Új privát üzeneted érkezett!

Szilcsi! Beírtam! :wink:

Kép
bettike
Eger

Hű, nézegettem az ovuláció nélküli görbéket, van olyan, aki 20 napig menstruált. :shock: Basszus ez de durva!!! :shock:

Kép
szilcsi

Köszi Szilcsi. És ha én beírom, és ő máshova tenné majd, akkor be fogja tenni? Vagy ha én manuálisan beteszem, akkor a ferty nem fogja?

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Gaby! Szilva! Nagyon jók a görbék! :wink:

Kép
bettike
Eger

Szilcs, Bettike
Nektek is 1000 köszönet a lelkem helyrehozására tett kísérletetek miatt. :D

babaimádó
Kép
babaimado

Azt nem tudom sajna, én akkor próbáltam ki, amikor köztes vérzésem volt, így ő nem tett be sehova vonalat, de amikor a vérzést kivettem belőle, berakta magától a pé-t ugyanoda.

Kép
szilcsi

Na most már tényleg megyek mert leszakad a derekam. Jó lenne ágyat fogni, hátha jobban lennék. :? Az a baj, hogy sehogy se jó, se ülve, se állva. Hátha a fekvés segít.
Jó éjt!

Kép
szilcsi

Robcsinak már biztos elvonási tünetei vannak! :lol: :lol: :lol: :lol:
Remélem zebrára jön vissza! Ugye Szilcsi? :wink:

Kép
bettike
Eger

hazaértem vizsgáról, négyes lett :)

Bettike
na, megkerültél? már hiányoltalak :D

Szezso
ma délelőtt még görcsölt, de enyhén, aztán elmúlt :) délután párszor éreztem picit, de ma nem kellett bogyót bevennem :)

Kép
gaby25

Gaby: gratulálok! a vizsgához! :lol:

Biztató, hogy lassan-lassan elmaradoztak a görcseid :wink:

Snufi: tapasztalatból mondom, hogy ehhez a típusú görbéhez nem tesz pé-t a ferty, hacsak nem megy fel 37,4-37,5-re a hőd...
Nézd a júniusi görbémet:
Kép

Szilcsi: én már 30 leszek az idén... :D

Bettike: pedig tegnap olyan pikk-pakkra kész lettél a melóval :lol: nem baj, átlagban megvolt a munkamennyiség :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Gaby!
Gratulálok!Milyen vizsga volt?

babaimádó
Kép
babaimado

Szezso! Most éppen a fene esz! Reggel kaptam egy telefont, hogy a sulinak bejelentési kötelezettsége van a OEP felé a tanulókról! Ezt csináltam egész nap! Én hülye! Aztán gyanús lett, hogy ha 1997-es a törvény :shock: akkor eddig miért is nem kellett ilyet csinálni! Ezért nekiültem elolvasni a törvényt! :evil: Ebből azt értelmezem, hogy a mi sulink nem esik bele ebbe a bejelentési kötelezettségbe! :twisted:
Én marha, előbb a törvényt kellett volna bogarászni! Így még holnap átnézetem a jogásszal! HA szerinte se kell ezt csinálni, akkor hívom a csajt egy kis elbeszélgetésre! :twisted: Hogy először gondolkozzon, utánna szólítson fel bárkit is munkára! Ha meg mégis meg kell csinálni akkor kész van!

Gaby! Tudtam ám, hogy görbülni fog! Bár a négyesben pont nincs görbülés! :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike: jól van, akkor jól kiokoskodtad ezt a dolgot a törvénnyel :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

...hát én már öreg vagyok ehhez! Nem bíííííírom követni. Legalábbis hétközben tuti nem.

Nemrég értem haza EDZÉSRŐL, megettem a RÉPAKRÉMLEVESemet, és most nekiállok ZÖLDSÉGET pucolni-párolni. Ma ittam 3 l vizet, és köszönöm, jól vagyok!!!
Csak sajna most nem érek rá 3 oldalnyi témhoz hozzászólni, válaszolni. Ma (is) önzőzök! Tessék engem bíztatni, hogy bírja a diátát! Naaaa, lécccci lécccci lécccciiiiiiiiiii

Kép
zölddisznó

Szezso
Köszi :)

Bettike
na, ezt utálom a legjobban, mikor feleslegesen megcsináltatnak velem valamit :twisted: nekem is volt, hogy a támogatási szerződéshez kellett megcsinálnom mellékletet a költségekről, aztán kiderült, hogy még sem így kell, hanem amúgy, de még nem biztos, aztán mondtam, hogy újra csinálom ha már eldől, hogy nettó vagy bruttó a támogatás. :twisted: nem fogom százszor átdolgozni. :x

Coca
letornáznád az én popómat is? :D :lol: :lol: :lol: Kép lécci lécci lécci
és én is ennék most egy kis répakrémlevest :wink:

Kép
gaby25

Coca bírja a diétát! Coca bírja a diétát! Coca bírja a diétát! Coca bírja a diétát! Coca bírja a diétát! Coca bírja a diétát! Coca bírja a diétát!Coca bírja a diétát!Coca bírja a diétát!Coca bírja a diétát!Coca bírja a diétát!Coca bírja a diétát!Coca bírja a diétát!Coca bírja a diétát!Coca bírja a diétát!Coca bírja a diétát!Coca bírja a diétát!Coca bírja a diétát!Coca bírja a diétát!Coca bírja a diétát!Coca bírja a diétát!

Kép
bettike
Eger

Babaimado
Eu pénzügyek és gazdaságolitika

Kép
gaby25

HAJRÁ COCCCCCCCCCCA!!!!!!!!!!!!!! :o

snufi

Na Lányok, megyek szundítani, mert holnap korán kelek, megyek suliba!!! :?
Azért reggel benézek gyorsba, Szilcsi + tesztje miatt!!!!

Szép álmokat! 8)

snufi

Húúúú, ez nagyon jól esett ez a bíztatás!
Ezzennel úgy döntöttetek, hogy coca megszabadul "néhány" felesleges kilójától.
Köszönöm, köszönöm, köszönöm,köszönöm, köszönöm,köszönöm, köszönöm,köszönöm, köszönöm,köszönöm, köszönöm,köszönöm, köszönöm,köszönöm, köszönöm,köszönöm, köszönöm,köszönöm, köszönöm,köszönöm, köszönöm,köszönöm, köszönöm,köszönöm, köszönöm,köszönöm, köszönöm,köszönöm, köszönöm,köszönöm, köszönöm,köszönöm, köszönöm,köszönöm, köszönöm,köszönöm, köszönöm,köszönöm, köszönöm,köszönöm, köszönöm,köszönöm, köszönöm,köszönöm, köszönöm,köszönöm, köszönöm,köszönöm, köszönöm,köszönöm, köszönöm,köszönöm, köszönöm,köszönöm, köszönöm,köszönöm, köszönöm,köszönöm, köszönöm,köszönöm, köszönöm,köszönöm, köszönöm,köszönöm, köszönöm,köszönöm, köszönöm,köszönöm, köszönöm,köszönöm, köszönöm,köszönöm, köszönöm,köszönöm, köszönöm,köszönöm, köszönöm,köszönöm, köszönöm,köszönöm, köszönöm,köszönöm, köszönöm,köszönöm, köszönöm,köszönöm, köszönöm,köszönöm, köszönöm!!!!!!!!!!!!!

Kép
zölddisznó

Zöldi! hajrá, hajrá, hajrá! Többre most (mármint sorra) nincs kapacitásom :lol: :lol: :lol:

Örülök, hogy te is elkezdted :wink: Minél többen vagyunk, annál jobban lelkesítjük egymást :wink: Én is tornáztam ma, és visszamenőleg három napon át minden nap. Kezdek elégedett lenni, és az izomlázam is múlik.

Mondjuk nálunk ma nem répaleves volt, mert szénhidrátnap estéjén nekem jár az Eszterházy-torta :lol: A Szamostól volt, Szentendréről :lol: De holnap gyümölcsnap, azt túl kell élni egyszerűen.

Gabi! Gratula, nagyon ügyes vagy! No, ez az a terület, amihez dunsztom nem lenne :oops: Legalábbis mélységekben nem.

Szezsótestvér! te most 6 nappal elém kerültél :shock: Nem semmi, pedig a múlt hónapban majdnem együtt haladtunk. Persze én elég sokáig húztam a végét.

Szilcsi! Kíváncsian várom a reggelt! és szorítok!

Bettike! csak ügyesen, feleslegesen ne dolgozz :wink:

Azt okosodtam ki különben, hogy kedden megyek a doktoromhoz. 13. nap, remélem, látszik valami. És szeretném vele megbeszélni a továbbiakat, mert mindenképpen lépni szeretnék. Nem bírom ezt így tovább idegekkel, és szerintem nem is kell bírnom. 37 elmúltam, nincs mire várni. Igaz, hogy már van egy gyerekünk, de attól simán lehet, hogy nincs minden rendben.
Javasoltak kedves ismerőseink a 15. kerületben kiskatonavizsgáló intézményt, járt ott valaki? Most nemtom a nevét, 12 ezer pénz volt a vizsgálat. Van valakinek még tapasztalata?

És a pozitívumokat is számba vettem: sok ismerősöm van, aki majdnem a szülinapján szült, vagy majdnem azonos dátumon születtek a gyerekei. Miksa előtt dec. 29-én volt az uccsó mensim. Most 27 :lol: És azt olvastam ma, hogy az idei lesz a történelem legmelegebb nyara a Földön, nahát amikor Miksával babás voltam, az is rekordmeleg nyár volt. És egy kedves lány elkészítette nekem a Jónás-naptárt (má hiszek minden hülyeségben :lol: ), aszerint január 17-én tudnánk egy lányt készíteni. Bár az még odébb van, volt már nekem 22. napon is pé-m, úgyhogy nem elképzelhetetlen az ügy. Ennyi előjel már nem rossz, ugye? :wink:

Tényleg, már akartam kérdezni, tapasztalt valaki olyat, hogy nem egyforma a két petefészek működése? Ha jobb oldalon van pé, akkor nekem sokkal hosszabbak a ciklusaim. Bal oldalon 14-15 nap, jobbon 22 a max. Ez lehet :shock: ?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom: Hol olvastad, hogy baromi meleg nyár lesz :shock: ?? Ettől nem vagyok feldobva, utálom a meleget! :oops: :shock: :evil:
Amúgy olyan jó volt olvasni amit írtál ( a melegen kívül a többi :wink: )
Petefészek ügyben passz!

Coca: Te nagyon jól bírod a diétát :) :lol: ezt vedd tudomásul! Most! :lol:

Szilcsi: ++++++++++++++++++++++++++

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Szirom!
A Kaáliban is 12.000.- a kiskatonavizsi. Egy nagy előnye van, hogy nem csak számolnak, osztanak-szoroznak, hanem tenyésztik is az anyagot, így rejtett gyulladásokat okozó bacikat is ki tudnak mutatni.

Az utsó kérdésedre: nem, nem lehet...szerintem.

Kép
zölddisznó

Igenis Ceni! Jól bírom, értettem :lol:

Kép
zölddisznó

Enikő! Helyesbítek: a történelem legmelegebb éve lesz. SMS-hírben kaptam, már nem tudom melyik kategóriában. Biztosan fönt van valahol a neten is.
Mit volt jó olvasni? :wink: :oops:

Egyébként itt nálunk nagyon klassz a kánikula is. A teraszon nagyon ritkán megy 30 fok fölé a hőmérséklet, inkább 25 körül van. tele vagyunk gigant fenyőkkel. No, ezer éve ígértem képeket, tessék. Június a kertünkben :wink:

Kép
Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Zöldi! A Kaáli helyileg hol van? Mer nekünk oda is kell érni ám a hadsereggel :wink:

Miért gondolod, hogy nem lehetséges, hogy nem a másikhoz hasonlóan működik egy páros szerv egyik tagja? Mondjuk én csak az érzéseimre tudok hagyatkozni, hogy mikor melyik oldalon van pé.

Képek picit kicsik lettek, bocsi :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

O Szirmi!Mennyi noveny!!! :shock: De irigyellek!!
Milyen erdekes azert!Ugye egy napon szulettek a fiaink!Nekem az utso mensim vele dec.28-an volt!Az szerint okt.4-re kellett volna hogy jojjon,aztan 18 lett belole!Neked meg meg egy nappal tobb!
Nem biztos hogy erted mit akarok ebbol kihozni... :?

Zoldi!
HAJRA,HAJRA.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa! Kapisgálom azért :wink: Én október 5-re voltam kiírva. Neked hogyan húzódott ilyen sokáig? Nem sok helyen engedik ám :wink:

Imádom a növényeket :lol: Nyáron egész nap kint vagyunk Miksával a kertben. Ismeri mindet és sokat segít. Mi csinálunk mindent, itt nem volt kertész soha. Most is vannak Miksának tulipánhagymái a födben :wink:

Ti nem terveztek családi házat? Annyira tudom ajánlani Horányt! Jó, a komp elég drága, de az ingatlanok nem! Rokonaink 8 milláért vettek tavaly egy kis 50 nm-es kis kőházat egy szép telken (addig garzonban laktak a belvárosban), most nyáron beépítették a teraszt (lesz helyette másik), készül a tetőtérbeépítés, és lesz 100 nm-ük kb. a végén. Elég baráti, Bp. környékén nem tudok ennél kedvezőbbet. Mi például 15 km-re vagyunk az Árpád hídtól. Az azért nem sok, és erről be lehet menni a városba nagyobb dugók nélkül. És egy kis csodavilág ám :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ááá, nem irigyellek ááááám. Iszonyat ronda helyen laksz.

Na szóval én úgy okoskodtam, hogy ugyebár a tüsző (folliculus) kialakulásának szabályozóját, az FSH-t (folliculus stimuláló hormon) az agyalapi mirigy termeli. Namármost nehezen elképzelhető, hogy az agyalapi mirigy az egyik oldali petefészeknek több, a másiknak kevesebb hormont termel a stimuláláshoz. Mi oka lenne különbséget tenni?
Másik oka az lehet, hogy az agyalapi mirigy az LH-termeléssel szórakozik, ami meg a tüszörepedést és a helyén kialakuló sárgatest képződését irányítja. Miért csinálna az egyik felén egy héttel hosszabb lutheális fázist?

...még nyomozok, bogárültetés fülembe sikeres volt! :lol:

Kép
zölddisznó

Ja, Kaáli a Déli pu- tól kb 10 perc az Istenhegyi úton fel. De nem lehet vinni a cuccot, ott kell "produkálni". Viszont nagyon tip-top körülmények között. Elsőosztályú.....hely!

Kép
zölddisznó

Zöldi! nem a lutheális fázis a hosszabb, hanem az első szakasz! A lutheális fázis nekem is mindig 14 vagy legfeljebb (egy alkalommal) 15 nap, csak most decemberben volt hosszabb, 19 nap. De itt volt baba szerintem, csak valami gáz volt :cry:

A másik meg, hogy nekem gyerekkoromban a vesémmel volt baj, és ott is az volt a diagnózis, hogy az egyik nagyobb és gyorsabban is működik, mint a másik. Szerinted ezt lehet hasonlóképpen értelmezni?

Melyik bogár után nyomozol? :wink:

Nem mondtad, hol van a Kaáli?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Azt nem tudom hogy-hogy huzodott el!Minden alkalommal egyre kesobbi napot jelolt ki a doki!4-8-10-12!12-re lettem vegul kiirva!
Kertes hazban lakunk,csak nagyon kicsi az udvar reszunk! :(Vannak benne novenyek,igaz nem sok!En is ezt a park szeru kertet szeretem!Meg en nem akarok Kistarcsarol elmenni! :roll:
Biztos hogy csodaszep helyen laktok!!!!! :D

Kép
Kép
ancsa81

Kaálit köszi! Nem lehet vinni a cuccost? Háát, az uram inkább a vihetőre szavazna asszem. Vagyis biztosan.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vihetős pl. az Örs vezér teréhez közeli Optimáli Családtervező Kp. És ráadásul ingyenes. Oda 2 óra alatt kell beérni!

Kép
zölddisznó

Ancsa! valamiért nekem az volt az agyamban, hogy lakásotok van, nem kertes. De valamiért az is benne volt, hogy te bírod a növényeket :wink: Bocsi :oops:
A pici kertet is meg lehet klasszul csinálni, sőt, hát a miénk se nagy végülis. Ez is csak üdülőtelek igazából. Mondjuk nem voltam biztos benne, hogy idén is lefér a leander a pincébe :wink: 2,60 volt szeptemberben a magassága. Cipőkanállal tettük be :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Köszi Zöldi! Akkor már nekünk jó ez az újpalotai az M3-ason keresztül. Örülök, ha az uram simán belemegy, és miután ott volt a kollégája is, ez remélem menni fog.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Lehet egyszer irtam a meretet(28m2) es abbol gondolhattad hogy lakas! :?
Birom en a novenyeket,csak nem ertek hozzajuk! :oops:

Kép
Kép
ancsa81

Én se értek, csak bírom őket :lol: Szeretni kell őket és foglalkozni velük azt hiszem ez a titka. Képzeld, hogy most az utóbbi időben, amikor Miksa beteg volt és azzal voltam elfoglalva, meg a saját nyomorommal, hogy miért nem leszek már babás, elkezdtek punnyadni a növényeim. Elég vacakul néznek ki. Az imádott hibiszkuszaim is, ég is a képem :oops: . Vizet ugyan kaptak, de azt is csak ha muszáj volt. Más semmi. Úgyhogy most kicsit visszatértem hozzájuk, naponta végiglátogatom őket, és javul a helyzet :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ancs! Kérdezd cocát! Kertészeti suliban dolgozik! :lol:

Kép
zölddisznó

Tényleg, Zöldi? :wink: Tök jó! És te is növénymániás vagy? Tényleg, te merre laksz?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Akkor lehet hogy nekem is ezert halt meg az Ibolyam! :( Olyan szep volt mindig...!Lehet hogy at kellett volna szegenyt mar ultetnem!Hat mar keso banat! :( Viszont amit anyak napjara kaptam nyaron haldoklott most meg sorra hozza a leveleket(egy sem volt rajta) :D :D :D Probalok is vigyazni ra! :D

Szerintem nagyon jol teszed hogy elmesz a dokihoz!!!!!Ha jol emlekszem ket baboca is elment! :( Lehet hogy van valami hormonalis dolog ami konnyen orvosolhato,es mar jon is a ketteske!! :wink: Latod,nekem is itt van Marci!Spontan fogant,most meg... :( Kitudja mit lat majd bent a doki!
Viszont teherbe tudsz esni,ugy hogy en csak is hormon bajra tudok gondolni!Jo hogy apa elmegy!!!!

Zoldi!
Koszonom szepen!!!Eszben tartom hogy majd tudjak kerdezni!!!! :wink: :D

Hu!Mar nem nagyon tudok sem irni,sem gondolkodni ugy hogy el is teszem magam!

Nagyon jo ejszakat kivanok nektek!
Pusza!!! :D

Kép
Kép
ancsa81

Szép álmokat, Ancsa! Lassan én is húzok aludni. Még föl kell kelteni az uramat, itt szunnyad a kanapén :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom! Én egy sötét garzonban lakom a város majdnem közepén (Bp.), 0 db növénnyel sajna - de talán már nem sokáig!

Kép
zölddisznó

De szép az a garzon, már ami kreatívkodós képeiden látszott! :wink: És merre költöztök?

Én is garzonban laktam egyébként a Margit hídnál :wink:

No, tényleg megyek, nagyon késő van. Jó éjt!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Irány a Balatonpart! ...remélem, még az idén!

Na csá, én is megyek aludni.

Kép
zölddisznó

Már megint én.

Lányok! Leesett az első hóóóóó!
Kép

Van tippetek, hogy miért szedte ki az ovimat a csúnya circle? Kép

Kép
zölddisznó

Boldog szülinapot!

Kép
zölddisznó

Most csak azért írok ennyit, hogy napközben ne hiányozzak senkinek.
:lol:

Kép
zölddisznó

Sziasztok Lányok,

gyors bekukk munkába menet előtt. Önzőzök kicsit mert nincs sok időm. Végig olvastalak benneteket, de hétvégén tudok csak többet írni.

Tegnap voltunk 20 hetes UH apával, nagyon cuki volt. Apa sokkal jobban látott mindent mint én, még azt is felfedezte, ha becsukta a száját.
Kicsit csalódott voltam, mert azt hittem jobban látszik a kis babyke.
De így is láttuk a kis talpát, arcocskáját, gerincét, combcsontját részletekben.
Annyira édes volt, mert közben mozgott mint a ringispil és azt vettem észre, hogy a nagy öröm közben csurgott le a könnycsepp az arcomon.

Mindenkinek nagyon szép napot kivánok, Katának boldog szülinapot.

Melcsi

Kép
melcsi6

Kép

Kép

Sziasztok! Mentem dolgozni, csak Szilcsi miatt ugrottam, be!
Napközben majd próbálok bekukkantani! :wink:
Szép utolsó munkanapot! :lol:

Kép
bettike
Eger

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?