Sziasztok lányok!
Lassan itt az anyósom
Úgyhogy írogatok nektek gyorsan minden szépet és jót
Évi77!
Lassan nálatok is kezdődik újra a babaproject, igaz?
Hát nekem is elég furcsa a pici baba. Főleg Angi, aki olyan, mint egy pici ázott macska. de nagyon kis életrevaló. Mostanában nagyon sokat mérgelődik, csak nem tudom, hogy min, pedig mindent megpróbálok a kedvére tenni.
Angie!
Bizony a akislányok annyira jók
nem is kell majd sokat gondolkodnod rajta. Tomi úgy félt, hoyg lányai lesznek, de azt hiszem, most ő a legbüszkébb
Brill!
Ok, akkor nem aggódom, de a dokinéni is mondta, hogy el fog múlni, és már eléggé halványodik is
örülök, hogy mozog a babácskád. Nekem is olyan jó volt érezni, és sajnálom, hogy vége a terhességemnek, és már csak szép emlékek maradnak ezek a dolgok....
Panka!
Tök, jó, hogy találtatok albit. Akkor most a lakásvásárlásb is belekezdetek?
Hát mi tudtuk, hogy a babaák két petéjűek, már az elejétől, mert két sárgatestem volt, két placente. és most már biztos is, mert az arcuk nem hasonlít, és a vércsoportjukat úgy örökölték, hogy Nóci A-s, Angi pedig B-s. Szóval most már elég egyértelmű a dolog.
Bellanitta!
Akkor mennek a drukkok, és mindenképpen várom az eredményt
Fleur!
Köszönöm, úgy tűnik bevált ez a Persil senzitív mosópor. Egyébként úgy mindent lehet használnom, de csak mértékkel, és hála Istenek elmúlt a popsijáról a neogranormon hatására.
Tina!
Nagyon átérzem, amit írtál, tényleg fura lehet a tanácsadóban. De ne keseredj el, neked is lesz majd, és az még jobb lesz
Köszi a tanácsot, de nekünk azt mondták, hoyg inkább ne itassunk pohárból, mert annak aztán semmi köze a szopóreflexhez. Szóval ahány ház annyi szokás, és már tényleg nem tudunk kiigazodni. Így megvettük nekik az aventes kezdő csomagot, amiből nehezebb kiszívni, mint a ciciből, mert csak cseppenként jön, és ugynúgy kell dolgozni rajta, sőt. Így szopizunk is, és cumizunk is
Nóci mindig ki tudja üríteni a bal mellemet, de Angi a kemény göbökkel már nem törődik. Hát ez van. Így a jobbat mindig le kell fejnem, igaz nem marad sok benne. Aztán azt visszakapják
Jucmuc!
Akkor újra jöttök Győrbe? Mi lesz most pontosan? Mit csinálnak?
Annyira jó, hogy segítenek
Kovacsné!(Hú olyan furcsa ezt leírni )
Én Tapolcán a szülészeten voltam gyakorlaton, nagyon jó kis hely
az egyik doki ismim ott dolgozott, de azóta eljött onnan, mer azt mondta be fogják zárni, akkor mégsem? Ez olyan jó lenne.
Nelem is két kislányom van, és Duddunak is
Norwell!
Kende nagyon nyomja a fogacskákat, igen készül a nagyfiús életre. Szerintem ne aggódj a dolgon. Egy baba akkor tud megcsinálni egy következő ügyességet, ha testileg, fizikailag kész van rá. Kende kész van rá, és nagyon ügyes. Gratulálok neki.
Igen én is örülök, hogy anyatejet kapnek nagyobbrészt, sőt még a hűtőben is van bőven. Viszont nem tudom meddig tartható fenn ez az állapot, mert az igényük nő, de a tej mennyisége sajna nem nagyon. Nem tudom mi legyen a következő lépés....
Juca!
Igen én is attól tartok, hogy ez csak a kezdet
Pihenni megpróbálok, mert érzem, hogy még én sem gyógyultam mag teljesen ebből a műtétből. 6 hét biztosan kell majd. Csak néha rámjön a menőke
Annácska!
Hát a lányoknak tényleg nincs köze ehhez, hogy hogyan születtek. Egysterűen csak szerettem volna, ha életem egyetlen szülése szép lett volna, és nem kellett volna az első három napot a saját bénázásommal tölteni. Attól függetlenül imádom a lányoka, és ezt meg is mondtam nekik
Puszi:Nárcisz