Új privát üzeneted érkezett!

Viki, szuper!!!!! :lol: :lol: A májértékeknek nem örülök, de az nagyon jó, hogy a babákkal minden rendben. Aludni pedig úgysem tudsz. :shock: :?
Hogy férnek el, ha B baba harántfekvésben van? Egyikőjük elöl a pocaknál, másik hátul? :roll: :roll:

Kép
Kép
share

Sziasztok!

Chesti, Niki mosolya nagyon bájos! Hááát, a készülődés nálunk sem ment túl egyszerűen. Ádám nem értette, hogy miért kellene szinte egész nap apával lennie, úgyhogy állandóan kiabált és reklamált, nyújtogatta a kicsi kezecskéit, hogy az ölembe szeretne jönni. Persze nem tudtam ellenállni, így aztán nagyon pörögni kellett a konyhában. De ez így volt szép! Niki csodálta a fát? Ádám kb negyed óráig le sem vette róla a szemét, még mozgolódni is elfelejtett oylkor, annyira csodálta a fényeket. Beraktam a játszószőnyegét a fa alá, és hát olyan ramazurit csapott, hogy öröm volt nézni. Vaníliás kifli??? Amióta Ádám megvan, én mindig csak egyszerű dolgokat készítek, úgyhogy minden elismerésem a Tiéd.

Viki, örülök, hogy jól vagytok, és otthon töltheted az estéket és éjszakákat. Hamar túl leszel ezeken a kellemetlenségeken, és az a boldogság, amikor végre magadhoz ölelheted a csöppségeket, mindent feledtetni fog veled-veletek!

Agnese, Ádám lassan hét hónapos, és a puszilgatásról én sem szokatam még le!! Szegénykémet folyton össze-vissza puszilgatjuk apával. De a picikéknek erre szükségük van, olyan hálásak tudnak lenni a szeretetért. Pár hét, és Ő is viszonozni fogja a keveskedéseket, meglátod milyen jó lesz, amikor majd odabújuk hozzád. Nagyon várjuk már a képeket Milánról, kérlek amikor lesz erre időd és erőd, mutasd meg nekünk a Te kis királyfidat!

Most megyek, mert kb egy óra múlva érkezik Anyósom. Nem tudom meddig marad, de szerintem itt alszik egyet-kettőt.

Puszi minenkinek és további szép napot és jó pihenést!

Ági[/url]
agnesm

Viki ez jóóó, legalább nem kell bent aludnod. Remélem, hogy maradnék még a kis punisok mert ez a legjobb nekik. Pihenj sokat, bár szerintem mondanom sem kell, ugyis azt teszed :) Gondolom mennyire izgulsz már, teljesen "pörgök" a gondolatra is mit érezhetsz :)

agnesm :) a vaniliás kifli egyszerűbb szerintem mint a beigli :) előtte lévő nap meg csináltam karácsonyi roládot, hhmmmm az isstenniii :) Be is zabáltuk rendesen :) Ma ugy tervezem még csinálok vaniliás kiflit meg sajtosat, jövőre ugyanis megfogadtam nuku édesség...remélem kibírom, iszonyat komolyan ez a függősség :) Te hogy vagy vele?
Azt is észre vettem amióta Niki meg van szó szerint "zabálok" :( Régen szép lassan élvezve az ízeket....na ez eltünt, piff-puff állva-sebtiben és csak tömöm...
Jövőre fogadalom: kevesebb édesség, normálisan étkezni, tornázni, 10 kilót leadni :)
Kérünk Ádámról karácsonyi képet! Nikit is babonázta a fények kavalkádja, megkapta a játszószőnyeget, de még nem nagyon izgatja..van még rá ideje :)

Agnese én is csatlakozom a kép kérők közé :) Remélem minden rendben van, és a kezdeti bizonytalanság már sehol :) Szép lassan összeszoktok, szívd magadba amig olyan kis Picur mert tényleg hipp-hopp és csak azt veszed észre: hát már ezt a rugit is kinőtte :)

Na megyek még egy is rendrakás aztán sütöm a vanilis kiflit...áááááááá imááádom :lol:

chesti

Share :lol: , nem, mindkettő elől van,de az "A" baba már tegnap óta elmozdult a helyéből. Még bármi történhet jövő hét szerdáig. :lol:

Agnesm :lol: ezt én is így gondolom. Anyósom nálunk is pont most van itt és itt alszik egyet-kettőt-hármat? :D

Chesti :lol: én is úgy gondolom, hogy az a legjobb nekik, ha bent maradnak egy darabig, csak most az a gondolat motoszkál bennem, hogy mi lesz ha mégis befordulnak jövő hét szerdára???? :shock: :shock:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Képek pici fiamról Kép Kép

Kép

Kép
agnese

Agnese Milán gyönyörű :lol: Igazi kis hajas baba, és nagyon pasi :)

Kép
Kép

Kép

chesti

Sziasztok mindenkinek!

Remélem jól telt a karácsony mindenkinek! Úgy látom megint kezdődik egy babaesős időszak Vikivel. NAgyon szorítunk neked. Aztán Moték és..... egyszercsak én meg Lucia.
:D

Most érek abba a fázisba, hogy Úristen mindjárt szülünk!Jövőhéten csütörtökön megyünk nst-re először, a 36. héten.
Hát a pocim mindenki szerint jó nagy, szülésznő barátnőm is azt mondta, lehet, hogy jobban járok, ha megérkezik a hercegnő apa szülinapjára (január 18.) :) és nem nő annál tovább. Az már a 38. hét közepe lesz. :oops: Persze majd ő úgyis tudni fogja mikor kell kijönni. Aztán lehet még lustálkodik is pár napot. Minden esetre én már örülnék ha ott tartanánk, egyre nehezebb, főleg az éjjszakák. Néha pedig akkorákat rúg, hogy rendesen fáj. Na de nem panaszkodom, mert ettől függetlenül továbbra is csodálatos dolog ez. :D .

Vásárlással kicsit el vagyunk maradva, ez a decmber teljesen lenullázott minket, de apa 3.- ától itthon lesz szabin majdnem két hetet, úgyhogy pótoljuk majd.
Babaszoba alakul, megvarrtam a rácsvédőt és a baldachint, még a zsebes tartó van hátra és az ágynemű, ha kész van dobok képet. :) ígérem.
Egyenlőre ennyi, kezdem magam kicsit kelekótyának érezni, úgyhogy abba is hagyom az írást.
Lehet, hogy idén már nem jövök, csak benézek olvasni, úgyhogy NAGYON BOLDOG ÉS EREDMÉNYES ÚJÉVET KÍVÁNOK MINDEN MÁR MEGSZÜLETETT ÉS 2007-BEN SZÜLETENDŐ BABÁNAK ÉS SZÜLEINEK. SOK ÖRÖMÖT ÉS TÜRELMET A BABÁHOZ AKI A LEGNAGYOBB BOLDOGSÁGOT HOZZA NEKÜNK.

CSILLA

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok!

Már megint eltűntem, bocsi, de annyi minden van itthon, hogy ihaj :D Persze csupa jó dolgok, pl. vettünk egy notebook-ot :D:D:D - persze a sulinet utolsó 3 napjában :D, merthogy mikor kell észbe kapni… de tök szuper, még nem arról írok, de hamarosan megbarátkozom vele - tök más a billentyűzete, meg kell tanulnom azon is jól gépelni… :D :lol: Szóval jól tellnek napjaink, csütörtöktől itthon vagyok :D Sokat punnyadunk, járkálunk mindenfelé, a lakást szépítgetjük olyanokkal, amelyekre évközben nem volt idő…
Kisborsó jól van, vannak napok amikor szinte semmit nem érzek, de máskor meg van, amikor naponta már 3-4 alkalommal is érzem, hogy mocorog :D Nagyon furcsa, már betöltöttük a 16.hetet!!!! Emlékszem, tökre vártam, hogy már túllegyek a 12.-iken, most meg már azóta is eltelt 4 hét. Kedden reggel megyek az AFP-s vérvételre + beszéltem a dokimmal, és bekukucskálunk UH-val is :D:D Már nagyon várjuk! Remélem az AFP-eredményünk is jó lesz - ezért nagyon izgulunk!

Agnese,
Nagyon gyönyörű kisfiú Milán! Mégegyszer gratulálok hozzá! :D Tényleg, szép nagy baba!

Lanett kismamipajtás,

Hogy vagytok? Szuper, hogy már ennyimindent kaptatok! Az egyik nagyon kedves kolléganőmtől mi is fogunk sok mindent kapni - bár szerintem ennyi mindent azért nem :D - már nagyon várom. Szerintem a 20.hét után fogjuk elhozni :D

Chesti drága
,
Annyira hihetlen, hogy a szépséges kis Niki már elmúlt 2 hónapos… Hogy öregszenek :D (mi persze nem :D:D)
Milyen volt a mozis kikapcsolódás? Tündériek a képek! Nagyon helyesek vagytok!!!!!!!!! :D

Mot,
Annyira megható amit írtál! Mi is köszönjük, hogy velünk voltál és reméljük jövőre is megtartod eme jó szokásod :D:D:D

Viki drága
,
Remélem továbbra is jól vagytok, és minden rendben! Nemsokára itt a Ti időtök és meglesznek a lánykák :D

Zuzmó,
Hú, hát igen, következnek az izgis, lassan-finiselős hetek :D Indul a babaeső következő hulláma :D
Várjuk az új képeket a babaszobáról, meg persze rakhatnál fel pocisat is :D

MINDENKINEK!

Lehet, hogy már nem írok idén, így ezúton szeretnék Mindenkinek nagyon-nagyon boldog Új Évet kívánni! Köszönöm én is az elmúlt évet nektek! :D

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok! :lol:
Én is Kívánok Mindenkinek Boldog Újévet!

A jövő évben
legyen részed minden szépben,
szexben hétszer
minden héten, de
légy ma éjjel
disznó részeg, így
búcsúztasd a múlt
évet, kívánok
boldog Újévet. :D :D :D

Viki
nviki
Budapest III. kerület

SIKEREKBEN, BÉKÉBEN, BOLDOGSÁGBAN, EGÉSZSÉGBEN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!
Kép

Kép
Kép
share

Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek;
huncutmosollyal egy rádkacsint, kicsi kendőből
csillámport hint, így adja át az üzenetem:
Boldog Új Évet kívánok!

Kép

chesti

Sziasztok,

Képzeljétek, kb. fél órája földrengés volt Bp.-en, amit itt is lehetett érezni... Persze eléggé megijedtem, éppen egy kis délutáni szunyókára készültem, amikor éreztem, hogy valami nem stimmel... Most olvastam a neten utána, és 4,1-es erősségű volt... Remélem nem lesz folytatás.

Puszi nektek!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci, most keltem fel 16 órakor, nem éreztem semmit, de a párom most mondja, hogy ő érzett valami rezgést.

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Hello mindenki!

Ezúton szeretnék mindenkinek nagyon nagyon boldog új esztendőt kívánni!
Nagyon sok puszi és jó bulizást!!!

lanett

Mindenkinek BOLDOG ÚJ ÉVET kívánok!

Agnese

Kép

Kép
agnese

Sziasztok,

Hú, én vagyok az 2007-es év első hozzászólója ebben a topikban?? :D Micsoda megtiszteltetés! :lol: :D
Remélem mindenkinek jól telt a szilveszter, mi hajnali 3-ra értünk haza, és nem rég ébredtünk :D :lol:

További szép napot Mindenkinek!

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok,

úgy tűnik én vagyok az idei 2. hozzászóló is :D Mindenki punnyad?? :D :lol:

Sms-eztem Luciával, szerencsére még egyben van, minden oké velük! :D Puszil mindenkit!

Mi jól vagyunk, holnap reggel megyünk UH-ra és AFP-re! És lehet, hogy kiderül, hogy kis Emese vagy kis Zozó lakik a pociban :D :wink: :lol:

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci :lol:, drukkolok neked az AFP-hez. :lol:
Luciát üdvözlöm, ha beszélsz vele. :D
Én holnap reggel megyek be a kórházba és kiderül a várva várt IDŐPONT. :lol:

Hali

[/b]

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Először is boldog, sikerekben és egészségben gazdag új évet kívánunk mindenkinek!

Nviki, most aztán már tényleg itt a vége és kezdődik valami nagyon új. Új év, új élet(ek)! Szó szerint. Őszintén drukkolok Nektek, és kívánom, hogy minden rendben menjen és legyetek otthon minél hamarabb egészségesen! Sok-sok tejcsit és jó egészésget!

Chesti, akkor majd bíztatjuk egymást, legalább lesz társam, akkor talán jobban kibírom a fogyizást! :wink: Én is elhatároztam, hogy mától szigorú leszek magamhoz, és le szeretnék adni kb 10 kilót. Amikor elkezdtem a szoptatást, hihetetlen éhségrohamok törtek rám, és általában az édességet kívántam. Mivel nyár volt, minden nap jégkrémeztem. Minden csokit és bonbont elpusztítottam itthon, amit kaptam. Én, aki akár hónapokig nem ettem csokit vagy cukorkát a terhességem előtt, mert nem szerettem. Most, hogy Ádám már mást is eszik, és egyre inkább a mást igényli a szopi helyett, úgy érzem könnyebb dolgom van. Korábban is próbáltam már egy kicsit megreformálni az étkezést és kicsit mozogni, de a tejcsi azonnal kevesebb lett, így maradt a zaba. Szerintem nyárra a régi formánkban leszünk, szóval hajrá mi!!!!!!!!!!!!!!
Nikinek tényleg van még ideje a játszószőnyeget felfedezni, de szerintem hamarosan meg fogsz lepődni, hogy mennyire le fogja kötni.

Zsókuci, a földrengést én is éreztem, és nagyon félelmetes volt. Olyan volt, mintha a padlót húzgálták volna oda-vissza a lábam alatt és mozgott a konyhabútor, a csillár, minden, miközben erős morajlást hallottunk. Én megijedtem. Lehet, hogy nevetséges, de azóta a pelenkázótáskát az előszobában tartom feltöltve, hogy ha gond van, megfogom a gyereket és rohanunk ki. Remélem, hogy soha nem lesz erre szükség. Az öcsémék a XVIII-ban laknak, és náluk is érezni lehetett, de ott nem ennyire. Nálunk utána kb fél óráig nem volt áram, ami azért gáz, mert nálunk a fűtés, a melegvíz, a főzés, tehát minden áramfüggő. El is mentünk gyorsan a barátnőmékhez Dunakeszire és csak hajnalban jöttünk haza.

Rozus, Ti hogyan éltétek meg ezt a földrengést?

További szép napot Mindenkinek!

Ági
agnesm

Jó reggelt Mindenkinek! :)

Vasárnap volt egy Rókus oda-vissza játék!!! Anya nem érezte magát túl jól, séta az ügyeletre, ott azt mondták ők bizony bemennének a kórházba, kórház, CTG, méhszáj!!! MINDEN RENDBEN!!!

Tehát otthon szilvesztereztünk, de izgi volt!!! :)

Kép
mot

Csajok :)

Aki már tudja, kérem adjon infót!!!

A kezdő receptcsomag, amit már megkaptunk az mennyibe fog kerülni a gyógyszertárban????

Millió puszi

:)
mot

Mot,

én úgy emlékszem, hogy kb 2000 Ft volt a kiváltott cucc, de ez függ attól is, hogy pontosan mit (milyen készítményeket) kaptatok.

Szóval nem túl drága dolgok (és mi a felét nem is használtuk, de persze kiváltottuk).

Ági
agnesm

Sziasztok,

voltunk ma UH-n, minden rendben! :D
Sajnos nem derült ki, hogy kislány vagy kisfiú rejtőzik a pociban, talán majd legközelebb, vagy majd a 4D-n.

CRL: 100 mm
BPD: 34 mm

Sajnos nem sikerült fotót kapni, mert nem volt jó a nyomtató :(, de aranyosan boxolt odabent Kisborsó :D

Szép napot mindenkinek!

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Anyát bent hagytam ma reggel, nagy valószínűséggel holnap reggel Ő
lesz az első. Bővebb és pontosabb infot majd a nagyvizit után tudok mondani. Addig is két még "egybe" fotó.
wolves

Majd most:) Kép Kép
üdv:wolves
wolves

Ja és a lényeg:UH és CTG tökéletes plussz nézték a keringésüket az is jó!
üdv
wolves

Hello Lányok és finiselő kispapák!

Wolves!
Megy a drukk holnapra! Nagyon szorítok értetek, hogy minden simán menjen!
Örülök, hogy minden értékük tökéletes! :lol: Jaj de izgi, holnap ilyenkor már apuka leszel!!!

Mot!
Hú már értetek is nagyon lehet izgulni! Szóval már kis ijesztgetés is van, akkor már tényleg nagyon a finisben vagytok!

Zsókuci kismamipajtás!
Húúú már mekkorák vagytok! :lol: drukkolok hogy jó legyen az Afp-d. Érdekes, mi kedden megyünk Pécsre AFp miatt de nem lesz UH :?

Tényleg csajok! Körkérdés: Mikor érdemes először 4Dre menni?

lanett

Wolves,

NYUGIIII! :D Ne aggódj, minden a legnagyobb rendben lesz! Jók az eredményeitek + szuper, hogy már betöltöttétek a 37.hetet!!!
Viki nagyon helyes ezzel a giga-pocival :D Lesz mit mutogatni majd a lányoknak :D :lol:
Nagyon drukkolunk Nektek!!!!!!!!

Puszi Nektek!!!

Kép

Kép
zsókuci

Lanett kismamipajtás,

nekem sem lett volna alapból ma UH, de mindenképpen látni szerettem volna Kisborsót, így kiharcoltam! :D:D:D
Képzeld, viszont már jövő kedden elvileg lesz már AFP-eredmény! Tök szuper, úgy meg örültem, mikor mondta a vérvételes hölgy. :D
Mi amúgy a 20.-21. hét környékére tervezzük a 4D-t + szeretnénk menni majd a 30.hét környékén is.

Chesti,
a táblába kérlek majd írd bele:
01.09. AFP eredmény, 01.16. genetikai UH
Köszönöm!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Kép
Kép

chesti

Agnese Boldog 7 hónapot :)

Agnese Ti pedig már 2 hetesek vagytok :)

Puszi a nagy fiuknak :lol:

Viki holnap már anyuka leszel :) Szorítunk :)

chesti

Szóval Agnesem-nek boldog 7 hónapot :)

chesti

VIKI és WOLWES!
Holnap nagyon-nagyon drukkolok nektek! Minden rendben lesz!
Eddig is jól csináltátok, jól példázza ezt a 37. hetes gigapoci. :lol: Várjuk a híreket.

Kép
Kép
share

Mindenkinek köszi a drukkokat. A helyzet csak annyiban változott, hogy nem az elsők, hanem a másodikok leszünk.
Kamera és lemezek beizzítva, aksik feltöltve.Én útra kész? vagyok.
Kész :lol:
üdv
wolves

Sziasztok!

Végre újra itt!Nagyon boldog új évet mindenkinek! :lol:

Ádámnak boldog 7. hófordulót kívánunk!

Vikinek pedig nagyon szorítunk holnapra,ügyesek legyetek!

Csodaszép lesz ez a tábla! :lol: :lol: :lol:

Mi nemrég jöttünk meg a nagyiéktól,nagyon jót pihentem,de ti hiányoztatok!Gyorsan eltelt ez az egy hét.
Máté nem győzött gyönyörködni a karácsonyfában,igazából nem is izgatta az ajándék csak a fa és hogy mit lehet leszedni róla.
Mostmár egyre stabilabban áll és megy ,úgyhogy vége a lazulásnak,semmi nincs biztonságban.Különböző óvintézkedésekre kényszerülünk! :wink: Jövőre szerintem a plafonon lesz a karácsonyfa.

Most megyek,vár rám még egy adag vasalnivaló.

Puszi nektek!
taptau

Wolwes!!!!!

Nagyon nagyon szorítunk Nektek!!!! Ma már igazi kis vagyis akarom mondani nagy család lesztek!!!!!
Minden rendben lesz, meglátod, és várjuk nagyon a híreket!!!!! Ez aztán a boldog új év!!!!!!
Gondolok Rátok nagyon!!!!!Puszi
Vendég

Sziasztok!!!!
SZŰLŐK LETTÜNK VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Nos a tények. Reggel 08.47 Liliána 48 cm és 2450g, 08.49 Boglárka 50cm és 2750g. Viki és a csöppségek jól vannak. Én már nem annyira :lol: Köszönjük mégegyszer a drukkokat!
Teszek fel képeket. A sorrend a következő:Lili,Bogi,Bogi,Lili,Lili,Bogi, a többi képen Bogi van hozzánk közelebb.
Még egyszer KÖSZI!!!Értük érdemes volt.
üdv:wolves
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
wolves

Ja bocsi a képeminőségért, de DVD-ről csináltam pillanatfelvételeket.
üdv
wolves

WOLVES,

NAGYON GRATULÁLOK!!!! CSODASZÉPEK A LÁNYAITOK!!!! :D:D:D:D
JAJ, NAGYON ÖRÜLÖK, HOGY MINDEN RENDBEN!

Vikinek és a lányoknak is millió puszi! Jó egészséget és rengeteg tejcit kívánok!!!!!!

Kép

Kép
zsókuci

Köszi átadom.
wolves

Viki,Wolves nagyon-nagyon gratulálunk és sok boldogságot,egészséget kívánunk a csodaszép tündérkékhez! :lol: :lol: :lol:

Andi és Máté

Kép
taptau

Halihó!

Egész nap ezt vártam, mert itt vagyok ám csak olvasóban, de ezt nem nagyon lehet szó nélkül hagyni

Wolves és Viki! Nagyon nagyon gratulálok, gyönyörűek a bébik. Ez annyira csodás! Sok-sok puszi nekik!Hősök vagytok!!!!

Bevallom én egy kicsit irigy is vagyok, mert már nagyon szeretnék ott tartani ahol ti. Biztosan nagyon boldogok vagytok, de hogy is lehetne másképp.

Nemsokára én is sorra kerülök. Addig is teszek fel egy pocis képet ami most készült karácsonykor, nem túl éles, apa csinálta, de most ez van. Majdnem akkora a pocim mint Vikié volt. Kép

Kép
Kép
zuzmó

Itt van még 2, ezeken jobban látszik: Kép Kép

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok!

Bocs, hogy így ismeretlenül betörök, de hátha itt tudja valaki: a Duphastont lehet felezni (ugye elvileg filmtabletta, de van a közepén "árok")?

Köszi a választ előre is!

Fringilla
fringilla

Kedves Wolwes és Családja!

Gratulálok a gyönyörű lánykákhoz, ügyesek vagytok. Még a hideg is kirázott mikor olvastam soraidat! Legyetek jók!

Zuzmó:Hihetetlen mennyit nőtt a pocód a tali óta. :D Sok erőt és kitartást kívánok neked is!

Brigi:Neked is gratulálok, hihetetlen hogy rohan az idő. Egyébként mostanában kezdem a stimut, ha történik valami érdekes majd jelentkezem.
Vendég

Köszi Zuzmó!
Alakul az a pocak:)
wolves

Wolves,

megírtam Luciának is a családdá válásotok hírét! :)
Ő is nagyon gratulál nektek! :D

Luciáék jól vannak, ma voltak UH-on. A kislány 2250, a kisfiú 2100 gramm a becslések szerint. Hamarosan Ők is szülnek...

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

VIKI és WOLVES!!!!!!!
SZÍVBŐL GRATULÁLOK! NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT, EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK NEKTEK!
GYÖNYÖRŰEK A LÁNYOK!!! EZT NEM LEHETETT VOLNA SZEBBEN CSINÁLNI!
Puszi Vikinek!
[/b]

Kép
Kép
share

Sziasztok!

Viki és Wolves!

Szívből gratulálok, és kívánok számotokra jó egészésget és azt, hogy sok-sok örömöt találjatok a Lányaitokban!
Kívánom, hogy legyen elég erőtök és kitartásotok ahhoz, hogy boldog emberkékké cseperedjenek a csöppségek.

Puszi,

Ági és Ádám
agnesm

Chesti, Taptau!

Köszönjük a hét hónapos köszöntést. Ádám úgy ünnepelte, hogy felrepedt az ínye, úgyhogy hamarosan előbújik az első fogacska!

Most született, és hamarosan fogorvoshoz kell járnunk. :wink:

Ági
agnesm

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?