A Mikulások a Holdhoz igazították magukat..egyrészt tök jó,mert mindenki egyszerre fog P.é-zni,és le sem késheti senki,mert itt rászólunk!Na mennyi pozitív teszt is lesz 30 nap múlva???
Csak telen már el a január...
Anyapoc
Sajnálom Villőt!
Szegényke!
Nem lehet bárányhimlő?Az lázzal kezdődik,és most rengeteg eset van.Legalábbis errefelé.A dokinéni mondta a minap.
Eddig még mindig tanultam,és vizsgáztam anatómiából.Ezt a tárgyat nem lehet eleget tanulni....folyton kell ismételni(még apa is ismételgeti ),hogy képben legyen az ember.Nem is dühít,mert szeretem,bár nem könnyű!
Tontica
Én már most is belédszugeráltam a babát!
Olyan,de olyan szuper görbéd volt...sajnálom
Most tessék 2 naponta sexelni,Bali ismerőseinek is eredményt hozott,emlékszel???
Az utolsó Nekem írt hsz-ből gondoltam,hogy orrolsz rám
,ha nem így van annak nagyon örülök.
Ildi
A szociológia 4-s lett,a másikat még nem tudom,de remélem egy 2-t összehoztam!
Neked nemsokára AFP?!Nagyon drukkolok,hogy 1 legyen (vagy akörüli)Mikor is kell menned?
Zsóka
Hogy telik az idő??!!!!
Mindjárt 13 hetes vagy!Látszik már a pocakodon?
Bali
Te ritkánjövő!
Hogy vagytok?
Voltam tegnap a piacon Nyíregyen,kabátot akartam venni.Tényleg tök olcsók,de már pakoltak,így kedden vizsga után újra kimegyek.Egyébként alig találtuk meg
Athiz
Te is kb annyi idős babás vagy,mint Ildi!Most vettem észre!
Te mikor mész vérvételre??Nektek is mega drukk az AFP-hez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gyerkőcöd jobban van már?
Gaby
Sajnálom
A fent említett teszt remélem pozitív lesz Nálad is hóvégén!
Kokusz
Miki
spontán ciklus
Első lépés ,aztán most már nehogy lekéssétek a p.é-t!!!Majd figyelmeztetünk jóó?!
Ansa
Sajnálom
Kedden lesz műtét,vagy rögtön hétfőn?Nagyon fogunk szorítani!!!!!!!!!
A kisfiad sztem élvezni fogja apával az utazást.Veled meg mi ott leszünk lélekben.Jó így?
Angyalka
Ugye csinálsz másik tesztet??????Drukk+++++++++++++++++++,jajj,annyira jó lenne egy határozott két csík,aztán a laborosok orra alá tudnád dörgölni....
Junko
Apánál milyen műtét lesz?Lehet már írtad,de mégsem jut eszembe
Ma fél 12-ig aludtam.Ilyen már nem volt 3-4 éve!
A gyerkőcöt mamánál hagytuk,hogy ne cipeljük folyton magunkkal,mert holnap úgyis megyünk vissza.
Apa ügyel,így enyém a lakás
...meg a sok felhalmozódott házimunka
Csináltam ma egy LH tesztet
csak puszta kívánsiságból
természetesen egy haloványka vonalnál több nem volt rajta,de végülis ez most nálam tökéletes!
Majd két hét múlva újra megnézem!