a gyógyszer dolog sztem is durva...
ha csak sima fájdalomcsillapító kell, menj akkor is dokihoz, hogy fizethess még-még-még vizit-díjat...
katus,
dorka általában még 3-szor alszik egy nap. ebből a délelőtti és a késő délutáni rövidebb, kb fél óra vagy negyven perc, a déli pedig kb egy óra. de volt már olyan, hogy mindegyik csak fél órás volt. attól függ, hogy mikor kel. ha később ébred, csak kétszer alszik napközben.
én úgy tervezem, hogy 2 éves kora után, szal a gyed lejárta után megyek vissza melózni, mert sajnos nekünk sem mindegy, hogy gyest kapok vagy fizut...
épp tegnapelőtt adtam össze, hogy mik azok a kiadások, amiket minden hónapban tuti ki kell fizetni, csekkek, törlesztések, rezsi, benzin, kaja, egyebek... összevetettem a bevételekkel - mint egy kis könyvelő
- és hát nem király a dolog. jó, minden hónapban tudunk félre is tenni, de nekem nem mindegy, hogy mennyit. van szerencsére lekötve is zsé, de szeretném ha az is növekedne, amit használunk. na jó, most kicsit belebonyolódtam a pénzügyekbe, bocsánat mindenkitől, csak hát... manapság sajnos ez az egyik meghatározó dolog, nem mindegy, hogy mennyi van...
gabó,
levinek jobbulást kívánok, küldök én is gyógypuszikat!!!!!
cupcupcupcupcupcupcupcupcupcupcupcupcup!!!!!!!!!!
andi,
óóó, mivel ez a dorka baba csak esténként ill kora reggel kajál belőlem, azért meg-megtelik a cici...
tegnap este pancsi után - mármint az én pancsim után - gyors felvettem egy melltartót, de betétet még nem tettem be, mentünk szopizni. amikor már dorka rácuppant, akkor jutott eszembe, hogy nincs bent melltartóbetét. de gondoltam, sebaj, annyi biztosan nem fog jönni a másikból... nem-e?? először csak a melltartót ütötte át, aztán fogtam a kezemmel, de akkor már folyt a hasamon - mert oldalt feküdtem - ráhúztam gyorsan a pólót, gondoltam az csak felfogja. ja. folyt tovább. akkor szóltam gábornak, hogy hozzon egy m.betétet, mert nem tudom elállítani!
laktoherbet nem iszom, csak pár hétig ittam az elején, de nagyon nem ízlik... bárhogy ízesítem, nem megy. én amúgy is csak a gyümölcsteát szeretem, de azt is még ízesítem. ez a laktoherb meg... brrrr. még van egy bontatlan doboz nekem is...
reni,
áá, ez igen!
micsoda menü!!! mint egy étteremben!
gondolom nagy sikere volt!
lara meg milyen nagy már!
és ügyes!
erika,
jobbulást nektek is!
de akkor már jobban vagytok?
alíz nagyon aranyos, hogy trónol ott abban a fotelben!!
és 4 nap??
nem csodálom, hogy lejöttek a könnyeid!
mikor én egyik nap bementem a fülészetre, úgy csináltam, hogy dorka felébredt 7-kor, szopizott, visszaaludt benne. én gyorsan felöltöztem, és húztam sopronba, hogy hamar megforduljak. gábor maradt itthon vele. aztán mikor megjöttem, kb fél 10-10 körül, annyit ölelgettem puszilgattam, hogy ihajj, az volt rossz, hogy nem voltam itt a reggeli ébredésénél... úgy hiányzott, pedig az csak egy ébredés és egy kicsi délelőtt... mert amikor reggel evett, nem volt teljesen magánál. az igazi ébredésénél nem voltam itt, pedig akkor úúúgy tud nevetni, olyan jókedvűen ébred!! nem is tudom hogy bírnék ki egy egész napot, nem hogy négyet!!
anikó,
nekünk hálós járókánk van, sztem jó. dorka először nem nagyon szerette, de hamar megszokta. jó fél órát el is van benne 2-3 játékkal. nekem meg már az a fél óra is jó!
és cajok!! S.O.S.
dorka karácsonykor találkozott egyik unokatesójával, akin 2 napra rá
kiött a bárányhimlő...
szóval a találkozás napján már beteg volt. dorka elkaphatta vajon? mennyi a lappangási idő?
sógornőmnek azt mondta a gyerekdoki, ha 2 éves kor alatti és szopizik, védi az anyaej. picit akkor megnyugodtam. erre tegnap mondja szomszédunk - 3 gyerekkel - hogy dorka teljesen biztos, hogy elkapta, mert az anyatej nem elég védettség... szal most beletette a fülembe a bogarat, a seggembe meg a félszt...
szerintetek??