Nagyon hosszú bejegyzés következik:
Hello Lányok!
Megpróbálom bepótolni a lemaradásomat (elég lehetetlen feladatnak tűnik, hiszen több oldalt kellene ahhoz visszaolvasnom, de megteszem, ami tőlem telhető
)
Pupy!
Először hozzád szólok, hiszen annyira megdobogtattad a szívemet az összefoglalóddal, sőt, könnyeket is csalogattál a szemembe, pedig a telefonomról néztem meg, ami nem tudta betölteni a képeket, így képek nélkül is könnyekre fakasztottak a szavaid. Köszönöm szépen, nagyon szép karácsonyi ajándék volt.
Örülök, hogy végre sikerült munkába állnod, és a soraidból valóban az derül ki, hogy jól érzed magad (pedig én az első napokon mindig nagyon furin érzem magam az új munkahelyeken). Drukkolok, hogy az eredményeiddel minden rendben legyen, és felhőtlenül koncentrálhassatok a babaprojektre. Néhány hónap azért még belefér, mert ha a próbaidőben leszel terhes, akár el is küldhetnek, és neked megszakadt a TB-d így nem biztos, hogy ez jó ötlet lenne. Ez csak jó tanács, bár tudom, hogy nem könnyű várni, ha egyszer a fejünkbe vesszük mi nők a gyerekszülés témát
Lacinak is gratulálok az új munkához. Itt is hasonlót csinál, mint a Lorealnál?
Évi!
Nagyon sajnálom drága kis Dórika barátnőmet, hogy ennyit szenved az orrával. Mielőbbi gyógyulást kívánok neki. Lehet, hogy ki kellene próbálni ezt az Oscilocco…. akármit. A képek a kis pipiről nagyon jók, annyira tündi-bündi kislány, és azt veszem észre, hogy egyre nőiesebb. Jó lenne újból látni titeket
Egyébként te elektromos mellszívós orrszívót használsz. Kaptam egyet az öcsémtől, de van aki azt mondja, hogy gyenge. Az öcsémnek egyébként azt mondta egy fül-orr-gégész professzor, hogy a porszívós módszert el kell felejteni, mert a porszívó csöve tele van mindenféle atkákkal, allergén anyagokkal, ami visszaszivároghat a legbiztonságosabb orrszívó csövébe. Hát nem tudom, mit higgyen el az ember.
Juca!
Kinga is nagyon cukorfalat. Olvasom a blogodat. A te összefoglalód is tetszett 2006-ról, meg ahogy éreztél Kinga megfoganásával kapcsolatban. A zebra-összefoglalót is nagyon köszi. Most látom, hogy milyen szépet kaptam Tőled
Brill!
Te is régen jártál (bár nem régebben, mint én, így egy szavam sem lehet
). Biztos apázol ezerrel. Sokat gondolok Rád/rátok. Mr. Minibrill miatt nem aggódom, hiszen ott minden a legnagyobb rendben. A barátnőm talált jó kis lakást, azaz szobát, társbérlőkkel. Remélem, nálatok is megoldódtak a gondok. Emiatt sokszor eszembe jutsz. Marshall-nak 1000 csók a nyálas pofijára. Talált magának fotelpótlékot?
Anikó!
Köszi, hogy ilyen hűségesen nyomod a táblákat. Itt jön ki, hogy mennyi kitartás van benned. Marcitesó jól van a pocakban? Bővítgeti a lakosztályát? Te hogy vagy? Méhlepény följebb kúszott már? Rád is nagyon sokat gondolok.
Nárcisz!
Nagyon köszönöm a részletes születéstörténetet. Nagyon ügyi voltál, és tök jó, hogy ilyen kedvesek voltak veled. Azt hiszem, szükséged is volt rá. A lányok pedig nagyon szépek. Kapunk róluk újabb képeket? Te hogy érzed magad? Kezdett valamiféle rutin kialakulni már? Van segítséged?
Pankaa!
Szegényke, elég sokat lehetsz egyedül. A férjed járja az országot, vagy külföldre is küldik? Ha megszületik Emili, akkor is ennyire egyedül leszel? Nagyon vigyázz magatokra. Emili pedig az utolsó pillanatig fog mocorogni, meglátod
Az albérletkereséshez sok sikert kívánok. Sajátot talán nem találtok ilyen rövid idő alatt, de hosszabb távon mindenképp megéri sajátba költözni. Nem másnak fizetsz albérleti díjat, hanem inkább a banknak a saját törlesztésedet.
Bogárka!
Ritkán jössz (pont én mondom ezt!
). Hogy teltek az ünnepek? Sütés-főzésbe nagyon belefáradtál? Munkahely? Megkaptad az állást? Milyen területen keresgélsz? A szülinapodra pedig babát kívánok Neked.
Jucmuc!
Köszönöm érdeklődésed, jól vagyok, sőt, nagyon jól. Azt hiszem, értem, mire mondják, hogy a kismamák a második harmadban kivirulnak. Nem émelygek, nem fáj semmim, nem érzem magam fáradtnak. Még a hasam mérete is enged hajladozni. Tehát nagyon jó. Szívből kívánom, hogy hamarosan, de legalább idén valamikor megtapasztald te is ezt az érzést. Nagyon-nagyon megérdemelnéd. Összes drukkom a tiéd január 8-án, hogy minél előbb kapjál időpontot.
Rolly!
Előbb-utóbb (inkább utóbb, amikor szebb idők lesznek, és hosszabb nappalok) útba ejtünk, amikor utazunk anyósékhoz. Mindig eszembe jutsz, amikor azon a környéken járunk. Képzeld, lemértem az időt, és kocsival 20 perc tőlünk az út. Majd, ha otthon leszek Manócskával, akkor lehet, hogy sűrűn meglátogatunk
Tündi!
Lehet, hogy még nem ismersz sokunkat, de mi ismerünk téged, mert én már írogattam, amikor te elemtél. Sokunkat inspirál a kis történeted, ezért jót tesz a jelenléted a topiknak. Nem beszélve arról, hogy rengetegen olvasnak minket, akik szintén merítenek az itt történtekből. Hogy van a kismama? Mikor mész dokihoz legközelebb?
Tina!
A francba ezekkel az 1cn-ekkel. Hogy megy a munka? Nem zavar a sok kisbaba? Tisztellek, hogy a gyerek utáni vággyal a szívedben is lelkiismeretesen tudod végezni a munkádat.
Gracey!
Nem sokat írtál magadról. Hogy vagy lelkileg? Voltál UH-n? A köldökzsinór vizsgálattól ne félj. Babák szépen növekednek? Ugy-e nem cigizel? Egy kicsit elijesztésképpen: az egyik ismerősöm nem régen vetélt el, mert rengeteget dohányzott, pluszba még kocsmában is dolgozott.
Zsúka!
Elkezdek drukkolni neked. A hőd szépen fent van. Olyan boldog lennék, ha te is hamarosan jönnél a nagy hírrel. Suttyóban feldobnál ide egy pozitív tesztet. Már olyan régen lepett meg minket valaki pozitív teszt fényképpel. Lehetnél például te, a képkirálynő
Na?!?!?!?
Reméljük, a nátha nem lesz ennek akadálya. Szedjél Tantum Verde cukorkát, sok C vitamint és mézes teát igyál.
Monyóka!
Örülök, hogy ilyen jól sikerült a buli. Azért ugy-e vigyáztál közben magadra? Orvosügyileg hol tartasz most? Mi van a PCO-val? Végül diagnosztizálták, és gyógyszert is kapsz rá?
Syry!
Gratula a tesódnak. Hamarosan megszületik az unokatesó. Már nem sok van neked hátra. Izgulsz? Dolgozol még?
Bea!
Én egyetértek Anikóval. Vissza kell kerülnöd a táblába, mert te közénk (is) tartozol. Hogy megy a babázás? Tejci?
Unique!
Laurának gyönyörű szemei vannak. Úgy látom, játékból sincs hiányotok. Én elraknám felét, aztán amikor jól elfelejtette, lecserélném és úgy érezné, mintha új játékokat kapna.
Hangyi!
Mi újság veled? Babaprojekt hol tart?
Anitta!
Rólad is régen hallottunk. Merre jársz? Inszem mikor lesz legközelebb?
Ági!
Te is nagyon ritkán jössz, és akkor is csak szűkszavúan. Hogy vagy? Nektek mikor lesz inszem?
Timi!
Kristóf nagyon helyes pasi. Tetszenek a halacska szemei
Norwell!
Igen, Kende nagyon hasonlít az apukájára
Annácska!
Hogy vagytok? Régen írtál magadról. Petike? Annamari? Hogy teltek az ünnepek?
Niki!
Zazika nagyon cuki. Képzeld, a férjem el kezdte Zazizni a kisfiúnkat. Nem lesz Zalán, de mégis ez a becenév ugrott be neki. Milyen érzés anyának lenni?
Sosi Ildi!
Remélem, hamar jön a tesóka, és nem kell már sokáig dolgozni járnod. Drukkolok neked.
Virág!
Örülök, hogy jó a hangulatod, és pozitív vagy. Ez az év a te éved is lesz!
Többen kérdeztétek, hogy sikerült-e berendezkednünk, beköltöznünk. Hát igen, nem volt kis meló. Eléggé lefárasztott a be és kipakolás. A kipakolás pedig csak félig sikerült, mivel nincsenek még szekrényeink. A lakásunkban volt egy nagy gardrób, ahová rengeteg mindent be tudtunk pakolni. Itt sajnos nincs ilyen lehetőség, így addig az egyik szobában lesznek a dobozok amíg szekrényt nem csináltatunk (és hát az nem mostanában lesz). Hetente átpakoljuk, ha valamit keresünk. A lényeget kipakoltuk (konyhai felszerelések, ruháink), de néha mégis kell valami, és akkor jön a pakolás. Még nagyon szokatlan a környezet. Például tegnap busszal mentem haza először, amióta építkezünk vagy kint lakunk. Leszálltam a buszról, és azt sem tudtam merre kell elindulnom az otthonom felé, aztán besétáltam az utcánkban, ahol még eddig gyalog nem jártam. Furcsa érzés fogott el, mintha nem is haza mennék. De majd megszokom. Annyit tudok, hogy költözni mindenképp jobb tavasszal, vagy nyáron, amikor legalább a nap süt, hosszabbak a nappalok. Így sötétben megyek el otthonról, és sötétben érek haza.
Sikerült jól kiírnom magamat. Egész nap írtam a levelet (egy kis munkával megtűzdelve
). Bocsánat, ha valakit kihagytam.
Puszó,