Sziasztok!
Nagyon sokat írtatok!
Nagyon édesek a bébik. Hihetetlen, h mekkorák már. Gyönyörűségesek. (a kiskutyik is nagyon helyesek. És Ők is bazi sokat nőttek!) Még a karis képek is csodálatosak!
Akrobata bébik: Akkor megnyugodtam, h nem Alexnek mentek el otthonról, h úgy gondolja, h anya tényleg gumiból van…
Dumálás: Alex csak dumál, de nem vettem észre, h társítana valami jelentést is a „szavak” mellé. Viszont sztem angolul fog megszólalni
Vagy legalábbis akcentussal
tátá-zik, de úgy megnyomja a „t”-t, mint az angolba, és érthetően mondja, h „láv”. Aztán ott van a dada, hábúúú, höhö,hötö meg ilyen érdekességeket. Jah, és berreg ezerrel, és olyankor bugyborékol a feje
Beledumálás a kajálásba: Nekem anyósom hajtogatja, h babapiskóta, babapiskóta. Én meg csakazértis rávágom, h nem.
nekem hála az égnek nem nagyon vannak ilyen problámáim. Anyu egyszer próbált kioktatni, de pikkpakk leépítettem. Azóta sem.
Azzal vígasztalom, h nézze meg az unokáját. Havonta fél kilót hízik, megeszik mindent amit elé teszek, ne féljen, h éhen fog halni, mert pl nem kapott még babapiskótát… Lehet más ad neki, de én nem merek. Bár nem vagyunk allergiásak apával, de parázok ezerrel. Viszont banánt kapott karácsonyra.
Üdv az újaknak!
Meséljetek sokat!
Utólag a hófordulós szülinapos babáknak sok sok cuppanós
Kövecske!
Puki: Nem volt a lencsétől. Viszont mertem enni egy kis cserkó befőttet, nah attól két napja pukizik. Nincsenek fájdalmai, de megmozdul, és pukkant egyet
Vok!
Nagyon boldogot itt is
Szica!
Biztosan már megnyugodtál mozgásilag. Alexem 2 hónaposan flottul fordult az oldalára, és a hátára. De inkább borult. Aztán hátáról a hasára 8 hónaposan. Szal szerintem ne aggódj. Tudom milyen, mert én is ezen aggódtam, h nem csinál semmit, csak fexik. Jártunk/járunk Dévény tornára. Aztán kimaradt egy kis idő, mert közbe jött mindig valami, ami miatt nem tudtunk elmenni. Aztán mikuláskor elkezdett kúszni, nem egészen 1 hét múlva már mászni is, majd másnap felült. Most ezt tökéletesíti. Próbálkozik a felállással (apa-, és anyamászás), de összeesik. Sajna már 2x is hátra esett, de a rémületen kívül semmi baja nem lett. Szal ne aggódj!
Livi!
Cicipödrés kézzel, 2 ujjal. „Kifogja a Danubiust”
Gratu, h nem kell mennetek tornázni. Sztem nekünk sem, de még látni akar a tornász, mielőtt elenged!
Ildi!
Tali. Nem tudom. Alex tegnap óta taknyizik, de nem picit. Nem tudom mi lesz még addig. Szal én ilyen kérdőjeles lennék, Alex meg főleg
Anita!
Sajnálom, h harap a kiskrapek
Sajna tanácsom nincs, Alex még nem csinálja. Remélem megúszom. Pedig már lenne mivel. Hihetetlen, h mennyire nő a foga…
Annácska!
Sajnálom a nagyapádat!
Nagyon rossz érzés lehetett.
Betegeknek kitartás, és soksok gyógymanó! Tegnap én sem voltam a topon este. Olyan fáradtnak éreztem a lábam, h konkrétan remegett, ha csak álltam is. Nem toom mi volt, de nagyon kakás érzés volt
Ne haragudjatok, h nem írtam mindenkinek, de ezer dolgom van. Ott vár rám még a tavalyi vasalatlan Alex cucc…