Nya haj.
Ez egy nagyon-nagyon dolgos nap volt. Elinteztem mindent, amit akartam, sot meg tobbet is. Kozben kicsaltam az egyik kolleganomet is a Plazaba, forrocsokiztunk egy jot. Talalkoztam 2 masik kollegammal is, tok orultek, hogy lattak (pedig pasik
), kerdeztek hogy vagyok, meg minden... Aztan a dolgozoi boltban meg egy kolleginaval is osszefutottam, akivel egyszer elegge osszerugtam a port, pedig azelott baratfelek voltunk, es tok kedves volt... mondtam is neki, hogy bocsi a tavalyiert (azota ugyanis nem beszeltunk), monadta, hogy felejtos, ne izguljak. Ennek is tokre orultem...
De valami nagyon lassan haladtam es hat el kell, hogy ismerjem, mostmar beleptem abba az idoszakba, amikor is hatarozottan erzem, hogy faradok. Bizony. Ugyhogy amikor hazaertem, kipakoltam a hutos cuccokat es le is fekudtem aludni... Olyan jol esett!!!
Hat igen, mar csak 50 nap - nem egeszen 2 honap. Nagyon durva igy "kimondva". Most meg akkor kelek-fekszem, mikor jol esik - de amint megszuletik Zsebi, atveszi az iranyitast az eletunk felett es hat en azt nehezen viselem ugy altalaban. Pasiktol egyaltalan nem peldaul... Remelem a termeszet ugy intezi, hogy ez meg nekem is teljesen termeszetes legyen!!! Egyebkent azt kell, hogy mondjam, szerintem befordult o is fejjel lefele. Mostanaban inkabb odalentrol erzek ilyen lassu, de igen eros "forgasokat", rugdosas szinte nincs is, raadasul idonkent az az erzesem, szet akar esni a medencecsontom. Nagyon fesziti Zsebi - nem faj, de hatarozottan erzem, hogy odalent valami mas... Jovo heten megyek vedonohoz, a szivhang segiteni fog gondolom, hogy elkepzeljem, hogy fekszik bent... ja, es ha csuklik, azt is mindig lent erzem... De az is lehet, hogy epp labbal van lent es tul.keppen lassu rugasokat erzek odalent, csak nem nagyokat a helyhiany miatt... Na, hat hamarosan kiderul: jovo het vedono, utana kedvenc dokim - o biztos ki tudja tapogatni a frankot...
Most megyek es ledolok, keresek valami normalis misort a TV-ben, ha ez egyaltalan lehetseges... ma mar csak dogleni fogok. Gedeiapu meg mindig nincs, bar mar vege a megprobaltatasainak, mar csak haza kell holnap jonnie... (olyan aranyos, mikor SMS-t ir, mindig irja, hogy puszi Zsebinek is
)
Joccaka mindenkinek, puszi a csoppsegeknek, legyetek jok!
Kamika + Zsebike