Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bocs, hogy így ismeretlenül betörök, de hátha itt tudja valaki: a Duphastont lehet felezni (ugye elvileg filmtabletta, de van a közepén "árok")?

Köszi a választ előre is!

Fringilla
fringilla

Fringilla,
igen van árok rajta meglehet felezni
Vendég

Sziasztok Lányok!

Köszönöm szépen a drukkokat, Zsuzsinak hogy megírta a rossz hírem és az együttérzéseket is.

Nektek bevallom, hogy elkeserít, hogy elvileg nálunk nincs semmi gond és valahogy mégsem tud működni nálam a lombik, már negyedjére. Ezúttal minden stressz nélkül, fesztelenül sikerült végigcsinálnom a lombikot, vagyis tartott mindez a 9. napig, amikor véreztem is, meg barnáztam is. Minden nap beszélgettem a kicsikkel... de nekem sajnos ez sem jött be :?

A folytatás, vagyis a 4. lombik most papíron márciusra került, de ha a törvény valóban úgy változik, ahogy tervezik, vagyis a programban lévőknek nem csökkentik a lehetőségek számát!, akkor nem lehetetlen, hogy ennél jóval több időt ki fogok hagyni, s hagyok időt a lelkemnek és a hormonrendszeremnek is a regenerálódásra.

Egy kicsit új életet kezdek, mert januárban költözködünk és munkahelyet is váltottam, így most elsősorban ezekre szeretnék és fogok is koncentrálni. Az új helyemen -holnaptól- nem tudok netezni, s ahol most lakom, ott sincs netkapcsolat. Így most egy kis időre el fogok tűnni, de visszajövök majd :) és ha géphez jutok, figyelni fogom, hogy kivel mi történik! A tábla majd mindig segít :P

Nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek! Sok-sok lombikos és spontán babócát, békességet, egészséget!

Szeretettel,
Fanni
fanni73

Fanni!
Nagyon szomorú lettem, a sikertelenség miatt! Egész nap Te jártál a fejemben. :cry: :cry: :cry:
Nem erre számítottam. :(

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sziasztok lányok!

Fanni!

Bíztam benne, hogy neked sikerülni fog.
Nagyon Sajnálom.

Andrea23!

Részvétem a barátod miatt.Szörnyű dolog valakit elveszÍteni főleg ilyen értelmetlenül.Próbáld meg a gondolataidat elterelni-tudom könnyű mondani-és a pocidba lévőkre koncentrálni.

Nagyon köszi mindenkinek a vigasztaló szavakat!Még nem döntöttem el, hogy mit fogok csinálni de azt hiszem maradok.

Ami egy kicsit idegesít, hogy a menszeszem még nincs sehol.Valakinek van ezzel kapcsolatban valami tapasztalata?
beu9

Sziasztok!

Fanni
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

A Kaáli intézetet ajánlották számunkra a párommal.
Tutok esetleg bővebb infót adni a bejelentkezéssel kapcsolatban?

Nagyon szépen köszönöm!
hanna30

Sziasztok.Hajnal óta figyelem a fórumot,hátha megtudok valamit rólad pandácska! Sajna még semmi.
Akiknek most nem sikerült,nagyon sajnálom,és további drukk.
Én lázas vagyok ezerrel,és olyan infulenza szerű tüneteim vannak.Ráadásul a fogamat is kikellett húzni,még nem jött meg,de most nem lenne jókor,ha nem jönne meg.

Hogy kell lányok emotikont hozzáadni a szöveghez??????
edus76

Edus!
Jobbulást!
A röhögő fejekre egyszerűen csak rá kell kattintani, és beírja magát a szövegbe.

Szép napot mindenkinek!

Kép
zölddisznó

Szia Hanna!!
Üdv itt! Remélem nem sokára nem ebbe a topicba kell írnod. A budapesti Kaálira gondolsz? Ha arra akkor tudom ajánlani a Mágusunkat Krizsa dokit :D , de majd jönnek többen és ők majd ajánlanak másokat is. Mgusról csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. Ha eldöntötted kihez szeretnél járni akkor annyi a dolgod hogy felhívod az intézményt és időpontot kérsz hozzá. Ennyi.

Fanni!
Egy kalappal az új élethez! Remélem hamarosan spontán babáról kapunk hírt! Lehet már nem olvasol, de most rendeltem meg egy könyvet amit az egyik kolleganőm ajánlott nekem. Még nem olvastam el, de a kolleganőm állítja hogy neki ez a könyv kapta össze az életét. A címe: Vonzás hatalma és arról szól hogy a gondolatnak teremtő ereje van. Mivel a sors engem sem kímélt olyan pesszimista ember lett belőlem hogy csak na. Most próbálok belőle kikecmeregni. Hátha segít neked és nekem is.

Edus!
Haegy picit visszaolvasol észre fogod venni hogy számtalan baba akkor sikerült amikor előtte az immunrendszer meggyengült. Többek közt nekem, Zsebinek és még sorolhatnám. Szóvalj örülj a betegségnek :wink: . A többiek ki ne üljenek most az utcára egy szál trikóba!!!! :lol:
Ja és Hanna!
Azt hiszem az vatarod már foglalt! Kiscsillag használja ezt a képet aki már régen nem jelentkezett. Javítsatok ki ha tévedek.

Pandácska! Várunk!

Zsu

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Sziasztok!

Nem hoztam jó híreket nekem se sikerült... tudtam de azért rossz most szembesülni vele :cry:

Angel,
Neked még nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!

Köszönöm mindenkinek a sok szoritást!!!!
Vendég

És olyan rossz mert azt álmodtam hogy pozítivat teszteltem és olyan de olyan boldog voltam meg elraktam hogy megtartsam a tesztet mert büszke voltam rá... Na mindegy ma még kisirom magam és holnaptol új erövel megyek tovább!!
Vendég

Szia Bzsuska!

Igen, Bp-en keresek orvost!

Ti mióta próbálkoztatok, mire összejött a babó?

Ui: Bocsánat a képért, nem tudhattam.
hanna30

bzsuska :)
Igen , igen. Már írtam a lánynak, hogy szépen kérem cserélje le, mert már igen régóta ez kiscsillag "jele". :) Amúgy, nem tüntem el, "csak" olvasómódba kapcsoltam magam. :) De Veletek vagyok, jóban és sajna a rosszban is. Kitarás!!!!!!!!!

pusszilok Mindenkit!!!!!!

Kép
Kép
kiscsillag

SZiasztok!

Fanni,
sztem jó, hogy most történnek váltások az életedben, talán kikapcsolnak valamelyest a témából... És remélem, hogy az új életedhez nemsokára csatlakozik még valaki! :)
Minden jót Neked!

Pandácska,
nagyon sajnálom :cry:
Sírd ki magad, és hamarosan újult erővel belevághattok a következőbe!

Köszi a drukkot, de azt hiszem, holnap hasonló hírekkel fogok jönni... :?

Hanna,
üdv itt! :) Zsuska ajánlásához csatlakozom! :wink:

Kiscsillag,
örülök, hogy benéztél! :)
angel37

Kiscsillag!
De legalább előbújtál!!!!!!!!!!!!! Mi újság?
Pihentetitek a témát?

Hanna!
Én most nem válaszolnék a kérdésedre mert elkeserítenélek vele! De rengeteg kismamink van akinek elsőre sikerült!!!! Hajrá!

Pandácska!
:cry: :cry: :cry:
Erőt és kitartást!ű

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Szedett valaki duphastont?
Miután nem szedte hány napra jött meg? köszi

Angel,
Reggel mikor mész? mikor tudod meg kb?

Hanna,
Én is Krizsára szavazok!
Vendég

Bzsuska,
Köszönöm! Remélem hamar megjön és jöhet a következő inszem!
Vendég

Fanni! Várunk vissza! :wink: :D

Beu! Igen,a gondolataimat most valahogy félre kell raknom.Muszáj leszek! Meg hát a páromnak sem eshet jól,ha a volt barátom miatt szomorkodom.Úgyhogy előtte nem is szabad kimutatnom a fájó érzéseket! :(

Hanna! Én is Krizsához járok és csak jókat tudok róla mondani! Kikell választanod melyik dokihoz szeretnél járni,és azIntézet számán kell bejelentkezni: 202-28-02

Edus! Te hol tartasz most?

Pandácska! Ó,a fene vigye el! :cry: Ez már biztos? Teszteltél?Vagy vérvétel?

Angel! Neked továbbra is drukkolunk!Már csak egyet kell aludni és megtudjuk az eredményt! :wink: De persze pozitív lesz! :wink: :)
andrea23

Pandácska :)
a fagyisnál duphastont szedtem, nekem már simán mellette elindult a pecsét, rendesen az abbahagyás után 3. napon indult be (valszeg szedés mellett is megjött volna)

De nagyon egyéni, kinek, hogy!

Odamegyek korán, fél-3/4 8 körül, ilyenkorra már valszeg tudni fogom.

Andrea,
köszi :) , mit nem adnék, ha igazad lenne...

Drukk a tüszőidnek, ügyesen a szurikkal! :wink:
angel37

pandácska!Nagyon szomorú vagyok,és sajnállak.Könnyű mondani,de nyugodjál meg,és előre!

bzsuzska és zölddisznó!Köszönöm!

andrea23!Nekünk februárba lenne az első inszem.

Rákattintok és teljesen más karakterek lesznek,mint pl. kettőspont.
Ezért nem tudtam eddig sem,hogy hogyan kell.
edus76

Pandácska,
köszönöm a választ! Sajnálom, hogy nem sikerült. :(
Fringilla
fringilla

Sziasztok!

Hát bejelentkeztem.
Nekem rögtön (20 perc után) Dr. Szmatona Gábor vette fel a telefont. Így hozzá megyek 30.-án.
hanna30

Sziasztok! :)

Hanna! :)
Én a Kaáliról csak jót tudok mondani, főleg így, hogy az első lombikunk sikerült! :lol: Én is Krizsa dokihoz jártam, de ha megnézed a táblázatunkat, láthatod, hogy kinek ki az orvosa. Azt hiszem mindenki teljesen megbízik a sajátjában, és maximálisan meg van vele elégedve! Amikor szeretnél jelentkezni, mondd a telefonban, hogy első alkalommal mentek, és akkor úgy adnak időpontot!!!

Beu! Fanni! Pandácska!
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. :( Olyan jó lett volna egy csomó zebrát kiosztani rögtön az év elején...

Angel! :)
Nagyon szorítok holnapra!

Lányok! :)
Úgy látom ideje, hogy feltegyek egy táblát. Egyrészt kérte valaki, másrészt pedig sok az új ember, aki nem ismeri a régieket.
Szerettem volna megvárni a táblával Angelt, de megígérem, ha sikerül neki, holnap is lesz új táblázat!
Szeretném felhívni a figyelmeteket az első sárga táblázat utolsó sorára, vagyis Nviki tegnap született kislányaira!!! :lol:

Egy megjegyzés a táblázathoz: van nagyon sok topic társunk, aki már egy ideje nem jelentkezik (pl. Csibe, Loislane, Ági), így náluk sajnos csak találgatni tudok, hogy mikor lesz a következő akció.
Beu! Fanni! Nektek márciusra írtam a következőt, ha nem jó, szóljatok!
Mindenkinek szól, hogy ha nem jó valami, jelezze, és változtatom, illetve, aki szeretne bekerülni, írja meg az adatait, és beteszem! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép Kép
kismokus

Sziasztok! :)

Hanna! :)
Én a Kaáliról csak jót tudok mondani, főleg így, hogy az első lombikunk sikerült! :lol: Én is Krizsa dokihoz jártam, de ha megnézed a táblázatunkat, láthatod, hogy kinek ki az orvosa. Azt hiszem mindenki teljesen megbízik a sajátjában, és maximálisan meg van vele elégedve! Amikor szeretnél jelentkezni, mondd a telefonban, hogy első alkalommal mentek, és akkor úgy adnak időpontot!!!

Beu! Fanni! Pandácska!
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. :( Olyan jó lett volna egy csomó zebrát kiosztani rögtön az év elején...

Angel! :)
Nagyon szorítok holnapra!

Lányok! :)
Úgy látom ideje, hogy feltegyek egy táblát. Egyrészt kérte valaki, másrészt pedig sok az új ember, aki nem ismeri a régieket.
Szerettem volna megvárni a táblával Angelt, de megígérem, ha sikerül neki, holnap is lesz új táblázat!
Szeretném felhívni a figyelmeteket az első sárga táblázat utolsó sorára, vagyis Nviki tegnap született kislányaira!!! :lol:

Egy megjegyzés a táblázathoz: van nagyon sok topic társunk, aki már egy ideje nem jelentkezik (pl. Csibe, Loislane, Ági), így náluk sajnos csak találgatni tudok, hogy mikor lesz a következő akció.
Beu! Fanni! Nektek márciusra írtam a következőt, ha nem jó, szóljatok!
Mindenkinek szól, hogy ha nem jó valami, jelezze, és változtatom, illetve, aki szeretne bekerülni, írja meg az adatait, és beteszem! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép Kép
kismokus

Bocsi, valamiért kétszer ment el. :evil:

Kép Kép
kismokus

Nagyon rendesek vagytok Csajok!

Most már hozzátok tartozom én is. Remélem, segítetek, ha elakadok valahol.
hanna30

Kismókus :)

Köszi a táblit, és a drukkokat is! :)
Háát, holnap mindenképp elkerülök a kék mező tetejéről, gyanítom a a kék aljára :?

Loisnak januárban lesz lombikja, úgy tudom!

Hanna,
a Kaáliban mindegyik doki nagyon jó! Gyorsabban itt lesz a 30., mint gondolnád! :wink:
angel37

Andrea23,
teszteltem de nem hiszem hogy tévedne mert semmi tünetem nincsen és érzem már pár napja hogy megakar jönni

Edus,
Köszönöm :) Most arra vágyom hogy minnél hamarabb megjöjjön és kezdödjön a második inszem.

Kismokus,
Én igy vigasztalásul szivesen bekerülnék a táblába :) Elküldöm az adatokat a prividre. Köszönöm!

Angel,
Én megállapítom hogy neked a sárga állna jól tehát oda kell bekerülnöd :wink:

Hanna,
Ti mióta probálkoztok? Lehet tudni hogy mi nálatok a baj? Szerintem a Kaáli volt a legjobb döntés mert nagyon profik :wink:

Lenne egy kérdésem ami mindenkihez szol!
Ha én most a Kaáliba csináltatom meg az inszemeket akkor nekem még meglesz a 6 ingyenes lehetöségem egy másik helyen?
Vendég

Szia Pandácska!

Mi 1 éve próbálkozunk, 4 hónapja kezdték el kivizsgálni a Drágámat, de nem jutottunk előre semmit. Coli bacit találtak nála, 4 hónap alatt nem tudták kiírtani. Velem addig semmi nem történt. Röviden ennyi. Megrendült a bizalmunk az orvosainkban, ezért fordultunk szakértő kezekhez. :)
hanna30

Sziasztok!

Hanna
üdv itt, én is csak ajánlani tudom neked a mágust, Krizsa dr.-t, nekünk már van egy lassan 1 éves babócánk (elsőre sikerült), és most ha minden jól megy akkor nekirugaszkodunk még1x kistesóért.
de most látom, hogy már be is jelentkeztél.

Pandácska
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
tünetek: nekem a kisfiamnál a beültitől a vérvételig semmilyen terhességi tünetem nem volt, és még utána sem (hányinger stb. semmi), csak az egész közérzetem nagyon de rettenetesen nagyon rossz volt,
hasfájás: mint Angel-nek is írtam nekem a terhesség elején volt olyan hasfájásom mint amikor meg akar jönni, féltem én is nagyon (ekkor már a másik nőgyógyászhoz jártam) de ő megnyugtatott hogy ez normális, és szerencsére tényleg az volt (ha jól tudom ahogy odabent tágul v. nő v. mit csinál a méh, az ilyen)
Te is orvost akarsz váltani? Én úgy tudom, hogy nem.

Angel
most elszomorítottál nagyon, de én azért még mindig nagyon nagyon szorítok nektek a holnapi naphoz!!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Szia Erika!

Az én dokim Dr. Szmatona Gábor lett, mivel egyenesen Ő vette fel a telefont. :)
hanna30

Hanna,
Jól tetted :) Nekem is megrendült a bizalmam 4 dokiban is de végül csak eljutottam egy megbizhatóhoz :)

Erika,
Nem akarok dokit váltani csak arra gondoltam ha mondjuk megcsinálok itt 6 inszemet és nem sikerül akkor én még nem szeretnék lombikozni hanem ha lehet kihasználnám a 6 ingyenes lehetőséget is máshol. Mert a Kaáliba azért 12 inszemet nem szeretnék kifizetni :roll: Persze reméljük még 6ra sem lesz szükségem :wink:
Vendég

Pandácska,
azt mondod jól állna a sárga? :wink: Szerintem is! :D Vagy a csíkos? :?

Erika,
aranyos vagy, és köszönöm a drukkjaidat! :)
angel37

Hanna30!
Én is a Szmatona dokihoz járok,és meg vagyok vele elégedve.Szerintem nagyon aranyos,és jo orvos.Jol jársz vele.
csiperke

Szia Csiperke!

Mesélj nekem légysziiiiiiiiiiii.
hanna30

Hanna30!
Szerintem nagyon kedves,lényegretörő,de a lányoknak igazuk van,hogy itt a Kaáliba mindenki aranyos,és segíteni akar,majd meglátod.Én sokat nem tudok írni,nálam sokkal tapasztaltabbak vannak itt a forumon,akik tudnak neked segíteni a kérdéseidben.
Tedd fel nyugodtan.
Én szeretem a Szmatona doki hozzáálását a dolgokban,de azelső beszélgetés után majd eldöntöd,hogy te mit gondolsz róla.
csiperke

Nagyon szépen köszönöm!

A telefonban is aranyos volt.
Véletlenül vette fel a telefont és megkérdezte, gond-e, ha Ő lenne az orvosom?
:)
hanna30

Angel,
Hát akkor legyen sárga csíkos :wink: Ez a tuti nyerőszín :lol:

Hanna,
És miértpont a Kaálira esett a választásod? Amugy jó tetted :wink:
Vendég

Angel,
Hát akkor legyen sárga csíkos :wink: Ez a tuti nyerőszín :lol:
Vendég

Na mit csináltam :oops: :oops:
Hanna,
Miért pont a Kaálira esett a választásod? Amugy jól tetted :wink:
Vendég

Sziasztok!

Egy ideje olvasgatlak benneteket. Februárban lesz az első lombikunk Tapolcán. Várom is, de félek is egy kicsit a beavatkozástól. Jövőhéten írják fel a gyógyszereket, mert 15-étől 25%-os emelés lesz, így mi még régi áron kaphatjuk. Nektek mennyibe kerültek a gyógyszerek?

Mesi
mesi27

Panda
:(

Angel
de most nincs vérzés, ugye? ez se tölt el optimizmussal?

Kismókus :)
Nem tudom, hogy 12. hét előtt illik-e már ilyet beíratni, de a szülés Kaális számítás szerint (et-14. naptól) aug 5., viszont a dokim szerint kicsit nagyobb, és számolhatjuk utsó menzitől (okt. 25), és akkor aug 1. Szóval ha aug elejét beírod, megköszönöm.

Kép
Kép
emma1976

Emma :)
de, ez az egyetlen ami még tartja bennem a lelket!
Bár azt hiszem, már csak a progiszurik tartják bennem a vérzést... :?

Szia Mesi!
Ez nagyon változó, hogy ki mennyit kap, miből!
Talán én még szerencsésnek mondhatom magam, mert az első stimum kijött kb 70 ezerből, ebbe a tüszőrepesztőt, még a fogigátlót is beleszámoltam! :)

Pandácska,
komolyan mondom beszerzek egy sárga csíkos cuccot! :lol:
angel37

Mesi! :)
Üdv közöttünk! :)
Kép
Tényleg nagyon-nagyon változó, hogy ki milyen és mennyi gyógyszert kap. NEKEM, személy szerint, a stimu és a tüszőrepesztő kb. 100.000 Ft volt, a stumi utáni gyógyszerek (utrogestan, progeszteron injekció, Magne B6 stb...) pedig kb. 50.000 Ft. De tényleg egyénileg változik, csak tájékoztató adatnak írtam le... (ezek szeptember-októberi árak).

Kép Kép
kismokus

Sziasztok!

Hazaértem a melóból.

Szóval, miért a Kaáli? Mert azt mondták jó! :)
Remélem így is lesz.
hanna30

Hu lányok leszakad a derekam mintha valaki elakarná törni :(

Angel,
A sárga csíkosat kb. ugy tudom elképzelni mint egy méhecske ruhát :lol: tetszik az ötlet én is beszerzek 1et :wink:
Vendég

Jobbulást Pandácska. :(
hanna30

Kismókus :D
időhöz :Dírjunk 2007.június 27-t :D
(az et-14 napnál nagyobb a gyerek, ca. mensitől számolva akkor amekkora... de hát ezen az 1-2 napon semmi sem múlik)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kismókus!
Én sem vesztem el, csak olvasóban vagyok :) Ami a táblázatban van, az mind továbbra is helytálló. Minden nap benézek, most épp Angel miatt...csak nem hajtogatom naponta, hogy szorítok!!! (vagy épp azt másoknak, hogy sajnálom :( :( )
Mesinek,
nekem szeptemberben 150 e volt a stimu. A PRI-be jársz?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?