Sziasztok!
Túl vagyok ma a hormonvizsgálaton, aminek 1 hét múlva lesz eredménye (ennek nagyon örülök,mert a dokim először 2-3 hetet mondott) és túl vagyok az első munkanapomon is, megírtuk a a munkaszerződésemet is, úgyhogy mától végre újra dolgozom.
Ez azért is jó,mert így pont letelt a 30 nap, és megszünt a tb viszonyom egy kis időre. Ami azért jó,mert ha állapotos leszek akkor a gyedhez,nem a múlt évi béremet,hanem már ezt a béremet számolják be, és ez nagyon nem mindegy.
Nagyon jól éreztem magam ma a melóhelyen.
Reggel 8-ra mentem a dokimhoz, aki kiderült,h. konzíliumon van, és várnom kellett rá 1,5 órát. Majd utána felmentem az endokrin laborba, ahol már kezelt nők is voltak és kis kanóccal a kezükben jöttek ki a vérvételről szép sorban. Hát nem kell mondani,h. Pupy mennyire megilyedt.
Nagyon rendes nővérke volt, levette a vért és mondta,h. 1 hét múlva érdeklődhetek.
Ezek után sipirc dolgozni, fél 1-re értem be az első napomon. A szia és boldog Új Évet után,megkérdezték,h. nem vagyok-e éhes,mert ha igen, akkor egyek.
Hát ezen meglepődtem, én sokkal rosszabbat vártam, féltem,h. összeszid a főnök. Aztán kicsit beszélgettünk és persze megint előjött a babatéma.
Mondta,h. fél,h. nehogy jövő hónapban elmenjek szülési szabira. Mondtam neki,h. ettől ne féljen, és magamban mosolyogtam,h. azért az még egy kicsit messze van, viszont a főnök végre megnyugodott.
Ezek után nagyon nyugisan telt a nap, vagyis meló volt bőven, hisz szoknom kell a rendszert, de jól éreztem magam.
Panka!
Köszönöm a szorításod!
A műkörmös tanfolyammal még várok,hisz ahhoz kell a munkáltatói, és így,h. most kezdtem még nem nagyon akarok emiatt kérni.De remélem,h. indítanak még később is tanfolyamot. Mi volt ma a bankokban és az irodában? És mesélj milyen lakásokat néztetek? Sajnálom,h. a Párod kicsit elkeseredett, de bízom benne,h. minden a legnagyobb rendben lesz.
Évi!
Nagyon örülök,h. ilyen sokat írtál magatokról és tényleg Dóri már kész nagylány.
Hihetettlen,h. már ennyi mindent tud, pedig nemrég még olyan picike volt. Tündéri a képeken.
Sok erőt, kitartást a betegséghez és mihamarabbi gyógyulást kívánok neki. Fent önző módon jó sokat írtam a mai napomról.
Remélem én is,h. rendben lesz a hormoneredmény, vagy pedig könnyen orvosolható a baj (ha van, de ne legyen).
Anikó!
Köszönjük a táblát! Hogy érzed magad?
Timi!
Igazán nincs mit. Sajnálom,h. rosszul vagy, mihamarabbi gyógyulást kívánok, remélem,h. Kristóffal már nem lesz semmi gond. Olyan gyönyörű szép a kisfiad!!!
És nagyon hasonlít ám Rád!
Juca!
Hatásosnak tűnik az orrszívós módszered,hisz így Kinga azt látja,h. anyának sem rossz.
Én is nagyon várom az eredményt. Remélem Kingus hamarosan jobban lesz!
Virág!
Nagyon tetszett a képeslap!
Renáta!
Gratulálok Marcihoz és nektek is nagyon Boldog Új Évet kívánok!
Angie!
Örülök,h. megint itt vagy, HIÁNYOZTÁL! Gratulálok a főnököd kisfiához!!! A te kis pocilakód hogy érzi magát?
Annácska!
Hogy vagy? Rég nem jártál itt!Gyerkőcök jól vannak?
Monyó!
Mi újság Veletek?
Nomi!
Milyen az új munka?
Bea!
Hogy érzitek magatokat Ádival?
Jucmuc!
Annyira aranyos vagy, nagyon jól esett, amit írtál Nekem.
Érzem,h. tele vagy szeretettel és tudom,h. egy ilyen jó embernek,mint Te már készülőben van a zebrácskája Juca karámjában.
Fent írtam,h. milyen volt ma a dokinál és a munkahelyemen is.
Zsúka!
Hogy vagy? Hőddel mizujs? Remélem az egeket, de legalábbis a 37 fokot verdesi.
Tina!
Milyen volt a szilveszteri buli?
Heni!
Örülök nagyon,h. jelentkeztél és hogy jól telltek az ünnepek!
Remélem a pocid már jobban van. Kívánom,h. ez az év elhozza számodra (is) a boldogságot egy kisbab formájában!
Jó éjt és sok puszi!