:
A képeitek nagyon jók.Most olvastam mindenki hozzászólását ,ígérem írok is majd mindenkinek ,de baromi fáradt vagyok.
Puszi mindenkinek addig is :roll: :wink: :lol:
Jucu

Kép

Kép
jucu

Hello!

Betegségünk pici szünettel folytatódik. Úgy köhög éjjel Gabi, hogy nem tud aludni, csak sír, szenved. :cry: És nem akar aludni. :shock: Sír, jajveszékel, nyög, forgolódik, kínlódik. Idén még nem aludtunk el időben , sem át az éjjelt.... nem is írom tovább, kutya rossz ez az egész. :cry:

Ma megyünk vissza dokinénihez, adjon vmi mást. :?

Utólag:

Dávidoknak: BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!
Kép
Briginek: BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Tulajdonképpen, mikor van Brigi szülinapja? :oops: Mert én nem jöttem rá a vonalzóból.... :oops:

Judit,
helyes Benci, és nagyon ügyes a hangszerekkel. :D 8) Nemhiába .... zenész gyerek. 8)
Jó az a mini-sorozat. 8)
Mikortól lehet megpróbálni az egyedül evést? Saját kiskanállal, meg ilyenek.... :wink:

És mióta épít Benci egyedül? :) Mert én kockázom vele órákat, de csak szétszedegeti Gabi, amit én felépítek :shock: ... egyenlőre....

Ildi,
tündéri Réka! :D
Dávidhoz nem tudok mit szólni, türelem, türelem, türelem..... :shock:

Jucu, Kép
NAGYON VIGYÁZZ MAGATOKRA!!!!!!!!!!!Pihenj sokat!!!!!

Móni,
gratulálok az új kocsihoz! Kép És ügyi vagy a vezetésben!!!!!!

Tök jó képeket tettél fel!!!!!!!!!!!

Csilla,
mi újság veletek? Vírusok?

Kép
dianab

sziasztok!

rolunk: Gábor javuloban, még köhög éjjel. Boni jol van, de nehéz az elso pár nap, megint meg kell szokni akorán kelést, az iskolát..stb. én megvagyok, bár mérgelödöm is.

Dia!

jobbulást Gábornak, annyira sajnálom szegényt. tudom mit éltek át. nekünk használt a szuri de csak mostanra lett jobban Gábor. viszont éjjeln álunk is hasonloan telik, éjszaka elkezd köhögni, többet van fent, nehezen alszik vissza. Az a rossz az egészben h ami az egyik gyereknél beválli ks jo ggyogyszer az a másiknál nem!

Moni!

én is örülök h dumcsiztunk, é s ne feledd ha kérdezel...

a kocsihoz én is gratulálok, csak ovatosan vezess. én is ugy féltem az elején, de nem mondhatnám h vol tidöm belejönni, most már 3 honapja nem is vezettem.

Judit!

gratulálok Benci teljesitményéhez! Szerintem egyáltalán nem gond és nem csoda h a hangszerekhez ennyire jol ért!

Jucu!

jobbulást neked is! pihenj sokat és ne aggodj!

Ildi!

csodaszép a lánykád! és az akép ahol együtt vannak atesok..de helyesek! meg tudnám enni öket! ismerös a helyzet nem könnyü kétgyerekes anyának lenni.. segiteni sajnos nem tudok, még magam is tanácstalan vagyok.

Évi?

csajok, légyszi adjátok meg az adataitokat mert énis mindig bajban vagyok kinek mikor van mije...légyszi, a saját és a gyerköcök adatait..jo? köszi

puszi mkinek

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hali!

Csilla,ezen az oldalon is vannak animációk.

http://www.animationgrove.co.uk/index.html

Kép

Megyek mert nem akarnak aludni.

Puszi mindenkinek:Móni

Kép
memó

Hali!

Bocsi Évi,hogy nem tudtam veled dumcsizni,a Brigi játszott a gépen és késön vettem észre,hogy kerestél.

Jucu minden ok? Ha lesz UH-s képed felrakor? Nagyon kiváncsi vagyok a picurokra.Milyen érzés,hogy ketten vannak? Így is dolgozol?

Ildi,nálunk is volt féltékenykedés amikor a Bence megszületett,az első 1/2 év borzalmas volt,olyanokat csinált a Brigi,hogy a hajam égnekállt
tőle.A Dávidnál már nem volt gond,csak annyi,hogy a Brigi nagyon lányt akart,és csalodott,de most meg imádják egymást.

Kép

Remélem ettől mindenkinek jó kedve lett. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Ilyen ágyat szerete a Brigi. :D :D

Megyek mert túl nagy a csend,valami rosszaságot csinálnak biztos.

Kép
memó

sziasztok!

memo!

bocsi a délutániért, de tényleg közbejött valami és inkább léptem mert nem akartam rossz hangulatot teremteni..ugye nem haragszol?

mikor dumcsizunk?

Ildi!

kicsit késön irtam pü-t..

többiek?

joéjt

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hali!

Csilla semmi baj,minden ok?
Hétvégén nem sok időm van sajna dumcsizni,ilyenkor ezer a dolgom,de majd nézem,hogy mikor vagy fent és megprobálok írni.

Tegnap a városba is vezettem este.Tök jó volt. :D :D :D

Remélem mindenki jól van. Kép

Most lépek,nekiállok főzni.

Kép
memó

Sziasztok!

Bocsika,hogy nem jöttem,de az időhiány mellett még izgulhatunk is nem tudom meddig,mert képzeljétek Rékánál meg kell ismételni a vérvételt(amit a korházba vesznek le a 3-4. napon), kétes eredményt adott a biotinidáz eredménye.És péntek este kaptuk meg az értesítést a korháztól.
Még sose hallotam róla.Kicsit utána érdeklődtem,ill. nézelődtem itt a neten,de nem sok mindent találtam.
Ez egy anyagcsere betegség,egy enzimhiány,elvileg kezelhető,de én akkor is nagyon félek,szellemi károsodással jár vagy rosszabb esetben halállal.Ti tudtok erről valamit?

Hétfőn hívom a gyerekdokit,és ő vesz vért az újjbegyéből és egy szűrőpapíron vissza kell nekik küldeni.

Szorítsatok,hogy csak vaklárma legyen!

Ildikó
ilgya1

Sziasztok

Móni
Nagyon csecse ágyikót akar Brigi :-) biztosan baromi sokba kerül,mert nézegettem a flexa ágyakat én is.
De megéri, mert örök darabok ezek a bútorok.
Dolgoni még csak most kezdek 8-án.De sztem nem sokáig fogok , nem jók a körülmények ,nincs víz,wc,hideg van és nem emelhetek.
Doki már ki akart írni de mondtam várjunk még ......
Persze teszek fel képet ha kapok végre,mert csak a telefonommal fényképeztem eddig a doki rendelőjében nem kapok képet.16-án kell újra mennem:-)) alig várom.
Egyenlőre nem másabb mint Diussal,még nem igazán megterhelő ,de doki szerint már 20 héttől egyre nehezebb lesz.Kicsit aggódom, mert már nem vagyok annyira sűrűn szarul .
De remélem mindkét bébi velünk marad:))

Ildi
Szegényke biztosan nagyon megijedtetek,arra gondolj minden okés lesz.Nem lehet másképp:)
Micsoda dolgokról kell hallani?És ennek csak most lett eredménye?Hiszen már lassan eltelt 3 hét?
Ismétlés nem azért kell ,mert lehet elcseréllték vagy vmi hasonló,pl rosszul vizsgálták?
Ne aggódj biztosan rendben lesz minden!!!!!!Szorítok nektek!!

Többiek veletek mi újság?
Judit
Továbbra is édes pasi a kisfiad,tüneményes a képeken.
Büszke lehet rá édesanya és édesapa hogy ilyen ügyesen megfújta :))

CSilla
Elkertültük egymást péntek este:( Kicsit bekukkantottam ,de nem voltál gépnél utána meg mentem alukálni.Sorry ,majd azért figyellek és elkaplak még:))
Puszi jó éjt mindenkinek Jucu

Kép

Kép
jucu

Hello!

Ildi,
ne idegeskedj, remélhetőleg vmi félreértés és SEMMI BAJA RÉKÁNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bevallom, én is izgulok Réka baba miatt, így nehéz is írnom, mintha minden ok volna... :oops:
de igyekszem, nem akarok hangulatrongáló lenni. :oops:

Judit,
csak kikísérletezed az esti fényképezést :wink: , én felismerem mindet :wink: , így is szépek, homályosan. 8)

Lányok, :roll:
tényleg mindenkit kérek, aki tud, szóljon hozzá a kérdésemhez:
téma : gyerek etetés :arrow: szóval mikortól próbálhatom hogy egyedül egyen? Bármikor, ez gyerek függő???? Mert a kanalat már elkobozza, meg betömi a kezével a kaját a szájába. :lol:

Képzeljétek, tegnap vacsira már csak vajas kalácsot evett, nem kellett a tápi és bírta egész éjjel. 8) A dokinéni azt mondta, hogy 15 hós koráig adjam még napi 2x a 3-ast, és majd az oltáskor meglátjuk, de ha a kalács jó volt neki, én utána már nem nyomtam bele a tápit is... mivel nem kellett neki nem erőltettem. Ez most csak nem baj :shock: :?: Végülis eszik elég tejes cuccot, meg a reggeli maradt, mert akkor még olyan kómás :lol: szinte nem lát, de a cumit már be kell nyomnom neki és habzsolja, majd megfullad :lol:

Szóval tényleg nem tudom. :oops: :shock:

És már csőrözünk 1-2 hónapja :!: :!: , csak a tápi cumis.
És tud már fogat mosni. 8) Komoly :!: Mindig elkezdem neki sikálni, aztán elveszi tőlem és csinálja magának. Szereti :D :!: Biztos a fogzás miatt, megnyugtatja. :roll:

És..... csütörtökön megvettük az első igazi, saját járó cipőjét :!: :!:

A fogzás zajlik :x , kíséri a köhögés még :? , Sinecodot szedjük. :? Idén még nem aludtunk át egy éjjelt, 4 óránál többet még nem aludtam. :oops: ... de bizakodó vagyok :wink: , hátha most már kibújnak és lesz egy kis nyugtunk. :wink: Persze velünk alszik :oops: ... ez ügyben teljesen tanácstalan vagyok... :oops: :cry:

Szerintem Éviék most költöznek.... :oops: de lehet én is figyelmetlen vagyok és nem tudom. :oops:

ÉVI :!:
JELENTKEZZ,HA TUDSZ :!: :!: :!:

Csilla,
jó hogy tudzs jönni. :wink: Ezt a vírus dolgot nem értem. :? :shock: Nincs vmi program erre? :idea: Mert hogy nálunk nincsenek. :roll:
A köhögés olyan rossz a piciknek. Gabi is csak nyöszörög-köhög-nyöszörög-szürcsög-köhög-nyög-aztán felsír-iszik-forgolódik-sír..... :x :oops: :cry: :evil: :shock: :oops: úgy sajnálom a beteg gyerekeket! :cry:

Jucu,
én is úgy olvastam, meg hallottam, hogy az ikerterhességnél vigyázni kell jobban. Úgyhogy ha teheted ne melózz!!! :wink:

Móni,
Briginek jó az izlése! Klassz álomágyat nézett ki. :wink:

Na megyek, nemsokára ébredünk...

Kép
dianab

sziasztok!!

Dia:
Gabi meggyógyult?
Képek nagyon jók!!szép kis pasi Gabika :lol:

etetés:
szerintem nem kell már nyomatni a tápit. Egyedül evést már nyugodtan elkezdhetitek.Neki is adsz egy kanalat.
Vagy csak hagyod, hogy tömje a buksiát:) még ha maszatos is lesz.
Gábor már elég sok mindent ehet.próbálj neki olyat adni amit megtud fogni egyedül is a szájába rakni.

Judit!!

jók a Bencis képek!! A honlapon is megnéztem:)a paradicsomos tésztás valmami fantasztikusak!! :wink: :lol:
szépek az újévi jókívánságaid :lol:
Nagyon-naygon ügyes Benci, hogy megtudja fújnin a kürtöt!!
Nem most költözünk majd 2-3 hét múlva.

Ildi:
dávid majd csak megszokja a hugicát..
Karifa alatt fekvő Réka édes :lol: :!:
A rózsaszín sapis Réka baba gyönyörű!!!

a vérvétel remélem csak vaklárma és nincs semmio baja Rékának!!

Csilla:
képek Nagyon jók a ház is szép lett. Ügyesen rajzolsz!

Móni:
milyen autót vettetek?
Msn nem gondd, csak ráértem.
Az ágy nagyon jól néz ki :lol:

Jucus:
Náthából kigyógyultál? Uh képre negyon kiváncsi vagyok :lol:
szerintem hallgass a dokidra és ne dolgozz!!

Rólunk:

Szerdán jöttünk haza.Azóta a férjem szabin van. A burkolók már neki álltak a háznak.járólapoznak, csempéznek.
holnap érkezik a laminált lap.A festő is felírta milyen szineket akarunk a szobákba. szerdán csütörtökön mászkáltunk az ikeába-függönykarnist, tartozékokat vettünk. Csütörtökön kint voltunk a háznál délelött. délután elugrottunkj a praktikerbe, hogy megkérdezzük van-e kerti házikó. De majd csak februárban lesz. Ha már ott voltunk megnéztük a lámpákat.Olyan jók voltak, hogy megvettük minden szobába ami hiányzott. :lol: Nagyon szépek.
délután meg a Premier Outlet-ben voltunk a férjemnek nadrágot venni.
Jól elfáradtunk minda két nap..
Mivel a férjem itthon van nem jutok gép elé. főleg, hogy a másik gépünk bekrepált :cry:

Otthon jól éreztük magunkat.Karácsony jól sikerült. Flóra nagyon örült az ajándékoknak.A két ünnep között szortíroztam a zsákokat anyuéknál.jó munka volt.de legalább nem kell felcipelni haszontalan dolgokat :wink:
A szilvesztert a barátnőméknél töltöttük.Beszélgettünk, zenét hallgattunk és ittunk. :roll: :D :shock:
Most a konyha tervezésénél tartunk.végre megvan milyet szeretnénk:) Flórának kéne még fenyő szekrényt találni.
holnap reggel megyünk a fürdőkádat megvenni, aztán a házhoz, hogy mit haladtak a lapozással :lol:
Reméljük most már hjamar készen lesz a lakás. :wink:

Nagyon jó idő van mostanában :wink: :lol: 8)

puszi mindenkinek!!!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali!

Dia,nálunk 1 éves kor után már nem kaptak tápszert,tejet adtam nekik,még vizezni se kellett ,mert a boltit úgyis vizezik.
Kanálal úgy szoktunk enni,hogy egy volt a gyerköcnék egy meg nálam,nem baj,ha kikeni magát valahogy megkell neki tanulni.A Dávid 1 éves kora óta eszik kanállal.

Évi,egy Michubisi lancert vettünk,de nagyon szeretem vezetni,olyan mindha nekem találták volna ki. :lol: :lol: :lol: Tegnap elött már a városban is vezettem.

Kép

Kép

Megyek mert fürdés van.

Kép
memó

sziasztok!

Ildi !

Nagyon szoritok nektek h tényleg csak tévedés legyen az egész, és minden jol alakuljon! Irj ha tudsz valamit, mert addig én sem leszek nyugodt!

DIa!

etetés: én már kb. két 3 honapja hagyom egyedül enni,mert gábornál figyeltem meg, h minden gyerek megérik mindenre, és nem kell eröltetni. ö is jelezte h giénylei azt h egyedül ehessen, és én engedtem neki. na ezekböl szoktak lenni az olyan helyes ebédezések mint Juditéknál! de azért a folyékonyabb mint levest nem szivesen engedem neki. Tápihoz nem tudok mit mondani, szerintem ha jol lakik este nem ébred föl éjjel legfeljebb inni, és akkor elég aviz is neki. Nekem sokat ébred éjjel de tudod nekem még könnyebb..majd ha elhagyja a szopit akkor nem tudom én is mit fogok tenni.

Memo!

hu..de bátor vagy, én egyszer vezettem fel pestre a belváros felé akkor is h jártam...emlékeztek csajok??? most meg kijöttema gyakorlatbol, már nincs kocsim. De vigyázz magadra.

Az ágy nekem is tetszik, tök jol néz ki.

Judit!

azért vigyázz az éjszakai fényképezéssel ki tudja ki jár arra...tudod én elég gyáva vagyok. de jok a képek nagyon.

Évi!

kicsit irigykedem,bár én is irhatnék arrol h ezt vagy azt cisnálok a házon...de valami azt sugja h nekem odébb van..annyira nem akar semmi se sikerülni.de biztos nagyon szép lesz a tiétek, majd tegyél fel képet ha készitesz rola..jo?

Nekem meg most a legfontosabb h megoldjam az abalakok levédését mert nem egy tul bizalomgerjesztö a környék ahol lakom
laktam...

Jucu!

nagyon vigyázz magadra, és ne törödj most semmivel, ha az orvos is ugy látja inkább maradj otthoné s pihenj, elsök a babák!!!! (és legalább netezni i s tudsz..) :D
semmi gond az msn miat nekem us dölgött volt a gépem péntek estétöl most csináltak meg, valami kihuztak a modemböl, meg átállitottak valamit rajta, 3 perc alatt potom 1ooo ft-ért..bár értenék hozzá most gazdag ember lennék..

mennem kell

puszi mkinek!

most nézem a vonalzonk. sem jo..

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hali!

Az ágyat apa csibálja majd meg a Briginek,úgy nem kerül sokba,a baldahint meg én varom meg rá.

Csilla,Pesten én sem mernék vezetni,itt azért nincs akkora forgalom.

Kép

Boninak nagyon boldog szülinapot kívánok :!: :!: :!: :!: :!:

Kép

Kép
memó

BONINAK!

Kép
ilgya1

Sziasztok!!

Boninak:

Kép

Móni:
Ügyi vagy vezetésben :!: :wink:
Nekünk is mitsu lancer volt 2 éve. jó kis autók az bíztos, megbízhatók nagyon.

Ildi:
Mi van a vérvétellel??

Csilla:
Ne aggódj neked is összze fog jönni, hogy mindent megcsinálj a házon!!
Mi se így kezdtük, hogy egy újépítésű házat vettünk.
amiben laktunk Kaposváron azon-nagyon-nagyon sok mindent kellett csinálni, hogy ugy nézzen ki ahogy kinézett.
Tető csere, ablak, ajtó.járólapozás, konyha. fürdőt teljesen szétvertük.
Ugyan úgy nézett ki mint a tiétek.....

Judit,Jucus, Dia???

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

sziasztok!

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN A JOKIVÁNSÁGOKAT MINDENKINEK!!! Nagyon aranyosak vagytok!!! :D :D

vasárnap tartok gyerekzsurt készitek rola képeket és majd teszek fel. ez lesz az elsö buli remélem jol fog sikerülni.

most nemt udok többet irni, de jövök még..

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Boldog szülinapot Boninak!
Jucu

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!

Délelőtt elkezdtem már írni egy hsz-t,de nem sikerült befejeznem,de hűlye vagyok,hogy azt legalább nem küldtem el,mert elveszett :(

Szóval,tegnap kijött a doki és levette Réka újjbegyéből a vért,és be is küldtük a mintát a laborba,remélem gyorsan kész lesznek,mert tűkön ülök.Majd pár nap múlva rájuk telefonálok,de ha jók az infóim,legalább 2-3 hét. :(
Köszi mindenkinek a kedves szavakat és a drukkokat!
És annyira örülök,mert rengeteg rendes ember van,még priviben is kaptam megnyugtató leveleket ismeretlenektől és ismerősöktől is.KÖSZÖNÖM!!!!

Jucu!
Tényleg vigyázz magadra/magatokra!És alig várom már én is az uh-s képeket! :wink:

Nem értem,hogy azért aggódsz,mert nem vagy sűrűn szarul? Ez rosszat jelent? :oops: Remélem nem.
És hallgass az orvosra! :wink:

Judit!
Neked még imélkével is lógok,de sajnos nem jutok el oda./Zita! Itt üzenek neked rejtve,remélem olvasod,hogy neked is tartozom levélkével,de még nem volt rá időm,ígérem pótolni fogom!/

Csodásak a Benci képek! Kis zseni palánta! A videó is csúcs,szerzett egy pár mókás percet, mire megnéztem,annyira édes!És apa kommentárja... :D
A Lánchídas valami gyönyörűséges!

És köszönöm,hogy megkérdezted a sógórnődet!

Dia!
Az etetéssel kapcsolatban csak annyi,hogy szerintem ne aggódj,főleg,ha megnézed egy pár oldallal odébb Bencike képeit :wink: pedig ő már kétéves nagylegény(na jó nem öregítem,csak pár nap múlva lesz :wink: ) :D :D :D annyira tetszett az a sorozat! :D
Dávid sokkal rosszabb,én a mai napig megetetem,ha ráérek,addig is vele vagyok,szóval nem kell ezt elkapkodni.

Nagyon szépen fejlődik Gabika! A fogmosás tényleg hasznos :wink: !

Évi!
Örülök,hogy jelentkeztél,habár biztos nem egyszerű így a költözés közepette.
Akkkor szépen haladtok a lakással ez nagyon szuper!További sok sikert hozzá! Te is tehetnél fel karácsonyi képeket!

Memó!
Én is gratulálok az új autóhoz!
Ti már megszoktátok az új helyet?

Csilla!
Neked is lógók,sőt neked duplán.....nagyon restellem magam,remélem megbocsátasz :( :oops:
A prividre se volt időm válaszolni és még a weboldallal kapcsolatban is ígértem,hogy segítek,nincs elfelejtve,de amióta kétgyermekes anya vagyok,zajlik az élet,majd ha belerázódunk még jobban (már haladunk,különben,de Dáviddal muszály extra ideig foglalkozni,csak ez használ)akkor visszatérünk rá,oké?

Majd várom a képeket a gyerekzsúrról!

Bocs lányok,de egyik barinőmnek is itt üzenek,hogy nincs elfelejtve ő se,szóval: Adytke!Lécci ne haragudj,hogy még nem válaszoltam a levélkédre,ígérem amint tudok jelentkezem,addig is sok sok puszi Máté babának és várom a karácsonyi képeket!

Mennem kell:Ildikó
ilgya1

Judit!

Na erről beszélek én is,csak még képezlj el mellé egy pár hetes csecsemőt! :D
ilgya1

Ildi:
Remélem hamar megjön az eredmény!!

Nem most költözünk :wink: :lol: két hét legalább mire mehetünk.

Judit:
Szelid természetem, de ilyenkor leordítom a haját rendesen :cry: :roll: Természetesen utána megbánom :oops:
De mikor már a századik rászólásra sem hajlandó abba hagyni amit csinál.... Néha a fenekére is rácsapok, de az ritka.
Rászólok egyszer -kétszer majd megpróbálom elmagyarázni, hogy miért nem jó amit éppen csinál pl : a hátamra mászik gépezés közben :lol: aztán itt jön a kiabálás, sajnos van amikor ez sem használ akkor odacsapok a fenekére.
Ilyenkor ellrohan, de visz magával egy zsepit, hogy akönnyeít törölgesse majda szobájában dob egy mű sírást :lol: :wink: inkább nyávogás :lol: és már jön is vissza :lol: :lol:

Flóra ilyeneket nem csinál ajtó csapkodás, pohár dobálás.Nála inkább a rendrakás a nehéz+amit írtam amikor valamelyikönk leül a kanapéra és ő a hátunkra, nyakunkba mászik.Ha lefekszünk akkor meg ugrál rajtunk.. Ez valami borzasztó :cry:

ja és olyan rafkós csaj, hogyha nincs érdeke akkor nem sétál velem :lol: úgy jön mint egy csiga, vagy profin bemutat egy ájulást :lol: :lol: a lépcsőházban :lol: :lol: :roll:

Mindenki azt mondja türelem , türelem, de mikor egész nap nem alszik és csak nyúz , nem fogad szót hááááát kimerülök estére rendesen...

Altatás szintén így szokott zajlani nálunk is!!! pár hónap után feladtam. Tegnap tiszta zizi lett ebéd után, társasoztunk meg memória kártyával játszottunk. Na akkor mondtam most mész aludni!!! volt ám ordítás..., de elaludt igaz azt kiabálta megfulladok, engedj el , ne szoríts :lol: én meg közben hozzá se értem feküdtem mellette :lol: :lol:

Egy hisztis nem alvós nap után fél 8-kor fürdik és 8-kor már ágyban van :lol: Mese, éneklés és már alszik is.

Igazi tanácsod nem tudok adni, hogy mit csinálj :cry:
Esetleg mikor rosszalkodik fogd meg szólj rá, hogy most figyelj anyára!!! , mert szeretnél neki mondani valamit.
Itt elmondod, hogy miért nem jó amit csinál stb ezredik ilyen megbezsélésre talán megérti :lol: :wink:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali!

Tegnap borzalmas hírt kaptam.A régi oviból a Brigi és a Bence ovónénije tegnap elött este tüdőemboliában meghalt.Még most sem hiszem el,a gyerekeim imádták,egy tündér volt,mindenkivel nagyon rendes volt.

Kép

Ő volt Andi néni. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ne haragudjatok most nem tudok többet írni.

Kép
memó

sziasztok!

ildi!

semmi vész, megértelek, tudom milyen érzés, még akkor is ha boni nekem nagyobb, de néha nem könyü. föleg hisztinél...persze türelmes leszek és várok..az se baj ha már ösz hajszálaim lesznek.. :D :D :P

Évi!

bocsi h cak ilyen rövid ideig dumcsiztunk, de ténlyeg anniy dolgom lett..talán holnap jo? Flora ma is aludt nem?

Judit!

ne is mond! ha tudnád néha nálunk mi folyik...boni annyira "kibirhatatlan néha" h az nem igaz..ö is szaladozik, ugrál az ágyon, kitalálja alváshelyett h éhes, h nem álmos, meg szomjas, üljek mellé, stb. pedig már egy ideje egyedül vagyis különá gyban alszik, de a szofogadatlanság már régota létezik.. :( persze hiába probálnék meg beszélni vele, már veszekszem meg mérgelödöm, meg akkor kimegyeka szobábol de nemhasznál.

Gábornál inkább az van h akaratos, az legyen amit ö akar. ha nem inkább bömböl, majd elmondom neki h elég a hisztiböl nem érdekel, majd szoljon ha abbahagyta..eddig ez bevált nála..lekopogom..kopp-kopp

(itt én is megsugom hallkan mégha nem is tartozik ide, h az apja kezd lelécelni egyre inkább ugy néz ki..megint fontosabb dolga lett..) bocsi mkitöl h megint ezzel untatlak titeket.

Dia!???

Jucu!

valamikor kéne dumcsiznunk! majd figyeljük egymást jo?

Memo!

annyira sajnálom, tudod ezt már mondtam..szegény annyira fiatal volt, hihetetlen..gyerekeknek nem mondtad meg?

rolunk még annyit: gábor ujfent változatosság kedvéért ujra beteg..egyenlöre még cak náthásság tüneteit produkálja.

Most azért is dühöngök mert amit vettem pelust, 4 cs. majdnem mindegyik tiszta csomos belül, de olyan szinten h nem lehet feladni a gyerekre mert szegénykét nyomná. h gyárthatnak ilyet. ti még nem jártatok igy? még jo h a bababoltos csajszi visszaveszi!

puszi mkinek!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!!

Csilla:
Nem gondd!
igen aludt Flóra :lol: jó volt remélem megtartja ezt a szokását :wink:
Pelusokkal én nem jártam így, pedig vettem lidlis, tescós pelust is.

Móni:
Sajnálom az óvónénit!!! :cry: :cry:

jó éjszakát mindenkinek!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

NAGY HIREM VAN!!!

GÁBORKA VÉGRE ELÖSZÖR PISILT BILIBE!!!! :) :) :) :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Csak a jó hírrel ugrottam be,most hívtam a kórházat,és minden rendben Rékánál,lezárták a dolgot! Én úgy örültem neki,még most is a hatása alatt vagyok!

majd este megprobálok jönni,pusz
ilgya1

Hello!

Kép olyan jó idő volt ma is!!!

Boninak: Kép
Nagyon boldog szülinapot kívánok neki!!!!

Bencinek: Kép
Bencike, neked is nagyon boldog szülinapot!!!!!!!
(mert hogy nem tudom, mikor tudok jönni legközelebb... :oops: )

lányok,
a suli miatt maradtam el, mivel Gabi nem alszik el időben soha :x -kb éjfél körül minden nap :shock: ) , így minden nap hulla fáradt vagyok, lelassulva.... :oops: ...stb...

Jó hogy leírtátok a gyerekekkel a gondokat, mert már kezdtem azt hinni, vmit én csinálok rosszul :shock: ... :shock: ugyanis Gabi a Benciéhez hasonló balhékat rendez :x , de szerencsére a leírtak alapján enyhébbeket :oops: ....
Ha dilizik, én fogom, lerakom a szőnyeg közepére, vagy otthagyom az ágyon és tombolhat. :x Persze egy héten 1x minimum hány :oops: és akkor mindent :? , de nem tudok mit tenni. :shock: Dili alatt semmi se segít, ha nem figyelek rá, az a leghatásosabb.
A rosszalkodás meg: első szavai a NEM SZABAD lesz biztos :lol: mert hogy én rekedésig papolok neki, hogy mit miért nem szabad... :x ... na nem mintha érdekelné :lol: de én még bizakodom. :wink: Megfogom, odébbteszem a szekrénytől, meg néha rácsapok a kezére, és persze ha eldurranok, ami úgy 2 alkalom egy héten, hát rákiabálok. :x persze akkor összetojja magát és üvölt. :x szóval mókuskerék!!! :lol:

Kép
[color=green]És hát az altatás....
:cry:

Tanácstalan vagyok én is. :cry: [/color]

Kép
dianab

Ildi,
ez szuper, annyira örülök!!!!!!!!!!!!!

Csilla,
Gábornak gratulálok a bilizéshez!!!!!!!!

Kép
dianab

sziasztok

csak azért ugrottam be h szivböl gratuláljak Ildinek, örülök h negativ lett az eredménye Rékababának!

nincs jo kedvem és sok melo van a szervezéssel, de ha tudok vmikor jövök!

Judit csatlakozom diához, boldog szülinapot bencinek, elöre!!!

Dia!

köszim remélem ti meggyogyultatok!

pusz

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Köszi Mindenkinek mégegyszer,most annyira fel vagyok dobva,hogy tisztára pörgök,mint a bolondgomba! :D

Csilla!
Nagyon ügyesek vagytok a bilivel kapcsolatban,lehagytok minket simán,gartulálok!!!!És ügyes leszel én tudom a szervezéssel,minden jól fog alakulni majd meglátod.

És legyen jó kedved,mert a gyerekek is megérzik,ha szomorú vagy!!!!Küldök neked sok sok vidámság tündért!!!!!

Dia!
Ez tényleg egy mókuskerék,de az idő mindent megold....én azt mondom,hoggy vissza sírjuk még ezt az időszakot :? :D

Móni!
Ez tényleg szörnyű hír,nagyon sajnálom az ovónénit!

Judit!
Mindannyiunknak van rossz napja,nekik miért nem legyen??? :?
és köszke mndent.
Avatar ügybe még nem született megodás :wink:

Évi!
Két hét az nem olyan sok. :wink:

Dávid kezd lenyugodni,ami a kezdeti rosszalkodásokat illeti,persze nem teljesen,de ha hárman vagyunk,akkor egy kis angyal.Szépen elnézi a tv-t,játszunk folyamatosan és foglalkozok vele,még többet,mint eddig. Most csak azért tudok itt lenni,mert 7-kor elaludt,mivel nem aludt délben.

De amint megjelenik valaki,ami nálunk nem ritka,akkor mintha egy ördög bújna belé.Nyafog,hisztizik,szétdobálja a játékot,amivel játszottunk addig,vagyis nem figyelünk rá fél percig akkor megy a patália.Odamennek hozzá és megakarják szeretgetni,akkor nyávog,hogy ne..... és hív engem "anya,gyere ide!"és akarja,hogy folytassuk a játékot.
Persze akkor rögtön mondják/vendégek,rokonok/,hogy jól van akkor megnézem a kishugit,akkor meg az a baja,azért nyafog.
Egy idő után megbarátkozik akkor meg az a baj,ha el akar menni az illető.....ááááááá....mikor szokik le erről nem tudom.

Csak azért nem értem a viselkedését,mert amúgy elfogultság nélkül egy okos,értelmes kisfiú. /színeket ismeri,mondókákat mond kivülről meg sok minden most nem akarom én fényezni/ akkor miért nem tud "normális" lenni?
Ez a dackorszak tényleg keménydió...türelem???az nem kifejezés,kimeríti a tűrőképességem határait....

Na puszóka mindenkinek:Ildikó

Tegnap voltunk 4 hetesek:
Kép
ilgya1

Ildi:

Örülök, hogy minden rendben van Rékával :lol: :wink:
Dávid lassan megbékél a helyzettel csak adj még neki egy kis időt!
Tudom, hogy nehéz :!:
Egy kis tündér Réka :wink:

Flóra mostánában egy angyal :lol: Nem kell rászólni, segít mindenben :wink: és alszik délután :lol: :wink:
Így este is nagyon aranyos cseverészik amíg lenem csukódik a szeme :lol:

Hát igen nem sok már a 2 hét :wink: Már pezseg a vérem :lol: :lol: annyira örülök :wink: :lol:

Csilla:
Gratulálok a biblibe pisiléshez!!!

Dia:
hát neked is csak kitartást kívánok!! Próbálj meg nem idegeskedni és legfőképpen ne hagyd, hogy felbosszancson a kis tökös, mert megérzi ha ingerült vagy és annaál jobban rosszalkodik, hisztizik.
Nem könnyű dolog, de megfigyeltem Flóránál, ha szépen nyugodtan tevékenykedünk akkor sgítőkész és szófogadó.De amikor nekem rossz kedvenm van vagy csak aggódok valamiért akkor ő is hisztis és nem lehet vele bírni.
Türelem , türelem!!! Ne tilts neki mindent csak amit nagyon- nagyon kell!

Móni, Jucus???

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali!

Én is vagyok,csak elég zsufoltak a napjaim,meg ha itthon van a Zsolti nem nagyon jutok géphez. :D :D :D :D

Hétfőtöl egyedül fogok vezetni,igaz csak Orci és Toponár között,ha megjön a bátorságom akkor már a városba is betudok menni egyedül. :wink: :wink: :wink:

Baba ügyben még nincs változás. :( :(

Megyek elrendezem a gyerekeimet.

Kép

Kép
memó

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?