Új privát üzeneted érkezett!

Monyoka
Hát azt hittem már szeded! :oops: Én is arra gondoltam fogigátlót kapsz.Nem baj az,szeded egy pár hónapig aztán abbahagyod és már terhes is leszel.Én nem is tudok más szert a tesztoszteron csökkenntésére.(nem jelenti azt hogy nincs is :oops: )

KépKép

KépKép
okr

krisz ha fogigatlot kapok akkor azt szedem,nekem sincs mas tippem.
csak olyan fura,a sors ironiaja,hogy annak idelyen mikor a parommal elkeztunk jarni es megbeszeltuk a vedkezes modjat.a fogigatlo szoba sem johetett azert hogy aztan a kesobiekben nehogy ne tudjak terhes lenni.mostmeg.....

Kép
monyoka

Tontica!
Meg azert en is szoritok NAGYON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Robcsi nem lesz most,egy par napig nincs netuk!

Monyoka!
Remelem hamar rendbe hoznak es jonni is fog a baby! :D

Kriszti!
Foghuzas! :(

ATHIZ!
UGYE MINDEN RENDBEN VELETEK?????????????????????????

Kép
Kép
ancsa81

Megjottunk, elmentunk setalni egyet, jol esett!

Monyoka: fu, ha nekem azt mondana a doki hogy fogigatlot szedjek rosszul lennek de ha igy akkor igy, a lenyeg a baba a kuzdelem vegen!
Orulok hogy kiderult a baj meg idoben, hiszem fiatal vagy es igy par honap mulva babas lehetsz! Nagyon drukkolok!!!

Koszonom mindenkinek a belem vetett bizalmat, ezerszer megneztem a tesztet es semmi tehat nem bizakodom, azert egy picit szomorkas vagyok mert eszembe jutott hogy egy honap mulva szulnek es ehelyett itt szenvedunk a babagyartassal raadasul meg eredmenye se lett. Persze a fiam is a 6-ik honapra jott ossze szoval elobb-utobb csak osszejon!

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Tudom nem lehet nem elkeseredni,de azért míg meg nem jön ne temesd el ezt a ciklust!
Azt nem mondom,hogy ne keseregj,a kiírt idő miatti közelségen...asszem májusban én is síni fogok,ha máshol nemis itt biztosan a Ti virtuális vállatokon.Én karácsonykor gyújtottam egy mécsest a babámnak.Nekem segített!

Ancsa
miért nem lesz netetek?

KépKép

KépKép
okr

Tontica,
sajnálom a tesztet! :(

Junko,
aranyos vagy! :) Gyere többet! Mondom én...

Monyóka, Kriszta,
van tesztoszteron csökkentő szer! :wink: Mindkét stimulációhoz azt (is) szúrtam, Suprefact a neve. Hererákos férfiak is ezt kapják, benne van a papírjában. Azt viszont nem tudom, hogy felírják-e ezt egy nőnek simán tesztoszteronszint csökkentésére... könnyen lehet, hogy nem.
angel37

Sziasztok! :)
Olvaslak ám benneteket, csak most nagyon el voltam kavarodva munkailag, így nem nagyon tudtam írni.

Mindenkinek a lehető legjobbakat az új évben! :wink:

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem tudok sűrűn írni, de ma is őrült egy napom volt.

Nagyon köszönöm, hogy aggódtok a babámért, sajnos nem tudom, hogy hogyan van, reménykedem, hogy nincs gond vele.
Szili már jobban van, csak még köhög szegénykém. Viszont én azóta is fújom az orromat, trombitálok, mint az elefánt percenként, de legalább így hamar kiürül a baci belőlem.
Holnaptól megint megy dolizni a párom, úgyhogy valszeg tiszta ideggörcs leszek 2 napig, na de tudom, hogy ez az élet rendje, csakhát szarul viselem.
Ma voltam kardiológián, azt mondta a doki, hogy picit duci vagyok, de a papíron így szerepelt, túltáplált. Mint egy disznó magyarán. :? :lol: Különben ari volt a doki, és a ketyegőm állítólag nagyon tuti! Mondtam, hogy nem érdekel túlzottan, hogy most kövér vagyok, mert kevesebb bajom van így, mint soványan volt!

Móni, nagyon irigyellek (persze jó értelemben), hogy láttad a babádat, és jól van! Már alig várom, hogy újra láthassam én is az én pocibébimet, és tudjam, hogy egészséges.

Monyoka, örülök, hogy kiderült a turpisság, és hogy szépen kikezelik nálad a hormondolgot. Így aztán hamarosan te is babát tarthatsz majd a karodban!

Junko, Angel, Zsazsó, de jó, hogy ti is jelentkeztetek, nagyon drukkolok továbbra is nektek!

Zsazsó, hihetetlen, hogy már a 12. hétben vagy! Gratula hozzá!

Okr, nagyon szeretném neked azt kívánni, hogy minél előbb hozzon neked a gólya egy egészséges kisbabát, aki enyhítené a fájdalmadat!

Tonti, megharaplak! Szerintem a 10. DPO-nál negatívat tesztelni nem biztos, hogy azt jelenti, hogy nuku baba! Sőt! Én úgy gondolom, hogy ha 2-3 nap múlva sem esik a hőd, ami most nagyon bíztató, akkor igenis óriási esélyt látok babára nálad! :wink: Nekem a 13. DPO-n egy igen halovány kis csíkocskám volt ám, csak ezért mondom, rontombontom! :D

Ancsa, te olyan ari vagy! Nagy cuppantás neked és az édes kicsi Marcidnak!

Remélem, nem nagyon hagytam ki senkit, ha igen, elnézést tőle :oops: , nem szándékos a dolog! Természetesen mindenkit ölelek, pusszantok, és drukkhalom! Cupcup
Vendég

Kriszti!
Robcsinak nincs net!!!

Zsazsoka!
En is csak neztem hogy mar a 12-ben vagy!! :shock: GRATULA!!! :D

Athiz!
:oops: :D
Puszit atadtam!! :wink:
Nem teszel kepeket???????????

Kép
Kép
ancsa81

Hali!

Hát az az igazság, hogy nem készítettünk nagyon képeket karácsonyi hangulatban, meg annyira nem is volt jó ez az ünnep a betegség miatt. Legfeljebb cirkuszi képeket tudok feltenni, de azt is csak telcsivel csináltuk, így nem a legjobb minőségű.
Majd ha lesz valami jó fotó, úgyis felteszem nektek!

Pusz
Vendég

Hello!

Athiz: jokat mosolyogtam azon amit irtal, rontombontom! :lol: Te is megtehetned hogy foldobod ide a babas gorbedet! :wink:

Anyapoc hun vagy?

Kokusz??????????

Ma egy kicsit leesett a hom 37-re. hi-hi (most agyazodik be az ikerteso :lol: )
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Aranyosak vagytok! :)
Mindenkinek nagy drukk!

Tontica! Neked nagyon szép ez a görbe, ne keredj el a teszt miatt. Lehet, hogy tényleg korai volt.

Nekem is hihetetlen, hogy telik az idő. Tegnap már a 13. hetet kezdtem... :wink:

( De hogy a vonalzómmal mi történhetett.... :twisted: )

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!

Mindenki Boldog Új Évet Kívánok!

Takido: meglestem lánykádat! :lol: Gratulálok Nektek, sok-sok tejcsit!!!

Angyal, angyal..... azért mennek a drukkjaim. Egyszer a te időd is eljön!

Junkó végre látható pozícióban vagy! :lol:

Bali jól vagy, hogy vagy(tok)??

Tontica és Okriszti. Anno én is azt hittem, hogy túl vagyok az abortusz lelki megrázkodtatásain, s egész jókedvűen teltek napjaim, mikor a kiírt időpontra összeomlottam. Napokig csak
zokogtam, s nem tudtam miért. Párom fejtette meg. Valahol
működött a tudatalattim...... hát ez van. Ahhoz hogy tovább
menjünk, el kell engedni őket.
Remélem a 2007-es év kárpótol benneteket! :lol:

Természetesen ne is nézzétek a tickeremet! Nem mérvadó! Olyan 18 or 19 cn-en vagyok. De ez úgy is hosszú......

Legyetek jók, zebrásodjatok csapatostul, s vigyázzatok magatokra!

Bee
beebeey

Akkor Tonti kedvéért:

sajna a circle valamiért kivette a csíkokat, de a frienden láthatjátok, mikor mi történt :wink:

Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Gyors leszek,mert vizsgázok nemsokára és még kicsit tanulok :)!

Tontica

Kedden elment a könyv vmi 1500 Ft körül volt a postaköltség,de majd megnézem a papírt,mert a párom adta fel.... :roll:
Nyugizzá máááá,OK,mit akarsz te 10. DPO-n???? :x

Athi

Engem kihagytál!!!!! :cry: :oops: :wink: :twisted: :lol:

Takido

Én is megkukkoltam Gerdát,nagyon édi :)!Nagybátyóval küldtem nektek puszit :)!

anyapoc

Sziasztok!

Anyapoc!
Egy naaagy kalappal....... :wink: :D Drukkolok nagyon!

Tontica!
Neked is milllllio sok drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meg multkor akartam neked mondani hogy nekunk is Szilviank lesz(ha lesz)!!

Szia Bee! :D

Athiz!
Nekem mar lenne tippem a babad nemere!Szerintem megint kis kukacos lapul bent!Remelem nem haragszol meg erte hogy leirtam..!

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok csajok!

Kriszta!
Velünk tényleg nincs semmi extra. Férjemet műtik jövő héten, nagyon izgulok érte. Aztán jön 3 hónap semmi különös. legközelebb áprilisban megyünk újra dokihoz.

Bee!
Jajj de jó, hogy látlak, jó hogy néha bekukkantasz. Mi újság? Még mindig gigahosszú ciklusok? Mik a tervek?

Anyapoc!
Te hogy bírod a vizsgaidőszakot? Nekem is lesz két vizsgám szombaton.

Zsazsó!
Tényleg nagyon megy az idő. :)

Ancsa!
neked nem most lesz a lapar? vagy rosszl emlékszem? :shock:

Kokusz, tényleg merre?

Angyalka!
Én még kitartok!!!
Vendég

Anyapoc, akkor most pótolok, csak néha nehéz összeszednem, hogy kivel mi is zajlik, bocsesz nocsesz. :D
Szóval nagy drukk a vizsgához! +++++++++++++++++++++++
Lurkók jól vannak?

Ancsa, azta, hát ezt meg honnan következtetted ki? Márminthogy kukacos lesz. A vizeletedből érezted? :shock: :lol: :lol:
Nekem elhiheted, hogy kiscsaj. Na de meglátjuk a végén, nemigaz?

Bee, jó, hogy néhanapján bekuksolsz, gyakrabban is tehetnéd!
Neked is azt kívánom, hogy hamar zebrába ütközz! :wink:

Na puszkányka MINDENKINEK!
Vendég

Csak ugy jott...Megerzes vagy mi :D
Kép

Kép
Kép
ancsa81

Meg mindig videken vagyok... ezert epp csak bekukkantok.

monyoka:
Nekem is magas volt a tesztoszteronom, nekem a metformint segitett atvitten ebben is. Viszont van ket baratnom is, akik harom babat szultek avval a modszerrel, hogy par honap fogiogatlo es utana azonnal probalkoztak. :lol: Egybol babasak lettek. :) szoval lehet valami ebben a modszerben is :)

Athiz:
Javulast! En is betegeskedem mar tobb, mint egy hete :(

baratodildi

Olyan merges vagyok!aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Meg novemberben szolt apa hogy a jovoheten itthon akar maradni szabin!Erre a gore elfelejtette es beosztotta ot hetfo reggelre fuvarba!!!!! :evil: :evil: Nem eleg hogy viheti magaval hajnalba a gyereket a futes nelkuli kocsival,de meg en is mehetek egyedul a korhazba! :evil: :evil: :evil: Mar masodszorra szivat meg! :evil:
Uvolteni,sirni tudnek...! :evil:
Bocsanat hogy leirtam,de valahogy lekell vezetnem!Szegeny apat bantja igy is,nem kell hogy rajtam is lassa!

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Itt vagyok ám, csak sutyiban .... követem az eseményeket. Nem nagyon ülök a net előtt így nem annyira a babatémán jár az agyam. Legalábbis eddig ez bejött. Elvileg ma van a 9. dpo-m ... szóval várunk. Nem hőmérőzök. Ha most sem sikerült akkor a köv. ciklusban már szúrom a Puregont magamnak. Ehhez nem sok kedvem van .... hátha nem kell.

Takido! Gratulálok Gerdához :)

Szurkolok a háttérből mindenkinek, remélem nem kell már sokat várnunk a csodára :) mindenkinek azt kívánom hogy mihamarabb legyen a pocijában egy bébi!
kokusz

Bocsi, lányok, nem igazán van időm, de ezt muszáj megkérdeznem:

Angel, Tontica!

Nos????????????????????

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Junko, Kokusz!
Drukk nektek, hogy mielőbb minden rendben legyen!!

És persze mindenki másnak! :wink:

Kép
Kép
zsazsóka73

Jo reggelt!

Bali koszi az erdeklodest nekem ma lement 36,9-re ugyhogy valoszinu holnap megjon. Nem tudom mi volt a baj, na mindegy majd legkozelebb!
Angel azt hiszem ma megy dokihoz, nagyon drukkolok Neki!!!
Tobbieknek majd kesobb mert jon ertunk apa es megyunk reggelizni!

Puszi!

KépKép
KépKép
tontica

Hát nem sikerült.

Halvány, de határozott 2. csík után a vérvételen a HCG szintem nulla volt. :cry: :cry: Nem teljesen értem, de ez van. :( Ma már nem kell a progeszteront szúrni.

Köszönöm, aki drukkolt.
angel37

Ildi, köszi, puszi!

Ancsa, nagyon sajnálom, :cry: hogy így alakult apával! Semmit nem tud tenni? Drukk hétfőre!

Tonti, a fene vigye! Pedig olyan szép volt ez a görbusz! :evil:

Kókusz, drukkhegyek, és ugyan megértelek, de jó lenne, ha jönnél picit többször! :wink:

Drukk és pusza
Vendég

Angel!

Rettentően sajnálom! :(

Kép
Kép
zsazsóka73

Angel!

Én sem értem! Nagyon sajnálom! :cry:

Livi

bali78

Angyal: borzalmasan sajnalom!!!!!! De tenyleg, nagyon, nagyon sajnalom!!! Tudom hogy azt irtad siralmasak a lehetosegek ezek utan de megis mik azok?
Bocsi, nem akarom hogy jobban fajjon es nem akarok beleszolni de orokbefogadasra nem gondoltatok mint Afiek hisz lehet edes kicsi csecsemot is orokbefogadni.

Kokusz: jo strategia, nekem is mindig bevallik ha nem babanetezek nem gondolok annyit a temara csak hianyoztok! :wink:

Ancsa: ezek a fonokok mar csak ilyenek, tojnak mindenkire! :evil: Akkor mikor is fekszel be?

Junko: miert mutik a ferjedet?

Na, azert meg mindig hiszek am a csodaban hisz Athiznak is szepen visszament a hoje, majd meglatjuk holnap mi lesz! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Angel, ne már! :cry: :cry: :cry:

Tonti, helyes, helyes! Drukk...
Vendég

Tontica!
Nagyon helyes! :wink: És neki is a 11. napon esett le.... Jaj, de izgi! :lol:

Livi

bali78

Sziasztok!

Angel

:(:(.Ezek szt azért elindult valami,de nem eléggé... :(

Tontica

nyugi-nyugi,még van időd :).Szólj,ha megérkezett a csomag!

Athiz

Szerencséd :twisted: !
Köszi,jól vannak,bár Villő csak úgy lázas,illetve hőemelkedése van minden más egyéb nélkül... :roll: Én a fogára tippelek...

Ancsa

Húúú,ez tényleg dühítő... :( És akkor most kocsikázni fog apa a gyerkőccel egész nap? :shock:
Neked nagy drukk a kórházhoz!

Junko

Még csak 1 vizsgám volt :D,egyenlőre bírom.Egy nagyon húzós lesz,az anatómia,nagyon nagy az anyag és nem tudni,mennyit kér vissza belőle a tanár,mert maga a diasorozat,amiről tanulunk, a TF-eseknek készült... :shock: Orvos ismerős szt ők ezt egy év alatt nappalin tanuják meg... :shock:
Te hogy bírod,Én nehezen szánom rá magam a tanulásra... :?

Lányok!

Köszi a drukkot,meg is volt az eredménye :).Sikerült :)!

Másik,amivel ugyan nem akarom borzolni a kedélyeket,de egyszerűen baromi szarul érzem magam a mohácsi tragádia óta.Egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből a történteket,mindig magam előtt látom az egészet és fojhtogat a sírás.Amikor Apa mesélte,akkor majdnem elhánytam magam,olyan rosszul lettem...
:( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Na,.tényleg nem akarok ilyen borongós hangulatot okozni,de ezt muszáj volt kiírnom magamból... :( :(

Puszi mindenkinek!

anyapoc

Anyapoc: engem is nagyon melyen erintett es nagyon, nagyon megsirattam azokat a szegeny gyerekeket, most is folynak a konnyeim, nem is tudom hogy fogjak ezt tulelni a szulok! :cry: Minden "apro" gondom eltorpul ha arra gondolok hogy elveszithetem a fiamat, nem elnem tul, remelem egyikonkkel sem tortenik soha semmi ilyesmi!!!!!!!!!!!! A volt szerelmemnek a masfel eves kislanya halt meg mutet kozben, valami baj volt a szivevel. :cry: :cry: :cry: Nem szabadna ilyennek megtortennie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lanyok, barnazok, nagyon szomoru vagyok, nem ertem mi volt a baj! :cry:

GRATULA A VIZSGAHOZ!!!

KépKép
KépKép
tontica

Szornyu hogy ma csak ilyen jeleket latunk itt: :cry: :cry: :cry:

KépKép
KépKép
tontica

angel.nagyon sajnalom.nagyon szoritottam.

Kép
monyoka

Tonti, na most már szedd össze magadat! Szeretnék zebrát látni általad! Persze tudom, te is ezt szeretnéd! Úgyhogy nem szűnök meg drukkolni neked!

Anyapoc, sajnálom Villőt, tényleg lehet a fogincától a láz. Fáj is szegénykének?
Gratu a vizsgához!

A legszomorúbb dolgok közé tartozik, amit egy szülő megélhet, hogy elveszíti a gyermekét, pláne, ha egyszerre többet. Nekem nem lenne kedvem élni ezek után! Főleg, ha belegondolok, ahogyan szenvedtek a kicsik. Ennek a párnak van még egy gyermeke, aki akkor óvodában volt. Ez a szerencse, ha lehet ilyen mondani. Bár ez nem tudom, vígaszt nyújt-e.

Tonti, a fiamat is kéne műteni, igaz, csak egy kisműtét lenne, de már a gondolatra is borzongok, főleg, ha ilyen rémes dolgokat írsz, mint ami a volt pasiddal történt.
Sajnálom, hogy ha most sem jött össze nektek!

Remélem, holnapra sokkal több :D tudunk majd feltenni!
Vendég

Athiz
nekem most van 11. cn és ma esett le a hőm 37,1-ről 36,8-ra, egyelőre menzi nincs, hátha... :wink:

Kép
gaby25

Angyal:
Nagyon sajnalom. :(

Tonti:
:( Uj honap jon, uj remennyel. ost nem lesznek antibiotikumok sem, sokkal nagyobb igy az eselyetek!

okr:
Vizsga?

baratodildi

Gaby, nagyon drukkolok neked, hogy hasonlóképpen járj, mint én anno! :wink:

Barátom :D Ildi, hogy vagy(tok)?
Vendég

Csak gyorsan,mert most értünk haza!

Tontica
Ne mááááárrrrrrrrrr!!!!!!!!! :( :( :( Úgy sajnálom!
Ugye nem haragszol rám?Vagy igen? :?

Angyalka
Hát ez érdekes,hogy hogyan mutathat a teszt két csíkot,ha a HCG-d nulla???!!Ez lehetetlen!
Mi lenne,ha mégis szúrnád magad egy pár napig,és újra tesztelnél?Laborhiba nem lehet?!

Anyapoc
Gratula!Én 27-én szintén anatómiából! :D

Mindenkinek örülök aki végre benézett!Most lépek,mert apa megharap,ha itt dekkolok sokáig! :wink:

KépKép

KépKép
okr

Kriszti: Mi van? Miert haragudjak Rad? Mert nem jott ossze? Igazad van, Te tehetsz mindenrol, biztos megbuvoltel hogy ne legyek terhes! Te boszorkany! :lol: :shock:
Legyszi most buvold belem a gyereket, ok?! :wink:

Nezzetek mit tett velem az a szemet homero! De megkapta am jol megerdemelt bunteteset mert kicsuszott a kezembol es darabokra tort! hi-hi :evil: :lol:
Most legkozelebb csak a ciklus kozepen homerozok hogy tudjam mikor van pe-m aztan hello! Ja, veszek egy rendes homerot ami torodik az ember erzeseivel is! :lol:
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Athiz
nem jártam úgy mint te, nekem is felment ugyan 36,9-re a 36,8-ról, de fél óra múlva megjött. ez van. de nem vagyok elkenődve, most nem is éltem bele magam, mivel apának gyógyszert kellett szednie a gyulladásra, gondoltam, hogy az nem javul ilyen gyorsan, csak haloványan gondoltam rá, hogy hátha...

Kép
gaby25

Sziasztok!

Aszem mi is enéztük egy kicsit a pé-t .... ma megjöt :) de örülök neki mer már 33 naps ciklusaim vannak, ami nálam nag haladás. El is futottam a patikába a Pureon receptettel és btam eg hátast ... majnem 17 ezer forintba kerül. Elvileg hétfőre meglesz és kezdhetem szúrni magamat.

Tontica az a fránya hőmérő ..... :) drukkolok ám nektek
kokusz

Naaaa! Hát mi van itt kérem? Mikulásáradás????
A fene vinné már tényleg! Pedig úgy reménykedtem, hogy végre babaeső hull majd!
Lányok, gyerünk, hajtsatok rá, mert szeretnék végre boldog babaarcokat és mosolyokat "látni" itt!

Remélem, a mostani ciklus mindenkinek szerencsét hoz majd!

Pusz
Vendég

Sziasztok!

Na,éppen én is azt akartam írni,mint Athiz,hogy Mikulás volt ám már 1 hónapja!!!! :twisted:

Tontica

A kutya,meg a macska!!!! :twisted: :twisted:
Mi a fittyfene van a hőmérőddel????
Viszont a görbéd még így is tuti!!!
Sajnálom a volt szerelmes kislányát... :(
Nekem is az a legnagyobb félelmem,hogy bajuk lesz... :( Ezért próbálok nem gondolni erre... :(

Kokusz

Szuper,hogy beálltak a ciklusaid,de mostmár nem ártana produkálni is valamit :wink:!Én nagyon drukkolok!!!

Athiz

Szt mégsem a foga Villőnek,bár nem is szutyog.Igaz,amikor kérdeztem tőle,hol fáj,mutogatta a fogát,de lehet azért,mert előtte pont mondtam :?. Reggel alig tért magához,olyan lázas volt,elkezdtem homeozni,most úgy tűnik,láztalan és jó a kedve :roll: ....
Én is azért vagyok rosszul ettől a tragédiától,mert elképzelem,hogyan szenvedtek a gyerekek... :(
Na de hagyjuk... :(

Kriszti

Akkor majd okosítasz anatómiából :D!Egyébként neked hogyhogy kell az is?Nem fogadták el,vagy nem is tanultál? :roll:

Na,akkor köszi a gratukat,de mostmár felkötöm a gatyám,mert a többi vizsgáról sok jót nem mondtak eddig :?.

Puszi,

anyapoc

A Mikulások a Holdhoz igazították magukat..egyrészt tök jó,mert mindenki egyszerre fog P.é-zni,és le sem késheti senki,mert itt rászólunk!Na mennyi pozitív teszt is lesz 30 nap múlva??? :shock: Csak telen már el a január...

Anyapoc
Sajnálom Villőt! :( Szegényke!
Nem lehet bárányhimlő?Az lázzal kezdődik,és most rengeteg eset van.Legalábbis errefelé.A dokinéni mondta a minap.

Eddig még mindig tanultam,és vizsgáztam anatómiából.Ezt a tárgyat nem lehet eleget tanulni....folyton kell ismételni(még apa is ismételgeti ),hogy képben legyen az ember.Nem is dühít,mert szeretem,bár nem könnyű! :wink:

Tontica
Én már most is belédszugeráltam a babát! :D Olyan,de olyan szuper görbéd volt...sajnálom :(
Most tessék 2 naponta sexelni,Bali ismerőseinek is eredményt hozott,emlékszel???
Az utolsó Nekem írt hsz-ből gondoltam,hogy orrolsz rám :oops: ,ha nem így van annak nagyon örülök. :D

Ildi
A szociológia 4-s lett,a másikat még nem tudom,de remélem egy 2-t összehoztam! :oops:
Neked nemsokára AFP?!Nagyon drukkolok,hogy 1 legyen (vagy akörüli)Mikor is kell menned?

Zsóka
Hogy telik az idő??!!!! :shock: Mindjárt 13 hetes vagy!Látszik már a pocakodon?

Bali
Te ritkánjövő! :D Hogy vagytok?
Voltam tegnap a piacon Nyíregyen,kabátot akartam venni.Tényleg tök olcsók,de már pakoltak,így kedden vizsga után újra kimegyek.Egyébként alig találtuk meg :oops: :oops:

Athiz
Te is kb annyi idős babás vagy,mint Ildi!Most vettem észre!
:oops: Te mikor mész vérvételre??Nektek is mega drukk az AFP-hez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gyerkőcöd jobban van már?

Gaby
Sajnálom :( :(
A fent említett teszt remélem pozitív lesz Nálad is hóvégén!

Kokusz
Miki :( :( spontán ciklus :D
Első lépés ,aztán most már nehogy lekéssétek a p.é-t!!!Majd figyelmeztetünk jóó?! :lol:

Ansa
Sajnálom :(
Kedden lesz műtét,vagy rögtön hétfőn?Nagyon fogunk szorítani!!!!!!!!!
A kisfiad sztem élvezni fogja apával az utazást.Veled meg mi ott leszünk lélekben.Jó így?

Angyalka
Ugye csinálsz másik tesztet??????Drukk+++++++++++++++++++,jajj,annyira jó lenne egy határozott két csík,aztán a laborosok orra alá tudnád dörgölni....

Junko
Apánál milyen műtét lesz?Lehet már írtad,de mégsem jut eszembe :oops:

Ma fél 12-ig aludtam.Ilyen már nem volt 3-4 éve! :oops: A gyerkőcöt mamánál hagytuk,hogy ne cipeljük folyton magunkkal,mert holnap úgyis megyünk vissza.
Apa ügyel,így enyém a lakás :D ...meg a sok felhalmozódott házimunka :evil:
Csináltam ma egy LH tesztet :oops: csak puszta kívánsiságból :oops: természetesen egy haloványka vonalnál több nem volt rajta,de végülis ez most nálam tökéletes! :D Majd két hét múlva újra megnézem! :lol:

KépKép

KépKép
okr

Kriszti

Villő volt már bárányhimlős... :? Kb 1 éve.... Igaz,nem volt a legerősebb,nem sok pöttye volt,kevesebb,mint Bulcsúnak,így majd nézegetem...Most láztalan :roll:
Anatómia.én is szeretem,csak húzós,hogy 8 órában leadtak egy akkora anyagot,amit az orvosin nappal 1 évig tanulnak(ezt doki mondta).... :shock: Nekem nem olyan gáz,mert azért én is sokmindennel tisztában vagyok,de aki most lát ilyesmit először? :shock: :shock: Na mindegy,azért 1 hét csak elég lesz rá....
Villő most is nyafog az ágyban,1 óra után felébredt szegény... :( Akkorákat böfizett...szt a gyomrával van vmi...reggel is ezt csinálta... :(
Húúúú,fél 12-ig alvás... Irigy... :oops:
LH teszt :).

anyapoc

Ha én vagyok,más nincs? :? :?

Csak eszembejutott,hogy Talán Robcsi és Kriszti kérdezte,hogy mikor szeretnénk a harmadik babát.
Nos,valahogy úgy,hogy Villő olyan 5 éves legyen kb,mert addigra talán úgy tudunk rendeződni,hogy meglesz a házunk és már Apának sem kell kint dolgozni.Mondtam,hogy 3 gyerkőcöt egyedül már nem vállalok :D:D:D:D!

No,csak ennyi jutott eszembe :)!

Pusztok!

anyapoc

Anyapoc

Vagyok én is,tanulom a biológiát!Kedden nem érsz rá?Elmehetnél helyettem vizsgázni,cserébe én megírom az anatómiádat.Na mit szólsz? :D :D

Akkor a 3. baba még nem most jön hozzátok :( Villő akkor 4 lesz,mire babásodsz,az meg még 2 év,és 8 hónap???Húúú,de sok!
Persze értehető,ha egyedül nem vállalod!Én nem is tudom,hogyan boldogulnék..bár most van némi beletekintésem :wink:

Csütörtökön találkozunk a dadussal,akit Adának szeretnék fogadni.Ezt még talán nem is említettem :oops: Ajánlottak egy nyugdíjas óvónénit,aki ilyesmit vállal.Remélem sikerül,mert februártól szükség lesz rá.Tudjátok 6-ig dolgozom,és bölsi max fél 5-ig van. :x

KépKép

KépKép
okr

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?