Új privát üzeneted érkezett!

ˇBékességet, boldogságot,csengőszót és gyertyalángot, ajándékot, szeretetet s mindent ami fontos neked, ajtód elé fehér bársonyt, így kívánok én neked szép és boldog Karácsonyt! ˇ
Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!

Kép

málna2162

Sziasztok!

A képek :) kicsit sok :)
az előlap:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép Kép

KépKép
viranka

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
viranka

Sziasztok,

Mégegy elveszett...

KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KíVÁNUNK MINDENKINEK:)

Vera,
Nagyon jók a képek mint mindig :)

Csak beköszöntem amíg várom hogy elaludjon a hölgy és mehessünk karácsonyfát dísziteni.

Puszi
Andi és Veronika

Kép[
Kép[
kostyika

Vera,

Ez egyszerűen szuper ez a naptár :) Nagyonnagyonnagyonnagyon ügyesek vagytok, és tök fantáziadús!Nekem nagyon tetszik.A februári a legvagányabb :wink:

Én is csak bekukk, nálunk abszolút kész minden,fa is feldíszítve, manóka még szunya :)
Ha ébred jön a csengőszó, addig meg benéztem :wink:

Békés ünneplést még 1* mindenkinek Kép
manóci

Sziasztok :D

Na, hogy vagytok? Gyerkőcök? Élvezik a karácsonyozást?

Nálunk nagyon klassz volt a tegnapi nap, négyesben voltunk és jól sikerült az ajándékbontás is. Én díszítettem a fát egyedül, ami egy 2,5 méteres fenyőnél elég stresszes dolog, főleg az égők felrakása, kicsit leizzadtam, de azért sikerült. Az volt a baj, hogy kapkodnom kellett, mert nem tudtam meddig sétálnak a drágáim. Végül is nem kellett volna aggódnom, mert Karcsi olyan drága volt, hogy csak mentek-mentek, várta a hívásomat. :D Sikerült megúszni azt is, hogy Gergő meglássa a fát, így igazi meglepetés volt Neki. És ami nagyon érdekes, hogy tavalyhoz képest most nem fogdossa a fát és nem akarja leszedni a díszeket! Pedig féltünk, hogy majd hogyan tartsuk távol. Flórácska megnézte a karácsonyfát és ennyi volt, Őt még nem nagyon érdekli. :D Szuper fotókat csinált Karcsi a gyerekekről, ha lesz időm kicsit később, akkor felteszek párat.

Mégegyszer kellemes ünnepeket mindenkinek! :D

Puszi :D

Orsi

avocado

Sziasztok!

Bocsi a késésért, és most is csak annyi...

BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!!

Igyekszem mielőbb jönni!

CUPPcuppCUPPcupp....!
Mi

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Vera
Ne haragudj, hogy tegnap nem írtam, pedig akartam, de olyan az agyam, mint a szita, hogy nagyon klasszak a képek!!! Irígykedek, hogy van a párodnak ideje és türelme erre! :D

Mindenki
Remélem jól vagytok! KI mennyit hízott már?? :wink: Én mákosbeigli őrületben vagyok, vettem a cukiban meggyes-mákost és fantasztikusan finom!!! 8) A mérleget meg elküldtem szabira. :shock:

Azért gyertek, ha tudtok. :D

Orsi

avocado

Sziasztok!

VERA!!!!!
Válogatós egy babátok lesz, alaposan odafigyel, milyen testet is válasszon magának, de mind tudjuk, megéri várni. Mint Kishercegnek a rózsájára! :)
Nagyon jók lettek újfennt a naptára! Én idén kihagytam, helyette ápolgattam a családot.
remélem jól telt a KArácsony! oszt ki tudja, hátha boszorkánykodhatok még egy kicsit.... hamarosan! :)

HISZTI
Látom sokunknak meggyűlik a baja ezzel! Bitzosan hisztiztem én is eleget, de a másik oldalról sokkal könnyebb, ha másért nem is, akkor azért, mert nem emlékszem rá! :)
Olivér is kitesz magáért, ha épp olyanja van. Hol az alvással küzdünk, hol a csokival, de most leginkább a csokival.
A minap, azaz karácsony másnapján kezébe nyomtam a csokisdobozt, hogy egyen annyit, amennyit bír, hátha elundorodik, de legalább eltelik vele egy kicsit. Készenlétben volt a hársfa tea is, nehogy benn ragadjon az a fránya édesség.
Gyermek fülig érő szájjal letolt 5 csokidíszt, majd közölte, elég. Aztán szép sorjában még öt eltűnt benne a nap folyamán. nem jött be a számításom, de legalább nem aludt semmit, és este is 11kor kellett ágybakiabálnom. Rettenetesen utálom már a mumus szerepet! És ráadásul, ha Emberem teremti, le, hogy ideje aludni, semmi haszna, így csak akkor van értelme, ha én nyesztetem, pedig ha valaki, hát én utálok kiabálni. :(
Marcival szemben csak akkor hamiskodik, ha ketten hagyjuk őket. Fölül a hátára lovagolni! :shock: Még jó, hogy ilyen nagy Marci, és bírja a strapát. Csak akkor szólok rá, ha már Marci is reklamál, de nem akarja ézrevenni. Valahogy nem akarok mindenbe beleszólni, később is szeretném, ha belső ügyeiket ők intéznék, nem akarok közvetítő lenni. Igazán nem is nekik, nekem kell ezt megtanulnom.

Rita!
Ne vittem túlzásba a rajzolgatást, de ha lesz elem, és idő, tezek fel egy két képet, de tényleg ne számíts valami akármire!

Marcitól karácsonyra kaptunk két felső fogat, így már négynél tartunk. Szegény szintén molesztálva van általam, mert most neki kell nap mint nap porszívózni az orrát. Szokja ő is, mert már csak akkor van megsértődve, amikor csinálom, utána már nem rikoltozik még egy negyed őrát, lesújtó tekintettel.
Ma elkezdte előrefelé rúgni magát. Mikre képes egy karácsonyfa! :wink:

Összegezve jól vagyunk, szépen sikerült a karácsony, nem is igen hiányzott a családi ramazuri.
Olivért ugyan rá kellett venni, hogy bontsa ki az ajándékokat, mert inkább a fán a csoki érdekelte, de később, miután kibontogattuk neki a dolgokat, már örömködött. Hát még én!
Kaptam egy varrógépet! Hurrá-hurrá!!!!
Marci még csak nézelődött, de neki is tetszett a sok szétdobált papír, amit igyekezhettem kibogarászni a szájából is. :wink:

Ami még nagyon jó, hogy kariajiban volt egy doboz csokis rumos szilva! Néha-néha igen jól esik egy-egy strapásabb nap végén! Csak lezuttyanunk a kanapéra emberemmel, és elmajszolunk egy-két nasikát! :)

No de már mennem is kell....

igyekszem a képekkel!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!
Orsi Drága!
nem merek menni Hozzátok!!!!! :( Képzeld el,hogy már múlt csütörtök reggel óta egyikünknél sem volt se hányás,se hasmenés,jól voltunk,így el mertünk menni a családi karácsonyra vasárnap.Kedd reggelre apukám,anyósom,sógorom,és sógornőm is bekapta a vírust. :? Olyan lelkifurdim volt. :cry: Nem biztos,hogy tőlünk,de én inkább nem kockáztatok Nálatok!!! :oops: Puszi,és majd csak összejön! :D Diós bejglit én is eltűntettem egy rúddal,nem egész két nap alatt. :oops: Én most fogytam a betegség alatt,meg az idegeskedések miatt 4-5 kilót,úgyhogy van minek visszajönni. :lol:
24-én egyébként is volt egy kis riadalom,mert rosszul lettem,jól felment a vérnyomásom.Kb. 4 órát tartott,aztán egyszer csak elmúlt. :?
Ezektől eltekintve azért jól sikerült,mindenki örült az ajándékának,most sokat vagyunk itthon,végre van idő játszani a lurkókkal. :lol:

Vera:gyönyörű ez a naptár! Érdemes lenne Nektek ezzel foglalkozni akár megrendelésre is!Amiket lehet kapni,közelébe sem érnek ennek,én még nem láttam ilyen szépet!!!!! :lol:
Eszter nagyon szépet írt Neked! :D Borzasztó érzés volt,amikor elment az én babám,de ma már úgy érzem,hogy azért lehetett,hogy egy ilyen tökéletes csodát kaphassunk,mint Bence.Egyszerűen mindenkit elvarázsol,akivel kapcsolatba kerül,van benne valami . :lol:

Eszter:Hihetetlen,hogy már miket csinál Marci,nekem olyan,mintha most született volna!Fogakhoz gratula. :D
Varrógép :D Akkor teljesült a nagy álom.
Én is megkaptam az álmomat,egy nagyobb objektívet a gépemre. :lol:
Bence nekem nagy csalódás volt,én azt hittem,hogy már élvezni fogja az ajándékokat,de csak addig érdekelte,amíg kibontotta. :? Persze azóta is csak a nagyok játékai kellenének Neki. :) Folyamatos vita van,mert mindig mindent el akar venni Tőlük,amivel épp játszanak.ha meg nem engedjük,iszonyú hisztit rendez!Szégyen,nem szégyen időnként már borsózik a hátam a hangjától. :evil: Enni szinte semmit nem eszik,nem tudom miből él. :? A csoki viszont menne neki is.....Attila időnként ad neki,hogy hátha megjön tőle az étvágya :evil: Hát eddig nem jött be!

Na,pussz Mindenkinek:Anikó
vakili

Sziasztok,

Nálunk is nagyon szupin sikerült a karácsony, leszámítva, hogy 25.-én anyóséknál a sógornőmék fosós, hányós vírusát sikerült benyelni Esztinek, és apának :(
Ugyhogy Anikóóóóó :?inkább még ne menjetek Orsiékhoz :wink:
Nem ti voltatok nálunk inkognitóban??? :lol: :lol:
ÁÁáá, csak poén, nehogy megsértődj!
Amúgy meg a sógoromékra is csak azért voltam pipa, mert amikor beléptünk a lakásba akkor közölték a jóhírt, ugyhogy akkor már hogy nézett volna ki, ha visszafordulok!
Na mind1, végülis, de azért 26.-a estére Esztinek már fájt a hasa,és az éjszakánk borzasztó volt!8szor hányt,csórikám , és hajnal 5-kor aludt el :cry:
Azóta egy fokkal jobb, de még nem eszik, és kicsit gyengusz.Bár a hiszti ugyanolyan gőzerővel működik :twisted:
Én tartom a frontot így pocakosan, remélem már nem kapom el!

Amúgy okés volt az ünnep,sok szép játékot kapott, és nagyon örült mindennek.A fa is nagy sláger volt, van egy olyan cuki meghitt arcos fotó, majd felrakom, csak még a gépben!
Mennem is kell, pussz
manóci

Vera :)
Nagyon szupi a naptár! Tényleg vehetnétek fel rendelést is! :D

Betegeknek, gyengélkedőknek jobbulást! :)

Eszter :) , Rita :) , Anikó :) , Orsi :)
Pussz! :D

Gyorsan egy-két kép, aztán megint rohanok. :roll: Nagyon jól sikerült a karácsonyunk, Berci élvezte az ajándékbontást, a fát is értékelte, nagy szemekkel nézte, majd megjegyezte, hogy "Tényleg szép!" :D Egyébként nagyon szófogadatlan és hisztis....valami lehetett a szülinapi tortájában, mert azóta egyre rosszabb... :shock:
Pocakom nő, már nem hánykolódok, de néha azért nem vagyok teljesen jól... :?
Mindenkinek nagyon boldog új évet és szuper szilveszterezést! :D

Egcsi
Kép Kép Kép

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Köszönjük a naptár dícséreteket :) Átadtam az illetékesnek és dagadt a mája :)

Orsi!
Hol vannak a képek? Míra nagyon élvezte az ajándékok kibontását :) Félrevonult a szobába és egyedül tépkedte a csomagolást :)

Eszter!
:lol: Tényleg nagyon válogatós :) Szerintem azt várja h. mikor adjuk el a lakást :)
Akkor most már állandóan varrni fogsz ?
Van egy nagyon jó köntös szabásmintám,már nagyon profi vagyok az összeállításában :) Mírámé volt a próba:) Azóta varrtam még párat :)

Egcsi!
Nagyon jók a képek :) Főleg az utolsó tetszik nagyon :)

Rita!
Ma reggel mikor MÍra felkelt rögtön rólatok kezdett beszélni, meg arról h. milyen kutyáitok vannak :) Aztán Lili és Kitti is szóba jött :)

Anikó!
Kedves vagy :) Bencédnek úgy látszik elég a fény :) és abból él :)
Mírának vannak ilyen napjai sőt voltak, de most már viszonylag jól eszik :) Pláne ha bölcsiben van :) Képeket mikor raksz fel?

Manó!
Jobbulást nektek :) Ugye te nem kaptad el?

Tandrea veletek mi van olyan régen írtál már :(

Nanda!
Mayával mire jutottatok? Jó az új hajszíned :)

No mennem kell kirakózni :) Csajszi hív :)

Pusszancs és mindenkinek boldog új évet kívánunk :)

Vera

KépKép
viranka

Sziasztok!
ˇHozzon az Újév örömből végtelent, szeretetből önzetlent,, sikerekből amennyit csak lehet!ˇ
Boldog új évet kívánok Mindenkinek!
Kriszta

málna2162

Nagyon BOLDOG ÚJ ÉVET Kívánunk Mindenkinek!!!!!

Ma estére pedig JÓ Bulizást!!!!!(aki megy :wink: )

Holnapra meg józanodást!!! :lol: :lol: :lol:
manóci

Sziasztok lanyok!

Sokminden tortenik velunk a ket unnep alatt. Sok a dolgunk es jovunk-megyunk, igy nem tudtam irni se. Ket nagyon jo baratnomnek megszuletett a babajuk. Az egyiknek kislany december 24-en, a masiknak kisfiu ma reggel. :)
A kislany mamaja a francia baratnom, akiknel voltunk Parizsban marciusban. :)

Nektek viszont szeretnek nagyon sok sikert, boldogsagot es egeszseget kivanni a jovo evre! BUEK!!

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Boldog Új Évet Mindenkinek!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

BÚÉK!!!!! :lol:

Egcsi:édesek a képek. :D

Vera:sajnos még mindig nem tudok kicsinyíteni,pedig akartam már a lakásról is feltenni képeket.Aki eddig látta,el van ájulva tőle.Én annyira imádom a kandallót,hogy azóta a nappaliban alszom. :lol: MOst egy kicsit jobban eszik Bence,kopp-kopp....de biztos,hogy a korához képest iszonyú keveset.
Mióta áruljátok a lakást?

Málna:úgy örültem az üzidnek!!! :D Hogy vagytok? Rég írtál Magatokról. :cry: Megnéztem a képeidet,olyan édes a fiad! :D

Rita:gratula a barátnőidnek!Igazi ünnepi babák! :lol: KÉpek Rólatok?

Manó: :D mi csak itthon öregesen "buliztunk",két család jött át hozzánk a gyerekeikkel.Kártyáztunk,a gyerekek társasoztak,Attila kilőtt egy-két rakétát,aminek nagy sikere volt Bencénél is.Ő fél 12-ig bírta,és ma fél 11-ig hagyott aludni.Rendes gyerek! :D
Józanodnom se kellett.egy korty alkoholt sem kívántam.Most főzöm a lencsét,biztos ami biztos...Én már nagyon vártam ezt az évet,remélem jobb lesz,mint az előző. :? Egyébként is a 7 a szerencseszámunk. :lol:

Orsi,Eszter:Merre vagytok??????

Mindenkinek pussz:Anikó
vakili

Sziasztok

Anikó,
az jó, szerintem jövőre nálunk is ez lesz a program, ha lesz olyan barátunk aki nem megy majd bulizni:)
Ha meg mindenki megy akkor édesnégyesben leszünk;)

Csajok, én úúúgy kikészültem ettől az éjszakázástól, hogy még ma sem tértem észehez :shock:
Nemtom mért, pedig nem ittam, ugyebár, még nem is táncoltam.Valahogy nagyon megviselt, hogy fönt "kellett"lennem.Pedig tök nagy kedvvel indultam neki, hogy milyen jó lesz bulizni egyet!Hát nem jött be :cry:
Ja, és éjjel is 12 órát aludtam, és mégis kifaccsart vagyok, és nem kívánok enni semmit!

Egcsi, Berci naon édes :) Te hogy vagy?

Rita, gratula a barátosnéidnak is :wink:
De ugye a kislányt mindemellett nem Évának hívják ugye? :D :D
Az lenne a csúcs!
manóci

írtam egy hosszút, de a küldésnél lefagyott a babanet, így most csak:
Boldog Új Évet mindenkinek!!

Mese
meske

Sziasztok Lányok!

Mégegyszer BUÉK mindenkinek! :D :D

Nem jutottam a géphez, mert itt volt a család, 10-en voltunk, plussz a kicsik, szóval nem volt semmi! Elég is volt a zsivajból, jó megint 4-en lenni! 8) De a gyerekek nagyon élvezték, Gergővel is mindig játszott valaki és Flóra is a középpontban volt, szóval készülhetek holnaptól a visszaállás okozta nehézségekre. :roll: :?

Manó
Én sem nagyon bírtam fentmaradni, már 2-kor lefeküdtem. :)
Viszont Flóra nagyon megkímélt! Miután együtt köszöntöttük az újévet, mert éppen átszopizta magát 2007-be, szépen elaludt és aludt is reggel fél 7-ig! Én közben felébredtem 5-kor, hogy mi van már, de aludt a drágám, így nekem nem volt olyan vészes, hogy 2-kor feküdtem.

Egcsi
Édesek a fotók! :D

Anikó
Ne haragudj, hogy nem reagáltam a látogatással kapcsolatosan, de csak elolvastam és futottam is tovább. Sokat főztem és 10 emberre... Kár, hogy nem jöttetek, de aranyos vagy, hogy így figyeltél ránk! Azért ha majd már biztos a nemfertőzés, akkor össze kéne hozni valahogy a dolgot. Én is szívesen elmennék, de nem nagyon merek, mert Gergő elkezd rosszalkodni és ott van még Flóra is, szóval még várnék a dologgal. Inkább gyertek Ti valamelyik hétvégén.
Nagyon kíváncsi vagyok ám a lakásra, hogy milyen lett!!! :D
Nem evés: képzeld, az én eddig jóevő Gergőm is elég rapszódikus lett, van olyan nap, amikor alig eszik valamit. :? Én arra gyanakszom, hogy olyankor, amikor már sok odabent a kaki, mert azt meg csak 3-4 naponta hajlandó, mármint kakilni. Az már simán megy a wc-be, de a pisi még nem. :? KÉsz anyagi csőd, hogy még mindig pelenkás! :?

Vera
Képek még nincsenek kicsinyítve és hogy mikor lesz rá időm és erőm??? :roll:
Míra :D És legalább lefotóztátok? :D

Nanda
Olyan szomorú vagyok, hogy nem jössz közénk! :( Pedig már másik év van!
Hajszínedre hihetetlen kíváncsi lettem! Milyen lett???

Többiek?

Na, most megyek, Flórácska már nagyon nyűgi, mert most nem aludt el fél 6 körül és már baromi fáradt. :(

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado

Orsi, :)

De jóóó, akkor Flóra baba valóban kegyes volt hozzád :)
Ez édes volt, hogy átszopizta magát 2007-re :D :D
Pelus, kiadás miatt ne aggódj, csakhogy vígasztaljon mi mostanában megint pelusozunk! :cry:
Az utóbbi időben ugyanis egyre többször fordult elő, hogy bepislit, későn vette észre, de volt olyan is, hogy szerintem figyelemfelhívó hatással direkt!Mivel a terhesség elején nagyon rosszul voltam nem tudtam annyira figyelni rá, és szegénynek néha mondtam is, hogy kicsit hagyjon már élni,, ne akaszkodjon annyira! :oops:
Szóval lehet, hogy ez az én hibám is, de tényleg abban az időszakban alíg éltem.Meg a másik, hogy azért már hideg van, és úgy gondolom annyit nem ér az egész, hogy megfázzzon!Itthon nincs rajta pelus, de alvásnál, meg ha kimegyünk, vagy elmegyünk valahova mindíg!Hát ez van, de úgy gondolom ettől ő még nyárra tuti szobatiszta lesz, mivel azért már egyszer elkezdte magától, és elég jó úton haladtunk is!

Viszont csajok,szerintetek létezik, hogy már éreztem magzatmozgást???
Ma reggel olyan volt teljesen. :roll:

A szelt viszont úúúútálom!Megfagytunk amíg kimentünk de. :twisted:
manóci

Sziasztok,

Először is Boldog Új évet kívánunk mindenkinek:)

Manóci,
Azt hallottam h a második babánál már a 16. hét környékén lehet érezni a mozgást:)

Jól vagyunk, én nagyon kirúgtam a hámból szilveszterkor:) Mától viszont komoly fogyókúrába kezdtem (ismét:) ) Ma voltam kondiba és fitness menüt rendeltem magamnak. Remélem hogy most kitartóbb tudok lenni, szorítsatok:)

Puszi mindenkinek

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Szijjasztok!

Most csak fél kézzel...

Talán már rá fogok érni kicsit. Eddig Lillácskám beteg volt, 40 fokos láza volt több napig. :( De már alakul a drágám, a kedve is jobb, játszik is...

Picur nem kapta el szerencsére. Remélem nem is fogja.

Manóci!

Én Lillát éreztem már a 16. héten!!! (Első gyerek...) És a picurt pedig a 13.-on! Szóval érezheted! :)

ÉN is vártam, hogy bekavar a szobatisztaságba a tesó, de nem tette. Lilla szerencsére ezen a téren nem sztrájkolt. Ő csak azzal próbálkozott, hogy mindig szopi közben kellett neki pisilni-kakálni. De egy idő után rájött, hogy nem fogok felugrálni, így vagy megoldja egyedül, vagy vár egy kicsit. :)

Majd még jövök, írogatok! Csak apa elvisz vásárolni, meg megyek manótméretni...még hajat kell mosnom, és még az ágyat sem raktam össze...(és már itt ülök :oops: )

Puszi Mindenkinek! Nagyon jó új évet kívánok!

Timi
bnéhtimi

Timi, Andi,

Kösziiii, akkor biztos az volt :)
Lillának jobulást :wink:
manóci

Manó
Olyan klassz, mikor már érzed a picurit! :D
Pelus: azért már az is nagy könnyebbség lenne, ha itthon nem kéne rá! Akkor csak sétálásnál kéne ráadnom! De mindegy, tavasszal már nem fog érdekelni, és inkább pisilje össze magát egy nap többször, de akkor már nekiállok leszoktatni. Igazándiból nem nagyon érdekelne, ha nem lenne tényleg sok anyagilag. :( Tök gáz, hogy hetente drágul valami a boltban, egyre többet hagyok ott minden bevásárlásnál, a pénzünk meg kevesebb lett, de mindegy, nem panaszkodok. Végül is Karcsi mikor tud mellékesben dolgozni, akkor van egy kis plussz. Az a baj, hogy az is rendszertelen. :?

Most nem akarok sokat írni, raknék fel nektek képeket.

Orsi

avocado

Szóval a képek:

A két gyönyörűm:
Kép
Kép

A kis komoly:
Kép

Bölcsi:
Kép

Bercike teljesen odáig volt Flóráért:
Kép

Uncsitesók:
Kép

Apucival:
Kép

avocado

Hali!

A profilommal szórakoztam, de úgy látom nem jött minden össze. :?

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Kép 24-én reggel ébredés után

Kép karácsonyi hercegnő

Kép karácsony kis hercegnője

Kép És még egy Lillkáról

Kép minden érdekli a kis tündéremet

Na, remélem sikerül...

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Na, még egy puffancsot akartam!

Kép puffancs

Kép csinibabám

Abbafejeztem! :oops:

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Gyorsan-gyorsan....
B.U.É.K.!!!!!!!!

egy két kép.... aztán talán du. vagy este már hosszabban... :))

Kép rágcsálok!
Kép Olivér szó szerint benyalta Marci séróját! :shock:
Kép Á, nem is érdékel, mit nekem egy karácsonyfa! Kép DE MÉGIS!!!!
Kép Türelem...
Kép első nadrágom! Én varrtam!!! Kép ja és szerkesztettem a szabásmintát!

Sziasztok!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Orsi,

Azt el is felejtettem a múltkor, hogy és nálatok 2 gyerekre kell pelenka!!!!
Hát igen, remélem mire nálunk érkezik a tesó, Eszti már nem is emléxik a pelusra :)
Jajjj, igen nagyon jó érzés a kis mocorgás :)
Gyerekek édesek, Flóra tiszta apu?Ugye?Bercire pedig azt hinném, hogy csajszi :oops: ha nem írtad volna oda :lol:

Timi,

De jó, hogy tettél magadról is, tudjátok én még "csak"képről ismerek mindenkit :cry:
De végre látlak, gondolom ez egy újabb!
Képek tündérek, de Lillácska..............hát ő egy gyönyörűűűű kislány!Tényleg nagyon szép.
A szőnyeg a hálójukba [imghttps://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1168007223.28.gif[/img]

Eszter,

Gyerekek itt is :) :) :) cukik
Gatyához gratula, ügyes vagy!
manóci

Timi
Olyan jó, hogy ilyen sok képet raktál fel!!! Légyszi ne pironkodj! :wink:
Csajszik tüneményesek, mind a kettő gyönyörű! :D És a szőnyeg nekem is nagyon tetszik! :D Kedvenc mesém volt az Egér a Marson, az jutott eszembe. :P

Eszter
Annyira édesek a fiúk! :D Tök jók a képek! A benyalt sérón meg akkorát nevettem! :lol:
Nadrág szuper lett! Nagyon ügyes vagy!!!

Manó
Flóra egyre inkább rám hasonlít, most már mindenki mondja. :D Főleg mikor mosolyog! :D
Bercike meg tényleg tiszta lány, azzal a hihetetlen sok hajával! :) Amióta megszültetett, csak növeszti, komolyan hihetetlen!!! Elől már le is kellett neki vágni, mert a szemébe lógott! :shock: Amúgy ma 8 hónapos nagyfiú. :D

Bocsi Lányok, de csak ennyire futotta, elkezdett fájni a fejem, megyek kicsit butulni a tv elé. :?

Orsi

avocado

Szia Mindenkinek!

Bocsi, hogy mostanában elhanyagolom a topikot, de egyszerűen csak 24 órája van a napnak...mi lesz, ha itt lesz a pici, azt nem tudom. :roll:
Nálunk mindenki náthás és köhög. Ráadásul hónap végén ki kell költöznünk, mert a tulaj el akarja adni a házat. Hiányzott a költözés, mint a hátbaverés. :?
A pocakom határozottan észrevehető. :D

Orsi :)
Nagyon jók a képek! A fiad tiszta apja! :D Mi is a hajasbaba unokatesó teljes neve? Tudom, hogy nagyon ritka...

Timi :)
A lányok édesek! Lilla viszont fogyott, nem? Csengét meg úgy látom pumpálod. :D Remélem most már egészségesek vagytok! :)

Eszter :)
Aranyosak a képek! Jó a gatyesz! :D Ügyes vagy! :)

Anikó :) Andi :) Vera :) és akit kihagytam
Pusszancs!!!!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Szia Egcsi!

Elhiszem, hogy el vagy havazva! Hidd el, lesz ez még úgyabbul! :wink:
Képek: köszi! :D A hajasbaba neve Bercel. :D
Költözésetek :( És sajátban nem gondolkodtok? Itthon volt annó egy műsor, hogy az USA-ban milyen jó hitelek vannak és könnyen lehet apartmant venni. De lehet, hogy az csak Miamiban volt?
Pocakod :D Én mindig úgy élveztem, amikor már egyértelmű volt, hogy nem kövér vagyok, hanem kisbabát várok. 8)
Betegségetekre jobbulást!

Képzeljétek, ma Flórácska megfordult a hátáról a hasára! Pár napja már próbálgatta, de nem bírt teljesen átfordulni, a keze útban volt és így visszagurult a hátára. De ma sikerült Neki és annyira élvezte, hogy 5x meg is csinálta, plussz volt egy fél is. :wink: Igaz azért még nem tökéletes a dolog, mert a kezét nem tudja kihúzni, de ahogy elnézem 1-2 nap és arra is rá fog jönni. :D
Csinált ma Róla Karcsi fotókat, majd ha beteszi a gépbe felteszem és még van egy pár ünnepek alatti is fénykép is.

Orsi

avocado

Hoztam "pár" képet. :oops: Tényleg ne haragudjatok, ha sok, de nem bírtam választani, még így is annyi jó van Róluk! :roll:

Ilyen kis vidám a drágám. :D
Kép

Együtt a járókában.
Kép
Kép

Kép

A komoly bátyus :wink:
Kép

Flórácska állandóan mosolyog, vigyorog. :D
Kép
Kép
Kép

Na, huncut a szemem? 8)
Kép

Az új nacink, van lilában is, csak az még nagy. :D
Kép

Szóljatok rám, ha duguljak el a fotóimmal! :roll:

Orsi

avocado

Szijjasztok!

Begyüjtöttem a dícséreteket a lányok nevében! :) Köszönjük!

Lillácska már jobban van, bár dokinéni írt fel még egy adag antibiot, így azt még keddig szedni kell. De tünetei már nem nagyon vannak. Mondjuk még eléggé "tele van a feje", de nem tudom az orrát sem szívni, mert nem jön semmi. :(

EGcsi!

Lilla nem fogyott (vagyis lehet, hogy a betegség alatt egy kicsit mégis), hanem rengeteget nyúlt már megint. Már 104-es ruháknál járunk, a 98-as naci lassan a bokáját veri. :shock: Magas egy csajszi nagyon.
Az én "éjszakajóalvó" Csingim meg ma éjszaka 2,5 óránként kelt, és kért enni! :roll: Talán eszébe jutott, hogy az elmúlt héten nem hízott 300 g-ot, csak nyúlt, és be akarja hozni a lemaradását. :)

Orsi!

Szépek a gyerkőcök, és Flóra nagyon ügyike!

Megyek, mert lányom letornászta magáról a zoknit, még a végén ő is megfázik! (én elkaptam Lillától, most én vagyk dögrováson) Jajj, már tüsszög is! Nagyon fagyos!

Szijjasztok!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Orsi!
Nagyon kis cukik a babák! Flórának gratulálunk! :)
Képzeld, nálunk is megvolt a nagy katasztrófa, már anyaszemmel...
Múlt héten szerdán Marci leügyeskedte magát a pelenkázóról, persze megint akkor csinál ilyet, amikor Apa vitte fürdeni. Szegény irult -pirult, amikor mesélte, mert párszor már megdorgáltam, hogy vehetné kicsit nőiesebbre a parázást a gyerekekkel kapcsolatban.
Épp Olivért szedtem ki a kádból, amikor hatalmas csit-catt és bummm... Ebből már sejtettem. :(
Szerencsére semmi baja nem volt és lett a lurkónak, még egy kék foltja sem, pedig meglehetősen magas az a nyavaja!
Az a baj, hogy Olivér sokkal kissebb volt ennyi idősen, így nem tudott így lefordulni, Marci viszont már régen lelóg a pelusozóról, így lehúzza a hátsó fele.

Egcsi!
Költözés???? :shock: Na pont ez hiányzott még neketek! Végre megszabadulsz a szipolyozó szülőktől, erre tessék!
Ilyenkor gyorsan lehet lépni, vagy macera az új kégli?

Timi!
Csinik vagytok!
Gyógyulgassatok csak! A pici rajtad keresztül védve van nagyrészt! Lehet, hogy ezért is szopizik többet talán.
Nekünk is volt már nagy krahh, de Marci csak orrfolyt és rondán hörrgött tőle, de végig vigyorogta. Oké, az orrszívást leszámítva!

Manóci
Pelus majd alakul.
Olivér egy-egy balesetet leszámítva, azok is inkább betegeskedéseknél jellemzőek, szobatiszta nappal. Éjszaka még pelusozunk, bár ő mindig leveszi, mi meg visszarakjuk, de ha csak egy csepp pisi is belemegy, már repül is az ágya mellé a csomag. :shock: Így van, hogy egy este 2-3 pelus is elmegy. :twisted: De majd egyszer, és legabb egy méretet hordanak! :wink:
Magzatmozgások! Most még nagyon kis cukik! :) Gratula!

Gatyi dícséreteket köszi! Én is nagyon örültem, nem is csavarodik, a minta is hellyel-közzel stimmel, bár csak azért lett kockás, mert ilyen anyagot találtam gyakorolni. Azért közelről a varrást nem mutogatnám, de elsőre rendben van. :)

Vera?

Meske
Nincs kedved ujra irni a levelet?*valamit elnyomtam es elszaltak az ekezetek

vissya is vonulok gzorsan....

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

sziasztok!

Eszter :) kedvem az lenne, de olyan jó hosszú lett, és én meg olyan dühös.
Most meg vizsgák már megint, muszáj tanulnom, mert nekem csak az éjszaka van. Tünci taknyos, Levi lassan 2 hónapja köhög, nem múlik, most mentünk volna fül-orr-gégészetre, de a dokinénink a Szt Lászlóba küldött, ott van ismerőse.. aki most jött vissza a szabiról
Mire eljutnánk Levi ma megint belázasodott.. kivagyok ettől, és még tanulnom is kéne.
megyek is, puszi nektek

Mese
meske

Szia Mindenkinek!

Csak beugrottam feltenni egy képet... A fiam elképzelése a popsikenőcs használatáról. :D
Kép

Ja, és találtam házat, hónap végén költözünk! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Ugy erzem, hogy evek ota nem voltam. :? Nekunk nehez heteink voltak. hetvegen volt a betegsegunk csucsa. Legalabbis a lanyoke. Nagyon csunya kohoges es rengeteg takony. Es Lili elkezdte fajlalni a fulet is. Igy kihivtuk a dokit Szombaton. Diagnozis a ful hurutos, de nem valadekos, nem gyulladt, viszont mindket lanynak csunyabbak a horgoi, azert kohognek es taknyosak (elotte remeltuk, hogy antibika nelkul meggyogyulnak, de nem sikerult). Igy antibiotikumot kaptunk, mert hogy nehogy a fulukre, vagy tudejukre menjen. Az antibika megtette a hatasat. Sokkal jobban vannak ma mar. Sot Lili teljesen meggyogyult, Kittinek meg egy piciket folyik az orra, de nem kell szivni.
Kitti mar sokat fejlodik. Nagyon ugyesen negykezlabra all, es kutyazik es szinte egesz nap ulve jatszik mar. 1 hete mar mondja, hogy baba es papa. Ugyanugy ahogy Lili kezdte ennyi idosen. Multkor mikor furodtunk mondta Kitti Lilinek, hogy "papa", erre Lili valaszolt Kittinek, hogy "papa nincs itt, lement pisilni". :lol: Fantasztikus volt. Megzabalnam oket. Kittinek nagyon edes hangja van. mas mint Lilie. Lilie melyebb.
Ettol fuggetlenul Lilivel tovabbra is nagyon nehez. Igazi dackorszak. Rettentoen makacs, konok es hisztis... Kittit tovabbra is jatekbabanak kepzeli, igy el tudjatok kepzelni mit akar"na" vele muvelni. Ezert nem lehet oket meg egy masodpercre se egyedul hagyni. :? De azert jokat jatszunk egyutt, es amikor Kitti alszik Lilivel kreativoskodok. Gyurmazok, fetsek, rajzolok. Nagyon ugyes.
En jol vagyok. 2 kilot fogytam mult heten, hiszen elkezdtem egy komoly fogyokurat, mert nagyon sokat felszedtem a terhesseg+szoptatas alatt. :? Bar az eleje mindig konnyebb, foleg ha valaki olyan magas sulyrol kezdi mint en. De az edzesek szuperek! Tegnap este is voltam es mindig fiatalodok utana.
:) Hetente 3-4 x edzek cardiogepeken (futas, lepcsozes, biciklizes) es hetevegen spinning edzes (1 ora biciklizes edzovel).

Nagyon jok a kepek mindenkirol. Hihetetlen, hogy mennyit fejlodott mindenki. :) tavasszal rettegejetek. :) Megint babatalalkozot fogok szervezni. :)

Na, megyunk ki a kertbe. Megigertem Lilinek, mert Kittit most tettem le aludni. Minden nap delelott es delutan kint vagyunk hol setalunk, hol a kertben, de ma olyan orkanszeru szel van, hogy nem akartam kimenni. De Lili most huz kifele, igy ebd es alvas elott kimegyunk egy kicsit.

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok,

Csak gyorsan,
Rita,
Hasonló cipőben jáunk mi is. Veronikával is nagyon nehéz az utobbi időben. Úgy érzem h egész nap csak veszekszem vele pedig inkább ki kéne használni azt a rövid időt ami egy hétköznap jut rá. Reggel nem akar felkelni, nekem viszont mennem kell dolgozni tehát muszáj kelni. Utána húzza az időt az öltözéssel. Már egyedül öltözik és ő választja ki hogy mit akar felvenni, de ezzel egy csomó idő elmegy. Utána délután hisztizik ha az apja megy érte h neki anya kell. Hétfőn, szerdán és pénteken én is járok kondiba mert nekem is kéne fogynom 10 kilót (illetve már csak 9-et mert egy már lement :D ) Este hisztizik azon h nem akar fürödni, pizsomát felvenni, lefeküdni, lábtornát csinálni stb. Szóval széles a választék, az én türelmem meg már este 8-kor nagyon véges:) Ugye ez csak a dackorszak? Mindig attól félek h nehogy azt érezze h a munka miatt én már teljesen elhanyagolom.
Mindenkinek puszi, rohannom kell
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Andi
Én is nagyon remélem, hogy "csak" a dackorszak! :roll: És én meg néha úgy érzem, hogy teljesen leszívja a gyerek minden maradék energiámat azzal, hogy ilyen apró dolgokon ellenkezik. mint pl. felöltözni, vagy felvenni a pelust és hasonlók. most az esték viszonylag nyugisak (kopp-kopp), akkor valamiért fel lehet öltöztetni. Amúgy viszont az én eddig szuperül evő fiam alig eszik, most már nem adok neki tízórait, mert így azért hajlandó ebédelni. :? Múltkor mértük és kevesebb kiló, mint pát hónapja, szóval engem meg ez aggaszt halálra. :(
Különben amikor veszekszek vele, akkor én is azt érzem, hogy rosszul csinálok valamit, nem kéne veszekedni, de sajnos a türelmesen elmondott szavak lepattannak róla és mikor már 20x kértem szépen, türelmesen, akkor már elfogy a türelmem. :(

Rita
Sajnálom a betegséget és az antibikát. Szerencse, hogy az már segített és ilyen gyorsan reagáltak rá!
Kitti dumálása :D Édes lehet! És a beszélgetésük meg különösen! :D
Kreatívkodás: én is nagyon készülök a gyurmázásra, de még várok egy kicsit, mert Gergőt nehéz leültetni valami mellé. Rajzolni mi is szoktunk, de megint mindent tönkretesz, szétszedi a játékait és a zsírkrétákat most pl. széttördelte, így az is szünetel egy ideig. :?

Mese
Sajnálom a betegséget! :( Elhiszem, hogy nagyon aggódsz!
Plussz a suli, hát nem irígyellek!!! Én tuti nem tudnék tanulni a 2 gyerek mellett. Estére olyan vagyok, mint a mosogatórongy, tornáznom is kéne, de már arra sem marad energiám. :?

Egcsi
Kép szuper!
Ház: hajrá!!! Majd képeket kérünk, ha már bent laktok! :D

Eszter
Gyerkőceim: köszi! :D
Marcikád esése :shock: Elhiszem, hogy nagy katasztrófának élted meg, azért egy pelenkázó elég magas! :( Szerencse, hogy semmi baja nem lett!

Timi
Köszi! :D
Nektek is jobbulást!

Rólunk: szerencsére a gyerekek jól vannak (kopp-kopp). Én voltam nagyon sz..ul, 3 napja bedurrant a nyakam, de iszonyatosan! :( Olyan fájdalmaim voltak, hogy csillagokat láttam, csak algopirinnel voltam képes elviselni, de azt meg nem mertem sokat bevenni, csak egyet nappal, egyet éjszakára. Szóval elég durva volt, Flórát alig bírtam felemelni, ja és még a nyelés is fájt, szóval sírva kajáltam. :cry: Mára azért már jobb, igaz még fájdogál, de már félig oldalra bírok fordulni, szóval alakulok. De remélem soha többé nem fog így beállni!!

Most ennyi voltam, majd jövök, ha bírok, de sajna nem megy annyit, mint régen. :?

Orsi

avocado

Sziasztok!

Csak egy gyorsra:VERÁNAK ÉS VERONIKÁNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!

Puszi,rohanok:

Anikó
vakili

Verácskák,,,BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk!!!!
manóci

Anikó, Manóci,
Manó nevében köszönjük szépen, átadtam neki, mondta h köszi :D

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Én is csak egy gyorsra jövök.

Andi
Veronikádnak nagyon boldog névnapot! az egyik nagymamám is Veronika volt! :D

Vera
Boldog névnapot! Remélem jól vagytok! :D

Lányok!
Ha valaki tud olyat, aki megbízható ember és albérletet keres, akkor van egy kiadó lakás a Blahánál, 49 nm, 2.emeleti, udvari, 1,5 szoba+konyha+fürdőszoba+előszoba, mindkét szoba galériázva. Olcsón. Sürgősen kéne!

Most csak ennyi voltam.

Orsi

avocado

Sziasztok!

VERA és VERONIKA!
Nagyon boldog névnapot kívánunk nektek!!!!

Rita!
Nálunk is volt olyan időszík, hogy még félre sem nézhettél, mert fix, hogy valami hajmeresztőt talált ki Olivér, de szerencsénkre ez megváltozott. Most az a jellemző, hogy együtt játszanak, persze előfordul, hogy van kiabálás, de már Marci is olyan nagy, hogy nem hagyja magát olyan könnyen. :wink: Sőt, már volt, hogy Olivér sírta el magát, mert ledöntötte az építményét, vagy épp erősebb simit kapott Marcitól, mint az neki tetszett volna.
Ha bömbi van rájuk nézek, de lehetőleg nem avatkozom közbe, hagyom, hagy oldják meg egymás között. Nem szeretnék egyik lelkiismerete sem lenni, és úgy tűnik egyre kevésbé kell Olivért is figyelmeztetni, ha olyat csinált. Pont ma láttam (merthogy kukkolok ám az ajtó sarkából! :shock: ), hogy megdobta véletlenül Marcit egy üres gyurmás dobozzal, majd jól megsimizte a fejét, aztán játszottak tovább. :lol:
Gratula Kitti "baájához"!
Marci is már vagy egy jó hete babázik, de csak szótag gyakorlat értelem nélkül, de majd idővel!
Szóval talival fenyegetsz? Vigyázz! Elfogadom a kihívást! :lol:

Orsi
Ne aggódj a kaja miatt, nekünk is volt -van-lesz ilyenünk! Ráadásul Olivérnek nincs is nagyon miből fogynia. :? Ám egyszerűen nem lehet bele kaját tenni, ha nem akar. Mára már ráhagyom. Ha akar eszik, ha nem, nem, majd szól, és szerencsére szól. Persze iszonyú nehéz megállni, hogy ne kezdjem faggatni, mit is enne, vagy hogy kér-e ebből vagy abból. Nasi nincs, kivárás van, és szerencsémre még nem halt éhen.
Általában egy ilyen periódus után meg annyit eszik, hogy nem lehet leállítani. Biztos oka van ennek is!
Én ált. rövidre zárom a hisztiket, mint öltözés, vetkőzés vagy fekvés. Rácsukom az ajtót, miután megkértem szóljon, ha befejezte. Van, hogy fél perc, de máskor akár negyed óra, mire kikiabál, hogy akkor öltözzünk/vetkőzzünk/stb.
Indulásnál is megjátszottam már, hogy felöltöztem és kimentem. Rögtön dörömbölt, hogy ne hagyjam ott. Nem szép tőlem, de praktikus.

Egcsi!
Drukk a házhoz! Meg ne eröltesd magad hurcolkodás közben!!!
Fiad tud valamit! :wink:

Meske!
Kitartás a vizsgákhoz, na meg a betegekhez! Azt hiszem én feladnám. Gyerek/-ek mellett tanulni még csak-csak, de betegek mellett!!!!
Minden elismerésem!!

Tandrea, Vakili, Nanda és még hosszan sorolhatnám.... megvagytok?

És zárásnak egy két jól sikerült kép a gazfickókról! (el sem hiszem, hogy januárban homokozóban voltunk!!!!)
Kép
Kép Kép
Kép dobok egy puszit! Kép komolyan veszem a homokpalacsintát!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!
próbálok gyorsan írni,hátha nem ébred fel Bence.Nagyon szarul vagyok,úgyhogy úgy döntöttem,hogy ma nincs házimunka. :oops:
Valamennyit visszaolvastam,de nem az egészet,bocsi,ha valamit kihagyok.
Orsi:nyakad :( Jobban vagy már?
Gergő fogyásáért szerintem ne aggódj,nála belefér,jó stramm kölyök.Olyan komoly nagyfiú ezzel a rövid hajjal. :D
Flóra is gyönyörű,és nagyon ügyes.De bele tudnék harapni a csíkos kis popsijába!!! :lol:
A türelem nálam is hamar elfogy,megértelek. :?
Találkát majd összehozzuk,de most is betegek vagyunk.Bence kezdte 10napja,csúnya kötőhártyagyull-sal,aztán hurutos lett a füle,kruppozott,és arcüreggyull.Ma megyünk vissza,de sajnos nem javul szerintem.Nagyon csúnyán köhög,és semmi váladék nem jön ki. :cry:
Mese:mindig csodáltam azokat,akik gyerek mellett tanulnak,nekm nem menne. :?
Jobbulást Nektek!
Egcsi:ház :) Ez gyorsan ment,remélem jól érzitek majd magatokat. Kép nagyon édi. :lol: Pocak :) irigy-irigy!!!! Meggyógyultatok?
Eszter:Képek nagyon édesek,gyönyörűek a fiaid! Marci már nem is babás.Olivér meg igazi modell alkat,az arca is újságba való.
Esés :cry: Gatyó:ügyes vagy!!!
Timi:képek tündériek,gyönyörűek vagytok Ti is!Hogy vagytok? Meggyógyultatok?Orrszívásnál sajna nem jön nekünk se semmi. :cry:
104-es ruhák????? Nekünk még a 92-es is nagy egy picit. :oops: Hát senki meg nem mondaná,hogy Lilla koraszülött! :D
Rita:betegség :? Ugyanez van nálunk is,köhögés ezerrel.takony meg nálam,de nagyon....
Kitti dumája édes lehet. :)
Edzés :D Én nagyon lusti vagyok,pedig rámférne.... :oops:
Nálunk is a gyurma a sláger karácsony óta,én meg nem győzök takarítani. :twisted:
Babatali? :D
Andi:Ugynígy éreztem,amikor el kellett mennem dolgozni,pedig akkor Kata már 3 éves volt.Nagyon nehéz,kitartás!! :?
Manó:Nálunk még nyoma sincs a szobatisztaságnak,úgyhogy nagy pelusfogyasztók vagyunk. :P

Na,ennyire tellett,bocs,ha valamit kihagytam. :oops:

Puszika:Anikó
vakili

Sziasztok,

Most látom, hogy amit tegnap írtam, valahova elszállt :(
De ma nagyon ideges vagyok, így újra már le se tudom írni ugyanazt!
Eszti olyan hisztit levágott miközben a játszóra mentünk???!!!!Fú, nagyon fölidegesített, így a játszóról szó sem volt már.Megfogtam a kezét, és hazajöttünk, de végíg üvöltötte ill. hisztizte az utat :twisted:

Anikó,

Ma mérgébe be is kakilt mire hazajöttünk, ugyhogy kell még az a pelus, ha kimegyünk mindenképp!
meg nem is akarom kitenni a hidegben, hogy megfázzon, mert a jó meleg overálból mire lebontom meg újra vissza, meg amíg pisilünk, ááá nem ér annyit!
majd nyáron, mehet újra :wink:
Nálunk is megy még a gyúrma, de most inkább már a nyomda!kapott állatos nyomdát, és az nagyon tetszik neki :)
De szigorúan felügyelettel, nehogy a falon is sorminta legyen egyszer :D :D

Eszter,

Jók a képek :) fiúk édik, és a cicás???Hát az naon ari :)
manóci

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?