Sziasztok!
Hanna!
Mostanában nem nagyon írogatok ide,mert már van egy kislányunk(öribaba)és most pihentetjük a lombikot.Viszont ahogy olvastalak olyan volt mintha a mi történetünket írtad volna le.
Mi a Nyírőben kezdtünk ahol annyit állapítottak meg,hogy a férjemnek gyenge a spermaképe és tele van Coli baktériummal.4 hónapig kezelték eredménytelenül,velem nem is foglalkoztak,ekkor untuk meg és bejelentkeztem a Kaáliba.A véletlennek köszönhetően Dr.Szmatonához kerültünk.Ő kért tőlem EKG-t,teljes vérképet hormonokkal és átjárhatósági vizsgálatot(röntgenest).Mindkettőnktől Hepatitis és Aids szűrést.Férjemnek kellett egy ottani spermavizsgálat.Természetesen abban is volt Coli amitől bepánikoltunk de azt mondta,hogy ne essünk kétségbe csak azért ír fel antibiotikumot,hogy amennyire lehet kiírtsa,teljesen nem fog eltűnni de jó ha a lombiknál minnél kevesebb van.(Postán küldte ki nekünk a receptet,hogy emiatt ne csússzunk még egy hónapot!)
A lombik sajnos nem sikerült,de úgy érzem nem az orvoson múlt,ő mindent megtett.
Szerintem jó orvos,lényegretörő,nem az a mézes-mázas fajta,de a kérdéseink megválaszolására mindig volt ideje.Egyszóval mi meg voltunk vele elégedve,a következőre is hozzá megyünk majd vissza.Amit lehetett Tb-re csináltatott,hogy ne kelljen ott külön fizetnünk.A konzultációt követő mensimnél mentem vérvételre és az átjárhatóságira és az ezt követő ciklusomnál már kezdte is a kezelést.
Bár az én véleményem az,hogy ott minden orvos profi,teljesen mindegy,hogy kihez kerülsz.
Persze lehet,hogy a ti esetetek teljesen más lesz,de gondoltam leírom,mert az eleje ugyanaz.
Ha még van valami kérdésed a dokival kapcsolatban akkor írd meg,mert olvasni mindig szoktam a topicot.
Angel!
Nagyon sajnálom.
Remélem a következő tényleg sikerülni fog.
Kismókus!
A következő probálkozásunk várható időpontja:október.