Új privát üzeneted érkezett!

Mi is megszoktuk tartani addig, de annyira hullik :? Mondjuk lehet, hogy ezen a 3 napon már nem múlik semmi :) És akkor nem is egyedül kell takarítanom :D
Vendég

Ha ti is ilyeneket írtok, akkor biztos normális, hogy mindig az jár a fejemben, hogy előbb fog megszületni, mint számítjuk! :) Mostanában ez a legfőbb aggodalmam, hogy csak nehogy beinduljon a szülés, pedig semmi alapja nincs az ilyen jellegű gondolataimnak! Annyira gyorsan elment az idő! Most már mindenki a 30. hét körül jár...hihetetlen! Kíváncsi vagyok, kinek lesz meg először a babája! Deako, Rokica és Kami ti már rég babázni fogtok, amikor mi még hatalmas hassal csak várjuk a terhesség végét! :)

Nem érzem, hogy Gergőt nagyon zavarná a front, neki szerintem mindegy, gyakorlatilag állandóan mocorog. :D Szerencsére nem kell számolnom a rúgásokat, mert állandó programot biztosít számomra! :D Csak tudnám mit csinál ott bent! Jó lenne egy átlátszó has!

Most nézegetem (jobb későn, mint soha) a 4D-s uh helyeket, mert eddig tartott, mire sikerült meggyőznöm a leendő papát, hogy nem fog semmiféle károsodást szenvedni a baba azalatt a 20 perc alatt!
Rokicáék Szilvije is nagyon szépen látszik a képeken, szóval remélem még mi is fogunk vmi. értékelhetőt látni! :roll:

Vásárlási dilemmám is van ám: kell fejőgép vagy nem kell? Ha kell, akkor miért van tele a net olyan hirdetésekkel, hogy bontatlan, alig használt, egyszer használt stb. fejőgép eladó? A cikkek, amiket ezzel kapcsolatban olvastam, nem segítettek, mert az egyik szerint mindenképpen kell fejni, mert mellgyulladásod lesz, ha nem fejed ki a tejet az utolsó cseppig, a másik szerint pedig nem kell fejni, mert csak tejtúltermelés lesz, és amiatt fog feszülni és fájni a mell. Na, ezek után legyek okos! Lassan eljutok odáig, hogy legrosszabb esetben majd nekem is lesz itthon egy bontatlan vagy alig használt fejőgépem....
Vendég

Szia Pann!
Fejogep-teren en eleinte mindenkeppen elektromosat akartam. Aztan Roki felvilagositott a kereslet-kinalat temaban es azota mar olvastam is errol iromanyokat es vegul ugy dontottem: biztos ami biztos alapon legyen egy a haztartasban, igy rendeltem egy AVENT kezifejot. En ugy vagyok vele: jo, ha van. Sosem lehet tudni. De a cel a kereslet-kinalat felallitasa a BABAVAL es nem a fejogeppel... Aztan majd meglatjuk. A csomagom kb 13e Ft, nem egy okor ara, van benne fejogep, cumisuveg, cumi meg nemtommegmi. Cumisuveget se szeretnek hasznalni, cumit meg megannyira sem, de ezekkel is ugy vagyok: nem art, ha 1-2 van beloluk! Szóval igy dontottem emellett a szett mellett.

Lanyok: ti ejszaka nem adtok ki hangokat magatokbol? Ugy ertem, szajon-orron at. Nem horkolasra gondolok (vagy nemtom mire gondolok), de en azt vettem eszre magamon, hogy sipol az orrom es neha a torkom is beszall... Allandoan tok szaraz az orrom, valamelyik ese szegeny Gabor kelt fol es hozott nekem vizet, pedig en is kikeszitettem magam melle egy csoborrel, de nem akarom inni, mert akkor meg pisilni kell mennem tobbszor... szoval allandoan kiszarad az orrom es szuszogok. Ugye ez elmulik, ha Aron megszuletett??? Levegot egyebkent remekul kapok, szoval nem legszomjrol irok most, hanem valami orrszaradasrol...
kami

Pann!
Én kézi fejőt fogok venni. A gépiről eddig nem sok hasznosabbat olvastam, mint a kéziről. De aztán az is lehet, hogy nem lesz rá szükség. Amúgy én is úgy tudom, hogy fejni érdemes, mert a ki nem szopizott tej begyulladhat. De Róki biztos tud hasznos tanácsot adni, hisz ő már túl van egy bébin! :D
Ja, akkor te is jössz délután?

Kami!
Nekem meg pont, hogy folyton be van dugulva az orrom... és szörcsögök... néha tök kellemetlen, mert megfázva nem vagyok, csak szuszil az orrom. Mondjuk azt mondják ezekre a tünetekre, hgoy természetesek ilyenkor.

Timi
Kép Kép
timocska

Kami! Én is az AVENT ISIS kézi fejőgépet néztem ki, csak a poharas verzióban, mert a cumisüveg-készlet már megvan, bár azt is biztos ami biztos alapon vettem.

Hangok: én hallom, más meg nem panaszkodott! :lol:
Én csak beszélgetek a Gergővel, hogy nyugodjon már meg, hagyjon aludni, meg néha felnyögök, ha lenyom egy erősebb sorozatot, vagy nevetek, ha viccesen kaparászik. Tegnap pl. azt hittem, be akar mászni az oldalam alá, mert annyira ott fúrt, ahol feküdtem. Hát ezen nem lehet nem röhögni! :lol: :lol:
Vendég

jav: én hallom=én nem hallom
Vendég

Na, megyek anyósomhoz, jelenésem van, de majd jövök vissza! :)

Ja, lányok!
Ti hogy oldjátok meg az alsó fertáj szőrtelenítését? :oops: :oops:

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Fejőgép-kézi,csak a biztonság kedvéért!

Kami!
Én is egyre hangosabban szuszogok,állandóan kiszárad az orrom a szám.Ma volt az első,hogy Szabolcs éjjel felébresztett,mert már túl hangosan szuszogtam és nem tudta mi van. :roll:
Elsétálok a Kikába,megnézem neked a kengurukat!

Szülés korábban-mi tagadás én is sokszor gondolok erre,főleg azért mert a dokim febr.15-25 között síel és én márc.4-re vagyok kiírva.Nem szeretnék másnál szülni!!!Remélem Petike kibírja addig!
Vendég

Jövök du., most meg megyek, mert tanulnom kell szörnyűségeset! :cry: :cry:
Vendég

Na, akkor megnyugodtam. Mindig mondom Gabornak, ha nem tud tolem aludni, nyugodtan rugjon oldalba (persze csak ovatosan :)), vagy fogja be az orrom vagy akarmi, de hat az nem jarja, hogy en vigan elhortyogok, o meg zizin megy dolgozni masnap reggel... Anno en is mindig befogtam az orrat :) es olyankor el is hallgatott :) Hat, meg kb 2 honapot ki kell birnunk igy... Neha nekem is bedugul, olyankor nem kapok rendesen levegot, de inkabb csak kiszarad belul es szuszogok, mint a gep...

Akkor ezt megbeszeltuk :)

Mindjart jonnek tesomek. Meg vagy hn ora, addig el kell mennem a hazidokihoz is. De meg van idom - a doki itt van 2 hazzal arrebb es idopontra megyek amugy is... ez mar milyen bena, hogy 2 hetente kell menni az igazolasert! Es lanyok, jovo heten bejelentkezem cervix-vizsgalatra, ami a jovo het utan lesz - es az azt koveto hettol heti 1 szivhang! HIHHETTTETTTTTLENNN!!! A vonalzom szerint meg 51 nap... OTVENEGY NAP!!!! Max. Azt nem gondolom, hogy tovabb hordanam Minimakit, de ki tudja...
kami

Szörtelenítés-Vicces dolog!!! :lol: Tegnap nekiültünk Szabolccsal gyantázni,hát elég vicces lett.Abba is hagytuk! :lol: Kitalálta nekem,hogy tükör előtt nagyszerűen le tudom majd borotválni.Hát kipróbáltam,mondhatom az még viccesebb volt!!! :lol: Majd ma folytköv!!! :lol:
Vendég

Szia Sagi! Koszike a BB-csekkot t elore is!!! Nezd meg nekem, van-e city blue original hordozo es hogy mennyibe kerul. Jujdejo!

Alsofertaly-szortelenites: hat, Timo, en a multkor nekiestem magamnak. Semmit nem latok persze, de amugy is vakon csinaltam azelott is - szoval ez meg nem lenne baj. A baj inkabb az, hogy nemtokk elore hajolni es hat nem vegeztem maradektalan munkat :) Kedves parom jokat mulatozott a szorpamacsokon, amiket veletlenul otthagytam... Kistukor esetleg segitseg lehet, en nem vettem igenybe. Majd legkozelebb talan. De ami borzaszto idegesito: szortelen alsofertallyal nem otthon pisilni! En ugyanis csak itthon ulok ra a WC-re, sehol mashol. Namarmost: ha pucsitasz es szortelen vagy, a pisi a vegen siman felcsorog a hasadon a koldokodik. Nekem legalabbis. Ilyenkor csupa mero pisi a polom / pulcsim alul, en meg szitkozodom nagyokat. Ez tobbszor elofordult mar velem, legutobb a Brenonban es a Tescoban... Mosma a technika, amit alkalmazok, az, hogy felhuzom pisiles kozben nyakig a polomat, igy csak a hasamat kell torolgetni... Bocs a naturalizmusert, de...
kami

Sziasztok,

én is úgy érzem, hogy hamarabb fog születni mint márc. 2. Nemtom miért, végig ilyen érzésem van.
Viszont akkor jócskán le vagyok maradva a vásárlással... még ágy sincs, ha kifizetik a múltkori maratoni fordításomat azonnal megrendeljük.

Pann, nekem is az oldalamat fúrja ha lefekszem. Erre megfordulok és akkor 5 perc múlva ott fúr. És nem tudom, h ilyenkor jól van vagy rosszul, folyton azt hiszem, h ráfeküdtem a kezére vagy valami.. bár a védőnéni azt mondta, h ez nem lehetséges.

Én nem kapok az orromon levegőt. Altáji szőrtelenítés: tapogatózva, vaktában :D

Timi!! Ugyanezt tegnap éjszaka játszottam. A horkolás elől hajnali 2-kor a nappaliba költöztem, de rájöttem, h nem férek el a hasamtól a kanapén, úgyhogy ki kellett nyitnom, szerencsére direkt olyat vettünk ami duplaággyá alakítható, csak egyedül nehezen tudtam megcsinálni...

Csajok, ugye valaki odaér 6-ra a cukiba, mert aztán nekem fél 7-kor már el is kell mennem a dokihoz, azért remélem minél többekkel találkozok és nem csak telezabálom magam valami sütivel egyedül :P

Kép
Kép
agiboldi

Kami, ez nagggyon jó, még nem fordult elő, de logikusnak látszik, húú de bossszúús leszek...

Kép
Kép
agiboldi

Na, visszajöttem, ettem husilevest anyósnál! :)

Kami!
Olyan jót röhögtem az írásodon! :D :D Én még ezt nem tapasztaltam, bár igaz, hogy én is csak itthon ülök rá a wc-re!
Tegnap én is vaktában szőrtelenítettem, aztán el is szörnyűlködtem, hogy milyen munkát végeztem! :) De hát ez van...

Ágiboldi!
Megyünk, ne izgulj!!! :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Sági!
Talizunk a doki bejárata előtt (lenn az utcán) fél 6 előtt 5 perccel? :)

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Először is mindenkinek Nagyon Boldog Babákkal teli Új Évet Kívánok!

Bocsi, hogy sokáig nem jelentkeztem, de betegek voltunk nagyon. Vírusos torok gyuszink volt Petrával. Még a gépet sem bírtam bekapcsolni, de most már jól vagyunk.

Fejőgép: Nekem kézi fejőgépem volt, de kézzel többet tudtam kifejni, mint azzal a vákumos kütyüvel.

A borotválás nálam is nagyon gázos. Ezért egyre ritkábban szánom rá magam. De Peti bevállalta, hogy megcsinálja!

Mindenki jól van?

zsuzsibo

Na itt vagyok, csak szunyáltam egy kicsit ebéd után :D Nagyon jó volt!

Ágiboldi! Én ott leszek időben! (ha a Volánbusz is úgy akarja)

Orrszuszogás: nekem már elég régóta gond, hogy eldugul az orrom, de ez az allergiám miatt eddig is sokszor megvolt, úgyhogy nem tudom megkülönböztetni, hogy ez most éppen mitől van :roll: :lol:

Szőrtelenítés: hát igen, a lehajolás... Én a múltkor elég érdekes hangokat adtam ki miközben próbáltam rendesen elérni magam mindenhol, Gábor csak röhögött :lol: Aztán megszánt, és nagyon rendi volt, mert besegített :D És felajánlotta, hogy segít legközelebb is :wink: :D Először úgy gondoltam, hogy ezt azért nem bíznám rá, de rá kellett jönnöm, hogy máshogy nem megy :?
Vendég

Mindenkinek jó szórakozást az esti találkozáshoz! :D

zsuzsibo

Sziasztok!

Megjöttem,vettem ezt-azt Petinek! :P

Timo!
Ok,fél 6 előtt lent a bejáratnál!!!

Kami!
Nincs olyan hordozó mint amit írtál,az valami profi jó?
Viszont BB kenguru 3 féle van,17-24-27 ezer!Én a 27ezreset néztem ki anno,de az nyáron iszonyat meleg lehet,az egész hátya szinta teljesen zárt!
Vendég

Szia Sagi! Kofike az infot.
Szerintem az enyem a legegyszerubb hordozo: "original" verzio. Van meg "active" meg "air". Csak valszeg megint az elado az, aki legkevesbe van kepben :) De majd en is megyek, oszt jol megaszondom nekik hogy milyen bambak :)
kami

Kami!
Elmentek a tesódék?Gyere a talira,úgyis csak egyedül lennél otthon! :P
Vendég

Hali!
Kami: hát majd' bepisiltem a pisis-sztorin :lol: A múltkor pont azt meséltem a mamámnak, hogy milyen nehéz dolog a nődokinál egy fél decis pohárkába produkálni - csak a fülemre hagyatkozhatok: vajon a wc-be csurog, avagy a pohárba.
Most csak ennyi, mert indulok a talira :D

Kép
Kép
deako

Sziasztok!

Ma volt az utolsó napom, innentől már csak élvezem a napokat, a pici szívem érkezését.

Szőrtelenítés: Hát az szőrnyű. Nekem se azzal van a gond, hogy nem láttom, hanem hogy nem érem el teljesen, nem tudok lehajolni rendesen. Mindig mondom a férjuramnak, hogy leközelebb ő csinálja, de még soha nem mertem a kezébe adni a borotvát, pedig előbb-utóbb rá kerül a sor.

Orr: Nekem kb egy hónapja, hogy állandóan száraz az órrom és néha néha be is dugul. Úgy tudom ez a terhességgel jár és nem nagyon lehet ellene tenni semmit.

Fejőgép: Szerintem a kézi a legjobb, legalábbis én ezt hallottam.

Alvás: Mostmár sokszor előfordul, hogy az egyik oldalamat kinyomja a kiscsöpségem és ha ráfekszek akkor meg akkorát belerúg, hogy azt hiszem kijukad. Háton meg nem igazán tudok aludni, így marad a másik oldal. Csak közben én régen semm tudtam egy helyben megmaradni, nagyon sokat forgolódtam, így nagyon nehéz aludni és nagyon sokszor felébredek éjszaka.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Sziasztok!

Csak gyorsan bejelentkezem, mert valami baja van a gépünknek, és ma nem fogom tudni használni, de Gábor azt ígérte, hogy este megcsinálja.

Nagyon jó volt a tegnapi tali! :D Örülök, hogy személyesen is megismerhettelek Titeket! Ja és Róki, köszi szépen a fuvart még egyszer! :D
Ágiboldi! Mi volt a dokinál?

Lányok, még egy kérdés, ami tegnap kiment a fejemből - azt hiszem volt már egyszer téma, de nem emlékszem, hogy akkor jutottunk volna valamire :roll: Szóval textilpelust szeretnék venni, és anno vki azt mondta, hogy érdemes megnézni Cora-ban meg Auchan-ban, mert ott sokkal olcsóbb. Na, én meg is néztem, de hát borzasztó minőségű volt :( Inkább fizetnék érte többet, de legyen rendes, ne ilyen hártya-vékony, a "kezembe veszem és szétfoszlik" minőségű! Vett már vki közületek? Hol vettetek?

Na, most mennem kell, majd holnap jövök!
Szép napot Mindenkinek! :P
Vendég

Jó reggelt!

Tényleg jó volt a tali, kár, h olyan hamar el kellett mennem. Ugyebár 7-re mentem, és úgy tűnik nagyon optimista volt az a becslésem, h este 9-re bekerülök, mert fél 10-kor sikerült... De minden rendben van, Boldi szép és növekszik, és végre hajlandó volt megfordulni és most már fejjel lefelé van!! :D A múltkor már a szikével fenyegetett a doki mert farfekvésben volt.

Viszont olyan fura volt, nektek nem volt még ilyen? Fájt ahogy húzgálta a hasamon az ultrahang izét. Két helyen is nagyon nyomott, kimondottan kellemetlen volt. Azt mondta, h biztos oda van nyomulva a gyerek feneke és az nyom, de utána egész este kellemetlen volt, és éjszaka meg alig aludtam. Olyan gyomortájon fájt a köldök fölött tíz centivel, mintha a hasfal fájna belülről. Ez a gyomrom volna? Vagy a méh növekedése még mindig? Vagy a gyerek rugdosta a gyomromat? Vagy ilyen is lehet a savasság? Nekem soha nem volt korábban gyomorpanaszom, mint ahogy terhes se voltam még, úgyhogy fogalmam sincs, h ez melyiknek a tünete. Mindegy, most már jobb, remélem elmúlik.

Én textil pelenkát bababoltokban láttam szerintem pl. Brendon, de erre nem esküszöm.

Ági

Kép
Kép
agiboldi

Barbi: ma ugyan nem nezed az iromanyokat, de textilpelus-ugyben en igy jartam el: Tesco, cseh pelenka, kb 700 Ft (volt meg tavaly), ez 1 db nagy pelenka, de vettem meg asszem 3 v 4 db-osat is, amik kisebbek, az mintha 1200 korul lett volna. Tesom anno a cseh pelenkara eskudott, nekem csak ilyenem van es veszek is meg, hogy tobb legyen.

Meseljetek a talirol! Sajnalom, h nem lehettem ott, de hat olyan ritkan jonnek a tesomek, hogy ez most nekem nem jott ossze :( De varom a beszamolokat es esetleg fotokat...

A parom elment Angliaba. Tulelte. Este meg jelentkezett indulaskor, atszallaskor, erkezeskor es elalvaskor. Arvakucu Gaborka :( Ma reggel meg nem akartak ertemenni, en hivtam a hulye angol kozpontot, hogy valamit nagyon gyorsan alkossanak, mert a VIP vendeguk ott dekkol a repteri hotelban es szeretne eljutni a mitingre - aztan most irt SMS-t, hogy mar jonnek is erte... en vagyok a titkarnoje :)
kami

Sziasztok! :)

Én is nagyon jól éreztem magam a talin, úgyhogy benne vagyok a következőben is! :)

Kami!
Sajnálom, hogy nem tudtál jönni, kb. este fél 10-kor mentünk haza! :D Sokat beszélgettünk, röhörésztünk, ettünk-ittunk mindenféle fincsiséget! Beszéltük, hogy a következő tali Rókinál lesz, szüléses filmvetítés! :D

Barbi!
Cseh tetrapelust mondják a legjobbnak. Én is olyat vettem, igaz, nem Pesten, hanem otthon a szüleimnél Egerben egy bababoltban. De tényleg van a Tescoban is! :)

Ágiboldi!
Örülök, hogy jól van a kistökös! Mekkora már? Volt uh?

Timi
Kép Kép
timocska

Timi, képzeld nem is kis hanem nagy tökös :D azt még én is egyértelműen láttam :D
Amúgy 1880 g, és a korát megint nagyobbnak mutatta a gép kb egy héttel. Viszont a feje átmérője (OFD) nagyon nagynak tűnt, kicsit aggódni is kezdtem, de persze ezek tudom, h egyénenként eltérőek, és ráadásul az apja szerint nem is mérte jól a doki azt az egy távolságot, ő látta, h nem illeszkedett pontosan a képernyőn az a mérce. Azért majd visszakeresem az adataitokat, úgy rémlik Kaminak és még valakinek (aki szintén aggódni kezdett ilyesmi miatt, csak nem emlékszem ki volt, nem Sági?) is volt ilyen idő tájt uh-ja.

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!!!

Végre előkerültem én is :wink: :wink: :wink:
Olyan jókat mosolyogtam a szőrtelenítős storykon :D én ezt meghagyom a szülésznőnek :oops: Olyan gyorsan leszedik, és szerintem mindenképp frissen fognak borotválni :wink:

textil-pelus: én is a cseh tipusút szeretem.
Adrikának magyart vettünk, de ahogy kézzel sikáltam ment szét :x :x Egyébként a bababoltban sem egy horibilis összeg. most 280 ft-ért láttam azt hiszem :roll: :roll: :roll:
Jó nekem össz-vissz 2 db kell csak, mert büfiztetésre van ami még a gyerekeké volt :D

Mellszívó nekem is kézi van. Tesómnak elektromos ő nagyon szerette azt is, és ki is használta rengeteg tejcsit leadott :wink: :wink: Viszont annak a nagy hátránya, hogy eléggé hangos. :cry: Azzal a szobában nem nagyon tudott fejni ha azt akarta, hogy a család aludjon :shock: :shock:

Meséljetek többet a taliról :D :D biztos jó volt :wink: :wink:

Ágiboldi
most már mindent tudnak nyomni. nekem a rekeszizmot nyomja :? és attól fulladok. Azt is észrevettem én is, ha édeset vagy savasat eszem és ledőlök ég az egész nyelőcsövem :cry: :cry:

Mi jól vagyunk, délután megyek dokihoz, már úgy várom :D :D majd jelentkezem, hogy mi volt :wink:

Na most megyek, további szép napot!!!

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Aaaah, csajok, mennem kell Plazaba, pedig nagyon nincs kedvem. De muszaj, kell mennem postara, DM-be, Mr Minute-hez, Match-ba... nyogvenyelosen megy most a dolog, de tul kell rajta esnem :( Jaaaaj... mondjuk mar vagy 2 napja nem setaltam, ugyhogy ez az egy hajt, hogy marpedig setalni kell, na de akkor is...

Szoval majd eccercsak jelentkezem, mikor hazaerek a csiga-mozgasbol. Addg is legyetek jok!!!

(Bakke, fel 10-ig maradtatok??? Az igen!!! En akkor mar a Helyszineloket neztem :) es vartam, hogy Gedeiapu jelentkezzen vegre Manchesterbol...)
kami

Sziasztok!

Én is Helyszínelőztem már este, de gondoltam rátok. Persze előtte, nem gondoltam, hogy addig tartott a tali....... :?
Én is kíváncsi vagyok, milyen volt, úgyhogy majd meséljetek!

A szőrtelenítés nálam a barátnőm tesójára marad. Ő kozmetikus és profi. Én néha véraláfutásosra gyantáztam, elég érzékeny a bőröm, úgyhogy azóta csak szakemberrel szedetem.

Az orromon néha én is hangosabban szuszogok és mostanában véres cuccok is vannak fújás után, de azt hiszem Kami te írtad, hogy neked is volt vérezgetés.

Érdekes, de én is úgy érzem, hogy korábban fog jönni Szofi, nem tudom, miért. Talán mert nem 28 napos volt a ciklusom, hanem rövidebb és én baromi érzékeny lettem a frontokra is.
Barbi, kedden front vol. Mi is hajnali 4-től fel voltunk, úgyhogy onnantól kezdve semmi alvás. Egész nap ment odabent a táncolás.....:):):) Én meg persze, mint a mosott sz..r, olyan voltam egész nap. Mostanában meg szoktam nézni az orvosmeteorológia rovatot a TXT-en. Olyankor sokkal elevenebb a kicsi is és jól nem alszunk....... :):) De ez legyen a legnagyobb baj, nem?

Nálam is a szerda volt a takarítás napja, én is aktívan nyomtam a porszívóval, pedig utálok porszívózni. Most érdekes mód még a kedvem is jobb lett utána...:)

Úr Isten, Kami! 51 nap????? Akkor te már javában vághatod a centit.......

Na most megyek, elpilledek egy kicsit és megmasszírozom Szofit.......

Bea

KépKép
babzsak27

Sziasztok!

Sajnálom, hogy nem tudtam tegnap menni a talira. Azért örülök, hogy jól éreztétek magatokat :D

Tegnap voltam dokinál. Már 1260g Gergő, olyan jó volt megint látni, de a fejméretén én is meglepődtem, jó nagy már.

Szőrtelenítés: Már én is apára bíztam, és egész ügyesen tudja csinálni, de a múltkori láb epilálás is már nehezemre esett, mert nem tudok eléggé előre hajolni hozzá.

Barbi, Babzsák,
Ti mit tudtok a szüléselőkészítőről? Én úgy tudom, hogy jövő kedden kezdődik, de azért még holnap felhívom őket.

Barbi,
Nekem is a cseh pelenkát ajánlották és a barátnőm, aki 27-én szült azt mondja, hogy ő napi 4-5-öt is elhasznál belőle.

Kami,
Tényleg nem semmi, hogy már csak 50 nap, akkor lassan te már babázhatsz.

Móni

Kép
móni23

Sziasztok!

Sikerült bejelentkeznem holnap du.-ra 4D-s uh-ra!!! :D :D Már csak azon izgulok, hogy ne egyedül kelljen mennem, mert fél 5-re kaptam időpontot, és az még munkaidő. :( Remélem elengedik előbb a páromat!
Alig várom, hogy lássuk a babát!!!:D

Pelenka: a Kenguru Goldban láttam 8-10 darabos cseh tetrapelenka csomagot, még decemberben, 1800 Ft körül.
Vendég

Nya haj.

Ez egy nagyon-nagyon dolgos nap volt. Elinteztem mindent, amit akartam, sot meg tobbet is. Kozben kicsaltam az egyik kolleganomet is a Plazaba, forrocsokiztunk egy jot. Talalkoztam 2 masik kollegammal is, tok orultek, hogy lattak (pedig pasik :)), kerdeztek hogy vagyok, meg minden... Aztan a dolgozoi boltban meg egy kolleginaval is osszefutottam, akivel egyszer elegge osszerugtam a port, pedig azelott baratfelek voltunk, es tok kedves volt... mondtam is neki, hogy bocsi a tavalyiert (azota ugyanis nem beszeltunk), monadta, hogy felejtos, ne izguljak. Ennek is tokre orultem...

De valami nagyon lassan haladtam es hat el kell, hogy ismerjem, mostmar beleptem abba az idoszakba, amikor is hatarozottan erzem, hogy faradok. Bizony. Ugyhogy amikor hazaertem, kipakoltam a hutos cuccokat es le is fekudtem aludni... Olyan jol esett!!!

Hat igen, mar csak 50 nap - nem egeszen 2 honap. Nagyon durva igy "kimondva". Most meg akkor kelek-fekszem, mikor jol esik - de amint megszuletik Zsebi, atveszi az iranyitast az eletunk felett es hat en azt nehezen viselem ugy altalaban. Pasiktol egyaltalan nem peldaul... Remelem a termeszet ugy intezi, hogy ez meg nekem is teljesen termeszetes legyen!!! Egyebkent azt kell, hogy mondjam, szerintem befordult o is fejjel lefele. Mostanaban inkabb odalentrol erzek ilyen lassu, de igen eros "forgasokat", rugdosas szinte nincs is, raadasul idonkent az az erzesem, szet akar esni a medencecsontom. Nagyon fesziti Zsebi - nem faj, de hatarozottan erzem, hogy odalent valami mas... Jovo heten megyek vedonohoz, a szivhang segiteni fog gondolom, hogy elkepzeljem, hogy fekszik bent... ja, es ha csuklik, azt is mindig lent erzem... De az is lehet, hogy epp labbal van lent es tul.keppen lassu rugasokat erzek odalent, csak nem nagyokat a helyhiany miatt... Na, hat hamarosan kiderul: jovo het vedono, utana kedvenc dokim - o biztos ki tudja tapogatni a frankot...

Most megyek es ledolok, keresek valami normalis misort a TV-ben, ha ez egyaltalan lehetseges... ma mar csak dogleni fogok. Gedeiapu meg mindig nincs, bar mar vege a megprobaltatasainak, mar csak haza kell holnap jonnie... (olyan aranyos, mikor SMS-t ir, mindig irja, hogy puszi Zsebinek is :))

Joccaka mindenkinek, puszi a csoppsegeknek, legyetek jok!
Kamika + Zsebike
kami

Jóreggelt! :)

Hogy vagytok?

Móni, Boldiági!
Gratula a srácokhoz, szépen növekednek! :) A fejméretekről nem írtatok, csak annyit, hogy ijesztően nagy! :) De hát a babáknak ez a legnagyobb szervük! :P

Kami!
Ma már jön haza Gedeiapu, jó lesz megint együtt! :) És már csak max. 49 nap! :D :D Tényleg: megvan már nagyjából minden Zsebinek?
Amúgy én is érzem, hgoy gyorsabban elfáradok, én is lassan vánszorgok, a sok és gyors gyaloglástól megfájdul a pocakom! És én is úgy szoktam, hogy a hűtős cukkokat kipakolom, a többi ráér! :)

Pann!
Tök jó, hogy mentek uh-ra, majd kérünk képet! :)

Én tegnap megint vettem Buksinak 3 rugit annak ellenére, hogy a ruhák szinte kidőlnek a szekrényből! De már megfogadtam, hgoy többet nem veszek, csak még egy bundazsákot! :)
Ma elmegyek Kikába függönyt nézni a gyerekszobába. Remélem találok valami szépet!
Január 15-re bejelentkeztünk 4D-re... :)
Ja, holnap meg Minimanó! :) (már előre izzítottam Balit, hogy készüljön a nagy vásárlásra)! :shock:

Timi
Kép Kép
timocska

Timi, most nincs nálam az uh-s papír, de a gép kiírja ugyebár, h melyik adat alapján hány hetes lehet a baba, és mindegyik méret alapján kb 32-33 hetesnek mondja, viszont az OFD 37 hetesnek is megfelel. De tuti, h nem jól mérte, mert a másik két fejméret, a keresztbe átmérő meg a kerület az stimmel, akkor gondolom matematikailag ez se lehet olyan nagy..

Panni, várjuk este a 4D-s képet! :P

Kép
Kép
agiboldi

Jo reggelt. Most keltem fol...

Jaja, mar az elobb irt SMS-t Gedeiapu, hogy folszallt az elso gepre. Fel 3-kor erkezik Ferihegyre elvileg, remelem fel4-4-re itthon fog csucsulni. Es azt nezem, vegig elsoosztalyon ment Malev helyen - ez jooo sok pontot jelent nekunk a kis Dunaclub szamlankra :) Egyszer majd, ha nagyok leszunk, egyutt fogunk repulni valahova :) talan az egesz csalad :)

49 nap... mondogatom is Zsebinek, hogy ezt mar jatszva kibirjuk... mostanaban ejjelente is tekereg, pedig azelott egyutt aludtunk, egyutt ebredtunk... de most tekereg, toporog...

Nekem is kellene mennem KIKA-ba, de ma a WestEnd-et tuztem ki celul, Zsebi-goblen ugyben. Csak azt nemtom eldionteni, metroval menjek-e a Nyugatiig, vagy 14-es vilivel a Lehel-terig... utobbi utvonal szimpibb lenne, csak tovabb tart a zotykolodes... Na, majd ha teljesen folebredtem, eldontom :)

En ruhat mar telleg nem akarok venni a koloknek, mert nalunk is kidol a szekrenybol. Szepen fel fogom cetlizni a fiokokat, miben mit talal Gedeiapu, es hanyas meretben, mert a korhazba a ruhat o fogja hozni, mivel nemtom mekkora lesz a kolok es hat 2 szettet nem szivesen vinnek be... Vagy gondolkodjak rogton 62-es meretben? Ti ezt hogy fogjatok csinalni? En orulnek, ha kicsit egyedul "babazna" es gyakorolna... arra is gondoltam, lerajzolom neki a tipikus ruhadarabokat (body, rugi, kising stb) a fiokcimkekre, hogy tudja, mi micsoda... es akkor valogathat kedvere, csak a meretet kell majd neznie meg hogy mi micsoda...

4D-re mi mar nem megyunk, valahogy nem mozgat mar a dolog... en mar eloben akarom latni Minimakit, es mar tenyleg nincs sok hatra. Ha hallhatom a szivet (marpedig a 35. het kivetelevel jovo hettol hetente hallhatom), az nekem mar eleg lesz...

Ugy innek egy kis Meggy Markat! De nincs itthon :( Na, ma hatha megyunk Tescoba, ugyis venni szeretnek meg cseh tetrapelust, meg meg valamit onnan... hatha lesz kedve este Gedeiapunak is... addig is teazom...
kami

Kami!
Én is felébredek éjszaka arra, hogy mocorog Buksi... olyan édi! :)

Én a kórházba 56-os cuccal készülök, kivéve a bundazsákot, amiből eleve már 62-est fogok venni. Szerintem nem kell nagyobb ruhaméret. Vagy a franc tudja. Bár ők úgysem nyújtják ki a lábukat, úgyhogy szerintem egy nagyobb babára ( 58 cm) is jó az 56-os. Én összekészítek előre mindent, mert bármennyire is precíz Bali, képes lesz 5 percenként telefonálni, hogy mindent berakott-e, ezt és ezt hol találja (pedig tudja, csak nem lát a szemétől)! :D Azt meg nem akarom, hogy folyton "zaklasson"! :D

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem olyan nehéz elindulni bárhová is! :shock: Most is legalább már fél órája készülőkök, de még mindig pizsiben vagyok! :oops: :oops:

Timi
Kép Kép
timocska

Hú csajok, most az előbb megnyomiztam a jobb cicimet és kijött belőle valami cucc! :D :oops: Előtejcsi? :D

Timi
Kép Kép
timocska

Elotejcsi bizony... na, ilyenem nekem meg nem volt az egesz terhesseg alatt... ti meg mar ketten is vagytok Agiboldival a "masik oldalon"... ne aggodj, ez teljesen normalis. Legalabb tesztelheted a melltartobeteteket :)

En is mar azota keszulodom, miota irtam az elobb. De meg puceron rohangalok a TV, furdoszoba es szamitogep kozott :) Egy gorogdinnye labakon :) Nekem lesz meg vagy felora, mire feloltozom... ismerem magam... de ha egyszer mar uton vagyok, akkor van kedvem menni, csak az indulas nehez... De ezt muszaj elinteznem, a Zsebi-goblenhez kell meg passepartou is, amit eredetileg nem kertem, itthon jottem ra, hogy megscsak jo lenne, igy most visszamegyek es modositom a megrendimet... ugyhogy megyek, nincs mese...

Lehet, hogy en is osszevalogatok itthon cuccokat Zsebinek a korhazba, de valahogy az az erzesem az 56-os nem lesz eleg... na, majd meglatjuk... megyek (megint) keszulodni :)
kami

Timi, igenigen előtejcsi. Csináltál reggelit Buksinak :D csak még nem tart rá igényt egy ideig :)
Nekem nagyon gyakran van, és nyomni se kell. Azt figyeltem meg, h főleg karácsony körül, vagyis amikor tényleg pihentem, Boldi meg vidáman mozgolódott, na akkor szinte minden éjszaka volt, egész sok, folyton pizsmát kellett cserélnem. aztán van, h egy hétig semmi, remélem ha kell akkor is lesz :)

De jó nektek, h a városban császkáltok... :)

Kép
Kép
agiboldi

ÁÁÁ, dehogy császkálok, még nem jutottam el odáig, hogy elinduljak! De Kami már biztos úton van! :D :D
Viszont most hívott fel az egyik barátosném, hogy menjek el hozzá, ezt nem tudtam visszautasítani, úgyhogy mégis útra kelek, csak még előtte ebédelek egyet! :)

Ja, Ági, nekem ennyire még nem durva, csak ma fedeztem fel! Nagyon fura, de izgi is egyben! Hogy ez belőlem jön, hogy ezzel a bennem fejlődő kis életet fogom táplálni! :D Kicsit szentimentális lettem... :oops:

Timi
Kép Kép
timocska

Nekem is fura érzés volt, megható is, de ezzel együtt olyan hihetetlenül "állatias". Mármint nem rossz értelemben, hanem szó szerint. És néha egyébként is úgy érzem, h ez az egész olyan furcsán korszerűtlen, hogy itt a 21. században az én hasamban nő egy lény, és belőlem fog enni ha kijön... persze nagyon élvezem, csak néha rácsodálkozok a jelenségre :D

Kép
Kép
agiboldi

Na, en megjottem, tiszteletem!

Kepzeljetek mi tortent! A WestEndben van egy naturland bolt, ahova bementem, mert levendulas furdoolajat akartam venni (vettem is, hmmmm, alig varom, hogy letesztelhessem!!!) es miutan megvettem, az egyik eladono leultetett es megkinalt forro harsfateaval. Hogy biztos elfaradtam, csuccsenjek le egy picit, pihengessek es szurcsoljem a teat. Ne tudjatok meg, mennyire jol esett!!! A tea is es a gesztus is.

Most viszont megyek, bujok az agyba, eszem az ananaszt, mandarint es kuglofot, amit ebedre vettem...
kami

Én még mindig a munkahelyemen, fáradt, nyűgös, türelmetlen, és kb 5 percenként megnézem, h nem írtatok-e valami olvasnivalót, de semmi :(

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!

Ági!
Írok,hogy legyen mit olvasnod! :lol:
Jó volt találkozni veled és a többiekkel is!kicsit durva,hogy mennyit kellett várnod a dokinál-belefért volna még egy forró csoki (dupla habbal) és egy melegszenya is! :lol:

Voltam a kínai piacon,beszereztem hálóingeket.Sajna pizsi nem volt olyan ami szoptatáshoz is jó lenne így maradt a hálóing ami mindig a nyakamban lesz... :roll:

Találtam egy árust-magyar-aki szuperjó babacuccokat árul és nagyon jó áron!!!Én bundazsákot akartam,volt is nála egy klassz kis darab,de 68-as volt.Ti mekkorát vesztek-vettetek?

Timo!
Vettél függönyt?
Ha valaki legközelebb a Kikában jár azt szeretettel várom egy teára,kakaóra (tejszínhabbal),egy pisire...mert,hogy én 3 percre lakom a Kikától!!!!
Vendég

Na végre valaki :D
Bundazsákból szerintem 62-est veszek, még nem tudom, hogy hol, de a hétvégére bababevásárlást tervezünk. Annál is inkább mert Boldizsár nap lesz :D

Na végre mindjárt lejár a munkaidőm és megyek haza!! (porszívózni :( mert hétvégén utálok takarítani, inkább túlesek rajta most)

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!

Kicsit furcsa már így két napja itthon lenni. Eddig még nem sok mindent csináltam, csak lustálkodtam. Na majd a jövő héttől.

Timi!

Előtej: Előszőr nekem is furcsa volt, föleg, hogy az egyik reggel felkeltem és teljesen össze volt kenve a pizsamám. Előszőr nem is tudtam hirtelen hova tenni. Ez kb olyan két hónapja van és azóta rendszeres, valamikor kihagy pár napot, valamikor minden nap van. Remélem , hogy mikor a pici Gréta baba megszületik akkor is lesz sokáig.

Én is úgy gondolom kicsi szívem hamarabb fog jönni egy-két héttel a kiírtnál, úgy érzem, meg a méretei alapján is egy picit fejlettebb az átlagnál.
De majd holnap kiderül, hogy mekkorát nőt a legutóbbi Uh óta. Remélem sikerül 4D képeket és dvd-t készíteni róla, mert a multkor naygon szégyenlős volt. Már alig várom, hogy lássam, jön apuci is velünk.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

szevasztok!
Mondanom se kell, hogy én is jól éreztem magam a talin. Előtte voltam a szülésfelk.-n, úgyhogy az egész délután a kismamaságról szólt.
Tegnap voltunk mamámmal a Mini Manóban, s vettünk is egy-két cuccot. Sajna ott sem találtam meg álmaim babakocsiját, így marad az, amit kaptunk.Egy kicsit ki kell pofozni, azt kész.Ha meg mégse jó, akkor még mindig ráérek venni egyet, nem?
Bosszantó: végre láttam olyan kádállványt, ami a nagykádra rakható és kényelmes magasságra emeli a kiskádat ( mint egy szobai állvány), de persze csak a saját kiskádjához passzol, ami egyrészt 6000 Ft, másrészt dimbes-dombos, anatómiailag marhára kialakított, szóval olyan amit nem akarok. Ez van.
A legjobb szerzemény egy pólya lett - bordó és krém színű. Ezt már a kórházba is beviszem, ez alul fölül melegíti, és be is bugyolálja, amit szeretnek a picik.

Pann: én is az István konziba jártam, de csak csellóra, mert mellette másik gimit csináltam, úgyhogy a zenekarban sem játszottam - bármennyire utált is ezért az igazgató - utána pedig az Akadémiára jártam. Esetleg a férjed ismerheti a keresztapámat, aki az Istvánban tanít bőgőt: Schunk László.
Na mára ennyit, sziasztok!
C
Orsi
e
n
g
e

Kép
Kép
deako

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: