Sziasztok!
VERA!!!!!
Válogatós egy babátok lesz, alaposan odafigyel, milyen testet is válasszon magának, de mind tudjuk, megéri várni. Mint Kishercegnek a rózsájára!
Nagyon jók lettek újfennt a naptára! Én idén kihagytam, helyette ápolgattam a családot.
remélem jól telt a KArácsony! oszt ki tudja, hátha boszorkánykodhatok még egy kicsit.... hamarosan!
HISZTI
Látom sokunknak meggyűlik a baja ezzel! Bitzosan hisztiztem én is eleget, de a másik oldalról sokkal könnyebb, ha másért nem is, akkor azért, mert nem emlékszem rá!
Olivér is kitesz magáért, ha épp olyanja van. Hol az alvással küzdünk, hol a csokival, de most leginkább a csokival.
A minap, azaz karácsony másnapján kezébe nyomtam a csokisdobozt, hogy egyen annyit, amennyit bír, hátha elundorodik, de legalább eltelik vele egy kicsit. Készenlétben volt a hársfa tea is, nehogy benn ragadjon az a fránya édesség.
Gyermek fülig érő szájjal letolt 5 csokidíszt, majd közölte, elég. Aztán szép sorjában még öt eltűnt benne a nap folyamán. nem jött be a számításom, de legalább nem aludt semmit, és este is 11kor kellett ágybakiabálnom. Rettenetesen utálom már a mumus szerepet! És ráadásul, ha Emberem teremti, le, hogy ideje aludni, semmi haszna, így csak akkor van értelme, ha én nyesztetem, pedig ha valaki, hát én utálok kiabálni.
Marcival szemben csak akkor hamiskodik, ha ketten hagyjuk őket. Fölül a hátára lovagolni!
Még jó, hogy ilyen nagy Marci, és bírja a strapát. Csak akkor szólok rá, ha már Marci is reklamál, de nem akarja ézrevenni. Valahogy nem akarok mindenbe beleszólni, később is szeretném, ha belső ügyeiket ők intéznék, nem akarok közvetítő lenni. Igazán nem is nekik, nekem kell ezt megtanulnom.
Rita!
Ne vittem túlzásba a rajzolgatást, de ha lesz elem, és idő, tezek fel egy két képet, de tényleg ne számíts valami akármire!
Marcitól karácsonyra kaptunk két felső fogat, így már négynél tartunk. Szegény szintén molesztálva van általam, mert most neki kell nap mint nap porszívózni az orrát. Szokja ő is, mert már csak akkor van megsértődve, amikor csinálom, utána már nem rikoltozik még egy negyed őrát, lesújtó tekintettel.
Ma elkezdte előrefelé rúgni magát. Mikre képes egy karácsonyfa!
Összegezve jól vagyunk, szépen sikerült a karácsony, nem is igen hiányzott a családi ramazuri.
Olivért ugyan rá kellett venni, hogy bontsa ki az ajándékokat, mert inkább a fán a csoki érdekelte, de később, miután kibontogattuk neki a dolgokat, már örömködött. Hát még én!
Kaptam egy varrógépet! Hurrá-hurrá!!!!
Marci még csak nézelődött, de neki is tetszett a sok szétdobált papír, amit igyekezhettem kibogarászni a szájából is.
Ami még nagyon jó, hogy kariajiban volt egy doboz csokis rumos szilva! Néha-néha igen jól esik egy-egy strapásabb nap végén! Csak lezuttyanunk a kanapéra emberemmel, és elmajszolunk egy-két nasikát!
No de már mennem is kell....
igyekszem a képekkel!