Sziasztok Lanyok!
Ti aztan annyit irtok, hogy nem gyozi az ember olvsni!
Tegnap voltam a vedononel, aki vert vett, mert vasat es vercsoportot neznek. Egy kicsit furcsallom, mert mintha otthon mar korabban neznek a vasat, a vercsoportot meg mar neztek. Azt hiszik, hogy 5 honap alatt megvaltozik a vercsoportom? Bar mar nem is probalom megerteni az angolokat. Ja, meg megkerdeztem a vedonotol, hogy itt a babak kb.10 hetes korig milyen vedooltasokat kapnak, mert akkor azokat majd otthon kell beadatnom. Erre a valasz az volt, hogy sokfajtat kapnak.
Nem is tudom, mibol gondoltam, hogy normalis valaszt fogok kapni. Ja, es a testsulyomat kb. 3 es fel honapja mertek utoljara! Egyre jobban latom, hogy jol dontottunk, amikor igy hataroztunk, hogy Magyarorszagon szulok.
Tobben is kerdeztetek, hogy valasztottunk-e mar nevet. Ket nev johet most szamitasba, de aztan az is lehet, hogy teljesen mast adunk.
Egyenlore az Isabella es az Olivia a slager. Az Isabella jobban tetszik, de mar Lollinak becezzuk a kiscsajt es az meg furcsa lenne, ha Isabella lenne es Lollinak beceznenk. Ez a Lolli ugy szuletett, hogy a ferjem, amikor eloszor rakerdeztem, hogy milyen lanynevre gondolt, azt mondta, hogy Lollipop
. A kertunkben van egy liliomfajta, amit igy hivnak, onnan szedte. Csak eppen ezzel a nevvel agyon cikiznek szegeny gyereket, mivel nyalokat jelent. Amikor mar mindenki kirohogte a ferjemet, akkor letett a Lollipop nevrol, de azert is Lollinak becezi a babocat. Egyebkent nagyon nehez nevet valasztani, mivel olyat szeretnenk, ami mind a ket nyelvben megtalalhato es meg jol is hangzik.
Zsuzsi, en meg nem neztem a hotmailemet, ugyhogy nem lattam a kepeket, de mar nagyon izgat, ugyhogy mindjart megnyitom.
Sutotokot nem probaltal adni Alidanak? Bar nem tudom, hogy az nalatok van-e, itt Angliaban nem nagyon latok. Azt imadni szoktak a bebik es megpuhitja a szekletet is.
Sancsi, ismered a
www.egyszervolt.hu weboldalt? Azon van egy csomo gyerekdal, mese, mondoka.
Jofej vagyok, en magyarazok itt nektek, amikor nekem meg nincs is gyerkocom. Bocsi, nem akarok okoskodni, csak tovabbadom, amit a tapasztaltabb baratnoimtol hallottam, hatha segit.
Kepzeljetek, ma rantott sajtot sutottem vacsira! Mar napok ota keszultem ra, annyira regen ettem. Erre a ferjem lehuzta, hogy milyen kaja ez, nincsen benne hus. Azt mondta, hogy legalabb bacont rakhattam volna bele.
Mondtam neki, hogy vegyen ki a hutobol sonkat es egye azt hozza. En csak poennak szantam, o viszont komolyan gondolta es sonkaval ette tovabb. En is husevo vagyok, de azert 1 napot ki lehet birni hus nelkul.
Na, megyek, nezem Zsuzsiek kepeit, mert mar nagyon kivancsi vagyok.
Puszi:
Olive