Hahó!
Csak egy percre jöttem.
Snufi! Örülök, hogy kibírtad a gyüminapot
Egyre könnyebb lesz, ahogy szűkül az ember gyomra
Mi ma óvári kemencés sültet kajáltunk, van itt egy vendéglő, ahol istenien csinálják, onnét hozta az uram. Ez karaj, sovány sonka, gomba és sajt összesütve. Mind engedélyezett
Én salátát ettem hozzá, az uram bűnözött sült krumplival, már alig várta
És megette az egészet és ivott rá jeges teát
. (én eltettem a felét vacsira) De 3 kg fölött fogyott így is a 4 nap alatt, hogy még sört is ivott esténként, igaz, csak egy kicsi üveggel
. Ez milyen izé dolog, a pasik úgy fogynak, mint a sicc. Mondtam neki, hogy remélem, hogy holnap másfél kilóval több lesz
Zöldi! Jól néz ki az a káposzta, de az inkább egészséges, mint diétás, nem?
Én is bírom.
Bár, ha azt veszem, hogy mi is sütizünk szénhidrátnapon...
Kata! Kérdezted a fiam kukacát, csak sose válaszoltam: igen, oké már, minden este visszahúzzuk, és már csak kisebb műsor van miatta. Egyedül is meg tudom csinálni már, ez nagyjából azt jelenti
Valamelyik topikban eszeltek ezen, azért kérdezted? Mi nem hanyagságból nem csináltattuk meg neki korábban, hanem úgy tudom, hogy letapadás esetén kb. két-hároméves korig még simán van remény, hogy magától oldódik a letapadás, és nem kell a gyereket kínozni. De már olyat is hallottam, hogy 5-6 év, a mi dokink azt nem osztja. Amelyik babánakk nem lehet visszahúzni, azt pici korban nem is szabad erőltetni, úgy tudom. Nagyon fájdalmas sérüléseket lehet okozni, és úgyis visszahegesedik, szóval kár piszkálni a babákat. Akinek meg vissza lehet húzni, azok könnyen dumálnak, hogy minden nap vissza is húzzák