Új privát üzeneted érkezett!

Ez lemaradt, pedig olyan szép.
Kép
Puszi, Saxi
saxi

Sziasztok!

Gondoltam bejelentkezem! Noemi meg mindig a pocakban :cry: . Jó alaposan kitolt velem a dokim, hiszen, ha nem mondja már hetek óta, hogy bármikor jöhet a picur en türelmesen várok a kiírt időpontig. De ugye azt mondta, hogy számítsunk rá bármelyik nap kezdődhet! :evil: Időközben persze elkezdődött a suli, ezert anyósom hazament, Tibimnek pár nap maradt a szabijából, en pedig hülyet kapok. Nem is tudom mióta nem alszom, meg mindig köhögő rohamokkal küzdök es olyan vagyok, mint akin átment egy úthenger :(
Most ugyanott tartunk, mint 3 hete; idegeskedek mi lesz, ha akkor kezdődik amikor apa dolgozik, vagy ejszaka ? :!: Anyósom azt mondta ott hagy csapot-papot, ha hívjuk, de mire a belvárosból ideer :?: Mit csinálok a 3 gyerekkel? Olyan jól megterveztünk mindent :cry:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Sajnálom, lányok de tenyleg k. elegem van.
Holnap 11-re megyek dokihoz, kiváncsi vagyok mit mond, megint. A múltkor azt mondta már keves a magzatviz, most ez is aggaszt! :(

Saxi, nagyon edesek a lányok es szep volt a fátok is!!! :)

Kata, neked is köszi a drukokat! :)

Remelem legközelebb már jobb hirekkel jövök!

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!!

Évi :)
Most csak neked írok mert Olivér itt ugrál rajtam.
Ha bármikor beindúl a szülés és nincs Tibi és anyós a messzi belvárosban, hívjál nyugodtan engem!!!! Akár éjszaka is hívhatsz, Oli miatt már úgyis tiszta éjszakai bagoly lettem! :wink: A héten még Viktor is itthon van, de anyut meg bármikor át tudom hívni hozzánk. Ezt légyszíves ne udvariaskodásnak vedd, komolyan gondolom!!!
Kitartás, már mindjárt itt a vége!! :D

Puszi

KépKép
gigi28

Drága Gigi! :)

Nagyon jól esett amit írtál!!!!!! Vivus (aki eppen kamaszos barátnő válságon megy át :roll: ) közölte, hogy na anya, a Gigi igazi barátnő :) es tenyleg az vagy es KÖSZÖNÖM! :) Termeszetesen szivesen rád bizom a gyerekeket, tul.keppen úgy is csak egy átmeneti időről lenne szó, amig valamelyik ősük ideer. Már csak abban bízom, hogy legalább Noemi nem ejszakai babó lesz, mint a tesói! Szóval megegyszer köszönöm! :):)

Ma 11-re megyek a dokimhoz, kerek egy kis drukkot! :oops:

Mindenkinek szep napot kívánok! :)

Puszi: Evi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Drága Évi!

Sajnálom, hogy ennyire stresszes lett a vége, a terhességnek.
Bár én is emlékszem, hogy Boginál, már majdnem megőrültem.
Boglárka a 43.-ik hét végén született, és már szinte könyörögtem az orvosomnak, hogy indítsuk meg a szülést, de mindíg azt mondta, hogy tudja az a gyerek, hogy mikor kell jönnie.
Szóval kitartás, és megy a drukk ezerrel.
Drukk,drukk, drukk,............................................................................
Szívesen ajánlanám a pesztrát és is, de gondolom a távolság miatt nem vagyok alkalmas a feladatra.
Gigitől igazán nagyon szép dolog, hogy segít.
Minden jót Neked, és próbálj megnyugodni, biztosan nem lesz semmi baj.
Sok puszit küldök, Saxi
saxi

Sziasztok!!!

Éjszaka kaptam egy sms-t Évitől, hogy Noémi elindúlt a nagyvilágba!!! Remélem már meg volt a nagy találkozás!!! :D

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!
Köszi a tudósítást! Úgy látszik Noémi is a tesóihoz hasonlóan éjszaka indult el kifelé! Írj amint megtudsz valamit!!!!!

ÉVI!!!!
NAGYON DRUKKOLOK!!!!!!!!!!

Bocsi, hogy rég jelentkeztem, de hát tudjátok dolgozó nő lettem és reggel 5-kor kelek és esténként rendszerint bealszok Norbi mellett!
A melót tuvábbra is élvezem és bízok benne hogy még egy darabig nem kell ismét táppénzre mennem Norbival, bár megint elég taknyos és kicsit hurutos a füle, de semmi komoly! Szegénykémet folyton nyaggatom, mert most még a szemüveg meg a tapasz mellett próbálom rátenni a fülmelegítő gyógysapit! Szegény gyerek fején folyton van valami! Amúgy a szemüveggel, tapasszal mostanába szörnyen kínlódunk, megy a sírás, alkudozás rendesesn, sőt már megvolt az első szemüvegkeret cserénk is, mert eltört a szára ahogy folyton lekapdosta magáról!
Szilveszterünk egész jól telt, apával koriztunk egy nagyot, Norbi meg anyósékkal egész jól viselte, a durrogásokra felébredt, de anyós ügyesen megnyugtatta és visszaaltatta!
Részesei voltunk a földrengésnek is! Hát rendesen megijedtünk, de mostmár ezt is tudjuk hogy milyen!
Egyenlőre ennyi!
Ja hamarosan nem lesz megint netünk, de a melóhelyről majd írok Nektek!

Puszi

Kép
Kép
györesz

A várva várt sms:

Hosszú, nehéz vajúdás után 12.50-kor megszületett Noémi Eszter. 3220 gramm és 49 cm!!!!!!!!!!!

Kaptam a telefonomra egy képet is!!!! Annyira édes! :D Tiszta apja a lányzó!!!!! :D
Ha beszéltem Évivel, beszámolok nektek is, hogy mi, hogyan volt!!

Évikém!!!
Nagyon-nagyon gratulálok nektek!!! Így utoljára, Noémi jól megkínzott téged, de a kép alapján nagyon megérte!!!!!
Kép

KépKép
gigi28

Sziasztok!

De jó,hogy benéztem! :wink:

Évi!
Nagyon sok szeretettel garulálok,egészséget és minden jót kívánok Nektek :!: :D :D :D

Gigi!
Légyszives tájékoztass minket továbbra is,és köszi az eddigieket! :)

Üdv.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Évi!

Sok szeretettel gratulálok, minden jót, és sok-sok tejcsit kívánok Nektek!
Kép

Puszi a kicsinek és a nagynak is.
Saxi
saxi

Sziasztok!

Gigi!

Köszönjük a tudósítást.

Györesz!

Szegénykém, Nektek aztán kijutott, a "jóbol".
Norbika pedig olyan kis hős, de nem csoda azért mindet Ő sem enged.
Reméljük nem lesz semmi gond a fülével.
A szemüveg meg ahoz képest, hogy mennyibe került nem sokat bírt.
Pedig egyértelmű, hogy egy gyerek nem fogja még vigyázgatni a szemüvegét, élből törhetetlennek kéne lennie.
Tényleg most, hogy írod, elgondolkoztam, milyen lesz majd két gyerek mellett vissza menni dolgozni.
Hol az egyik, hol a másik beteg, nem biztos, hgy szeretni fognak a főnökségnél.
Bár ez még a jövő zenéje, mert egyenlőre nem úgy néz ki, hogy lesz munkám.

Kata!

Milyen volt a karácsony?
Végül megjött a hangulatod?
Suliban mi a helyzet?
Na, most megvolt a heti sorkérdés, bocsi.:lol: :lol: :lol: :lol:

Megyek altatni.
Mindenkit puszilok, Saxi
saxi

Évi!!!
Nagyon gratulálok Nektek és nagyon nagyon sok boldogságot és egészséget a kicsi lánynak!!!!!

Saxi!
Én is meglepődtem amikor egyik reggel a kezembe maradt a szemüveg szára, még jó hogy van rá jótállás és egy teljesn új keretet kaptunk! Amúgy ott tört le ahol a rugós rész forrasztva van a merev részhez.

Puszi

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!!!

Drága Évi!
Ezúton is szívből gratulálok Nektek!!! Sok boldogságot és még annál is több tejcsit!!! :D

Drága Noémi Eszter!
Légy üdvözölve itt köztünk! Légy boldog életed minden pillanatában!!! :D

Kép

Gigi!
Ha beszélsz Évivel, kérlek add át az üdvözletemet. Elég ha Te hívod, nem akarom zavarni. Biztos van mit tennie a kis Tündérke mellett :D

Lányok!
Mi szerdán megkaptuk a 4 hós oltást. Azóta Beni az előzőekhez képest még zizisebb, tejcsim hirtelen eltűnt. Úgyhogy küzdök rendesen. Drukkoljatok, kérlek!!!

Millió puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok

Délután beszéltem Évivel! Átadtam a gratulációtokat. Fáradt, de nagyon boldog. 12 órát vajúdott, öt perces fájásokkal. Tibit éjszaka haza is küldték, mert látszott, hogy egyhamar nem bújik ki Noémi. Rolcsi ámuldozott Noémi láttán :D Epidurált nem kapott Évi, mert nem tágult rendesen. De az a lényeg, hogy egészségesek mindketten. :D

Délután írok többet és reagálok mindenre!

Puszi

KépKép
gigi28

Melinda!

Sajnálom, hogy ennyi zűr van Benikével.
Ezek a kis manócskák, rendesen megdolgozzák az ember idegeit.
Megy a drukk ezerrel, remélem segít. :) :) :) :)

Mindnkit puszilok, Saxi
saxi

Sziasztok! :D

Melinda :)
De jó, hogy Te is írtál!!!
Sajnálom, hogy Benivel még nehezebb lett. Olivérnek ezek e kisbabás oltások nem okoztak semmi gondot, a későbbiek viselték meg.
Annyira megcsappant a tej, hogy pótolnod kell? Hátha Beni bébi megtáltosodik aztán visszahozza a tejcit. Amennyire lehet, ne stresszelj ezen.
Baba klubban voltatok már?

Saxi :)
Mivel foglalkoztál a lányok elött?
Én is sokat gondolok a munkára........ Nekem annyiban szerencsém van, hogy a saját céghez megyek majd vissza. Viszont kell majd egy olyan feladat aminek van értelme is de ha nem megyek pár napig mert Oli beteg, akkor nem dől össze a világ. Az ovival sem tudom, hogy mi lesz....... Május 31-ig kéne betöltenie a hármat, hogy összel felvegyék. Volt róla szó, hogy épül nálunk egy két tannyelvű ovi, iskola. De se híre, se hamva. Pedig az jó lett volna.
A lányok nagyon édesek a képen. Olikám jól megnézte őket, és elvarázsolva mondta, hogy bohóc :wink: Milyen válogatáson voltatok?

Kata :)
Mi van veletek???? Szereztél újabb ötöst a bizidbe???? Csodállak, hogy a két fiú mellett tudod csinálni.
Kevin kutya kidugúlt :D Muszály volt neki, mert nem szándékoztam beöntést adni neki........ :roll:

Györesz :)
Szegény Norbika, remélem hamar meggyógyúl!!! Én lassan egy éve adok Olinak aloe immunerősítőt és két éves korától tablettát (szét kell rágnia és nagyon szereti) és le kell, hogy kopogjam annyi baja volt most össz-vissz, hogy folyt az orra. Se láz, se köhögés, semmi. Pedig tavaly ilyenkor túl voltunk már egy kruppon, volt tüdőgyulladás is. Az a röhej, hogy tavaly pont emiatt nem is jártunk közösségbe, most pedig járunk a zeneoviba, barátokhoz. Esetleg érdemes lenne megpróbálni. A gyerekorvosunk is ajánlja.
Tényleg felháborító, hogy ennyit bír ki egy szemüveg.......... :? A füles sapi tényleg jó, tavaly sokat használtuk...... :roll:

Pénteken Olikám megkapta a bárányhimlő elleni oltást. Hősként viselkedett. 6 hét múlva pedig a pneomococcus ellenit is megkapja. Sajnálom csórikámat, hogy ennyit buzerálom, de nyugodtabb vagyok ha megkapja. Ez utóbbi védőoltást nagyon pártolja a dokinénink és a tv-ben is láttam az én gyerekkori orvosomat, ő azt mondta, hogy a gyerekorvosok most azért küzdenek, hogy ez is legyen kötelező oltás. (most szabadon választott, csekély 16 ezerért)
Meséljetek légyszi, hogy milyen programokat csináltok a skacokkal. A délelött elmegy a bevásárlással, főzéssel. Aztán mikor meg délután felébred, már sötét van!

Puszi

KépKép
gigi28

Szia Gigi!

Eredeti szakmám varrónő, de utoljára, egy ruházati üzletben voltam eladó, és kirakatot rendeztem.
Imádtam csinálni, főleg a dekorációs munkák érdekelnek.
De bírtam a sok új arcot is az üzletben.
Erről már tutira lemondhatok, teljes munkaidőben nem is tudnám bevállalni, mert nem érnék az oviba zárásig.
És a szombatozás sem igazán tuti, ha az embert két gyerek várja otthon.
Szóval lövésem sincs, hogy mit fogok csinálni.
-Egy reklámügynökséghez küldtünk képeket a lányokról, és onnan kaptunk meghívót egy castingra.
Bogikám nagyon élvezte.
-Az óvoda téma nálunk is zűrös, mert Lilikém november végén tölti a 3-at, de az évvége miatt már nem veszik be az oviba, januártól megint csak zűrös, mert évközben nem igazán szeretik bevennni a gyereket.
Nem is tudom mi lesz, majd ha ott leszünk kitalálunk valami okosat.
-Olikám egy hős, de ezt már kezdem megszokni.:)
Megyek altatni.
Puszi, Saxi
saxi

Gigi!

Lemaradt a válasz a kérdésre, hogy mit csinálunk a lurkókkal.
-Nálunk délelőtt nézhetnek mesét mert akkor nekem is több dolgom van.
Aztán ebéd, alvás, utána, uzsi, és jöhet a móka.
Gyurmával, sima vagy só liszt, (ez utóbbit nagyon imádják, mert ki is lehet sütni és festeni a kész alkotást).
Vagy vizes festés, ez egy új technika, mikor előre megrajzolják ceruzával halványan a képet, aztán összegyűrik a papírt, és bevizezik.
Óvatosan kisimítjuk, és a még vizes lapon kifestjük a megrajzolt képet.
Nagyon érdekes márványos hatása van.
Én is nagyon szeretem csinálni.
Vagy jöhet a kirakós, vagy a társas.
Van egy olyan társasunk amikor a dobókockán nem számok vannak hanem jelek és úgy tudja, hogy melyik mezőre kell lépni.
Kisvakondos a tábla, és az ember ne mérgelődj elvén működik.
Még Liliána is tud velünk játszani, (persze csak ha van kedve, de általában van, mert imádja dobálni a kockát)
Hát mi ilyesmiket csinálunk.
Bár lehet, hogy ezek lányos dolgok, de én csak ilyenekkel tudok szolgálni.:)
Puszi, Saxi
saxi

Évi Gratulálok a Kislányodhoz! Sok tejcsit, jó egészséget, és boldog életet kívánok Nektek! :lol:

Melinda: Ne add fel a reményt! Azt mondják az orvosok, hogy a tejcsi akár hónapok múlva is vissza hozható! Jobbulást és kitartást kívánok Nektek! :P

bogyo75

Halihóóóó!

Merre vagytok?

Körkérdés:hogy állnak a gyerkők a szobatisztasággal?Patriknál nulla a dolog.Egyik nap pelenka nélkül volt kis ideig,simán összepissantotta magát,de még csak nem is zavarta. :roll:

Melinda!
Oltásnak volt utóhatása a nyűgösségen kívül?Beni hogy viselkedik?Szopi rendbejött?

Gigi!
Beszéltél azóta Évivel?
Szerintem nagyon jó,hogy Oli megkapja ezeket az oltásokat,még akkor is,ha kis kellemetlenséggel járnak.Enyém gyerkők barihimlő elleni megúszták,inkább elkapták gyorsan a pöttyösséget. :wink:
Programok?Nem is tudom.Most,hogy ilyen szép tavaszunk van,sokat vagyunk az udvaron.Bent pedig az idő nagy részében eljátszik a két fiú.Mostanában előkerült az én régi vetítőm,hát azt nagyon bírják.A meséket,és azt is,mikor "árnyékozunk"a fényénél.
Előre borsódzik a hátam attól,hogy újra dolgoznom kell majd.Nem tudom,hogyan lehet majd mindent összeegyeztetni.Lehet,hogy ideiglenesen valami könnyebb munkát keresek,mert az intenzív és a két gyerek mellett az iskolát már nem bírnám.
Ötöst egyet kaptam azóta és két négyest. :D
Már csak négy vizsga.Juppijééé!

Saxi!
Ti tök jókat csináltok a lányokkal! :wink:
A bababizi ötlet elvetve?
Nagyon jók a képek,csajok szépségesek még mindig!És az Anyukájuk is nagyon csinos!
Hány centi volt a karifátok?Megvan még,vagy már leszedtétek?

Bogyó!
Üdv Neked is! :wink:

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Most csak gyors helyzetjelentés:
Tegnap én vittem haza a kis Noémit és anyukáját a kórházból!!!! :D (Tibit nem engedték szabadságra.......... ez mekkora taplóság!!!! :evil: )
Nagyon-nagyon szépek együtt!!!!!!! Noémi hihetetlen pici....... Alig lehetett látni a hordozóban :lol: El sem tudom már képzelni, hogy a mi nagyfiainak, lányaink is ilyen picik voltak!!
Noémi ügyesen szopizik, hazafelé egy hangja sem volt. (de hát tudjuk, hogy ez a beetetés időszaka......... :wink: ) Készítettem pár képet, majd megkérdezem az Évit, hogy felrakhatom-e.

DÉlután jövök!

Puszi

KépKép
gigi28

Remélem lesznek képek! :D

Öcsém,én egyfolytában itt lógok mostanában... :lol:

Pusz.

Kata
ruszlána

Sziasztok!

Bocsi, hogy ilyen ritkán jövök, de otthon haldoklik a gépünk, de nem baj, mert hamarosan nem is lesz netünk, lemondtuk mert másik gépre most úgy sincs pénzünk, úgyhogy ha tudok akkor innen a melóhelyről jelentkezem!

Gigi!
Nagyon rendes csajszi vagy, hogy segítettél Éviéknek hazajutni! Nagyon kiváncsian várom a képeket és sok-sok puszit küldök Éviéknek!!!!
Szerencsére megtudtam Norbit gyógyítani, nem fajult el a dolog, bölcsibe is ment egész héten! Mi a Broncho vaxomot használjuk + Vitacolánt, nekünk egyenlőre ez bevált! Igazából Nektek is akkor fog eldölni hogy mi válik be, ha már közösségbe jár minden nap, mert azért egy bölcsi más mint egy zeneovi! Bármit szed a gyerek úgyis folyton taknyos lesz a lényeg, hogy ne legyenek szövődményei, szerencsére mi eddig megúsztuk!!!!

Kata!
A jó jegyeidhez gratulálok, nagyon ügyes vagy!!!!!!!!!!
Norbi sem mutat semmi hajlandóságot szobatisztaság ügyében! Mindig bejelenti ha kakil, pisil, de a bilire, wc-re nem hajlandó ráülni!!!!!! Remélem három éves korára azért ez megoldódik, egyenlőre nem aggódok ezen, csak épp utálok pelust venni, mostmár olyan mintha a fogam huzzák mikor ki kell fizetni érte azt a rengeteg pénzt!

Képzeljétek! Lehet, hogy belevágunk a lakásprojektba! A cél, hogy még idén legyen lakásunk! Tegnap voltunk a bankba és infromálódtunk mindenről, szombaton lakásokat nézegetünk és ha minden igaz akkor hamarosan össze kell házasodnunk!!!! Majd ha lesz valami fejlemény akkor írok!!!!!!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Györesz!

Élvezed még a melót? :D
Mit nem hallok:lakásproject,házasodás?A mindenit,ezek ám a jó hírek!!!Tiszta szívből szorítok,hogy a kis család egytütt legyen hamar a saját fészkében! :wink: Tájékoztatást kérünk a fejleményekről!
Köszi a gartulát,nagyon sok munkám van ezekben a jegyekben.Nem gondoltam volna,hogy ennyi mindent meg tudok tanulni.A következő félév még húzós lesz,utána állítólag kicsit könnyebb.
Örülök,hogy Norbika könnyen átvészelte a betegséget!
Nehari,de megnyugtató,hogy nem csak Patrik antiszobatiszta ekkora cula létére. :lol:

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Megkérdeztem Évitől, hogy rakhatom e Noémi képét, most várom a választ! 8)

Esküvő, lakás!!!!!!! :D Ezek nagyon jó hírek!!! Pedig milyen rosszúl indult. Örülök, hogy ilyen jól vagytok együtt. Merre felé néztek lakást????
Betegség: látod ezért is örülök, hogy még Oli nem megy bölcsibe oviba, mert a heti egy-két zeneovi tényleg más mint az állandó közösség. AZért egy ilyen zenés cuccra általában csak akkor viszik az anyukák a gyereket ha nem beteg. Oviba pedig elviszik taknyosan is, mert dolgozni kell.
Elkezdtem ovikat nézni, de elég tré a helyzet. Most megkértem az egyik barátnőm, hogy kérdezze meg az óvónőjüket, hogy van e esély arra, hogy Oli akár csak fél napra bekerüljön. NÉztem a neten a helyi ovikat, de szívem szerint csak az egyikbe adnám be. AZ viszont uniós szintü, tavaly épült. Magánovi csak Pesten van....... és eléggé elrettent, hogy napi másfél órát kocsikázzunk. Akkor semmi időm nem maradna dolgozni és itthon akkor még semmit nem csináltam. Ha semmi nem jön össze marad még egy évet itthon velem.

Nagyon ügyes vagy!! És mikor tanulsz? Éjszaka? Nekem is végre el kéne kezdenem az angolt, nem tom mire várok........ :twisted:
Szobatisztaság: előre lépés nincs, kaki megy a wc-be, pisi a pelusba. És az a furcsa, hogy már én is úgy vagyok ahogy Györesz. Utálok már pénzt kiadni pelenkára. Régen soha meg sem néztem, hogy mennyibe kerül, megvettem a Pamperst. Most meg csak hüledezem, hogy ennyi. Sokkal jobb dolgokra is költhetnénk. Múlthéten vettem Olinak verdás alsógatyákat a C&A-ban. Pelus le, gatya fel, mondtam neki, hogy nagyfiú vagy, verdás gatyád van, szólj ha pisilni kell. SZólt is........ csak utána :shock: Ezt eljátszottuk háromszor aztán azt mondtam, hogy gyere pelus :wink: Majd nyáron próbálkozom, most nincs értelme, hogy mindent összepisiljen.

Nagyon kreatív vagy a csajokkal. Mi is gyurmázunk, rajzolunk. Vettem neki kézzel kenhető festéket. Szerencsére a könyveket nagyon szereti, így azt is sokat nézegetünk.
Meló: hát nem könnyű a helyzet. SZerintem jó lennél dekoratörnek. Van még ilyen szakma egyáltalán? Bababizományi??

Puszi

KépKép
gigi28

Közben megérkezett a válasz :D
Kép
Kép
Kép

Azt írta Évi, hogy jól vannak. Noémi egy kis angyal, ROlcsi meg nagyon boldog!!!!! :D

KépKép
gigi28

MICSODA GYÖNYÖRŰSÉG!!!!
Reméltem,hogy lesz kép. :D
Mégegyszer gratulálok és egészséget,boldogságot kívánok a kis Hercegnőhöz.
Írj majd Évi,ha lesz időd.

Gigi!
Köszi a képeket!
Oli nagyon ügyes,hogy már WC-be kakil!Patrik még olyan messze van ettől...Én is nyáron fogok majd próbálkozni,mostanában elment a kedvem a pisis nadrágoktól-harisnyáktól. :roll:
Oli is szereti a Verdákat? :D Nálunk is sláger(de azért a Mackótestvér fejhosszal még mindig vezet.)
Kezdj bele az angolba,addig,míg nem dolgozol.
Tanulni csak éjjel tudok,ha már elcsendesedett a ház.Kissé kialvatlan vagyok,de már nem sok maradt ebből a félévből.
Ja,és nem csak én sínylem meg a tanulást,kb. ilyen állapotok uralkodnak nálunk: :oops:
Kép

Pusz.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Megjött az elveszett anyuci! :)
Visszaolvasni nem volt időm, de mindenkinek köszönöm a drukkokat es a gratulációkat is!!!!:)

Draga Gigi!:)
Neked pedig nagyon köszönöm, hogy mellettem voltal, biztattál, hogy annyit segítettel es vegül, hogy hazahoztál! Nagyon jó erzes, hogy tudom mindig számíthatok Rád! :):)

Most pedig örömmel tudatom veletek (amit már úgy is tudtok ;)), hogy 2007. január 06-án 12 óra 50 perckor megszületett a kislányom, Nádai Noemi Eszter. A súlya 3200 g hossza 49 cm. A szüles kegyetlenül nehez volt, főleg, mert abszolút gyors szülesre számítottunk a dokimmal ehhez kepest 14 órát vajúdtam, nagyon kemeny fájásokkal. A gyönyörű kislányom persze rögtön feledtette minden fájdalmam es csodálatos volt, hogy ott volt velem eletem párja es biztatott, dicsert, segített ahogy csak tudott! A kórházban töltött 5 nap nem volt eppen kellemes tekintve, hogy eppen ablakcsere volt a gyermekágyas osztályon . Tele volt minden kosszal, cigifüsttel...
Ketsegbeestem, hogy nem tud ertünk jönni apa, pedig már nagyon vágytam haza a kis családomhoz :cry: . Vegül megpróbáltam Gigit megkerni, hogy hátha ráer es ő rögtön örömmel vállalta a nagy feladatot! :)

Vegülis nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy vegre itthon lehetünk, már nagyon hiányzott a család! Rolcsikám nagyon örül a kis "gugicának" folyton simogatja, meg a játekkalapácsát is oda adta játszani neki!
Noemi nagyon jó kisbaba: eszik, alszik (őszinten remlem ez így is marad ). A nagyok is boldogok, sokat segítenek. Egyenlőre minden nagyszerű! :)

Viszont azon kicsit izgulok, hogy meg mindig fáj a gyomrom a gyomorsavtól es ejszakánkent sokszor ráz a hideg, izzadok! :shock: Nektek volt esetleg hasonló?

Most mennem kell, ehes a nagylány, ezt elküldöm es utána rakom fel a kepeket, nehogy minden elszálljon!

Mindenkinek sok puszi: Evi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

A kepek:
Kép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Még tavalyról kellett visszaolvasnom :shock: :oops: VIGYÁZAT HOZZÚ LESZEK!!! :shock: :oops:

Évi!
Gyönyörű kislány Noémi!!! :D Nem tudok elégszer gratulálni Nektek! Én is nagyon Tibit látom benne, vagy rossz a szemem esetleg?
Mint a topik legfiatalabb kisfiának anyukája "lecsapnék" Noémira! Szerintem jól mutatna az én kis gyönyörű Benikémmel :lol:
Nagyon örülök, hogy Rolcsi is nagyon jó bátyusnak bizonyul! Én annyira élvezem, amikor Marci meglátja Benit, akkor elkezd mosolyogni (még hangot is ad hozzá), simogatja, törölgeti a nyálát, játékhalmazt varázsol köré. És most már Beni is mosollyal viszonozza a figyelmességeket :D
Sajnálom a gyomrodat :( Nekem a terhesség alatt sem volt ilyen bajom és szerencsére utána sem. Még lehet, hogy rendeződnek odabenn a dolgok, aztán ha minden a helyére került, majd a gyomrod is helyrejön. Mindenképp drukkolok, hogy így legyen! Ettől eltekintve, jól vagy? MEnnyire tudtad kipihenni a nehéz szülést? Ki gondolta volna, hogy Noémi ennyire megdolgoztat? Én nem adtam hangot neki, de féltem, hogy nehogy még a kórházba menet kibújjon. Erre tessék :shock:

Györgyi!
Esküvő, lakásvásárlás!!! Hú, csak kapkodom a fejem! Nagyon szorítok Nektek, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy szeretnétek! Gondoltad volna 2 éve, hogy így alakul? :wink:
Klassz, hogy ennyire tetszik a meló! Én nem is tudom, hogy én hogy viselném? Biztos jó lenne egy kis agymunka, de folyton a kölkeceken járna az agyam. Te hogy vagy ezzel?
Szemüvegtörés, tapaszolás :( Sajnálom, hogy még mindig ilyen nehezen megy a dolog. Mikor mentek kontrollra?
MArci emeletes garázsos játékában valóban le lehet gurítani a kisautót az egyik emeletről a másikra. Sőt ha ügyes vagy, akkor a legfelső emeletről folyamatosan legurulhat a legaljára.

Gigi!
Tényleg nagyon rendes volt Tőled, hogy hazavitted Éviéket. Én még ilyen segítőkész csajszit nem láttam, mint Te! :D
Sajna nem fogytam, rendületlenül tartom a plusszomat :( És sajna nem is tudom megvonni magamtól a fini édességeket, mindig lecsúszik ez-az. A kenyeret viszont szinte alig eszem.
Nagyon szép lett Nálatok minden! Annyira tetszik ez a krémes összhatás, mármint a színekre gondolok! Az "idemo beige" színű kanapét most vettétek, előtte fehér volt, ugye? Mi is ezt a fajtát néztük ki az új kecóba :wink: Jó az ízlésünk, vagy mi a szösz :lol:
Épp a múlt héten jutott eszembe, hogy Olika tavaly mennyit betegeskedett és idén - hála az égnek - semmi baja! Biztos ez az aloés cucc is segít, meg az ő kis immunrendszere is felépült :D A bárányhimlős injekciónak jött már ki valami "eredménye"? Mennyibe került ez az oltás?

Mica!
Veletek mi van azóta? Melóhegyek, hova legyek?

Saxi!
Lányok nagyon édesek! Olyan kis szende képet vágnak az első képeken, annyira helyesek! Nagyon szép volt a fátok!
Te láthatóan fogytál! Az arcodon én egyértelműen látom. Tényleg mennyire sikerül tartani a diétát? Kilóban még mindig nem tudod a fogyást?

Kata!
Nagyon ügyes vagy vizsgákkal! Én el nem tudom képzelni, hogy bírod a két gyerek mellett. Éjszakai tanulni, hú régen is utáltam, nem hogy két gyerekkel :shock:
Jelentem: MArci esténként fürdés előtt belepisil a WC-be és ennyi. Bár a héten egyszer rákéredzkedett szintén pisilni, de többet nem hajlandó. Amikor látom, hogy kakil, megkérdezem, hogy nem megyünk a WC-re? De Ő kategórikusan elutasítja, én meg ugye nem erőltetem... Ne aggódj, majd jön a nyár, aztán ide veled szobatisztaság!!! :lol:
Szerencsére Beninél az oltásnak egyéb hatása nem volt a nyügin kívül. :D És Ő már nem kap 5 hósat, csak a 15 hósat! (Bár azt Marcival jól megszívtuk :( )

Bogyó!
Veletek mi van mostanság? Hú, már Dávid is elmúlt 1 hónapos! Rendes fiú? Hagy néha pihenni?

Köszönöm, hogy drukkoltatok tejcsi ügyben! Talán most jobb a helyzet, de minden nap izgulok, hogy mi lesz másnap. Ahogy Marcinál is, minden napot ajándékként élek meg, hogy szoptathatom Benit.
Tegnap egyedül voltam Vele egész nap, mert Gábor átvitte Anyumékhoz Marcit. El nem tudjátok képzelni milyen szuper napom volt: BENI SZINTE EGÉSZ NAP ALUDT!!! Csak pislogtam, hogy délelőtt lenyomott 1 órát, majd 1,5 óra fennlét után aludt 11-től 3-ig (közben cicin azért visszaaltattam cirka 3-szor). Aztán ismét 1,5 órányi fennlét után aludt fél 5-től fél 6-ig. Éveket fiatalodtam: csönd volt körülöttem. Beni nem sírt, Marci nem ordítozott.
Persze ma délelőtt, amikor szintén csak ketten voltunk (nagyfiúk fodrásznál jártak 8) ), egy percig nem maradt csöndben: nyüszizett, visított, csak a cicin aludt 3/4 órát. Gábor pár perce altatta el nagy nehezen.
Persze a szomszédban ismét (immáron 3,5 hónapja) zörögnek!!! Én el nem tudom képzelni mit lehet egy 53 nm-es lakásban 3,5 hónapon keresztül vésni, fúrni :twisted:

Óvoda: Őrbottyánban - ha minden igaz - létezik minicsoport az évvesztes gyerkőcöknek. Így ha Marci decemberben betölti a hármat, 2008 januárjától mehet a minicsoportba, majd szeptembertől a kicsibe, mint rendesen. Remélem ez tényleg így lesz...

Mondanom sem kell,hogy mire végeztem a levéllel, Beni felébredt: aludt cirka fél órát és most vigyorog, mint a vadalma. Szopizni persze nem akar, elég nehéz így tartani a tejcsi szintt :evil:

Pusz Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Örülök, hogy írtál!!! Viktor is megnézte Noémi képét és azt mondta, hogy nagyon formás!!! (ez egy férfitől nagyon nagy szó! :wink: )
Legaranyosabb az a kép amikor a négy tesó együtt van. Rolcsi teljesen úgy néz ki mint aki épp védelmezi a kishúgát. Nagyon szépek mindannyian!
Nagyon szívesen vittelek titeket haza. Úgyis nagyon szerettem volna látni a kis hölgyet. És olyan de olyan nosztalgikus érzésem lett........... :shock: Ahogy vártalak a kórházban, olyan furcsa volt kisbaba sírást hallani. (mondjuk azért éjszaka nem szeretném hallani :wink: )
Viszont az rosszúl hangzik, hogy ráz a hideg és fáj a gyomrod. Hidegrázás és izzadás nekem is volt (de már olyan nehéz visszaemlékezni...... :oops: ) de általában napközben. Azt mondták, hogy normális, hormonok. Viszont ha lázas is lennél nagyon figyelj oda! Egyik nap olvastam egy másik topikban, hogy lázas volt a lány és aztán kiderült, hogy bent maradt egy placenta darab. Nem riogatni akarlak, csak tényleg figyelj magadra is a sok gyerek mellett!!!!

Idemo beige???????? A régi kanapénk van....... még. Nem volt soha fehér........Karácsony elött rendeltünk viszont egy bőrkanapét mert ettől már rosszúl vagyok. Állandóan van rajta valami folt, oké, hogy ki lehet mosni viszont utána már úgy néz ki mintha a kutya szájából húztuk volna ki. A bőrt meg csak sitty-sutty letörlöm. (viszont hideg és nem olyan barátságos de ez van) Az is krémszínű lesz!
Barihimlő oltásnak még semmi mellékhatása. De a vírus lappangási ideje 2-3 hét, így még bármi lehet. Az oltás 6 ezer körül volt. Azért nem emlékszem már mert még tavaly vettem csak az ünnepek elött nem mertem oltatni.
Tejci! :D Figyeld meg a végén Benit is másfél éves koráig szoptatni fogod! :wink: Szuperek is a "szabad órák". Ma délelött Viktor elvitte Olit a raktárba, addig én piacoztam. Nem egy nagy szórakozás, de legalább nem kellett azt néznem, hogy épp merre motorozik Oli. Aztán Viktor ment dolgozni, nekem főznöm kellett de a kisöreg feltalálta magát! :D
Kép
Anya! Elvesztem, sírni!!!!!!!!!
Kép

Háztartás... :lol: Ne is csodálkozz rajta, mikor lenne időd???? Képzeld intéztem az angoltanulást! Az egyik barátnőm angol tanár, itt lakanak Harasztin, sokat találkozunk mert egyidősek a fiaink. Úgyhogy legyőzőm a gátlásaim és elkezdek tanúlni!!!! Nyaralásra remélem már pár szót tudok nyökögni.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok,

Lemaradasom ota az elso mondatom a topik legifjabb babajanak es Anyukajanak szol: Evi! Gratulalok a tunderi szepsegu kislanyodhoz! Edesek a lurkok egyutt :) Noemi, Isten hozott kozottunk!

Bocsanat lanyok, hogy nagyon eltuntem, de a melo es a kolkecek mellett (valtva voltak betegek az elmult 1,5 hetben) az uj szenvedelyem is lefoglalja az idomet, ugyanis ijaszkodom. Amikor idonk van, akkor lovunk (parommal), igy foleg ejszaka melozom... Vasarnaponkent pedig Cegledre jarunk a sportegyesuletbe, hogy tanuljunk az okosabbaktol :)
Kozben egyszer atugrottunk Kataekhoz, gyors latogatasra. Hat Ruszlan eleg csunyan nezett rank, amikor 5 percre egyedul hagytuk a 4 fiuval :) :)

Most is rohanok, mert napkozben csavarogtunk (Batyamekkal voltunk a Tropicariumban, utana nalunk voltak estig), igy minden tennivalo estere maradt. Holnap delelott ismet edzes lesz ijaszatbol, addig Anyosom lesz a babysitter, utana pedig leutazom a lurkokkal Anyukamekhoz. (Segitsegemmel keszitik el az elso elektronikus adozasukat...)

Puszi mindenkinek,
Mica

Kép
Kép
mica-

Sziasztok,

Nem tudom, hogy mennyire figyelgetitek a lurkok szajat, fogait, de en ma meglepo (mondjuk valojaban nem az..:)) eredmenyt lattam: Zolcsinak jon felul a ket hatso foga :)

Remelem, hogy mindenki jol van es nem kell annyit orrot torolgetnie, mint nekem Zolcsinal...

Puszi,
Mica

Kép
Kép
mica-

Sziasztok!

Megint csak egy percem van, így röviden írok.
Először is, Évi gyönyörű a kislányod.Szuper a kép amin mind a négy gyerkőc rajta van. Kívánom, hogy Noémi sokáig ilyen nyugodt jó baba legyen.
Gigihez társulva, én is azt mondom, hogy nagyon figyelj oda ezekre a hidegrázós dolgokra, szerintem nem ártana felhívni az orvosodat, hogy Ő mit mond.Nagyon vigyázz magadra.
-Kata, Gigi, kérdésetekre válaszolva a bababizi már nem jöhet szóba mert megszüntettük a cégünket, és így nem nyithatnék boltot mint magánember.
Remélem mire eljön az az idő, hogy letelik a GYES, addigra találok a valami megoldást.
-A fogyival kapcsolatban, még mindíg nem állok mérlegre, de azthiszem igaza van az orvosnak, mert így kevésbé stresszes a dolog.
A lényeg, hogy egyre jobban lötyög a nacim. :lol: :lol: :lol: :lol:
Most rohannom kell, megyünk fogorvoshoz.
Mindenkinek szép napot.
Puszi, Saxi
saxi

Sziasztok!

Gigi!
Bocsi, én tényleg azt hittem, hogy fehér volt. Idemo beige: ikejában így hívják ezt a színt :lol: , de mi tényleg ezt a fajtát néztük ki. De ugye ikejás a kanapétok? :evil: A huzatot Te mostad otthon? Lehet, hogy én majd a tisztítóval próbálkozom...
Barihimlő?
Szopival remélem így lesz, hogy sokáig meg majd. Persze csak akkor, ha addig ki nem gyilkolnak a kölykök (Beni a nemalvásával, Marci az iszonyatos akaratosságával, és engedetlenségével).

Mica!
Neked hogy van energiád ennyi mindenre???? Ijászat?! Nem vagy semmi! Ügyi vagy, én pedig baromi irigy :oops:

Saxi!
Lötyögő naci! Te is ügyi, még mindig! Bár nekem lötyögne az a gatyesz... Én mán' megint irigy! :evil:

Évi!
HOgy vagytok? Bár gondolom, mostanság nincs energiád írni. De ha időd engedi, várunk egy kis élménybeszámolóval, egy kis fotósorozattal!!! :wink: Puszi!!!

Ahogy Mica is írta, nálunk is elindult a két hátsó lenti rágófog. A bal oldali már december elején, a jobb oldali meg az ünnepek alatt került felfedezésre, D-vitamin becsepegtetés során :lol:

Rólunk: ki vagyok,mint a liba, a két gyerek kigyilkol teljesen. Beni képtelen normálisan aludni, tisztelet a nagyon-nagyon ritka kivételeknek. Átlalában rajtam alszik, szopi közben. Már nagyon ki vagyok ettől. Van úgy,hogy ringatjuk, aztán be az ágyba, majd 5 perc múlva (azaz nem rögtön, ahogy ágyat ér a sejhaja) ordítva felkel. NORMÁLIS EZ SZERINTETEK EGY PÁR HÓNAPOS GYEREKNÉL???

Marci pedig írtó kezelhetetlen!!! szófogadatlan, tojik ránk, direkt az ellenkezőjét csinálja,mint amit mondunk, úgyhogy tiszta káosz. Próbálgatja a korlátait - szerintem. Enni sem képes egyedül, csak nyamnyog, mismásol, szórakoztatja magát közben.
Nálatok egyébként hogy viselkednek a gyerekek? Le tudnátok írni, hogy mit értetek az alatt, hogy "rosszalkodik"?

Panaszáradat befejezve!!!

Pusz mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Szia Melinda!

Hát lehet, hogy hülyének nézel, de nem az ágya van rosz helyen Beninek?? Mert a barátnőm járt ugyan így, hogy semmit nem aludt neki a gyerek csak kettőjök között, és már nagyon ki voltak mind a ketten.
Aztán egy ismerőse ajánlotta neki, hogy méresse ki a gyerek ágyának a helyét, mert biztosan nincs jó helyen. Vízér meg minden féle ment a gyerek ágya alatt, és náluk még olyan probléma is volt, hogy állandóan bepisilt éjjel (már elmúlt 3) ha a saját ágyában aludt. Aztán átrakták az ágyat az ajánlott helyre és 3 hét múlva minden panaszuk megszünt. Azóta is imád az ágyában aludni, és végigalussza az éjszakát.
-Marcikám meg szerintem tipikus első korai dackorszakát élő gyerek.
Semmi különös nincs abban amiket csinál, Liliánának is vannak hasonló dolgai.
A kajálás is nagyon tipikus, szerintem egy évesen szebben evett Liliána mint most.
-Mi a szobatisztasággal nagyon jól állunk, már nem kell napközben pelus, akkor sem ha megyünk valahová, csak az alváshoz adom rá de akkor is sokszor szárazon veszem le róla.
-Szóval ne aggódj Marcika miatt, Liliána is hasonló dolgokat csinál, baromi türelmesnek kell lenni, bár ez nekem nem mindíg sikerül.
Sokszor már alig várom, hogy anyuék betoppanjanak, akkor egy kicsit a mamáékat nyúzzák, nem engem.
-Bogikám maratoni két nap ovizás után, megint itthon van, a változatosság kedvéért most iszonyatosan köhög és lázas.
Annyira utálom, hogy néhány gyagya szülő miatt egy fertőző gócpont az óvoda.
Hétfőn mikor vittem a Bogit egy kislány az oviudvaron rókázott, és az anyuka simán bevitte.
Szóval nem értem, hogy gondolkodnak egyesek.
-Most rohanok mert Lilike éhes, és követeli az uzsit.
Puszillak Benneteket, Saxi
saxi

Sziasztok!

Nagyon ügyes vagy a fogyókúrával. AZ elején én sem mértem, így igazából pontosan nem is tudom, hogy mennyit fogytam. De az biztos, hogy jobb így mert nekem példáúl nagyon nehezen indúlt be és ha akkor állandóan csak kurdarcom lett volna a méréssel lehet, hogy feladom. (bár nagyon utáltam magam.......)
Kívánom, hogy sikerüljön valami jó állást találnod.

Mica :)
Fogak :D Olinak még nem jönnek a nagy fogai, dokinő sem látott semmit. Kistesóval már próbálkozhattok?

[quote] írta:tlalában rajtam alszik, szopi közben. Már nagyon ki vagyok ettől. Van úgy,hogy ringatjuk, aztán be az ágyba, majd 5 perc múlva (azaz nem rögtön, ahogy ágyat ér a sejhaja) ordítva felkel. NORMÁLIS EZ SZERINTETEK EGY PÁR HÓNAPOS GYEREKNÉL???

Most erre én mit mondjak?????? Detto Olivér. Csak kézben volt hajlandó aludni, volt olyan, hogy csak kéz és séta kombinációban......... Már a púpom teli volt vele. A leggázosabb az volt mikor még éjjel is ezt akarta........ :evil: Az én gyerekdokim csak nevetett és azt mondta, hogy majd leszokik róla. És tényleg, de hát addig..............
A kanapé Ikeás!!! De én soha többé nem vennék ilyet. Addig baromi jól néz ki, míg egyszer ki nem mosod. Mivel úgy árulják, hogy mosható huzatú ezért ideális gyerekek mellé (bár minden cuccukat ezzel a szöveggel árulják......... :? ) fogtam beraktam a mosógépbe. Még csak csak nem is 60 fokra amit engedett a cimke, csak 40-re. Még vízesen kivasaltam, de borzadály ahogy kinéz. Több ismerősömtől is hallottam, hogy ők is így jártak. A párnák is össze-vissza állnak. A kanapé vázára a mosás után nem tudta Viktor normálisan visszahúzni a huzatot, pedig elég erős ember......
Kép
Kép
Hááááááááát.
Ami viszont nagyon jó, az egy prodax kapcsoló. Lent kicseréltük a dugaljakat és már olyat vettünk amiben gyárilag benne van a biztonsági gyerekzár.
Rosszaság: szerencsére nagyon nem tudok semmit hozzáfűzni. Olyan hülye dolgai persze neki is vannak, hogy anya fürdessen és ha nem akkor sír. (ilyenkor mindig mondom, hogy de apa hagyja, hogy lelocsold és akkor már rögtön megbékél :D ) Múltkor a Duna parton meg direkt belement a sárban a motorjával. De ezeket minden gyerek megcsinlja. Amúgy ez egy áldott jó gyerek. Szerintem amikor csak módod nyílik rá, menjetek gyerek közösségbe, tuti jó lenne a Marcinak.
Eddig még semmi nyoma nincs a bárányhimlő oltásnak. Egyik nap nézegettem a www.baranyhimlo.hu oldalt és ott azt írta a dokinő, hogy egészséges gyerekeknél nem nagyon szokott semmi mellékhatása lenni. Ámen.

Puszi

KépKép
gigi28

Közben látom, hogy írtál!
Bogikán jobbulást. Teljesen kiakadtam, hogy a rókázós gyereket bevitte az anyja.......... Hihetetlen, hogy hogyan lehet valaki ennyire felelőtlen???????? Az egy dolog, hogy más gyerekére nincs tekintettel, de az sem izgatja, hogy esetleg a beteg gyereke még összeszed valami nyavalyát plusszban?????????
Nagyon ügyesek vagytok a szobatisztasággal, emlékszem, hogy már elég hamar elkezdted szoktatni Lilit.

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Évi!
Nagyon gyönyörűséges ez a pici lány!És a nagyok is! :D

Saxi!
Boginak jobbulást!Vannak jó fej szülők... :evil:

Gigi!
Jó,hogy belekezdtél az angolba,meglátod,milyen hamar belerázódsz!
Irigységem tárgya-a kanapé hogy szuperál?

Mica!
Holnap megpróbálok betekinteni Patrik szájába...

Györesz!
Hogy vagytok?
Mi a helyzet Bátyádéknál?

Melinda!
Nálunk u.az a helyzet:Patrik éjjelente még ébred,kezd erősen nyíladozni az akarata(jajj,de finoman mondtam :lol: ),Raultól pedig időnként falnak megyek.Kezdem pedzegetni,hogy van valóságalapja a mondásnak:"kicsi gyerek kis gond,nagy gyerek nagy gond".
Kitartás!Érdemes megfontolni Saxi javaslatát és áttenni Beni ágyát.Hátha.

Megyek,fejest ugrom az ágyba.Ma letudtam két vizsgát.Már csak kettő maradt.

Pusz mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Bocsi, de előbb magunkkal kezdem! Norbi vasárnap este belázasodott és két napig lázas volt, ki is írták a hétre! Én csak szerdáig maradtam itthon, mert itthon van anyu! Persze mint mindig sikerült benyalnom Norbi nyavajáját és ma lázasan mentem dolgozni, de most talán jobban vagyok!
Holnap megyünk megnézni egy lakást és ha tetszik akkor lefoglalózzunk és akkor irány az intézkedés, házasságkötés, kölscön intézése......... :lol:

Mica!
Hát én mindig hüledezek rajtad! :shock: Már meg íjászkodsz? Nem vagy semmi!!!! :D

Saxi!
Nagyon ügyi vagy a fogyival :!: Szobatisztaság miatt nagyon irigykedem!!!!

Melinda!
Ne aggódj Norbi is nagyon rossz! A bolcsibe tök jó gyerek, szépen eszk egyedül, de itthon az evész katasztrófális! Mondhatom, hogy egyhelybe ülve, kb. két falatot tud bekapni, aztán felugrik és rohangál és hát a hülye anyja, mivel azt akarja, hogy egyen, ezért egy idő után feladja és a cél érdekébe megeteti úgy ahogy tudja, hiába van tisztába azzal, hogy nem kéne! Ez van, majd csak kinövi! Amúgy Norbi is nagyon akaratos, nagyon tud hisztizni, ha el akar valamit érni, szerencsére ebbe már tudok következetes lenni! ja és Ő is mindennek az ellenkezőjét csinálja!!!!

Kata!
Gratulálok a vizsgáidhoz, Te nagyon szupi csaj vagy!!!!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Bocsi, csak egy pár képet szeretnék felrakni. Holnap írok is! :wink:

A vagány csákó :lol:
Kép

Imádok Beni ágyában hancúrozni :lol:
Kép

Kép

Öcsivel az ágyban :)
Kép

Elmélázva...
Kép

Olvasok egy kicsit :wink:
Kép

Te jó ég, mit írnak a mai lapok!!!!! :lol:
Kép

Erre a sok izgalomra pihenni kell egy kicsit :)
Kép

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Remélem Norbika már meggyógyúlt. Most nagyon sok a beteg gyerkőc.......... ez a meleg tél átka.
Hűűűűűűűű nálatok aztán gyorsan peregnek az események, lakás, esküvő!!!!!!! Azt nem írtad , hogy merre felé néztetek lakást.

Fiúk nagyon édesek!! Olyan hihetetlen, hogy Beni mindjárt fél éves lesz!!!!!!! Képzeld, megjött az új kanapénk, már csak haza kéne hozni.

[quote]I írta:rigységem tárgya-a kanapé hogy szuperál?

Jól hiszem, hogy nem a csodás kanapénkra vagy irigy??? :shock: :lol: Bár ha ennyire a szívedhez nőtt, vigyed!!! :wink: Ha a kandallóra gondoltál, az jól szuperál(na ha lenne itton fa, kéne már rendelnem)

Többiek?????

Puszi

KépKép
gigi28

Drága ÁGIGI (aki Eszti is :D )

Megragadom az alkalmat, hogy Ágnes napon (is) nagyon sok szeretettel köszöntselek és sok boldogságot kívánjak neked, magam és népes ;) családom nevében szeretettel!
Kép

Györesz, ez szuper jó hír: esküvő, lakás! Tényleg nagyon örülök:) Remélem Norbikád már jól van! Ezek az első idők a közösségben sajnos erről szólnak :(, esetleg adj a nagyfiúnak Béres cseppet, Cvitamint, Echinaceát, talán felerősítené kicsit!

Melinda, gyönyörűek a fiúk, hihetetlen milyen gyorsan milyen nagyfiú lett Benike! :) Marcika is nagyot nőtt! Hogy megy mostanában a szopi? Mi újság az új lakással?

Kata, nagyon ügyes vagy, gratula vizsgákhoz!!!!! Fiúk jól vannak?

Mica, babaprojekt hogy halad? ;) Te fiaid jól vannak?

Mi továbbra is jól vagyunk, Noémi nagyon csendes kisleány, bár ez kicsit túlzás, mert ha sír, akkor nagyon :roll: , iszonyú hangereje van! Viszont ritkán sír szerencsére, többnyire, ha üres a pocakja ;), eddig egészen jól megúsztuk a hasfájást, minden problmára gyógyír egy kis szopi, ez rendkívül megnyugtató számomra! Remélem így is marad! :) A tesók sokat segítenek, persze főleg Vivus (rengeteget törődik Rolcsival), de Martin is (ő inkább a háztartásban)! Rolcsi eddig nagyon szerető bátyusna bizonyult, bár előfordulnak nála is kezelhetetlen hisztirohamok (többnyire valami rágó, csoki, stb. miatt), de a picivel nagyon szépen "bánik"!
:)

Most mennem kell a kisasszony megéhezett! Még teszek fel újabb képeket az én kis büszkeségemről :)
Kép
Kép
Kép

SOk puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Kicsit eltűntem,de a két fiú nem sokat hagy pihenni és már egy hete egyedül vagyok Velük-Ruszlán ügyeket intéz Ukrajnában. :roll:
Tanulás is maradt,még a héten vár rám két vizsga-latin és szociológia-de ezek már nem olyan nehezek.Utána 3 hét láblógatás,alig várom! :D

Évi!
Patrikkal néztük ezt a gyönyörűséges kislányt.Tolmácsolom a véleményét:"Szép baba!Nekünk is kell ilyen!" :wink:
Hidegrázás elmúlt??

Gigi!
Nagyon hülye Kata vagyok,naná,hogy a kandallóra gondoltam! :lol: Fú,újranéztem,nehogy megint kanapét írjak,képes vagyok rá! :lol:
Hogy vagytok?Olivér fürdés utáni öltözés-mizériája megszűnt?
Ezt Neked:
Kép

Melinda!
Beni vasszöget eszik?Hatalmas! :D Most már látom,hogy hasonlítanak egymásra.Egyik szebb,mint a másik! :wink:
Írj,ha hagynak egy kis időt.

Györesz!
Meggyógyultatok?
Mesélj ám majd,hogy alakul a lakás,házasság és egyéb szép dolgok! :wink:

Pusz.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!!!

Melinda!
Hát ezek a fiúk tüneményesek!!!!!!!!!! Képzeld mostanába, ha arra gondolok, hogy két gyerekem lesz majd akkor mindig az ugrik be elősre, hogy két fiam lesz! Örülnék ha majd ha ott tartunk akkor lányom születne, de valahogy nagyobb esélyt érzek fiúra és azt valahogy olyan természetesnek érzem!

Gigi!
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!
A XVII. kerületbe néztünk lakást, a Petiék ott laknak, ott közel lennének anyósék és Ők aztán tényleg mindig tudnának segíteni, mert nyugdíjasok! Amúgy nagyon tetszett a lakás és úgy néz ki, hogy bele is vágunk! Ha érdekel akkor majd leírom, hogy milyen!

Évi!
Hát csak ismételni tudom önmagam, hogy Noémi gyönyörű, mint egy kis angyal!!!!!!!!!!!! Örülök, hogy otthon jól alakulnak a dolgok és remélem már Te is jól vagy!!!!!
Norbi Brocho vaxomot kap meg Vitacolánt! Régen adtam neki a bérest c-vitaminnal de nem jött be!

Norbi szerencsére meggyógyult, bár még kicsit köhög, de ment ma bölcsibe! Ellenbe én tiszta beteg vagyok, de dolgozok! Pénteken is belázasodtam és három napja majd leszakad az arcom úgy fáj, sikerült egy jó kis arcüreggyulladást összeszednem! Anyu volt ma dokinál és iratott fel nekem gyógyszert úgyhogy remélem jobb lesz, mert így nagyon rossz dolgozni, de sajna muszáj, mert nem tudhatom, hogy mikor kell megint NOrbival otthon maradnom!

Ha tudok akkor majd írok még!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Merre vannak,Asszonyságok???

Györesz!
Neméri,engem kihagytál! :D
Jobbulást Neked!Remélem Norbi nem kap el semmilyen nyavalyát jó sokáig!

Nem babás téma,de kíváncsi lennék a véleményetekre:
Nagyim idősek otthonában van,ahol valamelyik nap körbejárt egy nővér és minden időstől kért egy olyan ruhát,amiben majd felöltöztethetik,ha meghal,mondván,ha arra kerül sor,ne kelljen majd a szekrényükbe benyúlniuk és a hozzátartozó sem biztos,hogy odaér az alkalmas ruházattal.
Nem írok semmiféle saját kommentet és fejleményt egyenlőre,kíváncsian várom a véleményeteket!

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Ja,még azt akartam mesélni,hogy Patrik étvágytalan pár napja.Jött az ötlet,benéztem a szájába,és bizony gyüve az a foginca Neki is! :D

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Minden féle részlet érdekel a lakással és az esküvővel kapcsolatban is.

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Idősek otthona :evil: :evil: :evil:
Szerintem ez akkora taplóság, bunkóság........ nincsenek is rá szavak...........
[quote]h írta:ozzátartozó sem biztos,hogy odaér az alkalmas ruházattal.

Esetleg a kedves halott néni, bácsi elszalad mielött felöltöztetik az ünneplős ruhájába??? Szerencsétlen öregek, el tudom képzelni, hogy egy ilyen kérdés után mennyi életkedvük maradt........... :cry:

KépKép
gigi28

Ne haragúdj, de neked nem is reagáltam!! :oops:
Köszönöm szépen a köszöntést, nagyon jól esett!!!
Lánykád nagyon szép és örülök neki,hogy ilyen jó kislány. Az meg jogos ha üres pocival sír :wink:

Este ha tudok jelentkezem. Ma voltunk egy ovit megnézni. Most még emésztem a látottakat. Nagyon jó hely, csak fél óra kocsi útra van tőlünk....... Nem tom........

Puszi

KépKép
gigi28

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?