Sziasztok!
Hanna!
Én a Kaáliról csak jót tudok mondani, főleg így, hogy az első lombikunk sikerült!
Én is Krizsa dokihoz jártam, de ha megnézed a táblázatunkat, láthatod, hogy kinek ki az orvosa. Azt hiszem mindenki teljesen megbízik a sajátjában, és maximálisan meg van vele elégedve! Amikor szeretnél jelentkezni, mondd a telefonban, hogy első alkalommal mentek, és akkor úgy adnak időpontot!!!
Beu! Fanni! Pandácska!
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült.
Olyan jó lett volna egy csomó zebrát kiosztani rögtön az év elején...
Angel!
Nagyon szorítok holnapra!
Lányok!
Úgy látom ideje, hogy feltegyek egy táblát. Egyrészt kérte valaki, másrészt pedig sok az új ember, aki nem ismeri a régieket.
Szerettem volna megvárni a táblával Angelt, de megígérem, ha sikerül neki, holnap is lesz új táblázat!
Szeretném felhívni a figyelmeteket az első sárga táblázat utolsó sorára, vagyis Nviki tegnap született kislányaira!!!
Egy megjegyzés a táblázathoz: van nagyon sok topic társunk, aki már egy ideje nem jelentkezik (pl. Csibe, Loislane, Ági), így náluk sajnos csak találgatni tudok, hogy mikor lesz a következő akció.
Beu! Fanni! Nektek márciusra írtam a következőt, ha nem jó, szóljatok!
Mindenkinek szól, hogy ha nem jó valami, jelezze, és változtatom, illetve, aki szeretne bekerülni, írja meg az adatait, és beteszem!