Sziasztok!
Először is mindenkinek nagyon boldog új évet szeretnék kívánni, és azt, hogy amit éjfélkor kívánt/megfogadott, az teljesüljön!
, valamint a névnaposoknak sok boldog névanapot így utólag is
Nagyon jó karácsonyi fotók készültek mindenkinél, a sok mosolygós gyerekarc mindennél szebb ajándék
Esküszöm nem tudok úgy örülni az ajándékaimnak, mint mikor láttam őket, ahogy bontogatták a sajátjaikat és ahogy láttam az örömet és meglepetést az arcokon
Nálunk a legnagyobb örömet a Thomas kismozdony okozta, azt kapták meg elsőnek, na utána csak azzal játszottak, a többi játékot ki sem bontottuk mindet
Kaptak még fűzögetős fajátékot, Megabloksokat (ami még hiányzott), meg egy kisházat, és egy olyan 3 az egyben sátrat mint azt hiszem Editéknek van, de azt fel sem állítottuk, mert nem fér
- majd nyáron a kertben
Ilyen volt a fánk:
első rácsodálkozás:
Thomas, a gőzmozdony
az egyik fűzögetős: kukacos alma, Csenge imádja:
a házuk:
És egy idei kép, az első hó
Sajnos karácsonyra a lányok is náthásak lettek, de nem volt vészes, csak épp folyton folyt az orruk
De ahogy olvastam ez most általános.
Karácsonyi zenét sajnos nem sikerült hallgatni, mert nem engedték kicserélni a zeneovi cd-jüket, így karácsonykor is a mit ettél báránykámat hallgattuk
A fa nagyon tetszett nekik, de nem nagyon bántották, egyszer-kétszer leloptak pár szaloncukrot, de mivel nálunk kb. 6-8 éve vannak ugyanazok a szaloncukrok (nem szoktuk megenni, és praktikusan rajta hagytuk az akasztóját, így minden évben a díszekkel együtt felkerülnek a fára
) nem engedtem, hogy megegyék, így kaptak 1-2 perc kiállítást fadézsmálásért és utána már nem nyúltak hozzá. 2 díszt ugyan eltörtek, de ez még belefér az éves amortizációs keretbe
A nagy kedvenc az égősor, az a szokás alakult ki, hogy reggel ők ébresztik a fát (megfognak egy-egy égőt én addig bedugom a konnektorba), este pedig ők altatják el
Szilveszterkor itthon voltunk, nem csináltunk semmi különöset, a férjem elsején ügyelt, úgyhogy az éjfélt megvártuk, aztán 1 körül lefeküdtünk. Petárdázás, tüzijáték feléni is volt, de szerencsére jól aludtak a törpök, pedig féltem, hogy felébrednek.
Még régebben kérdeztétek, csak még nem értem rá válaszolni: a nyeremény wellness hétvégére visszük a csajokat is. Nincsenek hozzáaszokva máshoz, nem tudnám itthon hagyni őket. Anyuék ugyan felajánlották, hogy vigyáznak rájuk, de nem hiszem, hogy kibírnának 3 napot összezárva
Karácspnykor néhány óra kikészítette őket. Ja, igen, mert Csenge kb. 2 hete bilibe kakil, azóta viszont folyton a bili a sláger, és ha Csenge megy, Petra is azonnal kitalálja, hogy neki is kell. És mivel jó móka, hát napjában tucatszor szólnak, hogy bilizni akarnak (mert azt találtam ki, hogy ha sikerül valami, akkor ők boríthatják a wc-be, meg ők húzhatják le. Így aztán mindig pisilnek egy evőkanálnyit és már szaladnak is, hogy akkor borítsunk
) Ehhez persze állandóan öltözni-vetkőzni kell , néha már a hajam tépem tőle
Hát még anyukámék, nekik pláne nincs türelmük hozzá.
Meg belegondoltam, hogy 3 napig nem lennék velük, és elképzelni sem tudtam
Túlzottan összenőttünk
Szóval a lényeg, hogy visszük a csajszikat is, de nekem már az is kész kikapcsolódás lesz, hogy nem egész nap egyedül leszek velük
Valaki azt is kérdezte, hogy hány pályázatot küldtem (bocs, már nem emlékszem ki, az elmúlt hetekben olvasó üzemmódra volt csak időm
) szóval kb. 20-at. Szerencse kellett hozzá
kisasztal: nálunk nem nagyon használják, leginkább vagy a földön ülnek, vagy a konyhában a rendes asztalnál. Bár lehet, hogy az is baj, hogy a szobájukban van, lehet, hogy jobb lenne a konyhába tenni, én úgyis ott vagyok a legtöbbet, mellettem téblábolnak folyton.
Már megint hosszú lettem...
Jó éjt mindenkinek!
Ditke