Sziasztok!
Olyan sokféle érdekes dolgoról írtatok, mindhez lenne csomó gondolatom, de nincs energym bocsi
Sudi, Norbi csak holnap megy, úgyhogy még élvezem, hogy itthon van, csak most gyorsan benéztem.
Nem tudjátok miről van szó: holnap Norbi elmegy Szegedre dolgozni, és csak szombaton jön haza
úgyhogy Edit sorstársak leszünk!
Biztos szar lesz. Lehet, hogy holnap itt tud aludni a barátnőm, de nem biztos.
Csütörtökön megyünk csavarogni Tomival.
egyetlen jó része a dolognak, hogy nem fogok főzni, csak Tominak, én meg úgyis neki akarok kezdeni fogyónak.
Tomi mostanában kevesebbet alszik nappal, és rengeteget gyalogol, megyünk a mosógéptől a tik-tak-ig, onnan a napocskás szekrényig, aztán a hintáig, szóval amit mondok neki, veszi az irányt, emelgeti a kis csülkeit, és skerázik ezerrel a cél felé, ha odaértünk nagyon örül
olyan édi!!! kicsit fárasztó a derekamnak...
tegnap mértük, 10 kiló! fogacska még mindig csak kettő
Én is észrevettem -reggel és este kap ő si tápit - hogy már nem lelkesedik annyira, van am,ikor egy csomót meghagy. De most pl megette. Este 240, reggel 190 mlt csinálok neki. Van, hogy reggel a felétmeghagyja, 10 óra körül meg bever egy egész joghurtot, amibe egy -másfél banánt keverek.
Ő is kap mostanában a vacsoránkból, szereti kóstolgatni. Lassan szerintem egyre kevesebb lesz a reggeli tápi, és inkább több kajaféle. Ezek a dolgok nálunk szépen alakultak "maguktól", tulajdonképpen ahogy Tomi igényelte, mint ahogy látszik most is a reggeli tápinál, hogy nem annira kell, így adnom kell helyette mást. A szopik is így váltódtak ki szépen.
Sancsi, én sem tudom megnézni a videót!
Etterke, gratulálok Réka sikereihez, meg a fogacskákhoz. Olyan jó látni őket, ahogy ügyesednek
CsKati, nem tudok hozzászólni a zacsikérdéshez, nálunk nem volt semmi ilyen, szerintem kérdezd meg a védőnőt! Viszont én már most félek, legközelebb mikor megyünk, tuti felrántja a nudliját a dokinő, mert már a múltkor is említette
Bocsi, akinek nem válaszoltam, megyek még egy kicsit apázni, majd jövök!