Zöldi! hajrá, hajrá, hajrá! Többre most (mármint sorra) nincs kapacitásom
Örülök, hogy te is elkezdted
Minél többen vagyunk, annál jobban lelkesítjük egymást
Én is tornáztam ma, és visszamenőleg három napon át minden nap. Kezdek elégedett lenni, és az izomlázam is múlik.
Mondjuk nálunk ma nem répaleves volt, mert szénhidrátnap estéjén nekem jár az Eszterházy-torta
A Szamostól volt, Szentendréről
De holnap gyümölcsnap, azt túl kell élni egyszerűen.
Gabi! Gratula, nagyon ügyes vagy! No, ez az a terület, amihez dunsztom nem lenne
Legalábbis mélységekben nem.
Szezsótestvér! te most 6 nappal elém kerültél
Nem semmi, pedig a múlt hónapban majdnem együtt haladtunk. Persze én elég sokáig húztam a végét.
Szilcsi! Kíváncsian várom a reggelt! és szorítok!
Bettike! csak ügyesen, feleslegesen ne dolgozz
Azt okosodtam ki különben, hogy kedden megyek a doktoromhoz. 13. nap, remélem, látszik valami. És szeretném vele megbeszélni a továbbiakat, mert mindenképpen lépni szeretnék. Nem bírom ezt így tovább idegekkel, és szerintem nem is kell bírnom. 37 elmúltam, nincs mire várni. Igaz, hogy már van egy gyerekünk, de attól simán lehet, hogy nincs minden rendben.
Javasoltak kedves ismerőseink a 15. kerületben kiskatonavizsgáló intézményt, járt ott valaki? Most nemtom a nevét, 12 ezer pénz volt a vizsgálat. Van valakinek még tapasztalata?
És a pozitívumokat is számba vettem: sok ismerősöm van, aki majdnem a szülinapján szült, vagy majdnem azonos dátumon születtek a gyerekei. Miksa előtt dec. 29-én volt az uccsó mensim. Most 27
És azt olvastam ma, hogy az idei lesz a történelem legmelegebb nyara a Földön, nahát amikor Miksával babás voltam, az is rekordmeleg nyár volt. És egy kedves lány elkészítette nekem a Jónás-naptárt (má hiszek minden hülyeségben
), aszerint január 17-én tudnánk egy lányt készíteni. Bár az még odébb van, volt már nekem 22. napon is pé-m, úgyhogy nem elképzelhetetlen az ügy. Ennyi előjel már nem rossz, ugye?
Tényleg, már akartam kérdezni, tapasztalt valaki olyat, hogy nem egyforma a két petefészek működése? Ha jobb oldalon van pé, akkor nekem sokkal hosszabbak a ciklusaim. Bal oldalon 14-15 nap, jobbon 22 a max. Ez lehet
?