Sziasztok!
Még tavalyról kellett visszaolvasnom
VIGYÁZAT HOZZÚ LESZEK!!!
Évi!
Gyönyörű kislány Noémi!!!
Nem tudok elégszer gratulálni Nektek! Én is nagyon Tibit látom benne, vagy rossz a szemem esetleg?
Mint a topik legfiatalabb kisfiának anyukája "lecsapnék" Noémira! Szerintem jól mutatna az én kis gyönyörű Benikémmel
Nagyon örülök, hogy Rolcsi is nagyon jó bátyusnak bizonyul! Én annyira élvezem, amikor Marci meglátja Benit, akkor elkezd mosolyogni (még hangot is ad hozzá), simogatja, törölgeti a nyálát, játékhalmazt varázsol köré. És most már Beni is mosollyal viszonozza a figyelmességeket
Sajnálom a gyomrodat
Nekem a terhesség alatt sem volt ilyen bajom és szerencsére utána sem. Még lehet, hogy rendeződnek odabenn a dolgok, aztán ha minden a helyére került, majd a gyomrod is helyrejön. Mindenképp drukkolok, hogy így legyen! Ettől eltekintve, jól vagy? MEnnyire tudtad kipihenni a nehéz szülést? Ki gondolta volna, hogy Noémi ennyire megdolgoztat? Én nem adtam hangot neki, de féltem, hogy nehogy még a kórházba menet kibújjon. Erre tessék
Györgyi!
Esküvő, lakásvásárlás!!! Hú, csak kapkodom a fejem! Nagyon szorítok Nektek, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy szeretnétek! Gondoltad volna 2 éve, hogy így alakul?
Klassz, hogy ennyire tetszik a meló! Én nem is tudom, hogy én hogy viselném? Biztos jó lenne egy kis agymunka, de folyton a kölkeceken járna az agyam. Te hogy vagy ezzel?
Szemüvegtörés, tapaszolás
Sajnálom, hogy még mindig ilyen nehezen megy a dolog. Mikor mentek kontrollra?
MArci emeletes garázsos játékában valóban le lehet gurítani a kisautót az egyik emeletről a másikra. Sőt ha ügyes vagy, akkor a legfelső emeletről folyamatosan legurulhat a legaljára.
Gigi!
Tényleg nagyon rendes volt Tőled, hogy hazavitted Éviéket. Én még ilyen segítőkész csajszit nem láttam, mint Te!
Sajna nem fogytam, rendületlenül tartom a plusszomat
És sajna nem is tudom megvonni magamtól a fini édességeket, mindig lecsúszik ez-az. A kenyeret viszont szinte alig eszem.
Nagyon szép lett Nálatok minden! Annyira tetszik ez a krémes összhatás, mármint a színekre gondolok! Az "idemo beige" színű kanapét most vettétek, előtte fehér volt, ugye? Mi is ezt a fajtát néztük ki az új kecóba
Jó az ízlésünk, vagy mi a szösz
Épp a múlt héten jutott eszembe, hogy Olika tavaly mennyit betegeskedett és idén - hála az égnek - semmi baja! Biztos ez az aloés cucc is segít, meg az ő kis immunrendszere is felépült
A bárányhimlős injekciónak jött már ki valami "eredménye"? Mennyibe került ez az oltás?
Mica!
Veletek mi van azóta? Melóhegyek, hova legyek?
Saxi!
Lányok nagyon édesek! Olyan kis szende képet vágnak az első képeken, annyira helyesek! Nagyon szép volt a fátok!
Te láthatóan fogytál! Az arcodon én egyértelműen látom. Tényleg mennyire sikerül tartani a diétát? Kilóban még mindig nem tudod a fogyást?
Kata!
Nagyon ügyes vagy vizsgákkal! Én el nem tudom képzelni, hogy bírod a két gyerek mellett. Éjszakai tanulni, hú régen is utáltam, nem hogy két gyerekkel
Jelentem: MArci esténként fürdés előtt belepisil a WC-be és ennyi. Bár a héten egyszer rákéredzkedett szintén pisilni, de többet nem hajlandó. Amikor látom, hogy kakil, megkérdezem, hogy nem megyünk a WC-re? De Ő kategórikusan elutasítja, én meg ugye nem erőltetem... Ne aggódj, majd jön a nyár, aztán ide veled szobatisztaság!!!
Szerencsére Beninél az oltásnak egyéb hatása nem volt a nyügin kívül.
És Ő már nem kap 5 hósat, csak a 15 hósat! (Bár azt Marcival jól megszívtuk
)
Bogyó!
Veletek mi van mostanság? Hú, már Dávid is elmúlt 1 hónapos! Rendes fiú? Hagy néha pihenni?
Köszönöm, hogy drukkoltatok tejcsi ügyben!
Talán most jobb a helyzet, de minden nap izgulok, hogy mi lesz másnap. Ahogy Marcinál is, minden napot ajándékként élek meg, hogy szoptathatom Benit.
Tegnap egyedül voltam Vele egész nap, mert Gábor átvitte Anyumékhoz Marcit. El nem tudjátok képzelni milyen szuper napom volt: BENI SZINTE EGÉSZ NAP ALUDT!!! Csak pislogtam, hogy délelőtt lenyomott 1 órát, majd 1,5 óra fennlét után aludt 11-től 3-ig (közben cicin azért visszaaltattam cirka 3-szor). Aztán ismét 1,5 órányi fennlét után aludt fél 5-től fél 6-ig. Éveket fiatalodtam: csönd volt körülöttem. Beni nem sírt, Marci nem ordítozott.
Persze ma délelőtt, amikor szintén csak ketten voltunk (nagyfiúk fodrásznál jártak
), egy percig nem maradt csöndben: nyüszizett, visított, csak a cicin aludt 3/4 órát.
Gábor pár perce altatta el nagy nehezen.
Persze a szomszédban ismét (immáron 3,5 hónapja) zörögnek!!! Én el nem tudom képzelni mit lehet egy 53 nm-es lakásban 3,5 hónapon keresztül vésni, fúrni
Óvoda: Őrbottyánban - ha minden igaz - létezik minicsoport az évvesztes gyerkőcöknek. Így ha Marci decemberben betölti a hármat, 2008 januárjától mehet a minicsoportba, majd szeptembertől a kicsibe, mint rendesen. Remélem ez tényleg így lesz...
Mondanom sem kell,hogy mire végeztem a levéllel, Beni felébredt: aludt cirka fél órát és most vigyorog, mint a vadalma. Szopizni persze nem akar, elég nehéz így tartani a tejcsi szintt
Pusz Mindenkinek: Melinda