Új privát üzeneted érkezett!

Süni,
igen lassan kell beadni szerintem, mondjuk néha mi egy másodpercre meg is állunk, amikor nagyon feszít, de nem én adom magamnak, hanem a férjem adje be, mert én nem bírnám:( Nagyon ügyesen csinálja:)
Nem tudom számít-e, de nem fáj, ha gyorsan odod? Tényleg ügyes vagy és büszke is lehetsz magadra, hogy beadod magadnak:) Gratulálok!
Sviszter,
megnéztem az oldalt, amit ajánlottál, klassz. Mondjuk én nem nagyon hiszek e félékben:(
Gratulálok a pozitív teszthez!!!!!!
Lukrécia,
szia, jó hogy ismét itt vagy:)
Valaki!
Nem segít nekem senki? Csak egy kérdésem lenne, hogy a Decapeptyl szurása közben, szurkálhat a hasam és néha olyan érzés, mintha megakarna jönni. Ez normális?
Előre is köszike:)
baby.81

Süni
Látod te is milyen ügyi vagy!!

Baby
Segítenék ha tudnék,de én a Merionalt használom.A szurkálás lehet,hogy előfordulhat,mert nekem is szokott lenni.
gabicsibe

Sziasztok Lányok!

Sviszter!
Gratula a + teszthez, már nagyon közel vagy a sikerhez, szorítok ezerrel!

Baby!
Nekem is volt időszak, amikor fájdogált kissé a hasam alja a decapeptyl ideje alatt, de azt hallottam, hogy ez nem gond. És számíts rá, hogy meg is fog jönni a mensi is, a szokott időben. persze nekem késett vagy 4 napot, de nem jelentett problémát. Amikor kontrollra mentem 3. napon voltam, de ez egyáltalán nem zavarta a dokit, így aztán engem sem....

Naposoldal!
Nagyon köszi az infókat. Legalább tudom, hogy mire számítsak Így már sokkal nyugodtabban vágok neki a holnapnak. Persze azt nem mondom, hogy egyáltalán nem izgulok, de szerintem mindenki így van vele. A párom elkísér és meg is fog várni, úgyhogy szerencsére nem leszek egyedül.
Remélem összefutunk majd!
Gabicsibe!
Mi 8-ra (vagy egy kicsit hamarabb) megyünk. Én magas, vékony barna hajú lány vagyok és térd felettig érő fekete-fehér kockás kabátban leszek. A párom feltűnőbb jelenség, róla lehet, hogy hamarabb megismerhetsz: nagydarab tüsihajú ember és azt hiszem egy narancssárga pufikabátban lesz. Ha látsz egy ilyen érdekes párost, azok mi vagyunk. Téged pedig figyellek a barna kabátodban és a vastag könyveddel! :) Naposoldallal megismerésével nem lesz gond, mert őt már tudom ki. :wink:

Süni!
Nagyon ügyes vagy. Látod megy az a szurizás. Először én is azt hittem, hogy nem vagyok képes magamba szúrni, de ahogy Te is remegő kézzel túlestem az első alkalmon. Másodjára már nem volt olyan nehéz... Csak ügyesen! :)

Most pedig Lányok elbúcsuzom és felkészülök a holnapi nagy napra! Köszönöm a bíztatást mindenkinek és remélem minden rendben lesz úgy a petikékkel, mint a kiskatonákkal!

Puszi
Gica
gica1

Sviszter!

Hű-ha! Ez igen! Gratulálok!!!!! :D :D :D
Megértem, hogy mennyire aggódsz. Nekem is volt egy vetélésem és én már most parázok, hogy mi lesz majd...ha, pedig még a közelében se vagyok egy pozítív tesztnek! Tudom, hogy nehéz, de próbáld meg kitörölni a rossz emlékeket és a pihenésre koncenrálni! Szerintem feküdj minél többet, hogy jól be tudjon ágyazódi a kis lurkó! Biztosan rohadt lassan fognak telni a napok, de a cél érdekében mindent kibírunk, ugye? Nagyon szorítok Neked! HAJRÁ!!!! :D :D :D

Mindenkinek jó munkát holnapra és aki megy a BMC-be, azoknak jó híreket!!!
sharon

Sviszter,
Hú, nagyon biztató drukkolok ezerrel, hogy minden rendben legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

A szurizós lányoknak kitartás, csak ügyesen. Ne feledjétek a mottó: Mindent babóért!!!! :D

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok

Koszi a szoritast es a biztatast ez ramfer, amilyen hulyesegeket ossze tudok gondolni :D , de igyekszem elterelni a gondolataimat ezert is dolgozom. Zeke doki azt mondta, ne maradjak otthon mert akkor csak kattog majd az agyam es hat az sem jo. Most mondjuk bizom az Ultrogestan-ban. Elozo terhessegeim folyaman duphastont kaptam, allitolag az nem olyan jo.... Meglatjuk. 16-an megyek UH-ra de akkor mar Koncz dokihoz.

Amugy ahogy irtam en sem hiszek vagy hittem a Jonas napban, de az a baratnom mar regen zaklatott azzal hogy szamoljam ki, mert neki mind a ket gyereke akkor fogant. Megmondom oszinten mostanra kicsit elbizonytalanodtam. Lehet van benne valami. Szerintem fizetni ezert nem erdemes, de artani sem arthat ha tudja az ember :wink:
Persze ha valakinek olyan problemaja van ami miatt termeszetes uton nem lehet, akkor a Jonas naptar sem eleg sajnos.

Azert csinaljatok meg, csak ot perc es hatha jo lesz valamire :D

Hajra csajok!!!!!!!!!!
sviszter

Sziasztok Lányok !!
Véletlenül tévedtem erre az oldalra, olvastam az üzenetváltásaitokat. Igy ismeretlenül nagyon drukkolok nektek, mivel én is a Budai Meddőségi Centrumba jártam 1999-ben. Teljesen együttérzek veletek. Hála Istennek a programunkat siker koronázta. Nektek is nagyon sok kitartást, és mielőbbi babázást kivánok!!
Szilvi3
:D
szilvi3

Sziasztok!

Gondolom egy páran emlékeztek még rám...sajnálattal olvasom, hogy egyre többen vagyunk....
Régen nem jelentkeztem, ezért gondoltam írok magamról és reményt adok mindenkinek.
Szóval rengeteg Clostis kezelés, egy sikertelen inszem és egy lombikos túlstimu után mentünk volna a következő lombikra és képzeljétek spontán sikerült a baba!!! 16 hetes vagyok! Pedig nekem azt mondták, hogy a lombiknak se túl nagy az esélye, mert endometriozisom van, háromszor műtöttek, mindkét petefészkem csonkolt, a páromnál legutóbb találtak bacit...és ennek ellenére...úgy gondolom, hogy közhely, de tényleg ha jönni akar a baba, akkor jönni fog, meglátjátok! Itt az én példám, tényleg csoda történt!!!
REmélem a 2007-es év nagy babaesőt hoz majd a fórumon!
Sziasztok!
milike

Zsókuci! Gratulálok a névválasztáshoz! :lol: Én is Emese vagyok, és hidd el, nagyon jó az Emese-lét! :lol:

Kriszti! Bocsi, hogy nem válaszoltam az üzenetedre, de nem akaram még akkor magamról beszélni...Nagyon-nagyon drukkolok Nektek, hogy minél hamarabb beköltözzön a pocakodba a spontán baba!!!
milike

Sziasztok Lányok!!!
Ez igen!Ti aztán termeltetek!!!Így jár az, aki egész nap dolgozik!!!! :roll: :lol:

Sviszter! MIndenekelőtt Nektek szeretnék gratulálni!!!!!Nagyon boldog vagyok!!!Nem lesz semmi baj, csak tényleg ne idegeskedj!Tudom, könnyű mondani, de próbálj meg nyugiban lenni!!!!

Lukrécia!
Arra emlékeztem, hogy sokáíg nem lesz Bibar, de december végéíg emlékeztem...Nem baj, a lényeg, hogy tud mindennről...és képben van!!! :wink: :lol:
Baby!
Nekem is szúrkált a hasam, főleg mensi előtt! Ne izgulj!Minden rendben lesz, meglátod!!!Mostmár acélegyenesben vagytok!!!
lényeg, hogy bemenjen...
A szuribeadás tempójáról annyit, hogy sztem tökmindegy, hogy adod be, a lényeg, hogy bemenjen!Én volt, hogy tök lasssan adtam be, és volt, hogy 5 mp alatt benyomtam...Kedvemtől függött! :wink:

Süni!
Nagyon Ügyes vagy!!Csak így tovább!A végére már Te is profi leszel!!!!

Bibike!
csodaszép kis babókád van...És milyen nagy!!!!Édes kis tündérke!További szép pocakosodást!!!

MIlike!!!
Nagyon jó!!!!!!!!Örülök a Ti sikereiteknek is!!!És tényleg történnek csodák, erre Te vagy a legjobb példa!!!Neked is további szép pocakosodást kívánok!!!!

Lányok! Tök jó kedvem lett, hogy ilyen sok jó hír várt ma haza...Csak így tovább lányok!!!!!! :wink:
Vendég

Gica!
Az altatás nagyon szupi dolog, bekábulsz tőle...Engem már sokszor altattak, és mindig eufórikus állapotba kerültem...Élveztem. Persze amély altatásból(laparnál), elég rosszul ébredtem...De ez nem olyan lesz, ne félj...Szinte nem is fogsz emlékezni, és már túl is vagy rajta!!!!

Sharon!
Lábtyűk nagyon kényelmesek...És melegek!Még szokni kell alábújjközömnek, de tök jó!!! :roll: :wink: :lol:

Timy!
Üdv köztünk!! Ha van kedved felkerülni a kis táblázatunkba, küldj adatokat, és holnap frissítek egyet!!!

Naposoldal!!
Én nem emlékszem Rád!!! :( Bár akkor aznap csak az eredményre koncentráltunk! HIába...Nem is emlékszem azokra, akik ott voltak!Azt a napot kitöröltem az életemből...Onnantól új életet kezdtem! :roll:
Vendég

MIlike!
Nincs semmi gond, csak én rosszra gondoltam...Hogy esetleg baj van, és nem folytatjátok!!!De minden meg van bocsájtva, hisz ilyen csodálatos híreket hoztál!!!!!!! :lol: :lol:

Az első hozzá szólásom kicsit összekavarodott...valahogy beszúrta a gép 2 X a "lényeg, hogy bemenjen" szöveget....Így elég értelmetlen lett...Bár már kezdek fáradni...
Vendég

Sviszter:
Küldtem püt.
Vendég

Estrella:
valaszoltam, eleg hosszura sikerult, remelem megkapod ha nem szoljal nyugodtan, majd ujra probalkozom
sviszter

Milike GRATULALOK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csajok ezekkel a szurikkal kapcsolatban tenyleg nagyon batrak vagytok mindannyian! En nem igen tudom elkepzelni, hogy tudnam megcsinalni. Bar gondolom a cel erdekeben megtennem.

Udv
sviszter

Milike,

hú, micsoda hírek! NAGYON GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D
Ez fantasztikus hír! Várunk az egyel lentebbi, babás topikban is.
Majdnem egyszerre fogunk szülni :D

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, hétfőn kell mennem vérvételre, mikortól lehet menni? Ha jól emlékszem 7.00-tól van vérvétel. A gondom csak az, hogy sietnem kéne haza mert nem szeretnék szabit kivenni egy labór miatt. Szóval hányra mennyek?? Ja és még egy kérdés vizet lehet inni a vérvétel előtt? Mert nekem mindig nehezen tudnak vért venni és azt tanácsolták igyak vizet előtte de van ahol meg azt mondják nem lehet. Ügyesek a laboros lányok? Mert ahova eddig jártam ott minden 2. alkalommal szét ment a vénám. Szóval már egy kis vérvételtől is parázok. :D :D :D :D :D

Hormon és nagyrutin lesz.
nikó

Sziasztok Lányok!
Megjöttem a Bmc-ből,hétfőn megyek a 2.inszemre. :D
Most itthon maradok 2 hétig,remélem ez használni fog.

Milike
Gratula a babóhoz!Ime ismét még egy csoda!

Nikó
Vérvétel elötti napon kell sokat inni!Nekem is elég rosszak a vénáim,de minden alkalommal nagyon jól levették a vért.
7-re érdemes oda menni(hétfőn még egy kicsit elöbb is,mert akkor nagyon sokan vannak),de a vérvételre csak fél 8-kor engednek be.

Gica
Milyen volt?Kár,hogy nem találkoztunk!!Gondoltam,hogy beszaladok hozzád hazafelé,de eszembe jutott,hogy már úgy is kába vagy és így nem tudunk komunikálni.
gabicsibe

Sziasztok Lányok és külön üdvözlet az újaknak! :lol:

Sviszter,Milike nagyon-nagyon gratulálok nektek!!!!![/b]

Kép

Mindenkinek sok sikert kívánok ebben az évben!!! :lol: :lol:

Puszi
taptau

Gabicsibe,nagyon drukkolok hétfőre!!!! :lol: :lol: :lol:
taptau

Szióka mindenkinek!
Milike,
rólam is lemondtak a dokik.
Az endomtriozis, PCOsyndroma, hypohpisis adenoma és hiányzik a bal o. betevezetőm.
Márciusban készülnek kivenni a petefészkemet is az endo miatt.
El vagyok kicsit keseredve.
Többek között ezért sem voltam itt mostanában, de Te most egy újabb reményt adtál.
Leírnál nekem mindent részletesen akár e-mailba ahogy neked jobb.
Előre is köszike.

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok!

Két napig nem voltam sajna, mert dolgoztam, de most elolvastam mindent:) Először is gratulálok a babás lányoknak, hogy sikerült, remélem mindannyiunknak hamarosan sikerülni fog! Aztán beszereztem egy jó kis könyvet ( Zita West : Gyereket szeretnénk! avagy hogyan essünk teherbe) Elég részletesen ír a meddőségi kezelésekről, vizsgálatokról, tudom ajánlani mindenkinek. Jó kis vaskos könyv. :D Persze ha felmerül valamilyen kérdés, amire "tudományos" választ vártok és internet közelben vagyok, szívesen kikeresem és bepötyögöm a választ.

Baby81!
Bocsi, hogy nem válaszoltam a kérdésre, de amint látod, azóta nem voltam fenn. Szóval én 30 leszek januárban, a férjem 27 múlt márciusban és két éve próbálkozunk. 2005. októberében jártunk már a SOTE II. számú Nőire, ahol nekem hormont, a férjemnek kiskatonákat néztek. Őt teljesen rendben is találták, nekem meg a progeszteron szintem volt kicsit kevés, ezért fél évig Clostilbegytet kellett szednem, de pl. nem végeztek se átjárhatósági vizsgálatot, se nőgyógyászati uh. nem volt. Úgyhogy mivel a clostilb. sem vezetett eredményre úgy döntöttünk egy barátunk javaslatára, hogy jöhet a BMC. Mi egyből a Zeke doktor bácsinál kezdtünk december elején. Az átjárhatósági vizsgálat pedig kedden reggel lesz. Kicsit félek, de sokat segítettél a múltkor, amikor leírtad a menetét:) Köszi, mégegyszer. :) :) :) Kitartás, mindjárt itt a jan. 11!

Mindenkinek üdv.! : Nellike
nellike

Ja igen! Nikónak üzenem, hogy nagyon ügyesek a laborban , és úgy tudom, hogy keveset lehet enni-inni előtte . Nekem legalábbis engedélyezték a reggeli tejeskávét:) Abban viszont a Gabicsibének igaza van, hogy előtte nap igyál sok folyadékot. Mindegy mikor mész , viszonylag gyorsan megy a sor, viszont azt kalkuláld be az időbe , hogy a vérvétel után a levett vért még le kell vinni a kórház főbejárata mellett lévő laborba és ott kell leadni. Az gyalog 5-7 percre van BMC épületétől. Ott viszont már nem kell várni, csak be kell adni egy ablakon. Ne félj, kedvesek és ügyesek :wink:
nellike

Sziasztok lányok!

Óriási gratuláció a babásoknak!
Jó ezeket a sorokat olvasni, mindenkinek reményt ad, hogy akárhogy is, de sikerülhet.

Gabicsibe és Gica!

Örülök, hogy találkoztunk, mindkettőtöknek sok sikert a hétfői akcióhoz! Szép kis nap lesz ez a hétfői, nekem is akkor lesz a leszívás. Talán akkor is összefutunk :wink:

Kriszti!

Nem is emlékezhetsz rám, hiszen nem ismersz, csak én tudtam, hogy te aznap mész, és nem volt nehéz kitalálni, hogy te lehetsz a fénykép alapján.
De persze ne is emlékezz arra a napra, lesz olyan napunk, amire emlékezni érdemes, nem igaz?

Lányok!
A vérvétellel kapcsolatban: én úgy tudom, hogy mikor nagyrutin van, akkor teljesen éhgyomorra kell menni, amikor csak hormont néznek, akkor lehet picit enni-inni. De ha valaki bizonytalan, akkor Kriszti talán többet tud segíteni.
naposoldal

Sziasztok Lányok!

Hát túlvagyok a petesejtleszíváson. Végülis 5 petécskét sikerült kiszabadítani, amik közül kettő szépen meg is ért már, a többiek talán holnapra... Holnap reggel mindesetre várni kell, hogy hívjanak az ET. miatt. Ha minden jól megy, hétfőn beültetés.

Millike!
Nagyon jó hírt hoztál nekünk. Gratulálok!

Naposoldal!
Annyira örülök, hogy találkoztunk. Olyan jó volt dumcsizni egy kicsit. Hétfőn már Te is túl leszel a leszíváson és remélem lesz annyi egészséges petécskéd, amennyi szükséges. Nagyon szorítok nektek!

Gabicsibe!
Sajnálom, hogy nem találkoztunk, de tényleg kicsit kótyagos voltam még az altatás után. De hátha hétfőn összejön a randink.
Természetesen neked is szorítok hétfőn.

Kriszti!
Az altatás tényleg nem volt para. Mikor beadták a vénás injekciót szóltak, hogy kicsit szédülni fogok. Egy pár másodperc múlva már éreztem is, hogy szédülök, ezt közöltem is és másra nem emlékszem. Mindenesetre egy jót aludtam... :)

Baby és Süni!
Most már bátran állíthatom, hogy nem kell félni a leszívástól. Semmit nem éreztek és az altatás sem gáz. Nagyon kedves mindenki, úgyhogy nincs mitől tartani. A lényeg és erre a dokibácsi többször felhívta a figyelmet, hogy étlen, szomjan kell megjelenni.
Ahogy Naposoldal nekem is leírta kb 10 perc az egész, de persze erről mi nem tudunk, mert nyugodtan szunyálunk. Amikor kész a műtét, szépen kitolnak a kórterembe, megpróbálnak felébreszteni, hogy nincs-e valami probléma velünk de erre én nem emlékszem, mert annyira kábult voltam. Még vérnyomást is mértek utánna, de én azt is átaludtam. Én kb. 1 óra hosszat aludtam, végülis volt rá idő... Aztán még pár órát benn pihiztünk (ja, azért beszélek többes számban mert a kórteremben összesen 4-en voltunk) aztán fél kettő körül szépen összeszedelőzködtünk és elballagott mindenki a saját orvosához. Hirtelen ennyi, ha valami nem világos, kérdezzetek és ha tudok már írom is a választ.

Puszi
Gica
gica1

Sziasztok!
Nellike, köszi a tájékoztatást, a kedd miatt meg ne izgulj, bár hiába mondom, mindenkiben van egy egészeséges izgalom:) Biztosan minden rendben lesz:) Majd írj ám, ha túl vagy rajta,ok? Várni fogom.
Ja, jövőhét csütörtökön már 11-e, végre, aztán még két hét és minden kiderülhet.

Kriszti,
köszi szépen a választ, megnyugodtam mára, most már nem is szurkál annyit:)Egyébként jól vagy már?

Azt szeretném még kérdezni, hogy a túlstimuláció mennyire gyakori dolog, és miért alakulhat ki? Nem azért kell járni UH-ra, meg vérvételekre, abból meg lehetne állapítani, hogy ok-e vagy sem?!

Gica,
na hogy sikerült, minden ok? Írj a fejleményekről, kíváncsian várom, meg biztosan a többiek is.
Naposoldal,
hétfőre szorítok neked is:)
Egyre többet hallok róla, ami nagyon idegesít és izgulok, nehogy én is így járjak. Mert akkor az összes idő és szuri kárba megy?
Utánna nem is lehet leszívás, meg ilyenek?
Aki, sajnos, már túl van esetleg egy ilyen dolgon, az kisegíteni engem?! Köszike:)
baby.81

Gica!

Már olvastam is, örülök és gratula petikékhez, tök jó hétfőn beültetés?! Szorítok nagyon:)
És milyen volt? Mikor értél haza?
baby.81

Gica,
köszike a híreket, jó neked, hogy már túl vagy rajta:) Azt mikor mondják meg, hogy hány db petikét sikerült leszívni? Akkor összességében semmi gáz nem volt az egészben, csak aludtál egy jót!? Természetesen holnap várom majd, hogy mit sikerült "alkotni" a lombikban? Kívánom, hogy minden sikerüljön:)
Ja, még egy kérdés, a párodnak mikor kellett eközben produkálnia, miközben te bennt voltál a műtőben? Ő, szegényke nem izgult?
baby.81

Köszi Baby a hétfői szurkolást, rámfér!
naposoldal

Nikó:

Üdv. a csapatban, látom Te is dunaújvárosi vagy, hát már vagyunk egy páran.
A hormonnál lehet enni is, de a nagyrutinnál szerintem nem nagyon. Én sosem ettem-ittam semmit. Elvileg reggel 7-től már lehet menni vérvételre, mondjuk ha még sorba kell állnod a recepciónál akkor érdemes odaérni 1/4 7-1/2 7-re, mert egyébként ezren lesznek. Gondolom kocsival mész, mert vonat nincs olyan korán sajna, azzal csak 3/4 8-ra lehet a BMC-be érni. Hacsak nem busszal mész, de azt nem tudom hogy járnak reggel.
Érdekes ez a kromoszómás dolog amit írtál, ilyet még nem is hallottam, remélem sikerrel jártok. :)
Én is valamikor mostanában megyek fel, épp "várom" hogy megjöjjön... :? ha hétvégén megjön hétfőn megyek.

Sviszter:
Köszi a püt, aranyos vagy!
Ajándék:
Kép
Vendég

Drága Sviszter!

Ezer köszönet a hosszú levélért amit írtál nekem.
Tegnap is, és ma is próbálom követni az utasításaidat, de sajnos már az elején elakadok és nem tudok továbblépni.
Nálam nincs ilyen, hogy Astrodienst special, egyszerűen kigúvad már a szemem, és keresem alul-felül mindenhol, de semmi. :(
Ritka béna vagyok ezekhez ezt belátom, na de ennyire???????? :?
HELP!!!
Vendég

Estrella,mikor belépsz az oldalra ezeket látod,sorban egymás mellett?:

Circulár charts Special charts(erre klikkelj) Pullen/Astrolog

Utána válaszd ki a Lunar phases....(a legördülő részből)

És stb.

Nekem is Sviszter segített!
taptau

Milike!

Ez igen! Gratulálok! Te vagy az élő példa arra, hogy nem szabad feladni! Még akkor sem, ha az orvosok mást mondanak. Szívből gratulálok és remélem, hogy sokan fogjuk követni a példádat. :D :D :D
sharon

Sziasztok Lányok!

A tegnapi lelkesedésem mára kicsit alábbhagyott. Az ok a következő: azt tudtuk, hogy 5 db petécskét sikerült leszívni, amiből 2 már szép érett volt, a többit pedig ma érlelik. A 2 érettből azonban csak 1 termékenyült meg, a többiekből pedig 1 elhalt. :cry: Szóval van még 2 kis petécske, amivel kapcsolatban még azzal bíztattak - ja mert most hívtak a Bmc-ből - hogy a őket megpróbálják megérlelni és holnapra megtermékenyíteni. Ha sikerül ezt a kettőt megtermékenyíteni, akkor hétfőre kiderül, hogy hányat ültetnek be. Most nagyon izgulok, hogy a 2 mai érlelésűből legalább még az egyik megtermékenyüljön, mert ha nem, nagyon minimálisra csökken az esély, hogy kismama legyek - legalábbis egyenlőre... :(

Baby!
Aranyos vagy, hogy szorítasz, de amint látod, a megtermékenyítésesdi nálunk nem megy teljesen simán. :(
Amúgy a leszívás tényleg nem problémás, hamar megvan, és az egészet jól átalusszuk...
A kispapajelölteknek pedig aközben kell teljesíteniük, miközben mi a műtőben szunyálunk. :) Persze izgult szegény, hogy elegen legyenek a kiskatonák, de azt mondták, hogy ezzel nem volt gond.
Amúgy a műtét fél 9-kor kezdődött és kb. fél kettőkör távozhattunk a kórteremből. Addig lehetett lazítani... Aztán el kellett menni a dokinkhoz - ott sem kellett várni sokat - kiadta a zárójelentést és már lehetett is hazaindulni. Ja még írt fel gyulladáscsökkentőket, nehogy valami szövődmény lépjen fel. És érdemes vinni a progesteron injekciót (ha neked is ezt írták fel), mert azt ott még beadják. Én nem vittem, mert eszembe sem jutott, így aztán otthon lett beadva.
Amúgy szerintem a túlstimutól annyira nem kell tartanod. Az én ismereteim szerint ez annyi, hogy nem csak pár darab petécske érik meg, hanem kb 10, 15. Így viszont nagyobb esély van arra, hogy fagyibabáid is legyenek, ha esetleg elsőre mégsem jönne össze a dolog, amire persze még gondolni sem lehet..
Négyőnk közül, akik a kórteremben voltak mindannyian kicsit túlstimusak lettek, így 10, 12 és 16 petécske is ért nálunk, amit szépen le is szedtek. Annyi dolgot csináltak még velük, hogy kicsit több infúziót kaptak, hogy kitisztuljon a szervezetük. Egy szó, mint száz, nem kell félned a túlstimutól -szerintem. De lehet, hogy mások, akik esetleg ilyen helyezetben voltak másképp nyilatkoznak...

Puszi
Gica
gica1

SzIasztok!

Hát melózom ezerrel,ti meg úgy begyorsultatok,hogy alig győzöm visszaolvasni!!! :lol:

Bibike!

Mikor lesz a következő ultrahangod?Tudod,be kell írnom a naptáramba.... :wink:

Velem minden ok,már tök jól vagyok,a mensim még nem jött meg,dehát pont ma egy hónapja volt a műtét,majd jön amikor jön.

Olyan szép volt az UH képed,nagyon örülök!!!! :D

Most nem ítrok külön mindenkinek,de nagyon gratulálok az új kismamiknak és mennek a drukkok ezerrel a stimusoknak!!!!!!!!!
lukrécia

Kedves Sviszter és Taptau !

Igazán kedvesek vagytok, hogy így segítetek, de annyira béna vagyok, hogy az hihetetlen, valamit kiválasztok és utána már megint valami tök más jön fel mint amit írtál.
Szóval Jónás-naptár ide vagy oda, de én ezt most feladom, sajnálom.
Aranyosak vagytok, de ezt én inkább nem erőltetem. Lassan 3 napja próbálok a végére érni, de már az 1-2. oldalnál lemaradok. Baromira nem tudok angolul se, na szóval hagyjuk.
Majd talán egyszer valamelyik nap elküldöm pü-be az adataimat aztán ha lesz valamelyikőtöknek energiája megcsinálhatná nekem.
Persze nem most, majd... nem akarok senkit se zavarni hétvégén, különben is nemsokára megyek Pestre bulizni!
Kép

Mindenkinek SZÉP HÉTVÉGÉT!
Vendég

Gica1!

Azért még ne add fel, lehet, hogy az az egy lesz a befutó!!!! Lehet, hogy butaságot kérdezek de ha csak egyet sikerül megtermékenyíteni azt is beültetik vagy csak ha több van? Én azért nagyon szurkolok és ikreket kívánok neked!

Estrella!

Ha ez vígasztal én sem vagyok számítógépes zseni, ezért én neki sem álltam, pedig én is kíváncsi vagyok.

Lukrécia!

Nekem 5 hét kellett, hogy először megjöjjön. Az első minössze fél napig tartott, egy tampon erejéig. A második is csak gyenge 3 napig tartott. Ezt csak azért írom le neked, mert én gondban voltam, hogy ilyen kevés vérzés normális-e, de azt mondták, hogy igen. Ha esetleg Te is így jársz ne ijedj meg, ez normális. Bár lehet, hogy nálad elsőre minden OK lesz. Gondolkoztál már rajta, hogy mikor kezded? Én szeretnék márciusban kezdeni, de eddig úgy néz ki, hogy akkor rengeteg munkám lesz és nem biztos, hogy belefér a sok pesti út. Én elég messze lakom Pesttől, nekem minden út egész napos túrát jelent.

Mindenkinek további szép hétvégét! :D :D :D
sharon

Szia Gica!

Ne keseredj el, tudom, hogy miről írsz, mert a legutóbbi leszívásnál velünk is pont ugyanez volt a helyzet.
Amikor telefonon beszéltem velük, nekem is csak egy indult el, de jó esélye van, hogy hétfőig még beindul egy-kettő.
Én is nagyon elszontyolodtam akkor, de gyorsan kapd össze magad, mert ha csak egyet ültetnek be, az is esély, őneki ugyanakkora esélye van megtapadni, és a rosszkedv lehet, hogy nem kedvez ennek.
Szóval fel a fejjel, annyi nehezen induló stimuból lett már baba, hogy csak na.
Hogy a végére hagyjam a reménytkeltő jóhírt, végül akkor nekem is két babót tudtak beültetni, mert elindult még egy.
Szóval küldd nekik az energiát, én nagyon szurkolok!
naposoldal

Naposoldal, Sharon!

Annyira aranyosak vagytok, hogy bíztattok! Szerencsére én is túl vagyok az első rosszkedven és nagyon szorítok mindegyik esélyes kis petécskének, hátha sikerül még összeszedni magukat - sőt már lehet, hogy ők is megtermékenyültek - és persze nagyon bízom a kis erősben is, akinek legelőször sikerült a dolog.
Remélem már alig várják, hogy az anyukájuk biztonságos pocakjában legyenek... Mindenesetre hétfőn 11-re a BMc-be vagyok rendelve, remélem addig kibírják nélkülem ... Én mindenesetre nagyon sokat gondolok rájuk...
Sharon! Nem tudom, hogy ha véletlenül 1 marad, azt is beültetik-e, de nagyon remélem, hogy igen! És hát bízom benne, hogy nem kell majd egyedül árválkodnia és csatlakoznak hozzá még egyen-ketten... :)
Naposoldal!
Úgy el voltam foglalva magammal, hogy meg sem kérdeztem, hogy Te hogy vagy? Remélem szépen éregettek a petécskéid, nem vagy rosszul és szépen készülsz a hétfőre. Jövő héten remélem a mindkettőnk pocakjában ott lesznek már várva várt magzataink és idén szeptember elején egyszerre jönnek majd elő onnan, hogy meglássák végre szüleiket... :)

Gabicsibe!
A fent leírtak természetesen Rád is vonatkoznak. :) Neked hány órára kell menned hétfőn? Lehet, hogy mind a hárman ott leszünk a kórtermekben, csak más-más időpontban?

Puszi
Gica
gica1

Ne izgulj Gica, egyet is beültetnek. Miért ne tennék?
Nekem volt egyszer egy fagyibabás beültetésem, akkor egyszemet tudtak lefagyasztani, és szépen be is ültették. Bíztam őbenne is nagyon.
Végülis azért csináljuk végig az egész hercehurcát, hogy bekerüljön a baba a pocakunkba, ha csak egy, akkor annyi.
Szerintem nagyon sok anyuka él a bolygón, akiknek egyszerre csak egy csemetéje született,és nem hinném, hogy kevésbé boldogak, mint ikres társaik. Úgyhogy csak pozitívan, ahogy itt mindenki vallja!
Én jól vagyok, köszönöm kérdésed, várom a hétfőt nagyon, szeretném már tudni, hogy minden rendben lezajlott.
Aztán persze várom majd a keddet, hogy tudjam megtermékenyültek, aztán a beültetést, aztán az eredményhirdetést...
És hát a próféta szóljon belőled az őszi programmal kapcsolatosan!

Baby!
Mizujs? Hamarosan fordulóponthoz érkezel, hisz 11-e mindjárt itt van!
Onnantól már gyorsabban mennek a dolgok, kitartás!

Gabicsibe!
Ragyog már a lakás?
Ha nem, akkor már ne is törődj vele, az elkövetkező két hét a pihenésé. Én már beszereztem egy-két könnyű olvasmányt, ami leköti a gondolataimat, mert nekem mindig az a legnehezebb.
Csatlakozom Gicához, jó lenne ha hétfőn találkoznánk, bár asszem nagyüzem lesz a BMC-ben.
Poén lenne, ha mindhárman egy kórteremben lennénk :lol:
naposoldal

Sziasztok Lányok!

Gica
Ne keseredj el!Nézd a pozitív oldalát!Legalább 1 van!Hétfőn biztos találkozunk,nekem 12-re kell mennem.Majd én megkereslek benneteket :D

Naposoldal
Most már ragyog :lol:
Ki szaladgálatam ma magam,egyik áruházból a másikba.
Hallottatok már olyat,hogy egy terméket kiraknak árral a polcra és nem lehet megvásárolni?Ami készleten volt(legalább 10-12db.) nem eladható,mert reklámanyag!!!És a Whirlpoolnak nem ez volt az egyetlen ilyen terméke!érti ezt valaki :?:
A következő 2 hét csak a pihenésé,főzőcskézem,meg olvasgatok.Ja és azt hiszem végre kialszom magam.
Ha szerencsénk van akkor a felső szintre kerülünk,mert az Wiegandt doki rezidenciája :D

Lukrécia
Erős lány vagy Te és ez nagyon jó!Csak így tovább! :lol:
gabicsibe

Sziasztok!

Gica,
Először is köszi, hogy írtál. Mára már lehet kaptál jó híreket, hogy megértek a petikék, vagy már csak holnap, amikor mész akkor tudod meg....
Azt megkérdezhetem, hogy nektek miért is kell lombikozni? Nem emlékszem, hogy erről írtál volna... Nálunk a kiskatonák száma a gond, ezért egy kicsit jobban izgulok.
Nagyon nagyon szorítok holnapra, biztosan minden ok lesz:) Persze megint várjuk a fejleményeket, olyan jó, hogy leírod:)
Figyelj csak azon gondolkodtam, hogy, ha valakinek olyan kevés jó kiskatonát találnak, akkor nem csinálják meg az ICSI-t egyből? Amikor persze optimális esetben van érett petike. Mert a lombiknál "csak összeteszik" őket nem, mármint nem szúrják bele a petébe a kiskatonát, vagy igen?
Ügyesek lesztek és a petikék is ügyesek voltak a hétvégén, majd meglátjátok:)Gondolok rád holnap:)

Naposoldal,
köszi az érdeklődést, jól vagyok, bár már nagyon várom a 11-ét, utánna meg persze minden eseményt.... Ti már akkor Gicával otthon csücsültök és pihentek és várjátok a jó híreket:) Kívánom, hogy sikerüljön:)
Neked hétfőn lesz a leszívás? Neked mi a véleményed a túlstimuról? Minden jót!!!!

Nellike,
hogy vagy, izgulsz? Szorítok neked is, hogy minden ok legyen a HSG-n.

Mindenkinek kitartást és sok sikert:)
baby.81

Sziasztok!

Búcsúzni jöttem, igaz nem örökre... :oops:

Már említettem talán nektek, hogy nagyon elegem lett a jelenlegi munkahelyemből, és elkezdtem másik állást keresni. Nos, SIKERÜLT!!! Nagyon boldog vagyok, bár azért félek is egy kicsit. Új kollégák, új légkör, új feladatok... :D Elvileg február elején kezdek majd, addig remélhetőleg a vizsgaidőszakomat is sikerül befejezni. (Ja, az a múltkori vizsga, amire karácsonykor kellett készülnöm, szerencsére sikerült, köszi annak, aki gondolt rám! :) )
Apával úgy döntöttünk, hogy most egy időre pihentetjük a baba témát, és így a BMC-t is. Úgy látszik, még nem jött el a mi időnk. Igazából mind a ketten meg vagyunk győződve arról, hogy spontán jön majd a trónörökös, hiszen egyikünkkel sem volt komolyabb probléma. Úgy gondolom, hogy eddig a munkahelyi légkör, a stressz, és a munkám meg nem becsülése okozta a sikertelenséget. Túl azon, hogy világ életemben imádtam a gyerekeket, és én magam is anya akarok lenni, azért is szerettem volna annyira teherbe esni, hogy menekülhessek a munkahelyemről. Rájöttem, hogy ez nem a legjobb így... Hónapok óta, sőt tulajdonképpen már több mint másfél éve azért nem szántam rá magam a váltásra, mert "hátha most jön a baba". Most végre döntöttem, és nagyon jó érzés!!!
Köszönök nektek mindent, a bíztató és kedves szavakat, hogy mellém álltatok, amikor magam alatt voltam, hogy itt voltatok, meghallgattatok, és kiírhattam magamból az érzéseimet. Higyjétek el, nagyon sokat számított!

RÉGI és ÚJ babára várók, kívánom nektek, hogy a 2007-es év meghozza végre az oly régóta áhított kisbabát (vagy kisbabákat :) ), és ugyanolyan boldogok lehessetek, mint a babás topik lakói!

Kismamák, szorítok nektek, hogy problémamentes, és csodálatos terhességetek, könnyű és gyors szülésetek és tüneményes kisbabáitok legyenek!

Anyukák, nektek azt kívánom, hogy nagyon sok örömötök legyen a csöppségekben, és hamar kitanuljátok a gyermeknevelés minden kisebb-nagyobb fortélyát!

Igyekszem folyamatosan nyomon követni, hogy mi van veletek, és ha esetleg nálunk történne "valami", arról is rögtön beszámolok majd! :D

Sok puszi mindenkinek:
Mamm
mamm

Sziasztok!

Megjöttem én, tegnap előtt, és tegnap kissé besűrűsödött a napom. Szauna, szülinapi buli, és minden összejött!!!De nagyon jól érzetük magunkat, jó volt egy kis kikapcsolódás....

Mamm!
Nagyon sajnálom, hogy "elmész"...De nagyon sok sikert kívánok Neked az új helyeden!!Meglátod, hamar bele fogsz jönni!!!Én is nagyon féltem, mikor váltottam, de én sem bántam meg...Sokkkal nyugodtabb a környezet, és lehet tényleg most jön el az idő, a spontán babára...Nagyon sok szerencsét kívánok Nektek!!!!
Bocsi, hogy most nem írok külön mindenkinek, de még kómás vagyok! :wink:

Lányok...Nagyon beindultatok!!!Hétfőn ilyen sokan mentek???Na, akkor ideje egy táblázatot dobnom!!! :lol: :lol:
Vendég

Mamm drága,

mit is kívánhatnék, mint, hogy nagyon sok sikert az új munkahelyedre, és kívánom, hogy a várt babó is megtaláljon benneteket, ha már minden más körülmény is adott lesz :D
Remélem, néha azért bejelentkezel, hogy mi a helyzet Veled, milyenek az új kollégák, stb.

Vigyázz magadra!

Puszillak!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Ez szép - ideiglenes - búcsú volt, Mamm :D Én is kívánok neked sok sikert az új munkahelyedhez. Szerintem is nagyon sokat számít egy jó légkör, megértő kollégákkal és nem utolsó sorban a megbecsülés. Én is hasonló cipőben jártam évekkel ezelőtt, aztán váltottam és egy percre sem bántam meg.
Azért várjuk jelentkezésedet!

Lányzók, a holnapi napra küldöm nektek a sok-sok energiát és gondolok Rátok!

Puszi Mindenkinek és további kellemes pihenést!
süni76

Szép vasárnap estét mindenkinek!

Baby,
nem tudom, hogy konkrétan mire vagy kiváncsi a túlstimuval kapcsolatban, nekem személyes élményem nincs, és az orvosom szerint nem is lesz. Én kissé nehezebben stimulálható vagyok.
Én régebben kissé irígykedtem a sok petikével rendelkezőkre, de
ma már tudom, se az nem jelent semmit, ha sok van, se az ha kevés.
Legjobb az arany középút. Ne aggódj előre emiatt, remélhetőleg minden rendben lesz veled, ahányan vagyunk, annyiféleképpen reagálunk az injekciókra.
Túlstimuja-ha jól emlékszem- Zsókucinak volt, ő többet tud neked erről mondani. De-ha elfogadsz egy tanácsot- ne gondolj túl sokat a problémákra. Gondolj arra, hogy minden OK lesz, és akkor úgy is lesz :lol:
Különben köszönöm a jókívánságokat!

Mamm,
így ismeretlenül is minden jót nektek!

Süni, köszönjük az energiát holnapra!

Gica, Gabicsibe!
Remélem szép napunk lesz a holnapi! Izgulok értetek is!

Mamm!

Így ismeretlenül is minden jót nektek!

Süni
naposoldal

Sziasztok!

Naposoldal,
csak arra voltam kíváncsi, hogy akkor miért kell menni Uh-ra meg vérvételekre, amikor elkezded a stimut, ha még így is előfordul a túlstimu? De nem is lényeg, nekem bizakodom benne, hogy nem lesz ilyen. Holnapra egy kalappal! Gondolni fogok Rátok és szorítok!

Gica,
Neked is megy a drukkolás!

Aztán várom Tőletek a jó híreket:)

Mamm,
Sok sikert a munkádhoz és a spontán dologhoz is!

Szép álmokat mindenkinek:)
baby.81

Mamm!

Nagyon sok sikert kívánok az új munkahelyeden! Türelmes főnököt és megértő, aranyos kollégákat! Ez tényleg nagyon fontos és soha nem lehet tudni, lehet, hogy éppen a nyugodt légkör hiányzott eddig.

Gica1, Naposoldal, Gabicsibe!

Bocs, ha esetleg kihagytam valakit :oops: Nagyon-nagyon szorítok nektek, hogy jó hírekkel gyertek vissza holnap a BMC-ből! Hajrá lányok, csak ügyesen!!!!!!!!!!! :D
sharon

Lukrécia,l :lol:
Olyan aranyos vagy!
Nagyon örülök hogy már jobban vagy!
Zekétöl már elbucsuztam , a régi saját orvosomhoz
fogok menni, pénteken!Majd jelentkezem!

Mamm ,
Sok sikert kivánok neked az uj munkádhoz,és persze
a spntán babához drukkolok.
bibike27

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: