Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,
ti aztán termeltek!
Köszi a válaszokat, a Mátyás király utcai boltot ismerem, ott nem árulnak zöldséget, gyümölcsöt, és az eladó szerint Sopronban sehol :(. Menjek Ausztriába.
Erika
wer

Köszi a gyógypuszikat most mértem neki már csak 37.8!!!
A kedve is jó!!
Vendég

Sziasztok!!!

Még mi is élünk!!! :)
Sajnos betegek voltunk, Alíz kezdte, aztán én, aztán megint Alíz, most meg apa. De talán már vége!
Olvasgattam közbe, de rengeteget írtatok!! :lol: :lol: Ami persze jó!!!
Próbálok olvasni.....
Gabó, az igazgató pofonvágta a gyereket! Na persze ez sem ok az apa tettére. Egyik kolléganőm a felesége, hát sokkoló lehetett!!!

Olyan szépek a babák!!!!

Alízt, mikor az ablakcsere volt, otthonhagytuk 4 napra a mamánál, és hihetetlen mennyit változott annyi idő alatt!
Teszek képeket!
Gabó, jobbulást Husinak!!!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi!Ezt nem tudtam,de ez akkor sem jogosítja fel a szülőt,hogy agyonverje az igazgatót!
Örülök,hogy itt vagy és jobbulást apának! :lol: :lol:
Vendég

Kép

Kép

Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Mekkora lett Alíz!!Tündéri kiscsaj!!
Ablakcsere megvolt?
Vendég

Gabó, szerintem ez az apa otthon a családját is agyonveri!

Mi van a kocsitokkal???

Erika

Kép
Kép
nercsi

Hát túlvagyunk rajta, bár még kell javítani egy két helyen, egy két lakónál!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!

Erika,
furcsa lehetett Alíz nélkül 4 napig. Hogy bírta?

Hú az a történet az igazgatóval azért durva. Remélem, az igazgató tett feljelentést.

Gabó,
jobbulást Husinak!! Nekünk, ha a Germicid nem viszi le, akkor a Nurofen biztosna leviszi a lázát.
sok-sok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
energiát küldünk neki.

Katus,
én is én is megyek teázni :lol: :lol: :lol:
csak várjatok meg.
Húú már úgy beszélgetnék egy kicsit és Vince is úgy vágyik gyerektársaságra!!!

Rik,
hát jó, nem irígyellek, de a vékonyság állítólag egészségesebb is.

KépKép
KépKép
esztermami

Nercsi,
nagyon szépek vagytok a karácsonyi képen!!!

Megyek, mert Vince balhézik.

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!

Én is mehetek egy össznépi kávézásra/teázásra? :D :wink:

Wer/Erika :D nem írsz magadról egy kicsit?Mi szeretettel fogadnánk!Nem,csajok?

Nercsi/Erika,veletek mi van?Elmarad a havi találkánk,így nem tudok rólatok semmit!

Gabó,én kérdeztem a tigrises tárolót!Nagyon tetszik.Nekünk is jó lenne valami hasonló.A tescos akciót én is néztem,ilyenkor olyan jókat lehet kifogni.Tavaly 2 nap egymás után lementem.Bencének 350 ft-ért vettem szabadidő ruha együttest.
A kis betegnek jobbulást.Hogy bírta a hűtőfürdőt?

Rik/Erika :D Te kérdezted a fényképeket,ugye?Sajnos nincsenek újak :( ,nekünk nincs gépünk,a sógoromé meg rossz...De ünnepekkor fényképeztünk hagyományos géppel,most hívatom elő.Majd talizunk,aztán megmutatom.
Lehet elkerülte a figyelmedet,kérdeztem,hogy a bölcsiben kértek e munkáltatói igazolást.Csak hogy felkészülten menjek.Istinél kellett.

Reni,szerintem is ez a legjobb szó,tényleg nagyon szépek vagytok a képen!

Zsani,rá se ismerek Virágra! :D Nagyon jól néz ki!

Csilla,mi újság?Nem találom írtad e mi van azzal a fránya sütővel?

Csajok,Niki végleg eltűnt vajon?Miért?

A karácsonyfa témához annyit,hogy a Bence egyfolytában azt piszkálná.Mindíg megrángatja,hullik is nagyon.Hétvégén le is szedjük.Kapott egy szaloncukrot,azóta mutogatrá és mondja,hogy "enne".Ja és Isti kapott egy hörcsögöt karácsonyra(rendesen becsomagoltuk,2 hétig kinn volt a tárolóban,ott rejtegettük).Ha tekeri a kereket,a Bence visítva nevet.

Kép

Kép
hajnus

Erika,elkerültük egy mást :D ,szia!Már vagy fél órája kezdtem írni,csak Isti itt szenvedett közben,hogy nem tud aludni

Kép

Kép
hajnus

Erika,mennyit változott Alíz!Milyen szépen áll!

Kép

Kép
hajnus

Beus,Mamád hogy van?

Kép

Kép
hajnus

Jó éjt Mindenkinek!

KépKép
KépKép
esztermami

Az én Anyukámat meg ma délelőtt műtötték.Minden rendben volt,ébredés után hívott.Azt mondta jól van,csak nagyon éhes! :D :lol:

Kép

Kép
hajnus

Eszter,jó éjszakát!Reméljük ez egy gyógyító álom lesz!

Kép

Kép
hajnus

Nercsi!Talán jövő hétvégére meglesz!Kint volt a kárbecslő az összeget még nem tudjuk!Asszem az egész elejét cserélik!

Eszter!Köszike már épp szórja a játékaot szét!Most Nurofent adtam neki,mert 37.4 volt az előbb!

Hajnus!Igen bírta bent voltak egy jó fél órát!
a hétvégén én is leszedem a fát,mert Levit is birizgálja ezerrel!
Akkor most nagy az öröm Istinek meg Bencének is!
Vendég

Ezentúl minden mondatot külön üzenetben küldök el,mert nagyon le vagyok tőletek maradva! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
hajnus

Gabó,gondolj arra,hogy az a lényeg,hogy nagyobb baj nem lett!

Ja,Isti azt mondta meg van elégedve az ajándékaival! :lol: :lol: :lol: :lol: Tök örült a telefonnak is,megyünk az utcán,ő meg közben hallgatja rajta a rádiót.

Levi mindíg későn alszik?

Rik,Réka szokott gépezni?Tényleg kis soványka ő is!Isti úgy 37-38 kg körül van.Persze ő fiú.

Kép

Kép
hajnus

Szia Hajni!!!!

Alíz is rángatta a fát, alul már nincsenek is díszek, szerintem holnap le is bontjuk. Bence mit szólt a fához??? Alízt nem igen izgatta!!
Majd azért talizunk még!!! Már úgy várom a tavaszt, mikor Alízzal is már lehet játszóterezni, nem csak sétálni. :lol:

Eszter, Alíz nélkül nagyon furi volt. Ő jól bírta, anyóssal elvolt, sokat játszottak, ezerszer felmászott a lépcsőn az emeletre, úgyhogy anyósék sem unatkoztak. Azért a végére már nyügisebb volt, hiányoztunk neki. Mikor megérkeztünk, olyan boldog volt, úgy örült, nekem meg potyogtak a könnyeim! :oops:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Hajnus
a bölcsibe mikor beirattam nem kértek,majd ha viszem beszoktatásra,meg orvosi papirt hogy egészséges.Ez régen is igy volt a nagyokkal. :wink:
Anyudnak minden jot!Hamar gyogyulást!!!!!

Nicika tényleg eltünt,én is akartam már irni!!!

Nercsi
nagyon szépek vagytok a képeken.Én le vagyok maradva,mert nem tom hol is laksz Te????Valamelyik lakotelepen?
Vendég

Hajnus
Rékát csak az Msn érdekli,dehát tőlünk nem igen fér ide.MÁr beketörődött,nem is nagyon nyomul érte.Istit????Na jo ő azért fiu,bizti jobban érdekli.
A fiuk mindig erősebbek,fura is lenne,ha ő is csak 26 kg lenne. :lol:
Vendég

Hajni, anyudnak jobbulást!!! Miért műtötték? Erről lemaradtam. :oops:

Gabó, Levi mit csinált mikor ütköztetek?? Úgy értem mi volt a reakciója?

Eszter, jó éjt!!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Na lépek lányok én is,majd holnap jövök reggel.Jo éjt mindenkinek!!! :!: :!:
Vendég

Rik, a József Attilán lakunk. :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Megyek én is!!

Jó éjt nektek!!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Erika,a játszóterezést meg is beszéltük! :lol: Képzelem,milyen boldog lehetett Alíz,mikor meglátott!Bence már akkor is szinte repül a karomba,ha a boltból megyek haza:
Az Anyunak epeköve volt.

Rik,köszi az infót! :D Istinek van saját gépe...a nap 24 órájában ott ülne legszívesebben.

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!Köszönöm Virág nevébe a dícséreteket :P
Reni!Lara milyen nagy már,és nagyon helyes.
Hát ezen a baleseten teljessen kiakadtam :( Láttam letakarva az egyik gyereket és kint volt a lába .Hát rám jött a sirhatnék. :cry: :cry:
Gabó!Husinak javulást kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!
Látom mindenki lefeküdt!Jó éjszakát!!!

KépKép
kola2

[quote="kola2"]S írta:kola2ziasztok!Köszönöm Virág nevébe a dícséreteket :P
Reni!Lara milyen nagy már,és nagyon helyes.
Hát ezen a baleseten teljessen kiakadtam :( Láttam letakarva az egyik gyereket és kint volt a lába .Hát rám jött a sirhatnék. :cry: :cry:
Gabó!Husinak javulást kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!
Látom mindenki lefeküdt!Jó éjszakát!!!

Ez a szar megint nem a dott teret írni!

Jó reggelt fiatalok!

Hajnus!Igen mindíg későn fekszik ez már így megy kb. 3-hete!

Nercsi!Hopp csak nézett egyet és ennyi volt.Kicsit meglepődött ahogy én is!Talán ha nagyobb lett volna akkor lett volna ijedtség!

Nálunk hál isten jól telt az éjszaka Husi csak 2* ébredt meg a köhögésre az orra nem volt tele láza sem volt.Most mértem neki 36.2!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jo reggelt!

Gabo!

Remelem Husi jol, van, es jo ejszakätok volt.

Hello Erika!

Szepek vagytok a kepeken!:)

Hajnus!

Nagyon aranyos lehet Bence, szuper jo, hogy kezd beszelni, nagyon cuki lehet, Mäte nem mond semmi ertelmeset, de egesz nap be nem äll a szäja, felesel, mindig öve az utolso szo, csak eppen nem ertem :lol: :lol: :lol:

Ki mikor er rä jövö heten? Egyeztetünk, mikor jo mindenkinek,
es akkor fözök nektek egy teät, sütit hozzatok hozzä. :lol: :lol: :lol:
szerintem a het mäsodik feleben gyertek, addigra bizti Eszti is meggyogyul.

katus78

Szia Gabo!

Örülök, hogy Levi jol van!:)

katus78

Én is akarok menniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hozzád!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :( :( :( :( :(
Vendég

En meg örülnek, ha tudnäl jööööööööööööööööni :( :( :( !!!!!!1

katus78

Na majd jövő hónapba!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gabo!

Ok :D :wink:

katus78

Na én lépek elmegyünk itt a hegybe bandázni!
Vendég

Na hello, mi is elmegyünk a patikäba, megnezzük mi a helyzet, bolondok häza van-e :?

katus78

Sziasztok!

Katus, mi is mehetünk Nyuszifüllel hozzád teázni...? Vinnénk csokitortát is.

Rik, elfelejtettem a múltkor válaszolni, a IV. László 37-ben lakunk.

Gabó-gondolok Levire, gyógyuljon!

Lányok, tanácsot kérnék: gondoltam rá, hogy kellene egy járókát venni Nyusznak, mert az ágyon már nem biztonságos, a kiságya alvásra való, úgy szokott már és abban forogni nem tud, mindig elakad átfordulás közben, a földön meg annyira a földön van...Szerintetek? Kell? Hálós vagy fa? Négyszögletes vagy 8szögletes? PVC-s vagy mentes? Hasznos egy ilyen? Új vagy használt is jó?
Olyan édes volt ma reggel, 7 előtt arra ébredtünk, hogy kedvesen csacsog és gügyög az ágyikójában. Kicsit hagytam, amíg nem lett már "türelmetlen" a gyagyogás, aztán bementem egy vidám Jóreggelt-tel, és olyan hatalmas mosolyt kaptam, hogy menten elolvadtam! Persze alul tiszta kaki, felül csupa nyál volt a gyerek, de imádtam!
Szép nap lesz ma, a napocska is kisütött!!!

Anikó

Kép[/url]
quito

jó reggelt!!

jegyzeteltem mint állat, de választ majd később, megyek, leteszem alvóba ezt a fehérnépet. éjjel kb 8-szor voltam fent vele... :?
de hogy miért?? passz...

KépKép
viol81

Sziasztok!Katus!Válaszoltam!!Én is mennék teázni :wink:
Gabó!Örülök,hogy Levi jobban van!
Tegnap modta Anyu,hogy tök sokan vannak a gyógyszertárba ,mindenki feltankol amíg nem kell felíratni.Anyú a híd utcaiba dolgozik.
Anikó!Nekünk volt hálós járókánk de Viri utálta :? A szőnyegen szeretett lenni.Persze ha dolgom volt pl wc-re mentem betettem.Ő meg csak ordított :)

KépKép
kola2

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van, most nem tudok visszaolvasni.

Ramaty éjszakám volt, begyulladt a mellem, 39 fokos lázzal izzadtam mint a fene. Úgyhogy most kínzom magam, hogy rendbejöjjön. Volt még így valaki??? Meghallgatnám mi enyhítette a fájdalmat!!! Szegényt még büfiztetni se bírom rendesen, mert ha magamhoz ölelem folyik a könnyem a fájdalomtól, a szoptatásnak még a gondolatától is kiráz most a hideg.
:cry:

Csak Zoéról szeretnék pár képet mutatni, aztán elköszönök, talán még felnézek.

Sok puszi mindenkinek!!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Az utolsó két kép úgy készült, hogy fájt a pocakja, megpróbáltam, hasra fektetni, de sírt így betettem a fejem a kiságyba mellé. Kinyomta magát és elkezdett közelíteni felém. Mikor odaért hozzám bekapta az orrom, én voltam a nyugtató cumija. :lol: :lol:

Kép Kép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

a gyógyszer dolog sztem is durva... :? ha csak sima fájdalomcsillapító kell, menj akkor is dokihoz, hogy fizethess még-még-még vizit-díjat... :x

katus,
dorka általában még 3-szor alszik egy nap. ebből a délelőtti és a késő délutáni rövidebb, kb fél óra vagy negyven perc, a déli pedig kb egy óra. de volt már olyan, hogy mindegyik csak fél órás volt. attól függ, hogy mikor kel. ha később ébred, csak kétszer alszik napközben.
én úgy tervezem, hogy 2 éves kora után, szal a gyed lejárta után megyek vissza melózni, mert sajnos nekünk sem mindegy, hogy gyest kapok vagy fizut... :?
épp tegnapelőtt adtam össze, hogy mik azok a kiadások, amiket minden hónapban tuti ki kell fizetni, csekkek, törlesztések, rezsi, benzin, kaja, egyebek... összevetettem a bevételekkel - mint egy kis könyvelő :D - és hát nem király a dolog. jó, minden hónapban tudunk félre is tenni, de nekem nem mindegy, hogy mennyit. van szerencsére lekötve is zsé, de szeretném ha az is növekedne, amit használunk. na jó, most kicsit belebonyolódtam a pénzügyekbe, bocsánat mindenkitől, csak hát... manapság sajnos ez az egyik meghatározó dolog, nem mindegy, hogy mennyi van...

gabó,
levinek jobbulást kívánok, küldök én is gyógypuszikat!!!!! :P
cupcupcupcupcupcupcupcupcupcupcupcupcup!!!!!!!!!! :P

andi,
óóó, mivel ez a dorka baba csak esténként ill kora reggel kajál belőlem, azért meg-megtelik a cici... :?
tegnap este pancsi után - mármint az én pancsim után - gyors felvettem egy melltartót, de betétet még nem tettem be, mentünk szopizni. amikor már dorka rácuppant, akkor jutott eszembe, hogy nincs bent melltartóbetét. de gondoltam, sebaj, annyi biztosan nem fog jönni a másikból... nem-e?? először csak a melltartót ütötte át, aztán fogtam a kezemmel, de akkor már folyt a hasamon - mert oldalt feküdtem - ráhúztam gyorsan a pólót, gondoltam az csak felfogja. ja. folyt tovább. akkor szóltam gábornak, hogy hozzon egy m.betétet, mert nem tudom elállítani! :? :D
laktoherbet nem iszom, csak pár hétig ittam az elején, de nagyon nem ízlik... bárhogy ízesítem, nem megy. én amúgy is csak a gyümölcsteát szeretem, de azt is még ízesítem. ez a laktoherb meg... brrrr. még van egy bontatlan doboz nekem is... :oops:

reni,
áá, ez igen! :) micsoda menü!!! mint egy étteremben! :) gondolom nagy sikere volt!
lara meg milyen nagy már! :) és ügyes! :)

erika,
jobbulást nektek is! :) de akkor már jobban vagytok?
alíz nagyon aranyos, hogy trónol ott abban a fotelben!! :D
és 4 nap?? :shock: :P nem csodálom, hogy lejöttek a könnyeid!
mikor én egyik nap bementem a fülészetre, úgy csináltam, hogy dorka felébredt 7-kor, szopizott, visszaaludt benne. én gyorsan felöltöztem, és húztam sopronba, hogy hamar megforduljak. gábor maradt itthon vele. aztán mikor megjöttem, kb fél 10-10 körül, annyit ölelgettem puszilgattam, hogy ihajj, az volt rossz, hogy nem voltam itt a reggeli ébredésénél... úgy hiányzott, pedig az csak egy ébredés és egy kicsi délelőtt... mert amikor reggel evett, nem volt teljesen magánál. az igazi ébredésénél nem voltam itt, pedig akkor úúúgy tud nevetni, olyan jókedvűen ébred!! nem is tudom hogy bírnék ki egy egész napot, nem hogy négyet!! :shock: :P

anikó,
nekünk hálós járókánk van, sztem jó. dorka először nem nagyon szerette, de hamar megszokta. jó fél órát el is van benne 2-3 játékkal. nekem meg már az a fél óra is jó! :wink:

és cajok!! S.O.S.

dorka karácsonykor találkozott egyik unokatesójával, akin 2 napra rá
kiött a bárányhimlő... :? szóval a találkozás napján már beteg volt. dorka elkaphatta vajon? mennyi a lappangási idő?
sógornőmnek azt mondta a gyerekdoki, ha 2 éves kor alatti és szopizik, védi az anyaej. picit akkor megnyugodtam. erre tegnap mondja szomszédunk - 3 gyerekkel - hogy dorka teljesen biztos, hogy elkapta, mert az anyatej nem elég védettség... szal most beletette a fülembe a bogarat, a seggembe meg a félszt... :? szerintetek??

KépKép
viol81

nitta,
gyönyörű zoé!!!! :P :P néha nálunk is megy a "nyugi-arcbekapás" és hasonlók! :wink:
sajnálom a mellgyuszit :( :( gondolom, hogy rossz lehet!!!! nekem akkor fájt néha, ha teli volt még, magamhoz vettem dorkát, és így nyomódott... de ez akkor még csak egy teli cici, nem pedig gyulladt...

úgy emlékszem reninek volt mellgyulladása, ő talán vmi gyógyszert is szedett, de nem bizti... ha olvas minket ma, biztosan ír neked vmit!

kitartás!!!!

KépKép
viol81

Hello!

Megjöttünk, hät mi is a Hid utcäba mentünk, de ki is jöttünk, mindenki meg van veszve, majd delutän Mäte nelkül elmegyek a Segitö Märiäba.

Aniko!

Värlak benneteket is, meg a csoki tortät is :lol:
Mi nem vettünk järokat a földre teritettem le 2 takarot, mikor mär mäszni is tudott a fel szobät leteritettem, körbeepitettem jätekokkal, hogy ne tudjon kijutni, nekünk ez bevält, 10honapos koräig igy volt akkor tanult ,meg felällni, meg gyorsan mäszni,meg mär ät tudott mäszni az akadälyokon onnantol mehetett szabadon.
Ha mennem kellett pl Wc-re betettem a kisägyba, de a mai napig is ott van, ha jön a postäs, stb............
En azt hallottam, nem tudom mennyire igaz, hogy ha egy gyerek mäszokäban van sokat elöbb tanul meg felälni, mert kicsi a hely, keves a mozgästere, ezert kezd el felfele mozogni.
A mäszäs meg jo nekik az idegrendszeruk fejlödesenek.

katus78

Hello!

Nitta!

Nekem volt 7szer mellgyulladäsom, kellett a antibiotikumot is szednem,(augmentint) En ajällom, hogy menny el a nögyogyäszatra, föleg läzad is van, nem jo vele jätszani, mert elapadhat a tej.
Augmentin mellett lehet szoptatni, söt kell is mert akkor tudja jol kiszivni a "csomot".
Kaptam meg oxitocont is, amitöl jol megindul a tej, könnybben lejön a "csomo", ezt vattära kell tenni es az orrodba tenni szoptatäs elött.
2szer kaptam antibiotikumot, a többi esetben itthon fejtem, masziroztam, tudom hogy fäj, de muszäly, ha nem tudod magadnak, fejni, maszirozni kerd meg a pärodat!!!
Meleg vizben zuhanyoz, es ott maszirozd, fejd, nekem a korhäzban biotron lämpäztäk is, järtam be egy hetig minden nap masziroztäk, nem akart elmullani.
Nekem az is fäj ha csak a polo hozzäert üvölteni tudtam volna!

katus78

sziasztok cajok!
meg vagyunk lassacskán mi is,csak már elkezdődött a napi rohangálás,így kevesebbet tudok jönni(sajnos).tegnap este mire végesztem az olvasással,menni kellett altatni(apa megfürdette a lányokat),így csak ma írok.
a kenyérsütőnk hauser,tegnap vittük a szervízbe,jövő kedden kell érdeklődni(és akkor még ki tudja mikor lesz kész...)
rosszul aludt anyukák,képzeljétek,zóra átaludta az éjszakát!!! :lol: :lol: :lol: életében először!!!tegnap megkapta a 15 hónapos oltást,remélem nem lesz nagyon beteg tőle.

viol
hát,szerintem is elkaphatta dorka a barihimlőt.de talán nme baj,jobb ha túl lesz rajta(én nem vagyok a himlő ellenioltás híve,szerintem jobb ha átesik rajta).kicsit nehéz lesz,hogy ne vakarja,de legfeljebb húzol kicsi kesztyűt a kezére.

anikó
nekünk volt hálós nagy járókánk(igaz csak mírának),de szinte soha nem használtuk,nem szerette.a pepita lóban vettük használtan,oda is vittem vissza,el is adták.szerintem nem fontos újat venni,átmosod és kész.meg ha nem is szereti,csak kidobsz egy csomó pénzt.nálunk is a földön játszás jött be,leterítettem nagy takarót,anyósom varrt vastag játszószőnyeget(egy színes halat),azt még rátettem és kész.

andi
remélem jól vagytok,sikerül az ovibajárás?akaródzik menni a nagyoknak?itt is tüdőgyuszi járvány van,sokan nem kezdték el az ovit az új évben.meg szecső egyik oszt társának a pici tesója(11 hónapos)még kórházba is került karácsonykor,annyira összeomlott a tüdeje a vírustól.lélegeztető gépen van,pár napig élet halál közt,de most már javul.kezdekrájönni a harmadik gyerek után,hogy nagyon oda kell figyelni az egészségre-(merthogy nem szerettem én sem mindenféle kicsi bajjal dokihoz vinni őket,de mióta zórának is volt a tüdőgyuszja,meg most hogy ezt hallottam,hát inkább elviszem majd őket dokihoz,ha kell,ha nem...).bár ez a vizitdíj meg majd visszatart kicsit!
na meg ez az algopirin hiszti!mit szóltok hozzá?!mi,terhes-szoptatós anyukák meg csak ezt szedhetjük!!!!akkor eddig mérgeztem magam is,meg a gyerekeket is....???!!!!nem értem :shock:

nitta
nekem mikor begyulladt ALGOPIRINT (amit ki kéne vonniuk a forgalomból) vettem be,kiizadtam magam és fejtem sokat akármennyire fájt.meg volt,hogy szecső szívta ki(nagyobb gyerek híján esetleg kérd meg a férjedet,hogy az "eldugulást" próbálja meg kiszippantani;péter egyszer segített így még nagyon régen,a fürdőszobában a csapba köpködött,de önfeláldozóan,hősiesen megtette :P :P :P )

babák,mamák nagyon szépek a fotókon!!!most befejezem a főzést,szép napot mindenkinek.majd még visszajövök(mint a terminátor:I'll be back!!!) :lol: :lol:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Hello!

Nitta!

Nekem volt 7szer mellgyulladäsom, kellett a antibiotikumot is szednem,(augmentint) En ajällom, hogy menny el a nögyogyäszatra, föleg läzad is van, nem jo vele jätszani, mert elapadhat a tej.
Augmentin mellett lehet szoptatni, söt kell is mert akkor tudja jol kiszivni a "csomot".
Kaptam meg oxitocont is, amitöl jol megindul a tej, könnybben lejön a "csomo", ezt vattära kell tenni es az orrodba tenni szoptatäs elött, alatt
2szer kaptam antibiotikumot, a többi esetben itthon fejtem, masziroztam, tudom hogy fäj, de muszäly, ha nem tudod magadnak, fejni, maszirozni kerd meg a pärodat!!!
Meleg vizben zuhanyoz, es ott maszirozd, fejd, nekem a korhäzban biotron lämpäztäk is, järtam be egy hetig minden nap masziroztäk, nem akart elmullani.
Nekem az is fäj ha csak a polo hozzäert üvölteni tudtam volna!

katus78

katus, csilla,
te jó éég, nektek is volt? nem csodálom, hogy ennyit szenvedtetek vele... :? basszus, kész kín lehetett... :(

katus,
mondjuk nálunk anyám szeretné, ha járókában többet lenne, de én nem. látom rajt, hogy szeret "jönni-menni" a szó más értelmében, meg tovább is levan a földön, ez igaz. azt még nem is hallottam, hogy így (is) fejlődik az idegrendszerük... :shock:

csilla,
remélem hamar visszakapjátok a sütőt!!!
tudom, hogy jobb lenne, ha átesne rajt és kész, de azért tartok is tőle... szegényke, nagyon fog majd viszketni?? :( pont ezekben a hónapokban, amikor annyi mindent csinál, nemtom hogy viselné el, ha korlátozva lenne a kis keze... láza is lesz? az se volt még igazán... persze, egyszer lázas lesz a gyerek, de... a rohadt életbe...
ha elkapta, mi tuti nem megyünk teázni, mert úgy hallottam akkor fertőz, ha még nem jött ki rajt.
mennyi a lappangásii dő?

KépKép
viol81

Szia Szemizo!

Akor volt ejjel valami a levegöben, Mäte 8 45-töl 6 45-ig hang nelkül alukält!:) Nem hiäba egy napon születtek, tudnak valamit! :lol:

katus78

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?