Új privát üzeneted érkezett!

Bettike
majd te mutatsz nekünk zebrát :)

csajok, én most nem éltem bele magam babásodásba, azért mégiscsak jól gondoltam, hogy ilyen gyorsan nem jönnek rendbe a kiskatonák. Szóval nem vagyok elkenődve :wink:

Kép
gaby25

Betti, Kata köszi! :) Majd fél 10-re jön a barátosném! :)

Gaby, sajnálom, de fel a fejjel! :)

Ja és Betti, tényleg, mikor is csinálsz tesztet???

Kép
elizabeth25

amúgy a 11 napos luteális fázis az nem túl rövid? :roll:

Kép
gaby25

gaby szerintem egyaltalan nem biztos hogy akkor volt pe-d amikor a ferti bejelolte eleg sok ures karikad van kozepidoban.lehet hogy 14 napos volt a lut,fazisod.

Kép
monyoka

monyoka
gondoltam rá, lehet hogy a 12. napon volt pé, de volt ott időben mért hő is utána, és nem ment fel :roll:

Kép
gaby25

Gaby,
:( :( :(
Bettike,
őszintén szólva nincsenek erről pontos infóim, azt hiszem legegyszerűbb ha drága férjed nem ücsörög forró vízben 8) ez okos tanács, magadtól biztos rá nem jöttél volna :D :lol: :P
Vendég

Sziasztok!

Snufi...hiányoztál, persze..

Gabi!Helyzetjelentést kér a boszid:-)

PAndácska, Áfi..mindenkit üdvözlök.

babaimádó
Kép
babaimado

babaimado
helyzet 1 cn

Kép
gaby25

Jó reggelt!

Gabikám, úgy sajnálom! :cry:

Bettike, tényleg, mikor tesztelsz?

Snufi! Hogy bírjátok? Milyen volt a gyüminap?

Áfi! Nem volt még időm elolvasni a cuccost, de nagyon érdekel!

Pussz mindenkinek, itt vagyok ma a gépnél, mert dolgozom, időnként majd beugrom.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Hőjelentés:
Kép

Nekem nagyon tetszik :)) a circle szerint 14 dpo, de ha marad fent, holnap reggel tesztelek. Már negyedik napja görcsölgetek, de semmi pecsételés vagy valami.

Nem nagyon leszek ma, Eszter 38,7-tel ébredt :(((( de semmi baja amúgy. remélem csak a 3 napos láz és nem kell ügyeletre vinni, de ha nem javul, hétfőn doki.

Mindnekinek szép hétvégét!

judis

Gaby!

..Most hülyének fogtok tartani..Mi az az 1cn?

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimádó,
cn=ciklusnap
1. cn= ma jött meg
Vendég

Judis! Nagyon szép a görbéd! Drukk :lol: Mikor tesztelsz?

Eszternek jobbulást! Lement a láza?

Miksa is hajnalban, kora reggel szokott lázas lenni.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom! Köszi a drukkot, holnap reggel tesztelek, ha marad a hőm.
Lement 38-ra. De van étvágya, jókedvű, ugyanúgy ugrál, szóval nem tűnik betegnek. Tegnap este is már 38,3 volt, kapott nurofent, szépen levitte, aludt is rendesen, de reggelre nagyon meleg volt. nem volt még soha ekkora láza. Tavasz óta nem volt semmi baja.

judis

Áfi.Köszi.
Gaby!Sajnálom...látod, mégsem vagyok boszi...

babaimádó
Kép
babaimado

Judis! Én azt figyeltem meg (legalábbis Miksánál), hogy a Nurofen gyorsan viszi le a lázát, de rövidebb ideig tart, a Panadol pedig lassabban, de sokkal tovább lent tartja neki. Így én éjszakára mindig a Panadolt adom, ha magas láz fenyeget. Igazából a kúp lenne a legjobb, de azt nagyon nem akarja. Van azért, hogy muszáj.

És ha hosszabban tart a lázas állapot, akkor a dokink szerint érdemes váltogatni a háromféle hatóanyagú lázcsillapítót, ez nálunk úgy néz ki, hogy Nurofen, Panadol és valami aminazoizészármazék.

És még annyi, hogy ha nem 3 napos láz lesz, meg nincs más tünet se, akkor nézess pisit! Miksának volt húgyúti fertőzése egyévesen (pont a szülinapján délután ébredt baromira magas lázzal, amikor itt vártuk a tortával), és az olyan volt, hogy a lázon (majd az elesettségen) kívül semmi más nem látszott rajta. Persze nem riogatni akarlak, reméljük, hogy 3 napos láz, elmegy és készpassz :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

...hát ez elszállt!

Nincs türelmem újra írni.

Csak nagyvonalakban, kivonatosan:

Gaby :cry:
Judis :lol:
Eszter gyógyuljon meg gyorsan!
Bettike! Egy hét max a gyilkos fürdő hatása, de általában csak egy-két nap.
Kata! Esküvős téma (utoljára, ha zavar Téged, hogy eltérőek a vélemények) Szerintem Te nem tudtad meg az én hozzászólásaimból, hogy nekünk volt-e templomi! :?: Én most védem, vagy ellene vagyok! :?:
Lizi! Kellemes estét!

Tessék azonnal szólni, ha valakinek nem írtam. LUSTA vagyok visszanézni.

Kép
zölddisznó

Nekem nem írtál, de nem is nagyon van mit :lol:

Lányok, most Szilcsivel mi van?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Tudom, hogy nem haragszol, de jár neked az 1 pont.
Nem tudnál egy kis havat varázsolni? Én síelni szeretnék, nem biciklizni menni!

Kép
zölddisznó

Sziasztok Lányok!

Gaby: sajnálom, az 1.cn-ot, a jövő hónap tuti esélyesebb Apa miatt...Nem kell majd kontrollra mennie, hogy hatott-e a bogyó?

Szilcsi: nem ér!! Tessék jelentkezni!! :lol:

Szirom: akkor most elkezdtél mérni vagy nem tudtad még rávenni magad? :lol:

Judis: nagyon esélyes vagy a görbéd szerint! Talán így valahogy teljesül a januári baba itt a topikon! :wink: Kicsilányodnak meg gyógyulást!

Coca: görbédbe visszakerült a pé vonal? Először azt írtam véletlenül, hogy pá-vonal :lol: végülis annak is jó :lol:

Éngörbe ( a kis görcs :lol:

Kép

Snufika: a Te görbédet, mintha nem láttam volna?!? :lol:

Ja, és Bettike: remélem Te is beszállsz a bűvös 3-asba ebben a hónapban :wink:

Na, pá, megyünk vásárolni! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Csiribi-csiribá...hó sehol...

babaimádó
Kép
babaimado

Szezsó!
Nem rakta vissza, úgyhogy pá-vonal.
A másik viszont bejelöli rendületlenül. Íme:
Kép

Babaimado!
Aigner Szilárd is azt mondja, hogy ne reménykedjek...
Hogy vagy?

Kép
zölddisznó

Szezso! Elkezdtem, de három értékem van össz-vissz, úgyhogy nem érdekes. 36,8-36,7-36,8. Semmit nem mutat még, azért is nem tettem föl. Én valahogy arra számítok, hogy ebben a hónapban később lesz pé-m.

Zöldi! Télleg nem haragszom :lol: Havat nem ígérhetek én se, itt esőfelhők vannak...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Zöldike!

Nagyon szépen köszönöm kérdésed. A válasz: "Nyugaton a helyzet változatlan."
Fájogat a hasam. Az este úgy éreztem, mintha nyomná valami a gyomrom és nem kapnék levegőt rendesen. 5 percenként pisilni jártam.
Néha rettegek, néha reménykedem...

Időjósok??!!..Hát...nem lett fehér Karácsonyunk. Állítólag februárban jön meg a tél és kemény lesz (bizonyára a télre gondolnak:-) ).

Nem tudom használni az emotikonokat:(

babaimádó
Kép
babaimado

Baba!
Szurjkolok, hogy kipukkadjanak és felszívódjanak!
Csak rá kell kattintani a sárga fejekre.
A februári hó is jó - majd gyalog járunk fel a Kaáliba, a hegyre. Drága jó BKVnk biztos felmondja a szolgálatot, ha leesik a pár szem. Hát még, ha rendesen rákezd! Imádom!!!

Kép
zölddisznó

Én is szeretem a havat. Ill. szeretném, de nem esik.
A Kaáliba már intézzük az időpontot :D

babaimádó
Kép
babaimado

Szirom!

Köszi a leírást. tegnap este kúpot kapott, éjszakára nurofent, mertnem volt itthon, férjem hozott, kúpot meg nem kaphatott már mert nem telt el 6 óra.
reggel nurofen, délben 38 fokkal ment aludni, 40-nel kelt :( kapott megint nurofent, meg jól áttörölgettem hideg vizes zsepivel, meg csupaszkodik. úgy egy óra alatt úgy érzem lement. most fogok mérni.
Amúgy nem hatja meg a láz. 40 fokkal is focizni akart :) a szemén látszik csak picit hogy bágyadt.

judis

Judis!
Langyos fürdő? Tesóm arra esküszik (a védőnéni tesóm)

Kép
zölddisznó

Judis! Nem hívod fel a dokitokat? Ez azért nagyon magas láz és tartós is. Valaki írta a szomszéd topikban, hogy a bárányhimlő kezdődik lázzal, meg a mi ovinkban skarlát is volt, és az is jó magas lázzal jár. Én a 3 naposnál nem hallottam még 40 fokot.

Jobbulást a kicsinek, az azért jó, hogy eleven így is :wink: De próbáld, hogy pihenjen, magas lázzal nem jó ugálni. Nemtom a magyarázatát.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Igen, Zöldinek igaza van. Nálunk 39-nél indul a fürdő, a mi dokink is arra esküszik.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó lenne egy kis hó. Hógolyóval szívesen játszanak a langyi vízben, és észre sem veszik, hogy lehűtjük őket. hihi. Jégkocka is jó játék!

Kép
zölddisznó

már csak 38,9 :)) gyorsan lement. szerintem alvás közben nagyon bemelegedett. hamar és viszonylag könnyen lement, dokit nem tudom felhívni, nem kaptam még mobilszámot. ha kell, ügyelet..

aranyosak vagytok, köszi mindenkinek!!

Fürdő előtt próbáltam a hideg borogatást. ordított, de szerintem ez is sokat segített.

judis

Diétázók! Ki mit eszik ma? Családosoknak nehéz lehet a hétvége. Én ezt nyomom: Kép ...aki nem ismerne rá: gyömbéres párolt káposzta magokkal és mézzel.

Kép
zölddisznó

Sziasztok! :lol:

Gaby, :cry:

Lizi, jó murit! :wink:

Babaimádó, :)

Szirom: gyümölcsnap- ugyebár féltem tőle nyagyon, hogy éhen fogok halni. Suliban voltam egész nap, mindenki evett, vagy a kajáról beszélt. (akik nem, azok a babavállalásukról), szóval nehezítő körülmények is voltak. Ennek ellenére igen jól bírtam, amin én lepődtem meg a legjobban!!! :D
Ma sült hús volt vegyes friss salátával (pari, paprika, sali, hagyma, retek, ubi,répa) Finom volt nagyon. Egy kg már le is ment, férjemnek 2,5!!! :o

Judis, mennek a szurkok!!!!!!!! :D Eszternek pedig mennek a gyógypuszik! :o

Ma nem mértem, mert iszony korán keltem.

Kép

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufi! Nagyon ügyesek vagytok! Igyatok is ám sok folyadékot!

Kép
zölddisznó

Igen Coca!!!!!! Iszunk!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok!

Judis: nagyon szorítok+++, és Eszternek jobbulást kívánok

gaby: sajnálom, de ma nekem is 1 cn-om lett
:cry:

Kép
szilvaqueen

Hahó!

Csak egy percre jöttem.

Snufi! Örülök, hogy kibírtad a gyüminapot :wink: Egyre könnyebb lesz, ahogy szűkül az ember gyomra :oops: :lol:

Mi ma óvári kemencés sültet kajáltunk, van itt egy vendéglő, ahol istenien csinálják, onnét hozta az uram. Ez karaj, sovány sonka, gomba és sajt összesütve. Mind engedélyezett :lol: Én salátát ettem hozzá, az uram bűnözött sült krumplival, már alig várta :wink: És megette az egészet és ivott rá jeges teát :shock: . (én eltettem a felét vacsira) De 3 kg fölött fogyott így is a 4 nap alatt, hogy még sört is ivott esténként, igaz, csak egy kicsi üveggel :shock: :roll: . Ez milyen izé dolog, a pasik úgy fogynak, mint a sicc. Mondtam neki, hogy remélem, hogy holnap másfél kilóval több lesz :lol: :lol:

Zöldi! Jól néz ki az a káposzta, de az inkább egészséges, mint diétás, nem? :wink: Én is bírom.
Bár, ha azt veszem, hogy mi is sütizünk szénhidrátnapon...

Kata! Kérdezted a fiam kukacát, csak sose válaszoltam: igen, oké már, minden este visszahúzzuk, és már csak kisebb műsor van miatta. Egyedül is meg tudom csinálni már, ez nagyjából azt jelenti :wink: Valamelyik topikban eszeltek ezen, azért kérdezted? Mi nem hanyagságból nem csináltattuk meg neki korábban, hanem úgy tudom, hogy letapadás esetén kb. két-hároméves korig még simán van remény, hogy magától oldódik a letapadás, és nem kell a gyereket kínozni. De már olyat is hallottam, hogy 5-6 év, a mi dokink azt nem osztja. Amelyik babánakk nem lehet visszahúzni, azt pici korban nem is szabad erőltetni, úgy tudom. Nagyon fájdalmas sérüléseket lehet okozni, és úgyis visszahegesedik, szóval kár piszkálni a babákat. Akinek meg vissza lehet húzni, azok könnyen dumálnak, hogy minden nap vissza is húzzák :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom! Nem hiszem, hogy nagyon hízós kaja lenne. Egy kg káposztához tettem 5 dkg vegyes magot (szezám, lenmag még fogyaszt is) és k ek mézet. És kétszer annyi kijön, mint amennyi bement! Mindent kiűz belőlem!!!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Zoldi!
Nem tudtam neked valaszolni az iwiw-en!Azt irja hogy megtelt a postafiokod! :?:
Jo az uj tickered! :wink:

Tobbieknek sok-sok drukk................... :D

Kép
Kép
ancsa81

Köszi! Ürítettem.
A másiknak úgysincs jelentősége ebben a hónapban.

Kép
zölddisznó

vaaa!Megint uj! :D :wink: Nagyon keszulsz ra??? :lol:
Valaszolok itt ha nem baj!? :oops:
A keddi mutet miatt kellett mennem!Vervetel,UH,rontgen!Bar nem tudom ezeket miert nem lehetett volna hetfon megcsinalni!Na mindegy is!

Kép
Kép
ancsa81

Hát, utoljára lesz hármassal kezdődő :cry:
Barátném, aki velem egyidős, a 29. óta úgy számolja, hogy 29a, 29b, 29c...szóval most 29j évesek leszünk éppen! :lol:

Kép
zölddisznó

Hatha ez lesz a legszebb,legemlekezetesebb eved!!!! :wink: :wink:

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!
A tickeremből látszik mikor szándékozom tesztelni, ha megérem!
Egyébként mivel az előző hónapom 28 napos volt, ezért a drága circle küldött nekem egy figyelmeztető e-mailt, hogy ha a napokban nem jön, meg ugyan vegyek már egy tesztet! :lol: Biztos tud valami! :lol: Csak az a baj, hogy azt nem nézte, hogy most pont egy héttel volt később a pém! De sebaj!

Aki fogyózik ne olvassa!!!
Én ma konyhatündért játszottam! Csőben sült bolognai, tejszínes csirkemell és csirkecomb, ráksaláta, túrós rétes! :lol: Isteni lett minden! És ebből mindent most csináltam először! :lol:

Judis! Akkor reggel rajtad a szemünk és drukkunk!

Szilcsi nem jelentkezett? Robcsi sem? Ceniko sem?
Mert ha jól tudom az utóbbi kettőnek van csak igazolt hiányzása! :wink:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok Lányok,

csak bekukkantani van időm, most értem haza, bátyókámnak volt névnapi vacsorája a családdal vadas, burgonya krokett, máktorta.........kész vagyok teljesen, hogy fogok én így nem hízni???????? :twisted: :twisted: Elnézést a fogyókúrázóktól :) :) :)

Délután fött kukoricát és gesztenyét majszoltam, de holnaptól most már tényleg vissza kell fognom magam. Nincs más választás a baba érdekében. :x

Zöldi, ez a káposztás gyönyör nagyon jól néz ki!!!!! Te olyan kis aprólékos vagy :D , az a gyöngy ott mellette, hihetetlen milyen kreatív vagy :)
A görbéd is ezt követi, csúcs ez a minta :) .

Írok, tuti kimarad valaki, bocsi, de amik megragadtak bennem a visszaolvasás után:

Gaby :( :( :(

Judis, Bettike, nagyon jól alakul a görbétek.

Ancsa, szorítok érted kedden!!!!!!!!!!

Szirom, akkor most kik tartoznak a fogyókúra gárdába? Te és Zöldi úgy látom nagyon komolyan nyomjátok.... 8) Lehetne egy fogyókúra tábla is, lehetne követni, ki hol tart, természetesen csak a vesztett kilók számával.

Többieknek is mennek a drukkok.

szép estét.
Melcsi

Kép
melcsi6

Ké pet! Ké pet! Ké pet!

Kép
zölddisznó

Zöldi! Áfi! Köszi a gyilkos fürdőhöz kapcsolódó hozzászólásokat!

Judis! Eszinek jobbulást!

Kép
bettike
Eger

A rétest fagyasztottan vettem, tehát azt csak ki kellett sütnöm!
A ráksalátában így nem nagyon látszik, de a kis pirosak a rákdarabkák! Kép Kép Kép Kép

Kép
bettike
Eger

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?