Új privát üzeneted érkezett!

Pandácska,
küldtem privit!
angel37

Angel!!
:cry: :cry: :cry:
Miattad jöttem de most lekonyultam én is rendesen :( Ha egyszerre kezdtünk volna bele, én is most tudtam volna meg... :oops: :oops: Remélem hamar kihevered és fel tudsz újra töltődni némi optimizmussal :!:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,
a helycserés támadás valamelyikünknek jót kell, hogy hozzon :wink: , és most már biztos, hogy nem én vagyok az!

+++
angel37

Angel!
Esküszöm ezt én is pont így leírtam, de aztán gyorsan ki is töröltem, hogy nem lehetek ekkora kretén, hogy ilyenekkel jövök vigaszul :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Csajok!
Bevallom, én tavaly elfordultam egy kicsit az ezotéria irányába..Most azt mondom vigasztalásul, hogy a 2007-es év a Szaturnusz éve, ami mindig változásokat hoz. Kínai naptár szerint a disznó éve következik, ami mindig a régi dolgok végét jelenti, valami újat hoz!
Kitartás mindenkinek, ne adjátok fel!

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok!

Köszönöm a kedves fogadtatást!
Hűha, elég drágák ezek a gyógyszerek! S mi lesz az áremelés után...

Sajnálom, hogy a topicban ilyen szomorúan indult az év. :cry:

Egyébként Ti mennyit hiányoztatok a munkahelyetekről a kezelés alatt?

Mesi
mesi27

Angel!
Miattad kukkoltam be... és...
Basszus!

Éden!

Mka!
Ez hihetetlen!!! Annyira jó volt tudni, hogy neked sikerült. Nem akarom elhinni.
Örömmel tudattam a férjemmel, hogy akivel személyesen megismerkedtem a fórumbeli lányokkal a Kaáliban, mindnek sikerült akkor (Alinkat, Anikó, Te). És most ez az elkeserítő hír! Teljesen letaglózott engem is... :( :cry:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sziasztok

Hát ez a nap nagyon szomorú, nálunk bizti ezért esik az eső mert még ő is megsiratja a babócákat

Angel - Éden - Mka
elhinni is nehéz hogy ilyen az élet, hogy ilyen szomorú, de én azért már most küldöm nektek a +++++++++++++++++ erőkat a következő babák ügyében!!!!!!!!

Pandácska
én próbáltam hívni, de csak üzenetrögzítő válaszolt, hétfőn lesz Harcika írta, hogy akkor már lehetlesz hívni.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Erika,
Küldtem neki sms-t mert nekem vasárnap már szuriznom kellene de remélem lehet még hétfön is elkezdeni...
Vendég

Sziasztok!

Hanna!
Mostanában nem nagyon írogatok ide,mert már van egy kislányunk(öribaba)és most pihentetjük a lombikot.Viszont ahogy olvastalak olyan volt mintha a mi történetünket írtad volna le.
Mi a Nyírőben kezdtünk ahol annyit állapítottak meg,hogy a férjemnek gyenge a spermaképe és tele van Coli baktériummal.4 hónapig kezelték eredménytelenül,velem nem is foglalkoztak,ekkor untuk meg és bejelentkeztem a Kaáliba.A véletlennek köszönhetően Dr.Szmatonához kerültünk.Ő kért tőlem EKG-t,teljes vérképet hormonokkal és átjárhatósági vizsgálatot(röntgenest).Mindkettőnktől Hepatitis és Aids szűrést.Férjemnek kellett egy ottani spermavizsgálat.Természetesen abban is volt Coli amitől bepánikoltunk de azt mondta,hogy ne essünk kétségbe csak azért ír fel antibiotikumot,hogy amennyire lehet kiírtsa,teljesen nem fog eltűnni de jó ha a lombiknál minnél kevesebb van.(Postán küldte ki nekünk a receptet,hogy emiatt ne csússzunk még egy hónapot!)
A lombik sajnos nem sikerült,de úgy érzem nem az orvoson múlt,ő mindent megtett.
Szerintem jó orvos,lényegretörő,nem az a mézes-mázas fajta,de a kérdéseink megválaszolására mindig volt ideje.Egyszóval mi meg voltunk vele elégedve,a következőre is hozzá megyünk majd vissza.Amit lehetett Tb-re csináltatott,hogy ne kelljen ott külön fizetnünk.A konzultációt követő mensimnél mentem vérvételre és az átjárhatóságira és az ezt követő ciklusomnál már kezdte is a kezelést.
Bár az én véleményem az,hogy ott minden orvos profi,teljesen mindegy,hogy kihez kerülsz.
Persze lehet,hogy a ti esetetek teljesen más lesz,de gondoltam leírom,mert az eleje ugyanaz.
Ha még van valami kérdésed a dokival kapcsolatban akkor írd meg,mert olvasni mindig szoktam a topicot.

Angel!
Nagyon sajnálom. :cry: Remélem a következő tényleg sikerülni fog. :wink:

Kismókus!
A következő probálkozásunk várható időpontja:október.
mereszt

Fanni!

Sok sikert a munkahoz es jobbulast lelkileg!

Pandacska!

Sajnalom!

Hanna!

Udvözöllek!

Angel!

Nagyon sajnalom! A fene vinne el!

Kismokus!

Köszönöm ha beteszel a tablaba! Adataim:

Mka!

Nagyon sajnalom!

Lanyok!

Mi holnap indulunk haza, hetfön lesz a konzi, utana jövök meselni! Addig is puszi mindenkinek!

Kép
Kép
jucmuc

Annyira lüke vagyok, hogy az adataim lemaradtak a nagy kapkodasban. Tehat: elsö lombik, györi Kaali, kiskatonakkal van a gond. Dr. Boga Peter az orvosom. Nemtudom kell-e meg esetleg valami? Hamarosan 35 eves leszek.

Kellemes hetveget mindenkinek!

Kép
Kép
jucmuc

Szia jucmuc.Mi is a Boga doktorhoz járunk.Nekünk feb lesz az első insem.Leírnád részletessen,hogy milyen vizsgálatokon vagytok túl,milyenek az eredmények.Nekünk megvolt a hormon,sperma,átjárhatósági,ellenanyagvizsg és más alapvető vizsgálat.Eddig minden eredményünk jó,de mégsem esem teherbe.A laparoskopiát egyenlőre nem vállaltuk.Nektek volt?

Előre is köszönöm válaszodat:edus

:wink:
edus76

Sziasztol lányok!

Angel,mka!

Nagyon,nagyon sajnálom! :( :( :(

Jövő péntekre bejentkeztem a Kaáliba a 3.lombik miatt.

Szép estét!
beu9

Angel,
irtam privit remélem megkapod és ha esetleg 20szor küldtem el akkor ne hari :oops:

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Szia Edus!

Hogyne, nagyon szivesen! Igazabol mi a Kaaliban csak egy sperma vizsgalatot csinaltunk, amikor tölem is vettek vert gondolom ez volt az ellenanyag.
Mi ugy mentünk oda, hogy tudtuk mar mi a baj. Nekünk sperma gondjaink vannak. Keves es az a keves is lassu. Szerencsere mindent elfogadtak amit vittünk.
Mi itt Olaszorszagban megcsinaltattunk mar jopar vizsgalatot. Hormon mindkettönknek, nekem 3. es 31. napi. HIV,Hepa, Cisztas fibrozis, Kromoszoma vizsgalat. Nekem is megvolt a HSG.

Nekem laparom nem volt, mert teljesen atjarhato vagyok a HSG szerint es tudjuk, hogy a spermak miatt nem jön össze. Nem tudom Neked miert akarnak lapart. En ugy tudtam azt csak akkor csinalnak amikor ketes a hisztero eredmenye.

Mi holnap reggel indulunk M.orszagra, hetfön lesz a konzultazio.

Kép
Kép
jucmuc

Nagyon köszönöm válaszodat!! :wink:

Jó lett az átjárhatósági vizsgálatom is,de kiakarja zárni a doktor az endometriozist.Mivel minden negatív már nem tud mire gondolni,csak erre. Véleményem szerint inkább lelki oka van a dolognak.Mivel jók az eredményekaz insemnek sikerülnie kell elvileg,stimuláció nélkül lesz.Mióta jártok Győrbe? Mit tudnak tenni,hogy ezen a dolgon segítsenek?Kérlek majd írd meg a hétfői konz eredményét.

edus
edus76

Sziasztok Lányok!

Bár már régóta olvaslak Benneteket, még nem írtam eddig a topicba.
Előre is bocsi, hogy csak így bepofátlankodok, de nagyon elszomorítottak az elmúlt napok történései. Nagyon sajnálom, akinek most nem sikerült.
Jó lenne megtörni ezt a sorozatot...
Én most állok a 2. lombik előtt, szerdán vagy csütörtökön lesz punkció és mint sokan mások én is a Mágushoz járok. - Egyébként Krizsa doki hétfőtől lesz ismét a Kaáliban. -
Van valaki, akinek jövő héten esedékes a punkció v. transzfer?

Jud
jud71

Edus! :D

Nagyon szivesen! Visszaneztem amit irtam, termeszetesen nem 31. hanem 21 napi vervetelt akartam irni. :)

Igy mar ertem miert tanacsoljak a lapart. Nagyon szoritok Neked, hogy összejöjjön az inszemmel. Ha pedig megiscsak sor kerül majd a laparra ne felj töle mert ott legalabb elaltanak es biztos nem faj semmi. Es legalabb tutira kizarhattok minden problemat.

Mi dec.4-en voltunk elöször Györben, aztan rögtön megvolt a sperma vizsgalat is ami megerösitette a vitt leleteket. Aztan amikor beszeltem az orvossal mondta, hogy mi a jarhato ut. Ezutan mar csak idöpontot kellett kernem egy következö konzira ahol megbeszeljük a tovabbi teendöket, ez lesz hetfön.

Ha minden vizsgalatotok rendben van akkor biztos insemezni fogtok. Ilyen esetben csak akkor kerül mar sor lombikra ha legalabb hat sikertelen inszem volt mar.

Lehet, hogy tenyleg csak lelki oka van es akkor tutira összejön hamarosan meglatod. En szivböl kivanom Neked!

Jo ejt mindenkinek!

Kép
Kép
jucmuc

Szia Jud71!

Üdv itt! :D Én ugyanott tartok kb. ahol Te: 2.lombikom,Krizsa a dokim és hétfőn megyek UH.-ra ( tüszőlesőre). Jó lenne,ha már jövőhéten meglenne a beültetés. Mióta megy a stimu? És mi nálatok a baj?
andrea23

Harcika!

Remélem most elküldte... !
andrea23

sziasztok!
először is BUÉK mindenkinek!régen írtam,de most muszály billyentyűzetet ragadnom!!!elképedek ezen a rossz szérián,amit majdhogynem én kezdtem el.ez borzasztó.nem sorolom fel a neveket!!!mindenkit nagyon sajnálok és veletek érzek!!!
remélem hogy egyszer mindenkinek sikerül végül is!!!!
én amúgy most megvagyok.meló ezerrel,és spontánozunk.mivel tavaly csakis az orvosi segítségben bíztam, most megpróbálok megint visszamenni a 2005-ös praktikáimhoz.naptármódszer,pg53,nyákvizsgálat,stb.újraletöltöttem a jónás naptárat,ki tudja...
most tervezem, hogy eljárok tornázni.sok hormon,evés,vitaminok,olyan lettem mint egy tápos csirke.szerintetek ha a ciklus 2. felében vagyok tornázhatok?kezd elegem lenni abból, hogy két éve úgy élem az életem,hogy bekorlátozom magam, és mindig úgy vagyok hátha terhes vagyok, és két éve nem vagyok az!!!piálás,stb terén is.
ha meg akar tapadni,úgyis megtapad,nem ?mi a véleményetek.
mindnkinek sok sikert kívánok 2007-re!!!!!!
puszi
lola29

Jó reggelt mindenkinek és kellemes hétvégét!

Lola,
Nekem is az a véleményem hogy ha megakar tapadni megfog ha meg nem akkor nem... Szerintem nyugodtan tornázzál egészséges kereteken belül nem hiszem hogy ártana söt szerintem csak használni fog! Amitöl tartozkodj azok a gyogyszerek meg a sok alkohol de gondolom most nem tervezed hogy alkoholmámorban fogsz uszni minden nap :lol: :wink: Neked is sok sikert 2007-re!
Vendég

Lola :D
terhesség alatt is lehet tornászni :D
nyugodtan tonássz, éld az életed, legyél önmagad!
annyira érdemes figyelni, hogy max. a hasizomgyakorlatokat került. ennyi :D de kevés abból is mehet, csak most ne hassra gyúrj :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok lányok.Szeretném megkérdezni,hogy ki halott a gynevac nevezetű injekció kuráról?Mi a véleményetek róla?A Kaáliba kint volt,hogy véleményük szerint nincs bizonyított hatása,és aki mégis alkalmazni akarja,arra az időre függessze fel a Kaális kezeléseket.Háziorvossal felíratható,krónikus nőgyógyászati gyulladásokon segít.A lombikbaba.hu-n találtok részleteket róla.A fókuszban és több újságban nyilatkoztak róla nők,és azt mondták el,hogy több évi meddőség után segitett nekik. Légyszíves osszátok meg véleményeteket róla.

jucmuc!Köszönöm a bíztató szavakat,én hasonlókat kívánok neked!!!!!!
edus76

Edus :D
ált. a krónikus gyulladásokra jó ill. olyan nőknek, akik könnyen kapnak el fertőzéseket.
Nem csodaszer, de azzal, hogy normál állapotban tartja a hüvelyflórát segíthet.

én túl estem 1 kúrán.

azt most nem tudom, hogy kapható-e éppen.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lola! Nagyon egészséges hozzállás. Szerintem nyugodtan tornázz, max a 2. felében ne ilyan intenzíven. A laza, nem megerőltető, rázkódó sport kifejezetten jót tesz. Na meg esténként egy-egy pohát vörösbor. Hajrá!

Edus!
Van egy gynevacos topik a fogamzás fejezetben. Ajánlom!
Én túl vagyok egy kúrán, és nekem bejött. kopp-kopp-kopp!

Icsilya! Hogy vagytok?

Kép
zölddisznó

Kedves Edus!

Nekem augusztusban volt laparoszkópiám, akkor derült ki, hogy endometriózisom van, de kis fokú, így műtétileg nem tudtak vele mit kezdeni. És az új dokim (az intézetben) ultrahangon látta, hogy folyadék van a hasüregben, s ez is endo-ra utal. No, meg a fájdalmas menstruáció. Nem tudom, nálad van-e ilyesmi.

Mesi
mesi27

Kedves Lányok!
Ez az év tényleg nem kezdődött jól! De a folytatás majd annál jobb lesz, csak kezdje el végre valaki, és sikerszéria lesz ismét!
Mka!
Nagyon szomoruan olvastalak :cry:
Angel!
:cry: :cry: :cry: Remélem hamarosan sikeres leszel!
Lola!
Igazad van, ha meg akar foganni, ugyis megfogan, erre a legjobb példa az enyém... Nem kiméltem magam akkoriban, emelgettem Pörit rendesen, aztán mégis :D Hajrá, drukkolok nagyon!

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Edus

én is megcsináltam a gynevac kúrát a nyáron, azóta nincs semmi bajom, előtte viszont gyakran voltak gyulladásaim.
amit még észrevettem: azóta nem voltak menszis görcseim, előtte viszont nagyon erős menszesem és görcsölések voltak (az erős vérzés valószinűleg az endometriosis miatt volt)

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Sziasztok lányok. Én még uj vagyok ebben a topikban de veletek érzek. Mi is a Kaáliba járunk Dr krizsa az orvosunk. Nagyon drukkolok mindenkinek. A jónás naptár letölthetőségét elküldené nekem valaki? Tündibündi
tündibündi

Tündi! Hol tartotok? Mesélj kicsit!

Kép
zölddisznó

Köszönöm a gynevacos hozzászólásokat!! Bíztató véleményeket olvastam a gynevac fórumon.Valószínű kiprobáljuk mi is.

mesi! Neked is köszi.Nincsenek görcseim menstruációkor,régebben voltak és elég durvák,de már régen nincs ilyen.

tündibündi! Én megrendeltem a Jónás könyvet (Dr.Jónás Jenő: Fogamzáskontroll ).Az ott leírtak alapján kértem egy jelentkezésilapot.Meg is küldték egy 23ezer forintos csekk
kiséretében.Hát mit mondjak erre nem számítottam,már csak azért sem,mert ezt nem mondták a telefonba.Én ugyanis beszéltem telefonon a dokival személyessen.Elég lerázó volt,csak annyit mondott,hogy itt és itt rendeljem meg a könyvet,és abból mindent megtudok.Már nem tudom honnan rendeltem meg a könyvet,de a doki számát kinéztem neked a könyvből. 06-1 /356-15-78 Honlapot nem ír a könyv.Remélem tudtam segíteni!! :wink:
edus76

Szia Andrea!

Dec. 29.-én kezdtem a stimut és tegnap voltam UH-n Kováts doktornőnél, mivel Krizsa doki még nem volt. Még elég kicsik a petikék, így még szúrom kell tovább a Gonal-t és hétfőn ismét UH.
A doktornő szerint szerdán v. csüt.-ön lesz punkció.

Tul.képpen minden eredményünk rendben, azt leszámítva, hogy a kiskatonák kicsit lassuak.
Krizsa doki az 1. lombik után nyáron laparoszkopiát javasolt, hogy az endometriozist kizárjuk, de bevallom nőiesen "kissé" tartok a beavatkozástól. Tavaly amúgy is eltöltöttem egy kis időt a kórházban a baleseti sebészeten, és nem igazán kívánkoztam ismét kés alá. Szóval úgy döntöttünk, hogy megpróbáljuk a 2. lombikot is és ha továbbra is szükség lesz rá, majd akkor megyek laparoszkópiára.
Neked volt esetleg ilyen beavatkozásod?

Igaz, hogy most kisebb dózisú Gonal-t kapok, de aggaszt, hogy tegnap még csak 6 petike volt. Az elsőnél 15-t szívtak le, abból csak a fele termékenyült meg és csak 3 fejlődött nyolc sejtesig. Mi lesz, ha ez az arány most is így alakul? :shock:

Jud
jud71

Sziasztok!

Gyorsan visszaolvastam.

Sajnálom, hogy most nem sikerült, de jön a következő.

(Hű de bátran írtam, hiszen én még csak most kezdem.)

Annyira rendesek vagytok Csajok, hogy segítetek!
hanna30

Sziasztok!

Lányok!

A negatív hcg után nem jött meg rendesen mensim.(Igazából csak barnázok 4 napja, görcs semmi)
Ha vakinek volt már légyszi írjon! :?:

Köszi!
beu9

sziasztok!
JÓNÁS NAPTÁR!!!!
szerintem szemétség,hogy ezt is üzleti fogásnak veszik fel!!!!!le lehet a naptárat tölteni a neten!!!!!ingyen!!!!ugyanaz!nem könnyű,nekem is két napba telt,kell hozzá egy kis angol tudás.
lola29

ajánlom mindenki figyelmébe a fogamzásnál a beülti előtti és utáni érzések topikot, ott most nagyon DURVA dolgok mennek!!!!!
lola29

Sziasztok!

Én ritkán írok nektek,de mindig olvaslak titeket,mivel mi is a Krizsa dokihoz járunk.
Az lenne a kérdésem,hogy van-e valaki,aki nem Marvelon fogigátlót kapott,hanem Rigevidon-t.
Amikor kérdezte Krizsa doki,hogy milyen fogigátlót szedtem anno,mondtam,hogy Yadine-t,de attól barnáztam,mert állítólag túl alacsony volt a hormontartalma.Utána Lindynette 30-t szedtem.
És akkor azt gondoltam,hogy azért nem Marvelont ír fel,hanem mást mint amit itt olvasok,hogy használtok.De ettől barnázok megint.Remélem nem gond.Ugye másnak sem volt gond?

Látom van akit foglalkoztat a Jónás módszer.Én nekem nem jött be,de azért találtam nektek egy honlapot:

http://www.web-hang.hu/dr.panszky/

És ha valaki a naptárt szeretné az internetről letölteni,itt alább leírom,hol találja meg azt az oldalt,ahol valaki nagyon jól,és egyszerűen leírja,mit kell csinálni.
Szóval:
Fogamzáson belül a Jónás módszer,avagy ...
Itt a 2.oldalon,2005.január 17.-én 13:48-kor Macskási néven írt egy hölgy,és teljesen követhető.

Remélem tudtam segíteni.

Nagyon szorítok mindenkinek.Remélem ez a sok-sok szenvedés hamarosan csak egy régi rossz álom marad mindenkinek,amit elfeledtet majd vele egy (vagy több) csöppség.
Vendég

Bocsi,csak most néztem meg a honlapot,amit beszúrtam,nem túl sok infót tartalmaz :oops:
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Beu,
Én sajna nem tudok segíteni...

Sikerült szurit szereznem és ma már beadtam az elsö adagot pénteken megyek uh-ra remélem a jó oldalon nönek majd a peték :roll:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Az éjszaka megjött, úgyhogy ez a ciklus most már végképp lezárva.
Köszönöm, lányok, a sok vigasztalást.

Nyulasz,
Rigevidont szedtem én is, volt pecsételés mellette, de nem jelentett gondot.

Beu,
ha nagyon nem jön a vérzés, akkor hívd a dokidat!

Pandácska,
drukk a jó oldaladnak! :wink:

A Jónás naptárhoz annyit szólnék hozzá, hogy most beleesett az aszerinti termékeny napjaimba a punkció. Egyszer régen letöltöttem, de amúgyse hittem benne.
angel37

Lola! Hajrá,és drukk,hogy spontán összejöjjön az a baby... ! :wink:

Edus! A Gyvenac-ot használta egy közeli ismerősöm és neki nagyon bevált nőgyógyászati problémákon nagyon sokat segít.

Tündibündi! Üdv közöttünk! :wink: :D

Jud71! Nekem Jan. 1.-én kezdődött a stimu. Tényleg nagyon egyformán haladunk.Én is hétfőn megyek UH.-ra. Nyugi,biztos minden rendben lesz.Nem feltétlen kell olyan sok petike.Szerintem inkább kevesebb és jobb minőségű. Neked sem volt fagyiba? Nekem az elsőnél 6-ot szívtak le és csak kettő termékenyült meg. Nekem volt laparom kétszer is.Kivették mind a két petevezetékem,a sok gyulladásom miatt. Ez nálunk a probléma. :cry:

Nyulasz! Én barnáztam a Marvelon-tól is.

Beu! Szerintem napok kérdése és biztosan megfog jönnö rendesen.A sok hormon biztosan közrejátszik!
andrea23

Nyulasz! Én a Marvelontól is barnáztam. Érdekes,az első lombiknál nem barnáztam tőle,most a másodiknál meg igen.

Pandácska! Hajrá!!!

Angel! Jobban vagy már lelkileg?
andrea23

Andrea,
köszönöm, vagyogatok :roll:

Neked most már mindjárt tüszőnézés! :wink: +++++++++++
angel37

Angel!

Igen,de a sok negatív eredmény után már nem vagyok túl bizakodó! :cry:
andrea23

Pandácska!
Örülök, h. végül megvan a szuri és drukkolok!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok. edus76. Köszönöm a segítségedet. Azt hiszem én sem örűlnék egy ilyen cseknek.
nyulasz. Neked is köszi az infót majd visszaolvasok. Remélem Dr Krizsa 12.-én már lesz mert nekünk akkor kell menni hozzá a stimu megbeszélésére. Aki ezen már tul van mesélhet róla valamit. Bár most a 23.napnál tartok a hőm 37.3 de nekem mindig fent van és csak a piri napján esik le. Pont 12.-én kéne neki megjönni
tündibündi

Sziasztok

Angel
+++++++++++++++++++++

Tündibündi
Krizsa dr. már holnap is, és én ha holnap a telcsibe is azt mondja hogy mehetek akkor én is 12-én pénteken randizom vele.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Angel,
:( Köszi a drukkot már érzem is hogy dolgoznak a fészkeim. A Jónás módszert én is csináltam egy ideig de aztán feladtam.

Babaimádó,
Köszi :)

Andrea,
Neked is hajrá remélem sok szép tüszöd lesz holnap :wink:

Kép
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?