Sziasztok!
Búcsúzni jöttem, igaz nem örökre...
Már említettem talán nektek, hogy nagyon elegem lett a jelenlegi munkahelyemből, és elkezdtem másik állást keresni. Nos, SIKERÜLT!!! Nagyon boldog vagyok, bár azért félek is egy kicsit. Új kollégák, új légkör, új feladatok...
Elvileg február elején kezdek majd, addig remélhetőleg a vizsgaidőszakomat is sikerül befejezni. (Ja, az a múltkori vizsga, amire karácsonykor kellett készülnöm, szerencsére sikerült, köszi annak, aki gondolt rám!
)
Apával úgy döntöttünk, hogy most egy időre pihentetjük a baba témát, és így a BMC-t is. Úgy látszik, még nem jött el a mi időnk. Igazából mind a ketten meg vagyunk győződve arról, hogy spontán jön majd a trónörökös, hiszen egyikünkkel sem volt komolyabb probléma. Úgy gondolom, hogy eddig a munkahelyi légkör, a stressz, és a munkám meg nem becsülése okozta a sikertelenséget. Túl azon, hogy világ életemben imádtam a gyerekeket, és én magam is anya akarok lenni, azért is szerettem volna annyira teherbe esni, hogy menekülhessek a munkahelyemről. Rájöttem, hogy ez nem a legjobb így... Hónapok óta, sőt tulajdonképpen már több mint másfél éve azért nem szántam rá magam a váltásra, mert "hátha most jön a baba". Most végre döntöttem, és nagyon jó érzés!!!
Köszönök nektek mindent, a bíztató és kedves szavakat, hogy mellém álltatok, amikor magam alatt voltam, hogy itt voltatok, meghallgattatok, és kiírhattam magamból az érzéseimet. Higyjétek el, nagyon sokat számított!
RÉGI és ÚJ babára várók, kívánom nektek, hogy a 2007-es év meghozza végre az oly régóta áhított kisbabát (vagy kisbabákat
), és ugyanolyan boldogok lehessetek, mint a babás topik lakói!
Kismamák, szorítok nektek, hogy problémamentes, és csodálatos terhességetek, könnyű és gyors szülésetek és tüneményes kisbabáitok legyenek!
Anyukák, nektek azt kívánom, hogy nagyon sok örömötök legyen a csöppségekben, és hamar kitanuljátok a gyermeknevelés minden kisebb-nagyobb fortélyát!
Igyekszem folyamatosan nyomon követni, hogy mi van veletek, és ha esetleg nálunk történne "valami", arról is rögtön beszámolok majd!
Sok puszi mindenkinek:
Mamm