Sziasztok!
Már megint eltűntem, bocsi, de annyi minden van itthon, hogy ihaj
Persze csupa jó dolgok, pl. vettünk egy notebook-ot
:D:D - persze a sulinet utolsó 3 napjában
, merthogy mikor kell észbe kapni… de tök szuper, még nem arról írok, de hamarosan megbarátkozom vele - tök más a billentyűzete, meg kell tanulnom azon is jól gépelni…
Szóval jól tellnek napjaink, csütörtöktől itthon vagyok
Sokat punnyadunk, járkálunk mindenfelé, a lakást szépítgetjük olyanokkal, amelyekre évközben nem volt idő…
Kisborsó jól van, vannak napok amikor szinte semmit nem érzek, de máskor meg van, amikor naponta már 3-4 alkalommal is érzem, hogy mocorog
Nagyon furcsa, már betöltöttük a 16.hetet!!!! Emlékszem, tökre vártam, hogy már túllegyek a 12.-iken, most meg már azóta is eltelt 4 hét. Kedden reggel megyek az AFP-s vérvételre + beszéltem a dokimmal, és bekukucskálunk UH-val is
:D Már nagyon várjuk! Remélem az AFP-eredményünk is jó lesz - ezért nagyon izgulunk!
Agnese,
Nagyon gyönyörű kisfiú Milán! Mégegyszer gratulálok hozzá!
Tényleg, szép nagy baba!
Lanett kismamipajtás,
Hogy vagytok? Szuper, hogy már ennyimindent kaptatok! Az egyik nagyon kedves kolléganőmtől mi is fogunk sok mindent kapni - bár szerintem ennyi mindent azért nem
- már nagyon várom. Szerintem a 20.hét után fogjuk elhozni
Chesti drága,
Annyira hihetlen, hogy a szépséges kis Niki már elmúlt 2 hónapos… Hogy öregszenek
(mi persze nem
:D)
Milyen volt a mozis kikapcsolódás? Tündériek a képek! Nagyon helyesek vagytok!!!!!!!!!
Mot,
Annyira megható amit írtál! Mi is köszönjük, hogy velünk voltál és reméljük jövőre is megtartod eme jó szokásod
:D:D
Viki drága,
Remélem továbbra is jól vagytok, és minden rendben! Nemsokára itt a Ti időtök és meglesznek a lánykák
Zuzmó,
Hú, hát igen, következnek az izgis, lassan-finiselős hetek
Indul a babaeső következő hulláma
Várjuk az új képeket a babaszobáról, meg persze rakhatnál fel pocisat is
MINDENKINEK!
Lehet, hogy már nem írok idén, így ezúton szeretnék Mindenkinek nagyon-nagyon boldog Új Évet kívánni! Köszönöm én is az elmúlt évet nektek!