Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Évi :) Jó, hogy újra itt vagytok! :lol: Sajnálom, hogy a kis Nokedli még mindig nincs jól :cry: :cry: Orrszívás téma ismerős, bár mi már csak reggel és este szívjuk... Holnap jön Kristófhoz a dokinéni, addigra elfogy az antibiotikum is, remélem minden rendben lesz vele mostmár. Viszont én nagyon sz@rul vagyok és ezen felül állandóan parázok, hogy el ne kapja tőlem Kristóf, de ezt sajnos úgysem tudom megakadályozni... :(
Szopi nálunk még mindig megy, bár én visszatértem ahhoz, hogy előbb cicizik és utána eszik mást, mert egyébként nálunk is csak éjjel szopizott volna "normális" adagokat...
El vagyok hűlve azon, hogy Dóri miket tud már, mi ehhez képest nagyon le vagyunk maradva... :( :(

Pupy :) Juca :) Köszönjük szépen az összefoglalótokat, nagyon jó volt kicsit nosztalgiázni....

Pupy :) Köszönöm szépen az emiledet és légyszi ne haragudj, hogy nem válaszoltam, de nagyon szét vagyok csúszva :oops: :oops:

Unique :) Laura gyönyörű!!! Neked is írok, ha egy kicsit jobban leszek!

Én is dobok pár képet.

Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép

KépKép
timika

Évi :) A lényeget kihagytam: Dóri is gyönyörű szép kislány!!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Csak egy pillanatra ugrottam haza,h. egyek valamit.
Megvolt a hormonvizsgálat, jövő héten lesz eredménye. :D

Este még jövök!

Puszi! :D
Vendég

Timi!

Kristóf nagyon édes és olyan szép nagy szemei vannak!

Látom, van vizibilitek és megy nagyon a pancsizás! :)

Anyukák!

Látott már vki. élőben ilyen Captiva pelusvödröt? Mert a Brendonban az AngelCare légzésfigyelőzhöz adják ajiba. 35 e a kettő együtt. És nem tudok dönteni. Várnék még a ngyobb bevásárlásokkal, de néha úgy érzem, hgoy ha már adják hozzá ingyér a vödröt, akkor miért ne használjuk ki, máskor meg a várakozó énem kerekedik felül ... Szóval, tud vki. nekem segíteni, hogy előrébb jussak? Netán döntene helyettem vki.?

Most beszéltem a kiságyas bolttal is, egyelőre még nem emeltek árat. Úgyhogy még lehet, azért is el kellene mihamarabb menni, mert ha már 1-2 ezer Ft-ot emelnek, az is 1-1 kisruci ára ...

Majd este letámadom Apát is, de szegény tuti kihajít, ha hirtelen több tíz ezer Ft-os motyókra akarom vele előteremteni a pízt így év elején ...

kacsa14

Ja, azt nem írtam, hogy légzésfigyelőt mindenképpen szeretnék venni és szerintem maradok az AC-nél, tehát a kérdés igazán arra irányul, hogy van-e értelme a pelusosvödörnek vagy csak unatkozó emberkék ebből gazdagodnak meg jól?

kacsa14

Kacsa :) Köszi :D Igen, pont szilveszterkor avattuk fel a flippert :lol: :wink:
Nekünk nincs ilyen vödrünk, mert drágának tartottam. Viszont ha ingyér adják és légzésfigyelőt úgyis szeretnétek venni, akkor szerintem vegyétek meg most :wink:

Norwell :) Az előbb nem írtam, de Kende is zabálnivaló :lol: :lol: :lol: Olyan kis okos buksija van :lol: És már ő is többet tud, mint Kristóf, lassan kezdek parázni, hogy normális-e, hogy mi így le vagyunk maradva :roll:

KépKép

KépKép
timika

Timika!

Szerintem egyelőre ne izgulj, hiszen ezek a manók egyik napról a másikra rukkolnak elő az új tudományokkal, lehet, hogy Kristóf is holnaptól már szalad! Dorci kb. 3 hete állt fel először, kizárólag belém kapaszkodva, és miután kiegyenesedett, még nagyon lambadázott, nem tudott stabilan megállni. Pár nap múlva már úgy állt, mint Juliban a gyerek :) Megint pár nap múlva meg már bármiben kapaszkodva feláll, és vagánykodik az egykezes kapaszkodással. Most is itt vigyorog az ágyba kapaszkodva :) Hihetetlen ütemben fejlődnek, sztem ne aggódj! Miket csinál egyébként Kristóf?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kacsa!

A captivával egy huncutság van, nagyon drága bele a töltet. Így érdeklődd meg, és gondold át!

Timi!

Nem vagytok lemaradva semmiről!!! Vannak speedy gyerekek, és vannak lustik. Egyik sem jobb/rosszabb, mint a másik! Kristóf nagyon pasi. Sehol egy babás vonás, hihetetlenül jól néz ki, ilyen kicsipasiként!

Évi!

Tök cuki Dóri! Orrszívó, ismerős! Én betekerem Kingát egy plédbe mindkettőnk érdekében. Lehet már elkéstél vele, de van egy trükk. Nálunk attól függően válik be, mennyire sakk-matt a lány. Odatettem az orromhoz a szívófejet (persze nem ért hozzá) meg az arcához, az enyémhez, és bőszen mondogadtam, hogy nem fáj, sőt az arcán még kacagtam is, hogy milyen vicces, meg a kezéhez, tenyeréhez, és mindenhonnan szívtuk a békákat. Ált. ha "mókáztunk" előtte könnyebben ment sokkal az éles akció. Kofa se hitte volna, de tényleg bejött, persze nem mondom, hogy 100 %-os a módszer, de azért nem roszz a hatásfoka.

Pupy!

Várom az eredményt!

Kanci!

Zalán is nagyon édi! Nem kell szabatkozni, senkinek sincs ideje.

Syry!

Húha már kezdek izgulni!

Panka!

Nem fogtok tudni venni lakást egy hónap alatt. Bocs, de ez így van. Viszont kezdjetek bele, és ebben a tudatban nézegessetek addig, míg meg nem találjátok az igazit. Sőt, a pocakodra nézve rosszabb lesz a helyzet, mondván nem engednek, mert nekik úgyis sürgős. Tavaly végigcsináltuk, tudom miről beszélek. Fűtésszezonban annyi előnyötök van, hogy a saját bőrötökön!talpatokon érzitek a temperatúrát, nem tudnak átvágni. A banki, földhivatali ügyintézéséhez pedig vegyetek egy kis idegrendszertámogató vitamint! Viszont az a tudat, hogy lesz egy fészek, ami a Tietek, na az nagyon jó, azért érdemes végigcsinálni!

Bocsi, most mennem kell. Takarítok, mert Kinga huny.
Általános dolgokat bevésem a blogba :-)

Puszi!

tjuca

Juca!

Igen, huncutság mindenben van! Most megnéztem újra a honlapot. A síma Captivához van egy ajándék töltet is, viszont a légzésfigyelőshoz lehet, hogy azt nem adnak. Na, ha ahhoz nem adank, akkor nem kell. 1900-ért tényleg drága! Annál még a kukazsák is olcsóbb. Meg azért csak furi, hgoy napokig ott rohad a pelus, mégha elvileg színtelen-szagtalan is ... Majd meginfózom. De, akkor valszeg marad a síma szemetes veder, aztán napi cserével az sem lesz büdi. :)

Jó takarítást Neked! Én is most pusztítottam le a fát. Bíztam benne, hgoy kitart vízkeresztig, de a levelek nagyon elkezdtek gravitálni ...

kacsa14

Sziasztok csajszik!

Hát először is nagyon boldog új évet mindenkinek!
http://www.icq.com/specials/newyear_2007/
:) Remélem jól szórakoztok majd rajta.

Juca
Nekem valamiért nem sikerült a blogod megtekinteni, de még nem adtam fel:).

Nárcisz
Köszönjük a születéstörténetet. Örülök, hogy ennyire jó élmény volt, annak ellenére, hogy mégis császár lett. Megnéztem a képeket és nagyon édesek a lányok.

Pankaa
Szerintem ne aggódj, simán tudtok lakást találni ennyi idő alatt is, ha nem sajátot, hát albérletet. Vagyis azt hiszem ez inkább a férjednek szól:) mert te nem is aggódsz.

Évi, Norwell és Timika
Babák még mindig tündériek.:)

Pusza

KépKép
KépKép
fleur

Timi!

Úgy látszik ez egy ilyen nap :-)
Nevek nélkül egy mai levélből:

XX öt hónapos

"Kicsit persze idegesito, hogy
XX meg a haton fekvesen es a fejenek erdeklodo forgatasan tul nem
gondolja reszletesebben felfedezni a vilagot, de azzal nyugtatjuk
magunkat, hogy nem elvarhato, hogy ket ilyen lusta szulonek ennel
izgagabb gyereke legyen. Igy legalabb nem kell kapkodni a
tisztabatevesnel."

Mint említettem már Kinga speedy González mindenben. Nektek kimaradt az életetekből, hogy éjjel legtöbbször azért kel fel, mert nekimászott a rácsnak, átalusszátok az éjszakát, nem vágja orra magát. Valamint, ami késik nem múlik, visszasírjátok még ezt a feledtébb üdítően nyugodt korszakot :-)
A védőnő most hívott, kérdezte miket csinál Kinga és meglepődött. Szóval az "átlagos" gyerek mindent min. egy hónappal később csinál, szóval semmiről nincs lemaradva XX az égegyadta világon!!! Én viszont tényleg lusti gyerek voltam, és azt hiszem most nincs ebből hátrányom, vagyis a flúgjaim nem innen jönnek.
Itt voltak MZ/X-ék, és az 5 hónapos ifj. MZ/X se volt fürge, igazi kispasiként elvárta, hogy kiszolgálják a nők. Most nehogymár emiatt bolondságokat gondolj!!! XX szép, okos, ügyes, mint a legkisebb ugrifüles. Kinga temperamentumos, akaratos, hisztis, XX pedig higgadtabb, megfontoltabb. Tuti amikor elkezdenek járni Kinga örökké kék zöld lesz, az orrán nem lesz bőr, míg XX szépen átlép minden küszöböt, mindent "kitervel", és nem zúzza magát halálra a nagy semmire. Én is utóbbi csoportba tartoztam, aminek anyu rettentően örült, a húgom viszont inkább az előbbibe, de ő sem volt az az igazi hardcore, mint Kinga lesz, ahogy most kinéz a helyzet.
Na nem tudom ebből mi volt érthető és mi nem, de nincs időm újraírni, :lol:

tjuca

Timi!

Nincs két egyforma ember, és ebben ez a szép! Mi Kingával a gyalogkakukk gyerekek körébe tartozunk, de mi is tudnánk regélni, hogy ez mivel jár...! Ne kezdj azon morfondírozni, hogy Kristóf bármiről lemaradt volna, mert ez egyszerűen butaság!

tjuca

Virág!

Ötletem sincs :-( Talán másik gépen egy próba? Az elején van egy hibaüzenet, lődd le! Nagyon jó a képeslap, el is oroztam :twisted:
Mikor kezdetek?

tjuca

Juca!

A blog nekem sem jön be! Pedig én már láttam, a hibaüzcsit is, de most semmi!

A lap nem jeleníthető meg.

kacsa14

Sziasztok!

Már nagyon régen írtam ide, csak olvasok, azt is nemrég keztem újra.Már biztos nem emlékeztek rám, akkor csatlakoztam a fórumhoz, amikor kiderült, h el van záródva a petevezetékem, aztán spontán zebrás lettem:) 2006.10.02-án született meg Márton Patrik. takony-kór ügyben szeretnék adni egy tippet: van egy homeós csodaszer: oscillococcinum, rövidíti a lefolyását, enyhíti a tüneteket, csökkenti a szövőményeket.első napon 3szor 1 tubus, a második naptól 2szer1.Téli időszakban megelőzésre ugyanez, heti 1szer1 tubus. Tüneti kezelés komplex szerrel: coryzalia, naponta 5-6szor1.
A capitava vödörről meg annyit, h ahelyett sima vödröt is használhatsz, a szagokat ugyanúgy átengedi. A Sangenic sokkal jobb, illatosított a zacsija és szagmentesen zár:)
Babák gyönyörűek, a pocik is! Mindenkinek boldog új évet, sok boldogságot és jó egészséget kívánok!
R
b.renáta

Kacsa!

Most nekem sem műkszik, valami gáz van az oldallal. Majd bejön egyszer...

tjuca

Kacsa!

Azt akartam még írni vödörrel kapcs., hogy nekünk a Brendonban mondták, hogy inkább Sangenic, jobban lehet spórolni a töltettel. A másik az, hogy újszölött kaki nem gáz, csak, mikor kezdi a hozzátáplálást főleg a husikat (nálunk még az nincs), na akkor keményedik a szaghelyzet. Mostanában minden kakis pelust külön zacskóba teszek, és minden nap kidobjuk a Kinga szemetes zacsiját. Nincs büdi, avagy még senki sem mert reklamálni. Ha szeretnél később csinibini szemetest, érdemes akkor beszerezni, addig még úgyis fogsz tapasztalatot szerezni.

tjuca

Sziasztok!

Ma már másodszor alszik a törpifjonc, biztos lestrapálja az állandó felállás-lehuppanás. :)

Timika!

Hú, Kristóf nagyon vagány pasi! Edig nem láttam, de most már látok hasonlóságot közöttetek is, nemcsak az apukájával :) Szívesen visszatérnék én is ahhoz, hogy kaja előtt kapjon cicit, de nem kell neki, még bevenni se hajlandó a szájába. Most elelvás előtt nagy kegyesen hajlandó volt táplálkozni belőle, meg az esti elalvásnál is fog, de ennyi. Ja, meg éjszaka vagy kétszer degeszre fogja cicizni magát, a kis rafinált :)

Pupy!

Drukk a hormonvizsgálat eredményéhez! De minden rendben lesz, ez tuti :) Milyen volt az első nap az új helyen?

Kacsa!

Én is szerettem volna a pelusos vödröt (légzésfigyelő nélkü), de apa lebeszélt róla. Azóta minden pelust egyesével bezacskózok, és így megy a kukába. Így nem is szaglik a lakás :)

Juca!

Köszi az orszívós tippet, ki fogom próbálni ezt a huncutkodósat. A plédbe tekerés is megfogalmazódott már bennem, de még nem próbáltam. Ma akartam venni egy porszívós orrszívót is, hátha az jobb, mint az én elektromosom, de leltároznak a patikában :evil: Azzal vigasztalom magunkat hogy eddig még senki náthája nem tartott örökké, nem a Dórié lesz az első ilyen...
Nagyon-nagyon tetszik a blogod!
Ja, és még a kakitémához: a husis kaki sehol sincs a májashoz képest :)

B. Renáta!

Először is nagy gratula Marci baba születéséhez! A tippet neked is köszönöm, lassan már bármit hajlandó leszek kipróbálni, csak gyógyuljon már meg szegény kicsim...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Nekünk azt mondta a doki, hogy a Sterimar nem mindig jó, mert csak marja az orrnyálkahártyát, ha már nincs elég trutyi. Valami homeopata (maradjunk abban, hogy gyógynövényes) cuccot ajánlott, Euphorbium comp. heel spray. Nekünk bevált.
(Nekem a máj is husi, de gondolom...)

tjuca

Sziasztok Lányok!
Ma már dolgozom, és lett is volna időm irni, de ellustiztam a napot. Megszületett éjjel a főnököm kisfia, és annak örültünk egész nap.
Holnap megpróbálok jönni egy kicsit hosszabban.

Renáta!
De jó, hogy írtál!! Az sms-em nem ment el arra a számra, amit adtál. Lehet, hogy mégsem ment teljesen pontosan fejből? Jó lenne találkozni. Szombaton otthon vagyunk. Lesétálsz Marcival?

Puszi MINDENKINEK!
Vendég

Juca! Évi!

Mostmár lemondtam a vödörröl. Marad a síma vödör + zacsi.

Amúgyis most jött meg az egész éves internet számla, 70 e Ft. Úgyhogy ez nagyban hozzásegített a döntéshez! :)

kacsa14

Kacsa!

Most láttam, hogy a Brumi maci bababoltban 22990 az AC légzésfigyelő+pelusos vödör.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Upppppsz, bocs, most látom, hogy ezzel az infóval elkéstem :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Évi!
Köszönöm!Szerintem próbáld ki, barátnőmnek bevált, hátha Nektek is segít!

Angie!
Hát igen, akkor már az emlékezetem sem a régi:)
Szívesen elsétálunk arra, de az egyrészt időjárásfüggő. másrészt meg attól függ, hogy Marci fogai mennyire aktivizálják magukat. Ugyanis így épp 3 hónaposan két fogacska akar alul kibújni, még nem törék át az ínyét, de már nem sok kell hozzá.Bár erre is van egy jó kis homeós szer, amit ma kapott először és egész délután alszik, bepótolja a lemaradást:)Remélem sikerül meglátogatni!Priviben küldöm a számom.

R
b.renáta

Renáta!

Ez igen, Marcika nem lacafacázik, 3 hónaposan egyszerre 2 fogat növeszt? Ejha! Féléves korára komplett kis fogsora lesz :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Arról nem is beszélve, hogy 33 hét 4 napra született!A deoki sem akarja elhinni, hát majd csütörtökön oltás előtt megvizuálhatja:) Karira fogkefét kellett volna kérni a Jézuskától..:)
b.renáta

Hűha, jó korán jött a kicsi fiad! Ha mindent ilyen sietősen fog csinálni, akkor felköthetitek az alsóneműt :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Hát igen!Már a kórházban emelte a fejét, 6 naposan kinyomta magát fekvőtámaszba:)nem lacafacázik, az tuti:)
b.renáta

Hát igen!Már a kórházban emelte a fejét, 6 naposan kinyomta magát fekvőtámaszba.Nem lacafacázik, az tuti :D
A kibújással is csak addig várt, amíg az utolsó rácsot beillesztettük a kiságyba, este kezdődtek is a fájások :D
b.renáta

ó, bocsi
b.renáta

Évi!

Azért köszi az infót! Úgy láttam egyébként, hogy az AC-k mindenhol egyenárban vannak. Ebből legalább nem csinálnak még plusz üzletet a kereskedők!

Renáta!

Gratulálok a felturbózott kisfiadhoz!!!

És köszönöm Neked is a Captiva infót. Így mostmár végképp lemondtam róla!

kacsa14

Sziasztok,

Délután írtam, de az ölemben ülő nagylányom egy gombnyomással eltüntette az összes üzenetemet :( Megpróbálom újra, most már alszik :)

Timika :)
Jobbulást kívánok! A levél miatt ne fájjon a fejed, ráér :) Csak gyógyuljatok meg minél előbb! Szedsz rá valamit? (homeos, Oscilloscoccinum nekem bevált, Tantum verde torokfertőtlenítő pasztilla, szopi mellett is mehet, pl.) Ha Te vagy beteg, azt csak ritkán kapja el a manó, mert a tejcsivel együtt adod neki az ellenanyagokat a konkrét betegséggel szemben. Ellenben ha ő beteg, azt hamar el tudjuk kapni, mivel ugye mindig bújunk a drágáinkhoz :)

Norwell :)
Köszi, aranyos vagy! Kende baba is olyan szép kisfiú! És nagyon ügyes is. Kire hasonlít inkább?

Évi :)
nem hangzik jól ez az orrszívós dolog. laura pont ugyanígy reagál rá mostanában. Régebben bezzeg kifejezetten szerette. Most meg üvölt, ha közelítek felé. :( Szegénykém... Gondolom Nasivin orrspray már játszott....
Nagyon ügyes Dóri, miket csinál! Mi sem tartunk még itt. Laura egyelőre csak kúszik. De nem aggódom, már kezd felfele is kacsingatni. Így is állandóan rohangálok utána (meglepő, ilyen gyorsan kúszik), mi lesz, ha elkezdi használni a lábait... :twisted:

Orrfolyós babák mamijainak...
hideg, párás levegő éjszaka alváskor, ha lehet, ágy fejvégét picit megemelni. használ. párás levegőt nemcsak drága párásítóval lehet előállítani (bár megfontolandó, hiszen nagyon egészséges amúgy is télen hideg párás levegőben aludni), hanem éjszakára kiteregetett vizes ruhákkal is.

Kacsa :)
Nekünk is Sangenic van, télleg ráér hozzátápinál elkezdeni használni. Nem jön ki a szag, ellenben kicsit drága bele a zacsek, ami csak a Brendonban kapható...

Juca :)
Hát, Kinga tényleg nem etalon, már ami a gyermekek fejlődését illeti. :) Nagyon gyorsan talpra állt :) :)

Lányok, mamik :)
intimet kérdezek, ha valakinek nem tetszik, lécci, ugorjon! Szóval szülés utáni első menzi: milyen volt??? Nekem most jött meg, és olyan erős, mintha most szültem volna... Na jó, kezd már gyengülni, de megabrutál... Viszont a progim legalább rendben van, mert semmi barnázás, csak úgy durr bele. Szóval, tapasztalatok?

Anikó :)
Kapok internet címet? :)

Reni :)
Üdv itt a topicban! Gratulálok a fiadhoz! Nagyon ügyes! Mindek tulajdonítható ez a gyors fejlődés szerinted?

Puszi

KépKép
unique

És még...

Timika :)
Kristóf nagyon szép fiú! Komolyan, megzabálnám a képeken.. :)

Évi :)
Képzeld, laura is kapott ilyen fisher price zenélős traktort, vagy mi a túrót :twisted: Annyira, hogy egyszerre kettőt is kapott :( :( :( H...e rokonok nem tudtak volna egyeztetni, hogy a kb 10.000 játék közül ne pont ugyanazt vegyék... Ja, anyukám és a testvére :) :)

Pussz

KépKép
unique

Pupy! :D

Elöször is köszönöm kedves szavaidat, nagyon jol estek! Vegre sikerült letöltenem a meglepetesedet! Mit is mondhatnek? Egyszerüen nagyszerü vagy!
Igazi, eredeti meglepi volt ez mindenkinek. Nagyon köszönjük!
Orülök, hogy talaltal uj munkat, hogy telt az elsö nap? Es nagyon szoritok Neked, hogy minden vizsgalatod rendben legyen es vegre jöjjön a babo is! Hogy alakult ma az orvosnal?

Köszönöm, hogy szoritasz, mar mi is nagyon varjuk az indulast. A ferjem szerencsere jol van, szedi a gyogyikat rendesen.

Fleur! :D

Sajnalom az anyos okozta galibat, a vegere minden rende jött latom. Remelhetöleg nem fogja többször eljatszani ezt veletek!
Parodnak jobbulast!

Rolly! :D

Nagyon kedves vagy, megegyszer köszönöm!

Juca! :D

Jo volt visszanezni a zebrakat! :wink:

Kati! :D

Nagyon jok a kepek a keresztelöröl! Nagyon szep kislany Petra!

Monyo! :D

Orülök, hogy megvannak az eredmenyek, igy legalabb tudjatok mi a gond s meglatod szepen rendbeteszik majd aztan jöhet az a baba!

Tündi! :D

Jo volt olvasni, ahogy bejelentettetek a csaladnak. Orülök, hogy ilyen szep karacsonyotok volt!

Bogica! :D

Nagyon szep csalad vagytok! Remelem Iza jobban meggyogyult mar!

Evi79! :D

Ti is nagyon szepek vagytok a kepen!

Norwell! :D

Maszik Kende! De jo! Gondolom ad Nektek munkat rendesen! Nagyon jok a kepek is, igazi kis zsivany Kende baba! Gratulalok a negyedig fogacskahoz is!

Panka! :D

Hat nem semi ez a lakas-dolog. Sajnalom mert tenyleg nem jokor jött, de szoritok nagyon, hogy sikerüljön lakast vennetek!

Narcisz! :D

Nagyon jo volt olvasni a születestörtenetet, igazan meghato, nagyon ügyesek voltatok! Es annak is örülök, hogy mindenki kedves aranyos volt veled a korhazban!
Sok-sok boldogsagot es tejcsit kivanok!

Unique! :D

Nagyon jok a kepek! Micsoda szep kislany Laura!

Zsuka! :D

Nagyon köszönöm, aranyos vagy! Remelem mindkettönknek babat hoz majd ez az ev! Szoritok, hogy igy maradjon a höd!

Aniko! :D

Igen, mar csak par nap es megyünk Györbe. Nagyon varom mar, hogy mit mond az orvos, hogy mikor tudunk kezdeni stb.
Hogy vagytok? Olvastam mennyit pihentel. Jol teszed, az a lenyeg, hogy minden rendben legyen! A cel erdekeben mindent!

Syry! :D

Orülök, hogy jol vagytok, es gratulalok a hugodnak! Majd együtt babazhattok!

Tina! :D

Köszönöm! Nektek hogy sikerült a szilveszter?

Niki! :D

Nagyon szep kisfiu Zalan, jok a kepek!

Evi! :D

Nagyon sajnalom, hogy beteg a kis Pipi! A többit viszont jo volt olvasni.:) Es micsoda szep jatekok!

Timi! :D

Gyönyörü Kristof! Es azok a szemek!

Reni! :D

Gratulalok Marcikahoz!

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Boldog Új Évet mindenkinek.

Remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek.
Nekem viszonylag jól, csak gyorsan és 27., 28. és 29.-én dolgoztam, modjuk az előtte való héten itthon voltam. Készültem a karácsonyra, takarítottam, sütöttem, vigyáztam az imádnivaló unokaöcséimre, ezzel egy kicsit könnyítettem a tesóm dolgán. Még az a nagy szerencse, hogy itt vagyunk egyrakáson.
A karácson szépen eltelt. 24.-én apukám jött hozzánk ebédre és itt volt estig, azután mi még tovább ünnepeltünk. 25.-én anyósomhoz mentünk ebédre ott voltak a párom testvérei, velük akkor ünnepeltünk. 26.-án a nagymamámékhoz mentünk ebédre és délután a vidéki nagyszüleimhez mentünk anyuékkal. Szóval mozgalmas volt a karácsony. Azután dolgoztam és 29.-én a munkahelyemen is buliztunk, ami nagyon jól sikerült. Közben a barátnőmék is meglátogattak minket többször is. A szilveszter sajnos egy kicsit rossz volt. Már 31-.én hajnalban nem volt rendben a gyomrom, pedig a ünnepek alatt sem ettem össze-vissza. Azután egésznap fájt a gyomrom, meg has.... volt. Mondjuk nem mentünk sehova a szilvesztert is a családdal töltöttünk, vacsora, tv, zene, tánc, szóval jól éreztük magunkat, csak már estére rázott a hideg és a gyomrom is egyre rosszabb volt és hajnalra már csak ültem a fotelban és éreztem, hogy megy fel a lázam. A végére 39 fokos lázam lett. Én a paradicsomos dolgokra gyanakszom amit ettem és már kezdek rájönni, hogy nem bírja a gyomrom, már többször megfigyeltem, de ennyire komoly még nem volt, lehet, hogy más is közrejátszott.Szóval igy telt a szilveszter, attól függetlenül jól éreztem magam, csak enni, inni, nem nagyon tudtam, inkább csak tv-tem. A teganpi napot ágyban töltöttem, de már sokkal jobban voltam. Apukám is eljött újévet kívánni.
Ma szabadságon voltam, de amúgyis így volt a munkahelyemen megbeszélve.
Most várom, hogy elkezdjük a dolgokat, már csak pár nap van hátra és már nagyon izgulok. Most hogy ezzel a dologgal indulok az évnek, nem is várhattam volna jobban az évkezdést.
Szóval most ennyit rólam.
Ja és 13.cn.

Puszi
Heni
szalai heni

Nárcisz:
Nagyon tetszett a születéstörténet, ügyes voltál nagyon. Remélem jól vagytok mindannyian.
szalai heni

Sziasztok!

Túl vagyok ma a hormonvizsgálaton, aminek 1 hét múlva lesz eredménye (ennek nagyon örülök,mert a dokim először 2-3 hetet mondott) és túl vagyok az első munkanapomon is, megírtuk a a munkaszerződésemet is, úgyhogy mától végre újra dolgozom. :lol: Ez azért is jó,mert így pont letelt a 30 nap, és megszünt a tb viszonyom egy kis időre. Ami azért jó,mert ha állapotos leszek akkor a gyedhez,nem a múlt évi béremet,hanem már ezt a béremet számolják be, és ez nagyon nem mindegy. :lol: :shock:
Nagyon jól éreztem magam ma a melóhelyen. :D Reggel 8-ra mentem a dokimhoz, aki kiderült,h. konzíliumon van, és várnom kellett rá 1,5 órát. Majd utána felmentem az endokrin laborba, ahol már kezelt nők is voltak és kis kanóccal a kezükben jöttek ki a vérvételről szép sorban. Hát nem kell mondani,h. Pupy mennyire megilyedt. :shock: Nagyon rendes nővérke volt, levette a vért és mondta,h. 1 hét múlva érdeklődhetek.
Ezek után sipirc dolgozni, fél 1-re értem be az első napomon. A szia és boldog Új Évet után,megkérdezték,h. nem vagyok-e éhes,mert ha igen, akkor egyek. :shock: Hát ezen meglepődtem, én sokkal rosszabbat vártam, féltem,h. összeszid a főnök. Aztán kicsit beszélgettünk és persze megint előjött a babatéma. :oops: Mondta,h. fél,h. nehogy jövő hónapban elmenjek szülési szabira. Mondtam neki,h. ettől ne féljen, és magamban mosolyogtam,h. azért az még egy kicsit messze van, viszont a főnök végre megnyugodott. :evil: Ezek után nagyon nyugisan telt a nap, vagyis meló volt bőven, hisz szoknom kell a rendszert, de jól éreztem magam. :D

Panka!
Köszönöm a szorításod! :D A műkörmös tanfolyammal még várok,hisz ahhoz kell a munkáltatói, és így,h. most kezdtem még nem nagyon akarok emiatt kérni.De remélem,h. indítanak még később is tanfolyamot. Mi volt ma a bankokban és az irodában? És mesélj milyen lakásokat néztetek? Sajnálom,h. a Párod kicsit elkeseredett, de bízom benne,h. minden a legnagyobb rendben lesz. :wink:

Évi!
Nagyon örülök,h. ilyen sokat írtál magatokról és tényleg Dóri már kész nagylány. :D Hihetettlen,h. már ennyi mindent tud, pedig nemrég még olyan picike volt. Tündéri a képeken. :lol: Sok erőt, kitartást a betegséghez és mihamarabbi gyógyulást kívánok neki. Fent önző módon jó sokat írtam a mai napomról. :oops: Remélem én is,h. rendben lesz a hormoneredmény, vagy pedig könnyen orvosolható a baj (ha van, de ne legyen).

Anikó!
Köszönjük a táblát! Hogy érzed magad?

Timi!
Igazán nincs mit. Sajnálom,h. rosszul vagy, mihamarabbi gyógyulást kívánok, remélem,h. Kristóffal már nem lesz semmi gond. Olyan gyönyörű szép a kisfiad!!! :D És nagyon hasonlít ám Rád!

Juca!
Hatásosnak tűnik az orrszívós módszered,hisz így Kinga azt látja,h. anyának sem rossz. :evil: Én is nagyon várom az eredményt. Remélem Kingus hamarosan jobban lesz!

Virág!
Nagyon tetszett a képeslap! :D

Renáta!
Gratulálok Marcihoz és nektek is nagyon Boldog Új Évet kívánok! :D

Angie!
Örülök,h. megint itt vagy, HIÁNYOZTÁL! Gratulálok a főnököd kisfiához!!! A te kis pocilakód hogy érzi magát? :D

Annácska!
Hogy vagy? Rég nem jártál itt!Gyerkőcök jól vannak?

Monyó!
Mi újság Veletek?

Nomi!
Milyen az új munka?

Bea!
Hogy érzitek magatokat Ádival?

Jucmuc!
Annyira aranyos vagy, nagyon jól esett, amit írtál Nekem. :D Kép
Érzem,h. tele vagy szeretettel és tudom,h. egy ilyen jó embernek,mint Te már készülőben van a zebrácskája Juca karámjában. :D Fent írtam,h. milyen volt ma a dokinál és a munkahelyemen is. :D

Zsúka!
Hogy vagy? Hőddel mizujs? Remélem az egeket, de legalábbis a 37 fokot verdesi. :wink:

Tina!
Milyen volt a szilveszteri buli? :wink:

Heni!
Örülök nagyon,h. jelentkeztél és hogy jól telltek az ünnepek! :D Remélem a pocid már jobban van. Kívánom,h. ez az év elhozza számodra (is) a boldogságot egy kisbab formájában! :D

Jó éjt és sok puszi!
Kép
Vendég

Sziasztok!

Először is:
Nagyon boldog új esztendőt kívánok nektek!

Csak nagyon felületesen olvastam és most emlékezetből!

Timika, Évi, Norwell
Édes babáitok vannak.
Timika, Kristóf szemei...még mindig elolvadok tőle. :)

Anikó!
Látom kicsit gyakrabban jössz már. Örülök neki.

Panka!
Lakásügy, :(. nem irigyellek, de lehet tényleg ez a lökés kellett.

Angi!
Az új lakás kezd már otthonos lenni?

Pupy!
No milyen klassz az évkezdés, csak így tovább. Remélem ezzel a melóval tényleg megtalálod a számításod.
Én utálom ezt az ugye nem szeretne babát? Mégis mit gondolnak mi erre a válasz? Nem értem miért kényszerítik az embert már az elején hazugságra. De ez legyen a munkában a legrosszabb élményed.

SzHeni, Jucmuc!
Nagyon-nagyon sok sikert a Kaálihoz Nektek!!!!!!!!!!

Dido!
Ezt a leborotválás dolgot, ott mindenképpen megteszik? tehát midneképpen ajánlod?

Drága Rolly!
Köszönöm hogy gondolsz rám.
Képzeld tudod mit kaptam apukámtól karácsonyra?
Reményik Sándor összest...
Te jól vagy?

Lányok, nem hiszem hogy gyakrabban fogok jönni, velem minden rendben.
Vendég

Sziasztok!

Pupy!
Örülök, hogy jól telt a tegnapi napod! :D Biztosan minden rendben lesz a hormonokkal is.

Évi!
Jobbulást Dórinak!

Timika!
Nektek is jobbulást kívánok, Kristóf nagyon helyes! :wink:

Heni!
Drukkolok, hogy teljesüljenek idén az álmaid!Remélem már jobban vagy, és nemfordult komolyra a dolog!

Zsúka!
Mizújs?Hőd még mindig magas?Mikor tesztelsz?

Reni!
Gratulálok a kisfiadhoz!Tényleg nagyon mozgékony kiskrapek lehet.Fotó?
Milyen paraméterekkel születetett?És mi volt az oka a korai szülésnek?Nem volt utánna semmi gond?(remélem)

Voltam tegnap lakásügyben irodákban, találtam is egy szimpatikusat, és hoztam 5 címet, majd a héten megnézzük őket.Banki része is okésnak tűnik.Tegnap este voltunk egy lakásnézőben, ami nagyon tetszett, de kicsit többe kerül, mint amit mi tudnánk fizetni, de azt mondták, átgondolják, és ma visszaszólnak.Egyelőre ennyi.

Szép napot mindenkinek!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

sziasztok.

mindenkinek kivanok nagyon boldog ujevet:)sok sok babat az idenre is.

en tul vagyok eletem legjobb szilčveszteren:)

Kép
monyoka

Évi!

Dóri nagyon aranyos, a hintaló túlélte a kiképzést? :wink:

Monyóka!
Neked is boldog új évet, mielőbbi babásodást kívánok!
Miylen volt a buli?Hogy vagy?Meló?

CsHeni!
Hogy vagy?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

panka koszonom kerdesed jol vagyok.
nagyon varom hogy mikor mehetek dokihoz,csakhat itt ugye most van a szerb karacsony(hetvegen)es a dokim ossze vissza dolgozik.
a buli isteni volt,remekul ereztem magam.surubben kellene szilveszteri bulit tartani :lol:
melo:papirmunkazok ezerrel,elvezem csak neha farszto.
latom emili nem sokaig lesz a pocodban:)varod mar nagyon ugye?
en azert megsirattam potyit ejfelkor,de bizakodo vagyok a jovovel kapcsolatban.

Kép
monyoka

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukra van időm. Nem vagyok valami jól, náthás vagyok, kicsit fáj a jobb fülem. Nem merek bevenni semmit, mert már 11 hónapja terhesnek érzem magam.:D Mai hőm így valószínű nem mérvadó 37.1.

Puszi Mindenkinek

zsúka
zsúka

Pupy! :D

Orülök, hogy tul vagy a vervetelen es, hogy ilyen hamar meglesz az eredmeny is!
Az is jo hir, hogy munkahelyen is jol erezted magad es a fönököd is ilyen kedves! Hamar belejössz, ügyes lany vagy!

Te is nagyon rendes kedves lany vagy, es a Te szavaidbol is erzödött mindig is a szeretet! Kép
Es igen, Juca jo sok zebrat ki fog engedni a karamjabol az iden, remelem nekünk is jut majd belöle!

Junko! :D

Orülök, hogy jol vagy, igazan szep ajandekot kaptal apukadtol! Nagyon köszönöm a drukkokat! Kép

Panka! :D

Orülök, hogy beindul a gepezet lakas ügyben! Biztos megtalaljatok majd a Nektek megfelelöt!

Monyoka! :D

Jo olvasni, hogy jol telt a szilvesztered! Kép

Angie! :D

Hogy vagy? Gondolom ezer a dolgod a költözködessel kapcsolatban!

Brill! :D

Es Ti hogy vagytok?

Aniko! :D

Visszaolvasgattam a Kaalis topicban a juli-augusztust. Olyan jo volt olvasni a lelkesedesedet! Kép Most en is nagy remenyeket füzök Kaalihoz! + gyüjtöm a tapasztalatokat. Hogy vagytok?

Hangyi! :D

Hogy vagy? Hogy teltek az ünnepek? Mi mar szombaton indulunk haza, de Fehervarra megyünk elöször, mert van egy baratnöm akitöl rendeltem Aloe italt ( berry azt hiszem) ami allitolag segit. Jo draga de azt mondjak hatasos. Aztan vasarnap valamikor megyünk Györbe. Majd hivlak, hogy hetfön mikor jo Neked!

Kepzeljetek Lanyok, karacsonyra kaptam egy uj telefont! Kép Nagyon szuper, Nokia N70-es, a PC-hez is lehet csatlakoztatni, es most azzal netezek. Azert nem tudtam letölteni sokszor az oldalt mert nagyon lassu volt a vezetekesröl. Hihetetlen, hogy most milyen gyors az eddigiekhez kepest! Meg igy legalabb nem kell mindig attol felnem, hogy rosszkor hasznalom a netet.
Ma meglesz a hepa eredmenye es fogorvoshoz megyünk este.

Puszi mindenkinek! Kép

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc!

Örülök, hogy telcsin tudsz netezni. Nekem nem menne, még gyakran a telefonálás se, de az sms, na ezt hagyjuk.

Zsú!

Most hol tartasz? Tantum verde, oscinoccocconimosnféoihgénfgaéáoihbyph szóval az, aminek nem tudom leírni a nevét, de általában a gyógyszertárban sem tudják kimondani, elég annyi, hogy azt az oszcino kimondhatatlan trutyit kéred :-)

Anikó!

Mikor mész méhlepénykukkolásra! Remélem elmászott már a kölök a méhszájról!

Monyó!

Ez a beszéd! Új év, új remények!

Panka!

Ez nagyon tuti, hogy már most találtatok lakást! Én meg itt károgtam...

Évi!

Na bejött a lelkizős orrszívás, vagy csak mégjobban bedühödött Dóri?

Rolly!

Még meg sem köszöntem. KÖSZÖNÖM! Elmentettem :-)

Lányok most sincs időm...

Blog most megy, oda írok, így nem kell emilezni külön annyit. Tudjátok a lustaság fél egészség, és hála az égnek most nagyon egészségesek vagyunk!

Puszi!

tjuca

Sziasztok!

Köszönjük szépen mindenkinek a pipidicsiket :)

Ez az én kis pipim állandóan variál :) Havonta egyszer felborítja az addigi napirendet, én meg tanulhatom az újat :) Ma pl. kockára fagyasztott, mert gondoltam én mafla, hogy villámgyorsan elugrunk vásárolni, aztán hazajövünk, és alszik. Erre még a sarokig se értünk el, már aludt is. Ha így bemegyek vele a boltba, akkor felébred, és zizi lesz. Na mondom sebaj, babakocsiban úgyis csak max félórát alszik, hát körözök vele a csendesebb utcákon. Másfél órát durmolt, én meg csak meneteltem, meneteltem... Még a mellettünk elszáguldó mentő szirénájára se ébredt fel, bezzeg itthon ha hangosabban veszem a levegőt már fel is ébred :twisted:
Nem akarom elkiabálni, de talán ma már picit jobban van (kopp-kopp-kopp) Viszont a parádézós orrszívás nem jött be, mert ha megneszeli, hogy mire készülök, annyira kétségbe esik, hogy a saját ordításától nem hallja, amit mondani próbálok neki. Inkább gyorsan de hatékonyan nekiesek szegénynek :(

Unique!

nem fogod elhinni, de a "traktorból", aminek járássegítő és bébitaxi a hivatalos neve mi is kettőt kaptunk. A sógornőm is azt vett a Dórinak...
Nem Nasivint használunk, hanem valami Heim Pálos orrcseppet, a dokinéni írta fel. Először fújok Fluimart (ezt csak napi egyszer, mióta Juca írta, hogy nem jó sűrűn, én nem tudtam :oops: ) utána szívok, majd orrcsepp :) Végül félórás vigasztalás szegény hüppögő pipivel :(
Mázlista, neked még csak most jött meg?! Nálam már a Dóri 4 hónapos kora óta vendég a piri :( Picit talán erősebb, mint volt, pöttyet fájdalmas, de abszolút nem vészes. Mástól is hallottam már viszont, hogy szülés után átment a mensije cunamiba :( Ami változás még van, hogy nálam sincs semmi barna, ennek én is örülök :)

Heni, Jucmuc!

kezd izgis lenni a dolog nálatok, tök jó, hogy indul a gépezet :) Remélem adtok zebramunkát Anikónak :)

Panka!

Drukkolok ám nagyon, hogy mielőbb sikerüljön lakást találnotok! Ha mást nem, hát egy jó albit, szinte ingyen :)
A képeken az nem hintaló, csak sima plüss paci, a húgom fia kapta, mert odáig meg vissza van a lovaktól :) Azzal is alszik :) Úgy örülök, mikor ennyire sikerül eltalálni valakinek az ajándékot :)

Zsúka!

Jobbulást kívánok neked! Azért jó ám ez a hő :) Drukk!!!

Monyó!

Legyél egész évben ilyen bizakodó és reményekkel teli, mint most! Meg is lesz a gyümölcse!

Timika!

Tegnap este óta újra van msn-em :) Összefuthatunk valamikor :)

Még a hálózsák se akadály :) És olyan büszke magára, hogy ezt ő egyedül csinálta:

Kép

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Juca
Köszi a képeslap dicséretet. Most a menszeszt várom, úgy 8.-a körül és akkor kezdünk megint.

Heni történetéről jutott eszembe, hogy szerintem nem is meséltem milyen remek volt a szilveszterem.
Hasonló tünetekkel, mint neked csak nekem már, ahogy megérkeztünk a buli színhelyére fél 7 kor.
Már fájt a gyomrom, így inkább már nem ettem semmit. Azaz szó szerint rá se bírtam nézni a kajára.
Aztán hasséta, hányás meg láz. Szóval remek volt a szilveszter. Ágyban, tv és egy bögre tea társaságában.
Szerintem elkaptam a férjem betegségét, csak nekem gyomorra ment. sajna még ő sincs valami jól.
Nagyon köhög.

Puppy
Ez szuper. Szorítok, hogy minden rendben legyen.

Pankaa
Kezdésnek azért nagyon bizatató. :).

Monyó
Ennek nagyon örülök:) és nem is mesélsz? És mitől lett az?

Pusza
Mindenkinek szép napot!

KépKép
KépKép
fleur

Juca! :D

Az igazat megvallva en sem vagyok egy müszaki zseni söt! De szerencsere a ferjem vagja ezeket a dolgokat. Es a netezeshez a telefon csak modem-kent szolgal, csak egy kabel kell ami összeköti a szamitogeppel es onnantol minden ugyanolyan mintha vezetekesröl neteznek. Nagyon jo, hogy barmikor fel tudok jönni a netre. 30 napra fizettem most elö, utana majd attol függ, hogy mikor kell mennem M.o.-ra a lombik miatt.

Megyek megkukkolom a naplotokat! :D

Evi! :D

Elkepzeltelek, ahogy tolod a kispipit a hidegben szirenazik a mentöauto stb... :lol:
Nagyon ügyes, es föleg nagyon szep a kis Dorcika! Meg tudnam zabalni a kis husijat!

Fleur! :D

Sajnalom, hogy betegek vagytok! Mielöbbi gyogyulast Nektek!

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok :)
A hozzászólások számát tekintve mióta utoljára erre jártam, látom, hogy a helyzetem nem reménytelen csak kilátástalan, hogy képbe kerüljek. Egyszerűen alig van időm/energiám netezni, pedig sokat gondolok rátok.

Tündi :)
Úristen, gratulálok! Muszáj volt visszakeresnem a hozzászólásaidat, nem hittem a szememnek a táblá láttán, de iszonyatosan örülök nektek! Írtam neked még régen egy levelet, de szerintem nem kaptad meg... Ne is válaszolj ide, mert nem biztos, hogy fogom olvasni, majd írok megint. :)
Annyira örülök :D

Nárcisz :)
Nektek is sok szeretettel gratulálok :) Nagyon aranyosak a lányok és remélem hamar belerázódtok a mindennapokba.

Kacsa :)
Én a pelenkagyüjtős izé ellen szavanék. A barátnőmnek van, és tényleg tök jó szagzáró, amíg ki nem nyitod kiüríteni. Amikor a fia már elmúlt egy éves és mindent evett, egyszer volt "szerencsém" ott lenni amikor megtelt és ki kellett üríteni. A töménytelen bűz, ami be volt zárva a tartályba... Azt hittem ott taccsolok ki. Az a baj, hogy 3-4 napig gyűlik benne a kakis pelus és hiba szagzáró, a nejlon azért átenged elég sokat. Szóval én inkább majd leviszem naponta kétszer-háromszor a használt pelusokat a kukába, minthogy hetente kétszer szagolnom kelljen ürítéskor az összgyült cuccost.

Jucmuc :)
Hajrá Kaáli :):):) Drukkolok neketek nagyon.

Mi jól vagyunk, a baba (akinek még nincs neve) nagyon aktív egész nap és éjszaka is sokat nyomatja (nem tudom mi lesz, ha ez így marad születése után is :shock: ). Nagyon jó érzés, kivéve, amikor becélozza valamelyik belső szervemet (vese, máj hólyag és társai). De ha megkérem, hogy ezt hagyja abba, mert fáj/nem jó érzés, akkor többnyire szót fogad (ez viszont remélem így marad a születése után is ;) ).

Puszi mindenkinek!

wish

Sziasztok!

Köszönöm szépen a gratulációkat és az üdvözlést!

Unique!

Fogalmam sincs, mitől fejlődik ilyen gyorsított üzemmódban, biztos nem az anyájától örökölte, mivel imént említett nőszemély még egy évesen sem tudott menni, basáskodott és cipeltette magát boldog-boldogtalannal :D Viszont 9hónaposan már beszltem...szegény szüleim :D Laura gyönyörű baba!Ahogy a topik összes babája!Bármelyikük mintául szolálhat babagyártásra készülők számára! :)

Pankaa!

Marci 51 cm és 2460 g volt szerencsére, és 33hét4napra született.Az okát nem tudjuk, a doki szerint simán akaratos a gyerek :) A szülésem nem volt egyszerű, mert hiába volt fogadott orvosom, a 3.kórházban szültem, a sote I-ben és a 4.ből hoztam haza a manómat.És a kórházak közötti ingázást persze nem ám mentővel, hanem a saját autónkban teljesítettük...Nem volt egyszerű, de minden jó, ha jó a vége.Marci csak 2 napot töltött inkubátorban, és csak 2 órán át igényelt légzéstámogatást, bár nem kaptam tüdőérlelőt. Azóta már 59cm és 6300g. De ennek is volt értelme, mint mindennek az életben.Mi elég könnyen megúsztuk a koraszülöttséget, de borzasztó sorsokkal és hihetetlen erős emberekkel hozott össze az élet. Sokkal jobban értékelem a dolgokat azóta a 4 nap óta, amit ott töltöttem.

Angie!

Örülök, hogy végre sikerült felvennük a kapcsolatot!

Mindenkinek szép napot!
R
b.renáta

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?